Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Ha csak ketten vagyok pt-ban: 11-12k xp / pt mob
Ha beszek egy lvl 56-ost: 17-18k xp / pt mob
Ha beveszek még egy 53-ast is ezek mellé: 15-16k xp / pt mob
Na most akkor hogy is van ez? <#wave>#wave>
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
de sztem tartogasd, mert ha késõbb sem lehet stallozni dresst, akkor winges acc ára valszeg nagyon felmegy
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
még ha jelentene is valamit egyáltalán
Ha vki tud adni vmi linket ahol le van írva shaitan quest azt megköszönném, én sajnos nem találtam semmi hasznosat!
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Mikor csak én voltam 2 karival a Pt-ban jött mondjuk 10k xp 1 pt mob-ért (persze nem annyi csak mondtam valamit)
mikor bevettem 1 lvl51 est jött kb 7k, mikor meg a lvl51 helyett lvl41-es volt bent akkor 18k.
Na ebbõl most találd ki pontosan hogy mûködik az xp számítás, abba már bele se megyek mi volt 4-5-6 emberes pt-nál, mert az már végképp követhetetlen <#pardon1>#pardon1>
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
mert bunkó klántársam magát huzza csak 2 en partiba. nehogy más is bemenjen a partiba... :S
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
62 es kari huz egy 47 eset Penonnál
Ha beszállok a partiba a 47 es kari kevesebb xp-t fog kapni?
back from the past.
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
hybrid int+bow, 100ason 82eseknél taxi.
Milyen rucit javasoltok? arm-prot-garm?
3-4 mp ként körülbelül , de legegyszerûbb ha kihúzod és megnézed 😛
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
botforum.co.cc :p
Armin & Ayu fan
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Nah, végre rászántuk magunkat, és vettünk roc stonet.
Combustion resist 50% (100%) granted on earring. 😊
| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |
Egy kis nyálcsorgatós kép a ksro honlapjáról <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>:
Sztem elég erõs lehet a csávó , ugye DS ? 😛
és ha van mi az IP-je?
Elitbõl kaptam egy 90es speart, bontottam és str stone >.<
Node ezeket az elementeket ki kell szedni belõlük, hiszen így tudsz velük valamit is kezdeni. JinJin-nél, vagy bármelyik ékszer shopban beszerezhetsz ún. "void rondo"-t, melyekkel ezeket az elementeket kinyerheted az adott tárgyakból. Célszerû sok rondo-t venni, mivel gyorsan el lehet õket használni.
Hívd elõ az alchemy ablakot (Z gomb), majd húzd bele a képen látható elrendezés szerint a void rondot, és az itemeket, amiket a szörnyek dtopoltak, és amibõl ki fogjuknyerni az elementeket. Ezután nyomd meg a "Fuse all" gombot, s láss csodát, ha elég hely van az invertorydban, máris szétszedte a szörnyek által dropolt itemeket elementekre (a középen, a képen található 17-es szám azt jelzi, hány rondo-ba fog kerülni nekünk a mûvelet).
NESZE DE LEGKÖZELEBB A BANNERBAN NÉZD MEG A FAQ nevû gombot...