82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#71115 Egyébként tényleg vannak high lvl goldbotok (akik tuti hogy soha nem vettek silket) és soha nem kaptak ban-t. Sőt vannak egész goldminer guildek is (nálunk pl. a Gre_GT), de ők vmelyik gold árusító cég "emberei". -
#71114 De igen, a nodc-t meg ilyen szarokat érzékelik, mivel nem a sima .exe file-t használod. A "war against bots" pedig úgy roflcopter ahogy van, nem szabad komolyan venni (azt mégsem írhatják ki hogy "war against unofficial bots, macros & other 3rd party programs" :/) -
#71113 én tudok!
JackyBoy! xD -
#71112 80, de psszt, még a végén meghallja! x) -
#71111 Akkor már csak annyi lenne, hogy ne "bot ban list"-nek hívják...
Sok félreértést tisztázna ;) -
Rabbit20 #71110 hát nemtom én úgy csatlakozok szeróhoz bottal mint testoval... ^^ akkor elvileg látják mindkettőt vagy egyiket sem :P
ugyanúgy testohoz is vannak parancsaid ingame(auto res, zoom hack stb.) ezeket h nem látják? azzal is csítelsz... ennyi. hameg csak botért járna bann akkor annyi erővel mindenki charge backelhetne, mer úgyis csak botért van bann -
at16 #71109 bár ha csalsz ha nem , ha nincs silked kibasznak előbb utóbb... mert ilyen Gaymax.
de sztem 1000ft-ot egyszer mindenki kibir. -
at16 #71108 csak nodc-vel tutira nem bannolnak.
bottal már annál inkább. ugyanis a botba át kell irányitani az ip-t vagy vmit szal nem normálisan csatizol a szeróhoz.
testosteronba ha csak a nodc-t jelölöd ki , ilyen nincs... -
#71107 most fel tudnék neked sorolni vagy 4-5 progit biztos amit ha használsz tuti, hogy bannolnak(ha nem vettél silket), de mondj nekem egy olyan embert aki CSAK testosteronet használt és bannolták...ilyet nem nagyon tudsz... -
Cat 02 #71106 Aham, akkor ha van egy kari ami csak azt használt és bant kap akkor se látják ? Valszeg ok nélkül banolják... Haver csinált goldbotot és 1 hónapja megvan neki, akkor a botokat banolják ? -
#71105 Valamit mégis látnak akkor. Bár Jm en nem csodálkoznék hogyha a nemfizető legit játékosokat is elkezdené kiszórni, ok nélkül. . . -
#71104 fogd már fel, hogy azért nem bannolnak, mert nem látják...
és amúgy sem a cheatereket bannolják elvileg, hanem a botterokat... -
Cat 02 #71103 No Dc, tesztóanyámkínja, mind csít xp -
KremPeti #71102 Hi!Én rogue/bardot csináltam és jól megy:D Már másodjára bannoltak, mert nem csináltam semmit ellenük:D csak úgy kibasztak:S -
#71101 Csinált egy rugó/clericet azóta, most azzal funol ^^ -
#71100 :*
Mr. Officer Me Nah Trouble Nobody Deh
-
Cat 02 #71099 60 as gap idején ? :) -
Destyni #71098 ennyi. -
inv #71097 http://www.youtube.com/watch?v=gltwHp0-aKM
[GM]Tarky Notebook - GNGWC 2008 >.< -
#71096 hát lehet :D nem tesztelem mert nálunk kb senki nemcsinált iet és szvsz nemis fog ^^ "rendelkezett" "volt" akkor ezek szerint a srác quittingelt, vagy át buildezte magát :P mind1 hadjuk :D <3 avi :p -
#71095 Nem ugat, én húztam azt a karit olyanra, és személyes tapasztalat alapján :)
Egyik legnagyobb thief szerón ilyen builddel rendelkezett, kb halhatatlan volt.
Szal ne fikázd míg nem tesztelted ;) -
#71094 sehogy -
DonCol #71093 Jó reggelt.
Meg tudja mondani vki, hogy hogyan lehet egyszerre két job-ot is felvenni? (hunter-thief) -
#71092 teee.... Illúzió romboló ;D -
#71091 Nem csak a kvesztekre gondoltam.
Valamint ott van az MMOsite, használd.
Ha meg nem tudsz angolul az egyéni szopcproblem. Így játszani sem tudsz valószínűleg. -
Saxo17 #71090 http://www.sro-smileyz.extra.hu/
google > sro eu küldetések, kb a 3-4. oldal lett volna ... -
Kethamin #71089 Itt a kínai questek vannak -
#71087 Kellemes olvasgatást! -
#71086 webforditas.hu -
Kethamin #71085 -
Cat 02 #71084 Tina-nak kell elvinned a cuccot amit adott. Kattolj rá a questre és nyomj egy M-et, elvileg rak egy sárga pötttyöt hova kell menned. Ha nem kattolj a városra és ott belül keresgélj. -
Kethamin #71083 Ez a questem:
Sister's Love 2
Required quest: Sister's Love 1
Related Scenario
Thank you for bringing back the hairpin my sister lost.
I would like to return it myself, but I haven't made up with my sister yet, so I'm a little shy.
Can you give it to her for me
My sister is Tina, and she works at the Specialty Shop.
Please deliver this hairpin to her.
* Quest Goal
Deliver Twinkling Hairpin To Tina
* Quest Style
Available Once
* Related NPC
Merchant Associate Tana /Specialty Trader Tina
* Related Monster
None
* Quest Reward
750 exp / 500 gold / 1,000 skill exp
most akkor hogy szerezzem meg? -
#71082 mért lenne minden kari elbaszott? lol csak mert nemvok oan hülye h 2fegyver masteryt húzzak mivel ígyis kevés aza kibaszott 300? >< mind1 ne menjünk bele fáradt vok hozzá lol -
Kethamin #71081 Az európai questekhez tudna valaki linket adni? -
#71080 Az elején sokkal több lova volt, azt mondták. (50-60 vagy több) De én sátánt vártam ^^ és mire lejött meg leöltük és ideértem ennyi maradt. Amúgy egész délután dh előtt rohangált és mutogatta a lovait, még este is ott volt de akkor már csak 4-5 ló követte. Arra viszont nem válaszolt senkinek hogy miért/hogyan lett neki ennyi lova. Csak azt hajtogatta, hogy bug, bug.
Na mindegy azért vicces. -
horitazi #71079 ilyet már én is láttam.pedig csak softmodot használok.semmi pk edit! -
Destyni #71078 Elbaszott 1 kari azt mondod? :) amikor megkaptam akkor volt bich/heuk/fire csak én átskilleztem bicht lightra ( folyamat alatt ) de amúgy odabaszós volt mivel bichel bleed div váltás glavie és owned :) de ha neked minden karim elbaszott akkor ... kthxbai ?:P -
#71077 lol, termelik a hozzászólást.
Amúgy tegnapi lol, lehet csak számomra. Bug or pk2 etit?? Tujal szerint bug, de azt furcsálom hogy csak nála jelentkezett egyedül (eddig).
Sok paciii -
Cat 02 #71076 Ne kérdezz már meg mindent :D ott van a questleírásban h realated monster :) -
#71075 hé srác :) nem chat, use google kthxbai