Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ez csak kritika, off az lenne, ha leírnám alternatívákat 😊

dragon11
Én is örülök, hogy abbahagytam immár 3/4 éve.😊 talán emulátoron még leszek, talán..

de ne offoljunk, mert még g+ megharagszik ránk:\

kb errõl is szól sro, meg értelmetlen idõ és pénzköltésrõl minimális játékélményért
csak míg benne van valaki, addig ezt nem látja/nem akarja látni
most hogy végre abbahagytam, kezdem látni, hogy sro erõsen a legalja kategória mmo szinten...

el ne hidd, láttam én már ff 90es wiz/clericet nem xar cuccokban csúnyán halni
ha kifog egy jó ellenfelet akkor vagy túléli vagy nem, de mivel clericként ölésre nem valami hatékony egymagában, ezért többnyire nem, csak idõ kérdése

dragon11
Jah, sose baj ha van + 200-300k sp-d.^^ ahogy mondtad, "de jó lett volna még ez is, de még az is" eset..

Hát figylej ha a lerik 90 ff összes healje megvan és 90 chest 89 legs és összes cucca full pinpes folyton orbit healelés üthetik ...

Oks, nehogy beadd a derekad, hogy jól jönne az a plusz sp.
Rajtad kívül sztem már mindenki rájött, bár általában a legiteknek isssszonyatos nagy az arca, és hogy egy botternek legyen igaza... pfff soha.
Sok sikert az újabb gagyi(farm, farm farm, miért is, ja mert a 2h NEM elég.) karihoz, sajnálom, hogy a rugót nem tudod használni, pedig...
Legits ftw ^^

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

pure int clericre azért ez kicsit erõs kijelentés 😊
45s-ig legfeljebb, de utána elég hamar összecsuklik...
(persze 1v1, buffereket is beszámítva)

Mala a rotot mana draint használod? v agy mesh root manna drought?
AZon filozom h azt 2 szart egyedül nem fogom a wiz táblába 90-re vinni 80-on vannak és nem is használtam õket csak a a területis fajtáját..
Nem is értem mi szarnak hagyták meg 90-re vinni, területis jobb, max többet kell várni a betöltésre..

Omg ezt nem tudtam azthittem várni kell a skilbetöltésre akkor kifejelsztem mint a huzatO.o

Lol valaki azért grindel mert arra alaphoz h sun dropja lesz😄 tuti eszem ágába nem lenne botolnom ff 90-esként, annak h sunt dropol elég kevés esélye van szal érted + pénzkidobás kb. a botra mert nem fejlõdik tovább és 0ás farmba elég szerény sp-t kap..Mivel én nekem 1 szem sp-m nem volt 90-re sött meg mikor bejött 9d kb. 1 hétig clerik bõvitésekre gyüjtöttem sp-t h 80-on meglegyen majdnem minden skil 80 maxon.. szal én már másfélhónapja robotolok 9-es gapba 85-87 mooboknál kb semmi, max a sok tabinak veszem hasznát.. még másfél hónap és vége szerencsére azt 1 hétig élvezem 90ff-t azt go ongok😄

Maala
el lehet tolni mellette... ez a lényeg. Over - Glut - Over és 10mp alatt 24k sebzés bárkibe, függetlenül mindentõl.

#68333: azért, mert egy 98as staffnak alapból annyi a sebzése. és egy 98+10nek akkor? DS? xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mind1, jó lesz glut heal meg justice, feleslegesnek látom kifejelszteni az elötte lévõt ami nem területre hat, mivel várni kell területis betöltésére, miután használtam a glutot jöhet a justice, végülis kb. annyira jók ezek skillek és csóri wizardot hp felezve laptára lehet tenni😄 többre csak akkor ha szegény ellenfél hpjaa béka segge alatt az offering a fõnök..

glut heal megvan, kéne még azover is? ha az egyik használatba van a másikat nem tudomO.o csak az egyiket tudom használni olyan nincs 1iket használom 90en 8400 sebzés gyorsan az overt is aminek 7900 asszem..

nem térek napirendre wazze összehasonlítottam a sun staff és én kis szerény +7 86%os staffomat, és sun+7 a maga 64%ával 500nál több a magja vicc, az az 500 dmg kb. 3500-4000 + sebzésel rendelkezik nem gyenge >.<

Maala
1.157

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
pont ez az, mindenki sutn akar, mindenki grindel, akár FF akár nem. tehát legalább a fegyvernek max dura kell, minél tovább lehessen grindelni. a többi tényleg lényegtelen, amíg nem ~80% vagy afeletti reduce-ról van szó, mert az már bezavar a grindnél, és így a HP-poti fogyasztásnál is.

Ja és melyik a elgújabb patch?
Maala
trial cross 3mp. de az a 2 skill felesleges, inkább over heal sor.

Hollehet leszedni a patchokat?
Maala
holy spell van rajta, meg recovery division, egy szem Bleed nem vesz el annyi def%ot, amennyit a Recovery/healing division gyógyít. bár ez még az új bicheon sor elõtt volt, de mivel glavies sem öli Rogue/Clericet, Blader sem.

te nagyon el vagy tévedve. ha egy Cleric úgy dönt, nem akar meghalni, azt te a büdös életben nem fogod megölni, legyen pure int vagy str.

fel kellene fognod valamit. igaz, hogy te elvittél 1 karit magas szintre, kézzel, respect érte. de mi (Athensos társaság) sokféle karit húztunk ki-ki saját ízlése szerint, aztán ezeket cserélgettük egymás közt, mindenki kipróbálgatta a másikét. nem egyetlen karival toltuk, nem csak vidik alapján mondjuk, amit mondunk.

Jó kiemeltél egy kasztot aminek hátúlütõ a piros durab...
Kb. 90 ff utána mit csinál, szerintem nem grindel, és hát nem is warlockról van szó😄

Lord Nomak
Jah, ezt mond egy lock karinak akinél 50 dura gecisokat számít.. kb 2 óra grindet.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

A clerikbe a trial crossnak mennyi a betöltési ideje?Mennyit kell rá várni?Én ugye bárdról fejlesztettem clerikre, és gondoltam felesleges kifejelszteni a trialt mert jön a justice szal csak az van meg, szal nem tom mitévõ legyek.. justicének 7 sec asszem..

a bardot huzd át crelicre és jó lesz az a kari😉
nem kel oda 2h sword habár ahogy gondolod😊 szerintem élvezeteseb karakter egy rugó mint 1 wari de én a full intet szeretem xD
vagy csinálj egy warlock / crelicet az egy hmmmmm rohat jó kari😉
na de én nem szólok bele jól elvagytok ti it xD....
Én shieldemen is van, szarni kell rá, irritáló h lenézik sokan és árat számítva kurvára alábecsülik pirosokat dehogymér csak mert a durab mondok egy példát 200 helyett 150, nagy probléma tényleg, de ha mondjuk valami fontos értékébõl vesztene, de nem durab bemek városba akár mikor javítható... mégis jóval kevesebbet érnek sajan a pirosak tuti ha eladásra kerül belekötnek mert piros, de nincsenek vele tisztába h ugyanolyan mint egy nem piros csak kevesebb az elérhetõ durab fehérbe..

Lord Nomak
Bszott jó cucc, csak az a csúnya piros ne lenne =(

Biztosíthatlak hogy nincs elcseszve a blédere, és fejezzétek már be mert én is minnyá árnyékra vetõdök <#vigyor2>

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

Atisz
Nem én kötekedtem. Árnyékra vetõdött és most issza a levét...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Látom nem sikerült felfogni. Semmi gond. Bot átadva.

Elrontottad a szarkazmust jelezni az elsõ bekezdésnél (vagy amit a 2. után biggyesztettél, talán ide szántad) mert a wizard-ot mindenki 1-2 skillbõl öli, fõleg ha offeringet használ pl. eq helyett.

Gondolom nem hallottál még HP grain-rõl, aminek hasonló tulajdonságai vannak mint 1 vigor grainnek. Igen-igen, eltaláltad 25%-ot gyógyít. Tehát pl. 40 k-nál ez már biza 10 k hp-töltést jelent.

Mostmár csak azt nem értem hogy miért nem tudsz rogue-ot megölni a blédereddel ha cleric a 2 mastery-je...
3 opció van:
1. Vagy hagyod hogy magára tegye a bless-t/megtámadod amikor látod hogy magára tette (szerény agykapacitás)
2. Nincs kihúzva ironwall (akkor nem elég a te sp-d sem, wtf?)
3. El van cseszve a blédered (mondjuk akkor nem ölted volna le a rogue/bárdot 7/10)

x+1. nagyon belemerültél a flame-be és már azért sem hagyod abba 😉

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

gameplusz
Hát azért Maala elég exped player, nem érdemes belekötni, hogy mit tud és mit nem... Abban is igaza van, hogy a bard, mint sub nem egy túlélõkészlet, hacsak nincs még egy másik nagy bard (de jelen esetben 1vs1-rõl van szó). SP-n spórolni sem érdemes, ff kari fél siker.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Maala
minek váltsak staffra, ha ott az offering? elég megalázó, amikor 1 percen át nem tud megölni egy nyomi wizardot valaki, aztán egy skillbõl hal. x-(

nem sokat szoktam wizard lenni, max ha vki nagyon pvpzni szeretne. de akkor persze biztos egybõl 10 sebzést okozó skillel megyek, és nem az ellent teszem harcképtelenné. (/sarcasm)

add át másnak a botot, mert látszik, nem fogod fel, hogy barddal mind1, milyen STRes kari vagy, szart sem érsz vele, mivel nincs ami gyógyít. 15mpnként 1 HP poti, meg 4mpnként 1 grain poti. És hiába van neked 50k HPd, hogyha az STRed ugyaannyi marad, és a poti ugyanannyit gyógyít rajtad Vitallal, mint nélküle, tehát amint leviszik a Vitaltól kapott +hp-t, akár el is felejtheted a skillt, csak a sebzésed csökkenti.
Ezek a karik bírják a nagyobb cséplést. Attól, hogy túléled 1 percig a PVPt a skinekkel, még nem nyerted meg.
Valamint azért, mert te láttál Warrior/Cleric & Warrior/Lock karikat PVPben, a te Warrior/Bard karid nem lesz annyira jó/jobb, mint 1 Rogue. A Bard ilyen szempontból olyan, mintha nem is lenne 2. masteryd.

Ez olyan, hogy a Bladeremmel Rogue/Bardot 7/10 megvertem, Rogue/Clericet viszont 0/10. Warrior szintén. A fukarságnak ára is van.

#68309: megölik, vagy sem, ez a lényeg. az, hogy +5 v +7 cucca van, lényegtelen, ha meg sem ütik.

Atisz
Azért említettem, mert azt hittem hogy te nem ismersz más eus státuszokat (a hsz-od alapján) és gondoltam megosztom veled. Ha nem, hát nem.

Ha "besül a kombó", akkor maddening/dare devil-t lehet tolni, elég megrázó élmény szokott lenni.

Az intense shot általában ölni szokott (ha nem akkor az utána következõ distance mindenképp), kivéve a blédert/2-h swordost (õket nem mindig). És vissza is kerültünk a kezdõ témához. Miszerint is ezek a karik bírják a nagyobb cséplést, illetve pvp-ben jobbak a rogue-nál. No ezt kéne felfogni, de ha most sem fog menni, lehet hogy feladom v. átadom a stafétabotot másnak mert már fárasztassz. Nem nagyon, csak kicsit.

Arról pedig hogy a Te wizardodat hogy és hogy nem aláznám szét, nem érdemes vitázni, mert külön szerveren játszunk és soha nem lesz lehetõségünk ezt kipróbálni. Defeket pedig örülök hogy használsz, annak meg mégjobban hogy meg tudod csinálni hogy nem esnek le rólad amikor átváltassz staff-re O_o

THeArrow
hát igazából.... 2elixir +7rõl xD hergeltem tsen hogy nincsenek ballsai és nemmeri megcsinálni, erre megmerte és bejött neki 😄 naggyából ennyi 😛

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

hmm hát jah -35% dmg-al nembiztos h megöl, de sztem az a vital increase nem is kell csak amíg tankolja wizt meg lefektet, aztán viszlát -35% dmg 😊

asd

gameplusz
Nemgyenge, mennyivót?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

THeArrow
here u are, magyarnál +9 ^^ oh yeah

cat, gery üzeni hogy szia 😄 /thunderyn 😛

Lord Nomak
crack style, neki ez a mániája és ezért képtelenek levágni, na meg a +7 cuccok miatt..

THeArrow
nem elég intes ellen, kurvára nem xD mindjárt linkelek egy picsört mien karival voltam bent és mien kardal nemtudtam megrakni egy szaros intes karit

Okes akkor felejtos thx infot^^
Maala
Ha ismered a poisont, minek említed? nincs a felsorolásban a helye. Ellenben a freeze, frostbite. (amire te sosem leszel teljesen immunis, tehát hiába tolod el azonnal a pillt, azt a támadást bizony már buktad. igazából sztem emiatt verte meg azt a 3 warriort Arrow is xD)

Te szoktad az eszed is használni flémeléskor, vagy csak úgy írogatsz a vakvilágba? mert lehet hogy oltalak 1000el, de legalább használom elõtte a fejemet.
Mi van, ha a kedvenc turn rising + triple swing kombód besül? Visszaváltasz Rogue-ra, mondván nem is olyan erõs a cucc? Vagy váltasz Axe-ra?
Az, hogy mikor váltasz fegyót, és mikor tolsz el egy intense shotot, az ellenféltõl függ. De elõbbi megnyílvánulásaid alapján nyílvánvaló, hogy te ilyenen nem is töröd a fejed, mert "úgyis lassú". Fogadjunk mindig felmordulsz, ha az az intense shot nem öli meg az ellent. PRÓBÁLKOZZ MÁSSAL. Lehet picivel lassabb (bár az összes hozzávaló skill azonnal felmegy, lag nélkül 1mp, és addig még mindig fexik az elle), de 2-3x annyi sebzést okoz, és mivel 1 skill, ezért ha az összsebzés megöli az ellent, nem fog mozogni a sebzés bevitele alatt.

Végezetül annyit, hogy te az én wizardomat nem fogod megölni a -35% dmgeddel, akárhogy is próbálkozol. Blesst nem szoktam használni, defeket, healinget, bindet annál inkább.

Atisz
Sok kombó (+státusz), ratyi dmg, nincs +crit/blokk. Felejtõs.

gameplusz
Eléggé megéri. Nekem 1h lesz a main, mert feelinges.

gameplusz
Ennek megfelelõen szar.

Haliho!

Azt szeretnem kerdezni hogy a dual axe build milyen high lvl-en mert nagyon keveset latni belole.(megtetszett a 9.deg axe^^)
Atisz
Nem lesz ami gyógyít? A grainek sztem egész jók, fõleg 25 k hp felett. Phy alapú támadásokat elég jól bír a warrior, a mag ellen meg ott a vital increase. Szted a -35% dmg nem elég az intes ellen? 😊

Kösz hogy eldaráltad a státuszokat, én még a dull-t meg a poison-t is ismerem 😊
A stun-t, kd-t, kb-et azért emeltem ki mert ezek a leghatékonyabbak (sztem legalábbis, bár a division is nagyon jó) és a 2-h warrior rendelkezik velük.

A knockdown után pedig megteheted hogy fegyót váltassz + felteszed desperate-et, de ne csodálkozz ha ezalatt megölnek, míg te simán nyertél volna ha nyomsz ez idõ alatt 1 intense shot-ot.
A 2-h warriornál természetesen ott van a már sokat emlegetett turn rising + triple swing kombó, ami szinte mindig arat.

No mind1 majd rájössz.

Maala
tehát mirõl beszélsz? Rogue/Bard PVPben egy támogató karakter, nem egy akció sûrûjébe való dolog. PVE-re tök jó. Sõt, el kell keserítselek, átrakod magad 2h Warriorra, és miután lejár 1 perc a skinektõl, ugyanúgy meg fogsz halni, mivel nem lesz ami gyógyít, és 1h hiánya miatt blockkolni sem fogsz. Ha meg felrakod a Vital increase-t, a -35% sebzés miatt ölni nem fogsz.

Azt mondod neked van kb kd stun, képzeld, más kasztoknak van Fear, Sleep, Bind, kb, kd, stun. Nehogy azt hidd, más ölbe tett kézzel várja a halált, amíg te gyakod.

Az XX/DD-t nem esztelenül kell ám használni, magadon hagyva éveken keresztül, bejön a kd, váltasz Daggerre, DD, Scud, 5öskombó, és csumi. Pl. Ha nem jön be, váltasz XBowra, lemegy a DD, és elölrõl, vagy akár másik skillel. Próbáld ki.

Atisz
Lehet hogy azt is ki kéne húzni. Ptg-nél + ctf spawn killerek ellen lehet hogy jól jön 😄

Atisz
De én komolyan nem vitázni jöttem, hanem véleményeket kérni.

Donatus13, Rabbit20 és Nomak válaszolt eddig érdemben, nekik köszönet.

gameplusz
Igen, darálásra meg 1vs1-re 2h, grindre 1h bõven elég, szerintem.