82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Atisz #71115
    Egyébként tényleg vannak high lvl goldbotok (akik tuti hogy soha nem vettek silket) és soha nem kaptak ban-t. Sőt vannak egész goldminer guildek is (nálunk pl. a Gre_GT), de ők vmelyik gold árusító cég "emberei".
  • Atisz #71114
    De igen, a nodc-t meg ilyen szarokat érzékelik, mivel nem a sima .exe file-t használod. A "war against bots" pedig úgy roflcopter ahogy van, nem szabad komolyan venni (azt mégsem írhatják ki hogy "war against unofficial bots, macros & other 3rd party programs" :/)
  • Maala
    én tudok!

JackyBoy! xD
  • Maala
    80, de psszt, még a végén meghallja! x)
    Akkor már csak annyi lenne, hogy ne "bot ban list"-nek hívják...
    Sok félreértést tisztázna ;)
  • Rabbit20
    hát nemtom én úgy csatlakozok szeróhoz bottal mint testoval... ^^ akkor elvileg látják mindkettőt vagy egyiket sem :P
    ugyanúgy testohoz is vannak parancsaid ingame(auto res, zoom hack stb.) ezeket h nem látják? azzal is csítelsz... ennyi. hameg csak botért járna bann akkor annyi erővel mindenki charge backelhetne, mer úgyis csak botért van bann
  • at16
    bár ha csalsz ha nem , ha nincs silked kibasznak előbb utóbb... mert ilyen Gaymax.

de sztem 1000ft-ot egyszer mindenki kibir.
  • at16
    csak nodc-vel tutira nem bannolnak.

bottal már annál inkább. ugyanis a botba át kell irányitani az ip-t vagy vmit szal nem normálisan csatizol a szeróhoz.

testosteronba ha csak a nodc-t jelölöd ki , ilyen nincs...
  • JackyBoy
    most fel tudnék neked sorolni vagy 4-5 progit biztos amit ha használsz tuti, hogy bannolnak(ha nem vettél silket), de mondj nekem egy olyan embert aki CSAK testosteronet használt és bannolták...ilyet nem nagyon tudsz...
  • Cat 02 #71106
    Aham, akkor ha van egy kari ami csak azt használt és bant kap akkor se látják ? Valszeg ok nélkül banolják... Haver csinált goldbotot és 1 hónapja megvan neki, akkor a botokat banolják ?
  • doxadmin
    Valamit mégis látnak akkor. Bár Jm en nem csodálkoznék hogyha a nemfizető legit játékosokat is elkezdené kiszórni, ok nélkül. . .
  • JackyBoy
    fogd már fel, hogy azért nem bannolnak, mert nem látják...
    és amúgy sem a cheatereket bannolják elvileg, hanem a botterokat...
  • Cat 02 #71103
    No Dc, tesztóanyámkínja, mind csít xp
  • KremPeti
    Hi!Én rogue/bardot csináltam és jól megy:D Már másodjára bannoltak, mert nem csináltam semmit ellenük:D csak úgy kibasztak:S
    Csinált egy rugó/clericet azóta, most azzal funol ^^
    :*
    Mr. Officer Me Nah Trouble Nobody Deh
  • Cat 02 #71099
    60 as gap idején ? :)
  • Destyni
    ennyi.
  • inv
    http://www.youtube.com/watch?v=gltwHp0-aKM
    [GM]Tarky Notebook - GNGWC 2008 >.<
  • THeArrow
    hát lehet :D nem tesztelem mert nálunk kb senki nemcsinált iet és szvsz nemis fog ^^ "rendelkezett" "volt" akkor ezek szerint a srác quittingelt, vagy át buildezte magát :P mind1 hadjuk :D <3 avi :p
    Nem ugat, én húztam azt a karit olyanra, és személyes tapasztalat alapján :)
    Egyik legnagyobb thief szerón ilyen builddel rendelkezett, kb halhatatlan volt.
    Szal ne fikázd míg nem tesztelted ;)
  • Gubberx
    sehogy
  • DonCol
    Jó reggelt.
    Meg tudja mondani vki, hogy hogyan lehet egyszerre két job-ot is felvenni? (hunter-thief)
  • THeArrow
    teee.... Illúzió romboló ;D
  • gameplusz
    Nem csak a kvesztekre gondoltam.
    Valamint ott van az MMOsite, használd.
    Ha meg nem tudsz angolul az egyéni szopcproblem. Így játszani sem tudsz valószínűleg.
  • Saxo17
    http://www.sro-smileyz.extra.hu/

google > sro eu küldetések, kb a 3-4. oldal lett volna ...
  • Kethamin
    Itt a kínai questek vannak
  • gameplusz
    Kellemes olvasgatást!
  • Morphin
    webforditas.hu
  • Kethamin
  • Cat 02 #71084
    Tina-nak kell elvinned a cuccot amit adott. Kattolj rá a questre és nyomj egy M-et, elvileg rak egy sárga pötttyöt hova kell menned. Ha nem kattolj a városra és ott belül keresgélj.
  • Kethamin
    Ez a questem:

Sister's Love 2
    Required quest: Sister's Love 1

Related Scenario
    Thank you for bringing back the hairpin my sister lost.
    I would like to return it myself, but I haven't made up with my sister yet, so I'm a little shy.
    Can you give it to her for me
    My sister is Tina, and she works at the Specialty Shop.
    Please deliver this hairpin to her.

* Quest Goal
    Deliver Twinkling Hairpin To Tina

* Quest Style
    Available Once

* Related NPC
    Merchant Associate Tana /Specialty Trader Tina

* Related Monster
    None

* Quest Reward
    750 exp / 500 gold / 1,000 skill exp

most akkor hogy szerezzem meg?
  • THeArrow
    mért lenne minden kari elbaszott? lol csak mert nemvok oan hülye h 2fegyver masteryt húzzak mivel ígyis kevés aza kibaszott 300? >< mind1 ne menjünk bele fáradt vok hozzá lol
  • Kethamin
    Az európai questekhez tudna valaki linket adni?
  • doxadmin
    Az elején sokkal több lova volt, azt mondták. (50-60 vagy több) De én sátánt vártam ^^ és mire lejött meg leöltük és ideértem ennyi maradt. Amúgy egész délután dh előtt rohangált és mutogatta a lovait, még este is ott volt de akkor már csak 4-5 ló követte. Arra viszont nem válaszolt senkinek hogy miért/hogyan lett neki ennyi lova. Csak azt hajtogatta, hogy bug, bug.

Na mindegy azért vicces.
  • horitazi
    ilyet már én is láttam.pedig csak softmodot használok.semmi pk edit!
  • Destyni
    Elbaszott 1 kari azt mondod? :) amikor megkaptam akkor volt bich/heuk/fire csak én átskilleztem bicht lightra ( folyamat alatt ) de amúgy odabaszós volt mivel bichel bleed div váltás glavie és owned :) de ha neked minden karim elbaszott akkor ... kthxbai ?:P
  • doxadmin
    lol, termelik a hozzászólást.

Amúgy tegnapi lol, lehet csak számomra. Bug or pk2 etit?? Tujal szerint bug, de azt furcsálom hogy csak nála jelentkezett egyedül (eddig).

Sok paciii
  • Cat 02 #71076
    Ne kérdezz már meg mindent :D ott van a questleírásban h realated monster :)
  • THeArrow
    hé srác :) nem chat, use google kthxbai