82377
Silkroad Online (iSRO)
  • THeArrow
    naon megérezhető ez a kibaszott gazdasági világ válság vagy mi a faszom... lehet vixxafogjuk még sírni azta 150forintot dolláronként , mert többé nemlesz oan...
  • Darkspell
    Gondolom ugyanúgy, mint eddig, csak többet fizetsz érte.
  • Cat 02 #71153
    Áh, Deino a lehető legrosszabbkor váltotta be a $-t :S
    Lesz ez még többis, ugrik a puma xD
  • Rabbit20
    pff jól felment -.- multkor még 160 körül volt
  • gameplusz
    50 Silk=1010Ft
    100 Silk=2020Ft
    300 Silk=6060Ft
    500 Silk=10100Ft

Ennyire nehezen megy a számolás?
  • DonCol
    202 HUF 1$. hogy an veszek most silket?
  • Rabbit20
    Eos* ^^
  • Cat 02 #71147
    Eros.
  • WarIord
    Melyik a legfiatalabb szerver?
  • WarIord
    ú én armourt választottam :(
  • donatus13
    Garment , FUll str semmi más csak str
  • WarIord
    ja és a bladernek mennyit str-t, és mennyi int-et adjak?
  • WarIord
    Bladernek milyen ruha kell?
  • doxadmin
    auto törlés, pedig volt sro témája. wtf????
  • gameplusz
    SNS ftw, még 1-2 jó guildot ples :P
  • doxadmin
    Tudja hogy várod. Múltkor beálltam reggel yarkanra. 650 perc körül megjelent. Persze kb 400 percnél meguntam a várakozást.
  • Atisz #71138
    Cserélgesd a fegyót. Esetleg használj a 2 között 1-2 skill-t. (Én pl. újra dobom a moving march-ot és megpróbálom megint). Ez is egy nagy bug, de Joynax sztem soha nem fogja megcsinálni (vagy majd egyszer, mint ahogy a számtalan nyelvi hibát, amiből még mindig rengeteg van (pl. "glavie", ami mondjuk stall netwrok-ön utólag helyesen lett leírva (glaive) - persze lehet hogy utólag nem tudják a tárgyakat manipulálni ami mondjuk roflcopter))
  • Atisz #71137
    Remek ötlet, hát persze!
    Hiszen dual-arms (vagyis két kar) minden fegyverhez kell. Ettől minden fegyvernem használója nagyobbakat üt.

Humorpercek OFF
  • Atisz #71136
    De igen, a WOW. Sőt, ha ott beloginolsz, juharszirup és méz csordogál a monitor tetejéről :P
  • Atisz #71135
    Ja ez egy ilyen kötschög játék... mindazonáltal ha bejutsz, akkor elég korrekt (már ami a pvp-s funkciókat illeti), bár tény hogy hemzseg a hibáktól.
    Vagy támadnak, vagy a partyt támadják, mozogj odébb, vagy lépj ki partyból míg feldobod.
  • WNW
    Bard Music Pleasure (guard tambour, mana tambour, hit march) sornal miert van az, hogy sokszor meg a varosban se akar egybol felmenni, tobbszori probalkozasra csak..? Kint a terepen meg kinszenvedes felrakni... Ugy hogy egyeb buff nincs fent.....
  • DonCol
    Miért van az, hogy ha várok egy unique-ot, akkor tuti kicsúszik az időből, elmegy akár 400 percig is
  • DonCol
    Increase the damage done by dual axes. Physical Attack Power 4% Increase
    Weapon Any weapon or empty hand.

skill leírás szerint axe kell hozzá, fegyvertípus szerint akármi jó, szal passz
  • DonCol
    megismerem a munkámat:) igen, csak akkor múködik a passzív skill, ha axe van a kezedben, bár az eredeti angol leírásban "any weapon" volt.
  • Morphin
    Dual Arms..
    ,,ha azt a támadást dual axe-szal vitték véghez." - sztem egyértelmű
    Dual Defense-hez nekem ez van írva: required item: Dual Axe...
    amúgy ha lehetne akkor nem az axe-szekciójában lenne.minden skill amit lehet használni vegyesen az a felső két sorban van azthiszem...
  • sanyx85
    Szerintetek a 1h swordos kari tugya használni a dual axe passív
    skilljeit? A R7C1 – Dual Arms
    Skill forma: Passive
    Skill típus: Buff
    Szükséges fegyver: Bármely
    Effekt:
    Megemeli a fizikai támadás erejét, ha azt a támadást dual axe-szal vitték véghez.
    L1 – Fizikai támadási erő 4%-kal megemelve
    L25 – Fizikai támadási erő 100%-kal megemelve

és a R7C2 – Dual Defense
    Skill forma: Passive
    Skill típus: Buff
    Szükséges fegyver: Bármely
    Effekt:
    L1 – Hit Ratio 13-mal megemelve
    L9 – Hit Ratio 35-tel megemelve.

Mivel ezekhez bármely fegyver jó, tehát nincs szükséges fegyver.
    Akkor elméletileg tudom használni?
    Mert warior fwgyver van a kezemben.

Valaki írjon erre választ légyszike.

• Rabbit20
    Fortress bug sztem kajak direkt van benne... h izgalmasabb legyen :D
  • doxadmin
    Ha megjegyezné az id-t akkor még jobban lehetne törni az accokat. Amúgy nehéz beírni 5-8 karaktert egymás után? az meg hogy bugos, minden játék illetve program bugos, mivel emberek készítették akik tévedhetnek, meg ezek csak programok.
  • Cat 02 #71125
    Ctf hányszor bugos ? Fortress-re be lehet jutni hátulról. Te is tudod h bugos.
  • at16
    meg ha be se léptél szerverre akkor mitől tudod hogy bugos? :D istenem. lvl 10 ig eljutottál ?
  • at16
    te hülye , az nem bug hogy disconnectel....

jah meg az hogy nem jegyzi meg az ID-t kit érdekel. de télleg ha nem tetszik a játék ne irj róla ilyeneket, sokaknak tetszik
  • kenny00
    miért te mivel jácol? nics oylan mmorpg amiben ncis bug.
  • doxadmin
    Én sem értem hogy miért vagy még itt h ennyire szar a játék szerinted. Nem erőszak a disznótor (csak a disznónak)

Amúgy már én is rég abbahagytam volna ha nincs jó társaság, de már csak ezért is megéri játszani.
    Szeva :D
  • Cat 02 #71119
    okthnxbye
  • Kethamin
    á geciszar egy játék ez... még nem is játszok, de már tele van hibával, meg sok dolog hiányzik. Alap hogy kéne lennie legalább egy olyan funkciónak bejelentkezésnél, hogy megjegyezze legalább az id-t. Amikor megpróbálok bejutni egy szerverre, és kiírja hogy fullon van, disconnectel, és kilép a játék. Ki sem írja, hogy melyik szerveren van hely, sokszor csak rev6.comról tudom, hogy melyik szerveren van hely, sokszor be is tudok jutni. A játék meg alapból egy nagy szar, tele van buggal, nem értem mi tetszik rajta ennyi embernek...
  • Cat 02 #71117
    Max tőrös van, blader az blade+shield és kínai.
  • Kethamin
    A két kardos kari az a blader?