Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
klikk-klikk-ide
Abszolút nem 'élet gyilkos' ,ha értitek mire gondolok <#eljen>#eljen>
Persze újakat is szívesen várok rám lehet dobni egy levelet a nevem itt : Jesus
Ja és amugy nekem is van eladó tengõdõ-lengõdõ karim SRO-n 86-os nyílpuskás-bárd
X-bow Apollo
ELADÓ 2 kari az Eldorado szerveren.
1. 95lvl full str bower +3+4+5 szettel 94+5bow
2. 101lvl full int wizard/cleric +4+5+6 szettel 101+7staff
Kb. 3-4éve SRO-zok most elköltöztem dolgozok és már nincs idõm foglalkozni a game-val ezért döntöttem úgy hogy eladom a karikat.
Érdeklõdni v. ajánlatokat tenni lehet az [email protected] e-mail címemre.
Ui:a karikat a www.rev6.com-on is megnézhetitek Eldorado serveren
bowos neve: II_FiGhT_II
wiazrd neve: II_MaYeR_II
PW váltó van mind a 2 karihoz !!!!!!!!!!!!!!
2. már bennvan kb 3 hete ez az update ksron. Majd csinálok pár screenshotot, láttam már egy eu shieldet, meg egy staffot.
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Rev6-on láttam videót, gondolom D12-es fegyverekrõl.
Minden fegyvernek (shieldnek) volt A és B verziója is. Ez meg mi a bánat akar lenni, nem tudja valaki?
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
Olvasgattam kicsit visszfelé... szerintem a leírt segítségeknek már régen kellet volna megoldást adni Krisztoforonak 1 esetet kivéve...
Nálam egy virus tett be anno amit csak megtalálnom sikerült és azt is csak nehezen, de kiírtani nem <#rinya>#rinya>. Nekem az Atlantica MMOval csinát hasonlókat amit egy teljes HHD format és 0ról mindent ujratenni oldott csak meg.
Nem kellemes az tény<#shakehead>#shakehead>
Jah és az Xfire... nekem mindíg megy/ment minden mellett, de még semmiben nem okozott gondot.
Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+
Milyen vírusirtót és tûzfalat használsz?
Ha van vírusirtód és tûzfalad, akkor kapcsold ki õket teljesen majd úgy indítsd el.
Ha nincs vírusirtód/tûzfalad akkor telepítsd fel az ESET Smart Security próbaváltozatát egy kis idõre és utána próbáld meg elindítani.
Más ötletem nem nagyon van, esetleg próbálj még drivereket frissíteni a gépen és a fölösleges programokat kilõni (nekem anno x-fire mellett állandóan leállt a SRO).
Xp van telepítve a gépemre. Amit ajánlottál végigcsináltuk és nem volt semmi változás. Egyébként a hackshield mappában sehol sem találtunk sro_clien nevezetût.
Ha elindítom az sro belépést, akkor a feladatkezelõben megjelenik és csinál egy 12700 k memóra használatot, ami eddig is megvolt és szerintem normális. Utána, amikor a belépõ animáció illetve már az sro futott ez az érték felugrott 270-320000 k közé eddig. Na most ez nem történik meg, hanem marad változatlanul a 12700 értéken és áll. A belépõ elsõ képernyõ a start gomb megnyomása után nem tûnik el, hanem marad a start gomb nélkül tovább.
Nagyon úgy néz ki, hogy valami tényleg lelövi és nem engedi futni.
Csak az idegesít, hogy ez egy 3 héttel ezelõtti szerver inspekció után jelentkezett és az elõtt nem változtattunk semmit sem a rendszerem beállításain.
Azért köszi a segítséget.
Milyen op rendszert telepítettél fel?
Próbáld meg azt, hogy letörlöd a SRO-t a géprõl uninstallal, majd "elmész" arra a helyre, ahova fel volt telepítve a SRO és ha hagyott ott még valami szemetet a Silkroad mappába, akkor azt kitörlöd. Ezek után újratelepíted a SRO-t. Elindítod a frissítés, majd ha ennek vége bezárod a klienst és bemész a Silkroad mappáján belül található HackShield mappába, majd elindítod a HSUpdate.exe-t
Feladatkezelõben lesd meg, hogy a START megnyomása után elindul-e a SRO_client.exe. Ha ez nem következik be, akkor valószínû valami lelövi a SRO-t.
Esetleg próbáld meg letölteni az iobit oldaláról a Advanced SystemCare Free nevezetû programot. Elég jól rendbeszedi a gépet. Egy próbát megér.
Akkor egy utolsó próbálkozás. Urak volt az utóbbi idõben valamilyen email ellenõrzés a rendszerben? Érdekes, hogy nem enged be a honlapon a szabályos bejelentkezés után a személyi adatokat módosító részbe, hanem valami 2 órás jelszót ajánlgat a régen megadott email címre. Na most ez az email cím, már régen nem létezik, így nem tudunk megfelelni a kérésnek. Lehet hogy ezzel blokkolnak a silkroad guardon keresztül? jobb ötletem nincs és ez az utolsó próbálkozás.
A korábban körülírt problémámra ha nincs egyéb ötlet akkor marad az, hogy szombat délután op rendszer csere lesz. Ha esetleg van más ötlet a tarsolyban akkor várom, hátha van egyszerûbb megoldás is.
Köszi mindenkinek.
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Ha érdekel írj!!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
botforum.co.cc :p
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Skill lvl, force skillek is addolva vannak-e..? stb😄
SEGÍTSÉG!!!!
Megy a balta a gépbe ha nem kapok valami jó ötletet.
Privát szerók nem érik meg, funolni lehet max rajtuk, de mindenki legyen vele tisztában, hogy csak ideig-óráig mûködnek.
Pláne ha magyar...