Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daxan
Sziasztok! Meg tudnátok adni a Joymax email címét? Az oldalon nincs kitéve...

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

De nem csak a pt-ban lévõ karik átlagszinte számít hanem aaz is hányan vannak benne, most pl. 77-es karival húzok 58-ast 65-66-os mob-okon.
Ha csak ketten vagyok pt-ban: 11-12k xp / pt mob
Ha beszek egy lvl 56-ost: 17-18k xp / pt mob
Ha beveszek még egy 53-ast is ezek mellé: 15-16k xp / pt mob

Na most akkor hogy is van ez? <#wave>

WuFraZselic
huzza le a party-átlagot? party átlaga legyen ~5-10el kisebb mint a mob szintje, akkor durván jól jön cuccos

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ha eladod a sox-ot, és golddal árulod az accot valszeg többet érne
de sztem tartogasd, mert ha késõbb sem lehet stallozni dresst, akkor winges acc ára valszeg nagyon felmegy

Gubberx
30-35 fontot ajánlottak érte ami kb annyi 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

gameplusz
8-10k max. szerintem.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Gubberx
Üdv, szerintetek mennyit érhet egy acount amin van 2 lvl 35 kari full sos+som szettben sos fegyóval, egy 67-es warlock kari ill. angel+devil wing?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

nem hinném, olyan rövid ideig maradna lvl 4-5ös, hogy teljesen felesleges
még ha jelentene is valamit egyáltalán

Ezért van általában ong farmer pt-ba egy lvl 4-5ös karakter!(ha jól tudom)
Ha vki tud adni vmi linket ahol le van írva shaitan quest azt megköszönném, én sajnos nem találtam semmi hasznosat!

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Kb. 1 hete húztam a kis 48-49-es karimat 77-essel.
Mikor csak én voltam 2 karival a Pt-ban jött mondjuk 10k xp 1 pt mob-ért (persze nem annyi csak mondtam valamit)
mikor bevettem 1 lvl51 est jött kb 7k, mikor meg a lvl51 helyett lvl41-es volt bent akkor 18k.
Na ebbõl most találd ki pontosan hogy mûködik az xp számítás, abba már bele se megyek mi volt 4-5-6 emberes pt-nál, mert az már végképp követhetetlen <#pardon1>

a taxi úgy néz ki, hogy kb. 10-15 party mob lóg rajtam folyamatosan 😊

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

aztmondja hogy 6k val kevesebbet kap (kipróbáltuk)

köszi.
mert bunkó klántársam magát huzza csak 2 en partiba. nehogy más is bemenjen a partiba... :S

Lord Nomak
Elvben nem. Ha meg igen akkor sem drasztikusan lesz kevesebb.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

én 46 os vok

adott egy helyzet:

62 es kari huz egy 47 eset Penonnál
Ha beszállok a partiba a 47 es kari kevesebb xp-t fog kapni?

JackyBoy
pont ezért kell garment, 20%al jobb futás, 20%al kevesebb mana fogyasztás..

back from the past.

Sugam
már ezt is kipróbáltam változatlan a hiba..

hozzád sem fognak érni Ds 😊

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

sztem azok hozzád sem érnek, ha igen max 10-et karcolnak xD

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

JackyBoy
garment

back from the past.

No.. hipotetikus kérdés.

hybrid int+bow, 100ason 82eseknél taxi.
Milyen rucit javasoltok? arm-prot-garm?

Csõ
3-4 mp ként körülbelül , de legegyszerûbb ha kihúzod és megnézed 😛

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

datango
azt tudom hogy 5 percig él a buff , de hogy hány másodpercenként tölt recovery division lvl szintjének megfelelõen.

doxadmin
nvidia driver sro honlapjáról, talán azzal mûködik, vagy nem. Nekem eddig nem volt ilyen bajom geforce kártyákkal, vagyis ha volt akkor driver frissítés megoldotta ( 6600gt-vel futott, meg 8800gt-vel most is fut)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

datango
a recovery division hány másodpercenként tölt?

Sugam
geforce 7300gt, anyjapicsájáért nemtámogatja ezt sem 😄

Nekem faszán megy atival kártyával is. Próbálld meg lejebb tenni a grafikát

botforum.co.cc :p

Andr0
milyen vidi kártyád van?? mert az ati kártyákat nem nagyon támogatja az sro együtt kell vele élni..×Ð

Armin & Ayu fan

Sugam
hi, következõ lenne a kérdésem: belépek vmelyik karakterrel megyek 2 percet, kérdõjellel kidob, irtam offtopicba nincs response, néztem neten hátha van megoldás, olt driver csere directx updatelve van, már lassan mindent csináltam, és még mindig kivág kérdõjellel. valakinek vmi tanácsa?

kössz

WuFraZselic
igen

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

VAn olyan kö amivel aggrot lehet tenni a fegyóra?

doxadmin
ok megvan, a hivatalos oldalon fönnt van ami kell ^^

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
Lehet már kérdezte valaki, de van olyan oldal ahol fönnt vannak a 80-90 közti küldik?

datango
a recovery division az hány másodpercenként tölti az életet?

japp, azt a speart meg azt a gatyát elfogadnám...

Nah, végre rászántuk magunkat, és vettünk roc stonet.
Combustion resist 50% (100%) granted on earring. 😊

frzoz

| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |

frzoz
Hi all !
Egy kis nyálcsorgatós kép a ksro honlapjáról <#wow1><#wow1>:

Sztem elég erõs lehet a csávó , ugye DS ? 😛

frzoz
Mi vagyunk egy ts-en de eze nem sro-s ... csak pár aeges emberke van itt 😊 ennyi... am nemtok sro-s ts-rõl... de lehet h van

Van valami sro-s ts?
és ha van mi az IP-je?
Tegnap egy wizzel együtt megöltük shaytant, a wiz 4x halt én egyszer sem 😊
Elitbõl kaptam egy 90es speart, bontottam és str stone >.<

és a pw-t?
Köcsög,az túl egyszerû<#merges3><#boxer><#email><#falbav>

dragon11
Reset gomb a gépen^^

<#wow1>
WuFraZselic
alt + F4?

de meik billentyûve lehet visszanyomni maxos képernyõre?
ok THX
Megpróbálok érdelmesen, mindenki számára jól értelmezhetõen fogalmazni, remélem ez sikerül is. Ebben a részben csakis az új, júniusban bevezetett (tehát az új akémia rendszer, és nem a régi, fegyver +-olásról lesz szó). Nos, elõször röviden megfogalmazom a lényeget, azután képekkel illusztrálva, lépésrõl lépésre fogom bemutatni, mi is a teendõ. A szörnyek alkímia részrõl két féle tárgyat drop-olhatnak, az egyik az ugynevezett rájuk jellemzõ item, ami a különbözõ szintû, és mennyiségû 4 elementre bontható. A másik a tablet, amit - ha az elõzõekhez összegyûjtöttünk megfelelõ mennyiséget (a tablet infójában mutatja, milyen elemenetekbõl hányas szintû, és mennyiségû szükségeltetik) kell összegyûjteni, és ha ezzel végeztünk, lehet ezekbõl ún. magic stone-t készíteni, amivel lényegében javíthatjuk tárgyunkat, bónuszokat adhatunk hozzá. Ha eddig nem értetted, akkor minden bizonnyal nem vagy egyedül, ha végeztél ezzel a résszel fusd át újra ezt a részt, és meg fogsz "világosodni" 😊. Tehát, az elsõ képen látható egy szokványos szörnyek által kidobott elementeket tartalamazó "Broken spider leg". Minden szörny 3 fajta ilyen element tud droppolni, tulajdonképpen ez nem érdekes, ami annál sokkal fontosabb, az az infóban látható elementek listája, szintje, darabszáma. 4 féle element létezik, mindegyikbõll 8 szint van. Az infón elõször a nevük van, aztán az, hogy hányas szintû az adott elem, végül, hogy ezek milyen mennyiségben nyerhetõek ki. Vegyük ezt a példát: "Earth element(6th Lvl.) 1 Unit" 6-os szintû earth elementbõl áll, ebben a tárgyban 1 darab ilyen elem van.
Node ezeket az elementeket ki kell szedni belõlük, hiszen így tudsz velük valamit is kezdeni. JinJin-nél, vagy bármelyik ékszer shopban beszerezhetsz ún. "void rondo"-t, melyekkel ezeket az elementeket kinyerheted az adott tárgyakból. Célszerû sok rondo-t venni, mivel gyorsan el lehet õket használni.
Hívd elõ az alchemy ablakot (Z gomb), majd húzd bele a képen látható elrendezés szerint a void rondot, és az itemeket, amiket a szörnyek dtopoltak, és amibõl ki fogjuknyerni az elementeket. Ezután nyomd meg a "Fuse all" gombot, s láss csodát, ha elég hely van az invertorydban, máris szétszedte a szörnyek által dropolt itemeket elementekre (a középen, a képen található 17-es szám azt jelzi, hány rondo-ba fog kerülni nekünk a mûvelet).
NESZE DE LEGKÖZELEBB A BANNERBAN NÉZD MEG A FAQ nevû gombot...