Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Szar a karim? Nem azt mondtam. /read #68258

A 2-h warrior pvp-ben jobb, ennyi.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
1. Valóban nem, mert bárd.
2. Ha letelik a 45 sec ugyanott vagyunk és extreme/desperate-tel te is napozol, ha keményen rádmozdulnak...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Maala
"Szerintem te csak azért kiritzálsz, mert én nem csesztem el több 100 k-t sro-ra és mégis van 1 high lvl ütõképes karim, nem? 😛"

xDDDDDDDD Most írja hogy váltani akar Masteryt, mert szar a karija, akkor most mi az ütõképes? xDDDDDD

Avi, a több100k-ban viszont igaza van, durva sok SPt eltoltál. x(

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Atisz
Aha. Gondolom, megint ironizálsz...

Maala
szerintem meg azért váltod le a Rogue-t, mert a Clericed (egyáltalán Cleric a sub-od?) rohadtul nem FF, és emiatt úgy halsz PVPben, mint 1 nádszál.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
jéé, ott a neved a stall alján ^^

Atisz
Hahaha, már megint ez a görcsös bizonygatás az 1 milla sp-hez 😊
Akkor még1x elmondom, csak a te kedvedért: semmi bajom nincs az sp-vel, van elég.

Warrior-ból minek kéne más a 2-h skilleken kívül, amikor ott van a crit növelés, knock-down, warcry a sprint assault-ot meg bárki használhatja?

Szerintem te csak azért kiritzálsz, mert én nem csesztem el több 100 k-t sro-ra és mégis van 1 high lvl ütõképes karim, nem? 😛

Maala
kb +30 str van Shyurin, inkább Maalina cuccait pimpeltem...

THeArrow
#68277 irónia volt benne ha nem vetted volna észre
lv89es warrior karival voltam bent aminek +9es kardja van .... na most ne akard már nekem bemesélni a dolgokat pls, aztán pvpztem a saját karim ellen és woálá megraktak a karimmal omg hogylehet ez, pedig +9es kardocska volt a kezembe tsk tsk... mást megkratam easybe de a 30k-s triple swing elmaradt... a fenébe elbasztam

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Lord Nomak
Ja meg igen, ez a kis szar staff egy pici népirtásra képes kb, 3 90es ff kínai kidõlt amikor felezõnek a közelébe sem járt, igaz a 34% phy és mag attack bardot váltogattam de istenem.. ha má van ^^

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Tegnapi party is édes volt, ez így vs project_d guild meg pár cruels tag ^^ 4 client ftw =D

Atisz
Sztem ne a youtube-on nézz viedókat 5 perc alatt a 2-h warrior-ról hanem állj ki pvp-zni mondjuk egy 85+-sall. Hidd el, többet érsz el vele...
Részemrõl lezártam.

THeArrow
13,1k hp** elb*sztam

80% értem, tehát jól jönne az a + sp... thxbye.
Ha warriorból meg csak 1 fegyverfajtát húzol ki akkor meg no comment.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

THeArrow
wáh hallod reménytelen vagy 😄 sztem nézz utánna jobban a dolgoknak pls...

nomak: 13.3k hpm van 80%on poti ^^ mert ez kell ;-)

Atisz
Turn rising (knockdown) + triple swing (nem a szokásos gyenge kombó +50% dmg fekve). Ebbõl 1 tuti crit lesz (2-h warrior paszív).

Való igaz, ha benyomod iron wall-t, az a 30 k lemehet akár 20-ra is...

Lord Nomak
Azért annyira nem 0 a dolog, én nem éreztem ezt. Csak az abs skilleknél meg debuffolásnál, mert miután weaken és division rámegy egy 52%os mana shieldes nukerre eléggé kitörölheti már a hátsóját vele. ^^

Lord Nomak
Hát ha van 12k hp-d és 95%on van az auto poti akkor van benne valami, de én egyedül soha nem használtam háromnál többet egy intesre mindegy milyen szintü mert képtelen volt túlélni ha nem volt mellé neki cleric a partyban.

Atisz
Jó kis skill az, de a 3-400%-os eus skillek ellen 0.

THeArrow
ezt te hol álmodtad?😄😄 30k? roflmao sztem jobban nézz utánnak ezeknek a dolgoknak, meg ha youtuben nézel pár videót "oh de isten vok senki sem vág meg" abból megismered a karit ×D 1.5k phy def (garm) + 53% ms+ha kell ironwall... vágj rám 30kt plys

nomak két abs dmg semmire sem elég , 2 cleric kell hogy megöljön aza szar

Atisz
1 szó mint 100: én nem akartam egy ilyen "az én apán erõsebb" vitát, csak tanácsot kértem, hogy kb. hányan gondoljátok még így.

Jó kari lenne a rogue, de az extreme/desperate-nek túl nagy ára van. Anélkül meg a legelszabottabb kínai hybrodnek is nagyobb a dmg-e és úgy a megnövekedett crit hatását sem élvezed :/

Lord Nomak
Mana shield is csak addig volt hatásos amíg meg nem jött az abs dmg clericnél.. azóta kitörölhetik kb a nukerek egy találkozásnál. Athenson is van olyan aki azt hitte über pro lesz attól, hogy 52% mana shieldet felteszi rugó ellen, aztán amikor kapott 16k dmg-t 5mp alatt meglepõdött. És mivel az átmegy fire wallon az sem ér semmit ellene, mint sokan használják lock ellen.

Atisz
Amikor földön fekve kapsz 30 k-t crit nélkül, akkor sztem az a snow shield sem fog megmenteni...

Lord Nomak
Jó csak azért több az esély egy warrior gyõzelemben mint egy rugóban, ha rugónak nincs elegendõ támogatása másoktól necces a túlélés.

Atisz
Nem, 80%-át. Viszont kevesebb is kell a 2-h warriorhoz, mivel nincs dagger+crossbow. Õõõ...

dragon11
Te megmondtad 😉

THeArrow
nukerral ketté szedem a war/cle karikat... skin fel, aztán lemegy, jön a bs azis lemegy és véééége, kb ennyit ért 53%os snowal nemtud mit csinálni, 89es warrior 2h +9el(buzi gery), 90es ff 1hsun +7 / +7shield 90es ff 1hsun +7 / +5 shield egyik robe-ba másik LA-ba mind a 3, a két buff lemente után meghóólt.. a többi karit eléggé veri, de az én kasztomat nemtuggya megrakni RIP

ÕÕÕ ugyanannyit fogsz visszakapni õõõõ ?

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Lord Nomak
Meg a warriornál a screeneket úgy számold, hogy 90en ultimate screen rámegy a haver srácra akkor is ha már rajta van az elözõ két screen is. Kb a 3 screen 250%-al ad nagyobbat mint a bless, és 60 másodpercre ami ha belegondolunk 15 mp-vel több mint a bless, egy szónak is száz a vége a warrior egyre táposabb, és a kb 38k hp-t 90en vital skillel elég nehéz leszedni. Fõleg ha cleric is van a partyba..
Próbáltam nukerrel robe szettes 90es warriort bealázni miután felrakta a vital skillt, õszintén szólva 4 nuke nem volt elég, aztán debuffolva lett, utána kitalálta magának hogy felteszi a deffeket, nos onnantól volt az hogy vitalt visszaszedte én meg úgy kezdtem futni mint még soha =D

Atisz
Köszönöm, ennyi.

Atisz
Sztem te még nem kaptál maddening v. turn rising - triple swing kombót. Óriásit csap, még én is irígykedve nézem... fõleg hogy nincs reduced def/hp.

Lord Nomak
Öhö, tegnap athenson 3 bard buffal a 90es ff rugót egy 83as ff warrior 12 alkalommal csapta le.. míg a rugó kétszer csapta le összesen a warriort, dagger, xbow, felezõ, felezõ nélkül.. Sajnálatos módon a warrior screenekkel és ha azok elmúlnak blessel kb gyilkolhatatlan. Neki nem volt semmilyen támogatása amúgy, csak a saját buffjaira támaszkodott. Végül 2 90es ff glavies kellett hogy lecsapják, de azt is úgy hogy nehezen mert elkezdett vigorozni.

Atisz
Az a gond a rogue-gal, hogy dagger egyre inkább felejtõs .pk2 edit miatt. A crossbow nagyon jó, de a felezett hp meg a -40% hp kicsit sok. Bléder + 2-h warrior nevetve kivégez.

2-h warrior-t volt lehetõségem kipróbálni. Kicsit szarabb a dmg-e, az ok. DE, cserébe nem bukik semmit. Megmarad a 20 k+ hp és a def is, sõt a screenek magasabb szinten a bless-t is nevetségessé teszik.
A fence-ek miatt minden pt-ban szeretni fognak. Van kd, kb és stun skillje.
Mirõl beszélünk? Lassan grind és egyes skilljei nem olyan gyorsak, ami mondjuk elég érzékenyen fog érinteni, mert én tényleg nem botolok (aki ismer az tudja).

hát sztem meg jó pvp-ben warrior, már ha tudják használni, meg 1h-t is ki kell húzni sztem h télleg jó legyen.
kis pvp

asd

Atisz
Miért is? Mert eus karinál max mastery = lvlx2? Õõõ...

Mégiscsak jól jönne az a pár száz k SP bizonyos esetekben ^^
Khm khm <#kuss>

hmm ok kösz... gondolkodtam énis rajta csak poti delay miatt féltem, h str-es ellen is necces lesz harc robe miatt, intes meg sztem heavy armorba se csapna le 1 ütésbõl pláne ha vital increase rajtam. Bár mostanában elég alap már vigor szal lehet megpróbálom akkor robe-ot. Igazából nemtom még 😄

asd

Hát az azért érdekes,Nálunk daggerest pvp be nagyon senki nem alázza be (eusokra gondolok) 2h warrior nekem nem jött be szerintem egyáltalán nem olyan erõs mint amilyennek mondják szerintem pvp re ,xbow,dagger,wizard na meg a warlock 😊

Atisz
Nagy döntés elõtt állok. Azon gondolkozom hogy rogue-ot visszahúzom és átváltok 2-h warriorra. 10 meccsbõl a 2 class közül 8x a 2-h warrior gyõz. Tény, annak is vannak hátrányai, de azért mégiscsak sokkal szimpibb (ha a buffokat nézzük akkor siralmas a rogue, a warrior pedig az egyik legjobb, dmg-e nem sokkal marad el a rogue-étól warcry+dare devil és ehhez nem is nullázza le magát, mint a rogue extreme/desperate-tel)

Olyan ember tanácsát kérném, aki játszott már mind2 class-szal lvl 90-en és/vagy ksro-s tapasztalatai vannak ezen a téren (mégjobb!). Kösz.

Lord Nomak
War/cleric robe.. másban nem sok értelme van. Kb egy glavies effekt áll fel tõle csak kétszer akkorát csap. :\

Csak kézzel tolom / nám 😊
Andr0: tesom meg az én életem az a 2 😊
Kutya nemlehetett me nincs itthon 😛

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

byzhouse
Szerintetek baj ha wiz/clericnél mindent kimaxolok vagy clericnél csak a fontosakat ,mert így minden maxon: 1,006,491sp 90-ig
WTB gold Athens szeron 😄 (kell plvl-hez)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

nálunk gyerek feltolta glavie-t +5re aztán minden kedden inspi után rátolt mégegy +t, azt kész is lett egy hónap alatt +9 😄 szal ezt is kilehet próbálni ha valaki nagyon +9et akar 😊

más
Valaki eu warrior-t próbált már light armorba? mondjuk cleric alkasztal... érdekelne mi a tapasztalat 😊

asd

GetDataBack for NTFS v3.02

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Maala
attól függ, csak botolsz-e vele, vagy játszol kézzel/ésszel is néha...

Andr0
a tesód és a kutyád életét??(megj.: tuti bennevolt a kutya is)

Armin & Ayu fan

Ahh kössze isten vagy XDDD
Megmentettél 2 életet 😄

N os akkor wiz+cleric hogy szerepel pvp-ben?😊)

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

gameplusz
Jó azért te se panaszkodj szerintem 😛

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

THeArrow
maksi 😛 az ien bekaphatja ^^ én bezzeg füstölöm a +8at ; +9hez meg else jutottam

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

az milyen dolog már hogy 85 ös speart,1h kardot, pajzsot felhuz a gyerek +9-re?

SEMMI KÉK SEMMI ASTRAL SEMMI NINCS RAJTA és mégis fentvan +9en.
globalba irta, és guildtársam is látta tök szûz pajzs , de +9 en. na?