Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ne offoljunk, mert még g+ megharagszik ránk:\
csak míg benne van valaki, addig ezt nem látja/nem akarja látni
most hogy végre abbahagytam, kezdem látni, hogy sro erõsen a legalja kategória mmo szinten...
ha kifog egy jó ellenfelet akkor vagy túléli vagy nem, de mivel clericként ölésre nem valami hatékony egymagában, ezért többnyire nem, csak idõ kérdése
Rajtad kívül sztem már mindenki rájött, bár általában a legiteknek isssszonyatos nagy az arca, és hogy egy botternek legyen igaza... pfff soha.
Sok sikert az újabb gagyi(farm, farm farm, miért is, ja mert a 2h NEM elég.) karihoz, sajnálom, hogy a rugót nem tudod használni, pedig...
Legits ftw ^^
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
45s-ig legfeljebb, de utána elég hamar összecsuklik...
(persze 1v1, buffereket is beszámítva)
AZon filozom h azt 2 szart egyedül nem fogom a wiz táblába 90-re vinni 80-on vannak és nem is használtam õket csak a a területis fajtáját..
Nem is értem mi szarnak hagyták meg 90-re vinni, területis jobb, max többet kell várni a betöltésre..
#68333: azért, mert egy 98as staffnak alapból annyi a sebzése. és egy 98+10nek akkor? DS? xD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
te nagyon el vagy tévedve. ha egy Cleric úgy dönt, nem akar meghalni, azt te a büdös életben nem fogod megölni, legyen pure int vagy str.
fel kellene fognod valamit. igaz, hogy te elvittél 1 karit magas szintre, kézzel, respect érte. de mi (Athensos társaság) sokféle karit húztunk ki-ki saját ízlése szerint, aztán ezeket cserélgettük egymás közt, mindenki kipróbálgatta a másikét. nem egyetlen karival toltuk, nem csak vidik alapján mondjuk, amit mondunk.
Kb. 90 ff utána mit csinál, szerintem nem grindel, és hát nem is warlockról van szó😄
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
nem kel oda 2h sword habár ahogy gondolod😊 szerintem élvezeteseb karakter egy rugó mint 1 wari de én a full intet szeretem xD
vagy csinálj egy warlock / crelicet az egy hmmmmm rohat jó kari😉
na de én nem szólok bele jól elvagytok ti it xD....
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Elrontottad a szarkazmust jelezni az elsõ bekezdésnél (vagy amit a 2. után biggyesztettél, talán ide szántad) mert a wizard-ot mindenki 1-2 skillbõl öli, fõleg ha offeringet használ pl. eq helyett.
Gondolom nem hallottál még HP grain-rõl, aminek hasonló tulajdonságai vannak mint 1 vigor grainnek. Igen-igen, eltaláltad 25%-ot gyógyít. Tehát pl. 40 k-nál ez már biza 10 k hp-töltést jelent.
Mostmár csak azt nem értem hogy miért nem tudsz rogue-ot megölni a blédereddel ha cleric a 2 mastery-je...
3 opció van:
1. Vagy hagyod hogy magára tegye a bless-t/megtámadod amikor látod hogy magára tette (szerény agykapacitás)
2. Nincs kihúzva ironwall (akkor nem elég a te sp-d sem, wtf?)
3. El van cseszve a blédered (mondjuk akkor nem ölted volna le a rogue/bárdot 7/10)
x+1. nagyon belemerültél a flame-be és már azért sem hagyod abba 😉
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
nem sokat szoktam wizard lenni, max ha vki nagyon pvpzni szeretne. de akkor persze biztos egybõl 10 sebzést okozó skillel megyek, és nem az ellent teszem harcképtelenné. (/sarcasm)
add át másnak a botot, mert látszik, nem fogod fel, hogy barddal mind1, milyen STRes kari vagy, szart sem érsz vele, mivel nincs ami gyógyít. 15mpnként 1 HP poti, meg 4mpnként 1 grain poti. És hiába van neked 50k HPd, hogyha az STRed ugyaannyi marad, és a poti ugyanannyit gyógyít rajtad Vitallal, mint nélküle, tehát amint leviszik a Vitaltól kapott +hp-t, akár el is felejtheted a skillt, csak a sebzésed csökkenti.
Ezek a karik bírják a nagyobb cséplést. Attól, hogy túléled 1 percig a PVPt a skinekkel, még nem nyerted meg.
Valamint azért, mert te láttál Warrior/Cleric & Warrior/Lock karikat PVPben, a te Warrior/Bard karid nem lesz annyira jó/jobb, mint 1 Rogue. A Bard ilyen szempontból olyan, mintha nem is lenne 2. masteryd.
Ez olyan, hogy a Bladeremmel Rogue/Bardot 7/10 megvertem, Rogue/Clericet viszont 0/10. Warrior szintén. A fukarságnak ára is van.
#68309: megölik, vagy sem, ez a lényeg. az, hogy +5 v +7 cucca van, lényegtelen, ha meg sem ütik.
Ha "besül a kombó", akkor maddening/dare devil-t lehet tolni, elég megrázó élmény szokott lenni.
Az intense shot általában ölni szokott (ha nem akkor az utána következõ distance mindenképp), kivéve a blédert/2-h swordost (õket nem mindig). És vissza is kerültünk a kezdõ témához. Miszerint is ezek a karik bírják a nagyobb cséplést, illetve pvp-ben jobbak a rogue-nál. No ezt kéne felfogni, de ha most sem fog menni, lehet hogy feladom v. átadom a stafétabotot másnak mert már fárasztassz. Nem nagyon, csak kicsit.
Arról pedig hogy a Te wizardodat hogy és hogy nem aláznám szét, nem érdemes vitázni, mert külön szerveren játszunk és soha nem lesz lehetõségünk ezt kipróbálni. Defeket pedig örülök hogy használsz, annak meg mégjobban hogy meg tudod csinálni hogy nem esnek le rólad amikor átváltassz staff-re O_o
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
asd
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Te szoktad az eszed is használni flémeléskor, vagy csak úgy írogatsz a vakvilágba? mert lehet hogy oltalak 1000el, de legalább használom elõtte a fejemet.
Mi van, ha a kedvenc turn rising + triple swing kombód besül? Visszaváltasz Rogue-ra, mondván nem is olyan erõs a cucc? Vagy váltasz Axe-ra?
Az, hogy mikor váltasz fegyót, és mikor tolsz el egy intense shotot, az ellenféltõl függ. De elõbbi megnyílvánulásaid alapján nyílvánvaló, hogy te ilyenen nem is töröd a fejed, mert "úgyis lassú". Fogadjunk mindig felmordulsz, ha az az intense shot nem öli meg az ellent. PRÓBÁLKOZZ MÁSSAL. Lehet picivel lassabb (bár az összes hozzávaló skill azonnal felmegy, lag nélkül 1mp, és addig még mindig fexik az elle), de 2-3x annyi sebzést okoz, és mivel 1 skill, ezért ha az összsebzés megöli az ellent, nem fog mozogni a sebzés bevitele alatt.
Végezetül annyit, hogy te az én wizardomat nem fogod megölni a -35% dmgeddel, akárhogy is próbálkozol. Blesst nem szoktam használni, defeket, healinget, bindet annál inkább.
Azt szeretnem kerdezni hogy a dual axe build milyen high lvl-en mert nagyon keveset latni belole.(megtetszett a 9.deg axe^^)
Kösz hogy eldaráltad a státuszokat, én még a dull-t meg a poison-t is ismerem 😊
A stun-t, kd-t, kb-et azért emeltem ki mert ezek a leghatékonyabbak (sztem legalábbis, bár a division is nagyon jó) és a 2-h warrior rendelkezik velük.
A knockdown után pedig megteheted hogy fegyót váltassz + felteszed desperate-et, de ne csodálkozz ha ezalatt megölnek, míg te simán nyertél volna ha nyomsz ez idõ alatt 1 intense shot-ot.
A 2-h warriornál természetesen ott van a már sokat emlegetett turn rising + triple swing kombó, ami szinte mindig arat.
No mind1 majd rájössz.
Azt mondod neked van kb kd stun, képzeld, más kasztoknak van Fear, Sleep, Bind, kb, kd, stun. Nehogy azt hidd, más ölbe tett kézzel várja a halált, amíg te gyakod.
Az XX/DD-t nem esztelenül kell ám használni, magadon hagyva éveken keresztül, bejön a kd, váltasz Daggerre, DD, Scud, 5öskombó, és csumi. Pl. Ha nem jön be, váltasz XBowra, lemegy a DD, és elölrõl, vagy akár másik skillel. Próbáld ki.
Donatus13, Rabbit20 és Nomak válaszolt eddig érdemben, nekik köszönet.