Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WTS lvl 72 charakter többinfóért pm me
KÖSZÖNÖM!
Azok Buff Skillek! Csak akkor marad rajta az illetõn, ha Cleric van a kezedbe! Megoldás, ha felbuffolsz valakit, ne válts fegyvert!

utolsõ sok=utolsó sor
Hi!
Szeretném megkérdezni hogy:
Cleric, utolsõ sok a blessingek. Az miért van, hogy ha partiban ezekkel buffolok egy másik partitagot, aztán átváltok ölõs fegyverre (hogy én is öljek), erre eltûnnek a blessing buffok. Mit csinálok rosszul?
MilkesFlakon
Eladó Old Sbot Acc.
Érdeklõdni itt, vagy levélben.
E-mail cim : [email protected] ( nem msn 😄 )

Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]

Miért kell megmagyarázni a saját hülyeségünket???
"ilyen erõvel kérdezhetted volna azt is mennyi sp kell lvl 104 re ..."
pontosan, erre pedig egy tökéletes válasz lenne az sp calculator linkje.
Miért kellene átöltöznöm robe-ba? Alapból azt hordok. Tehát még egyszer köszönöm, de nem arra válaszoltál ami érdekel.
Ez a dolog részemrõl lezárva, ha nem tudsz érdemben hozzászólni, kérlek ne tedd.

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

hülye kérdés=hülye válasz....
ilyen erõvel kérdezhetted volna azt is mennyi sp kell lvl 104 re ...
ami ugye megint attól függ ki milyen karit akar .D
valahogy így kellene kédezni: van egy lvl 104 es ruge/(dagger)bard ff karim és dagger-ágból csinálnák warriort...stb.
meg ugye robe-ba is át kell öltöznöd...

Pontosan leírtam: mennyi goldba kerül a masteryt visszatolni, van-e kalkulátor erre...
Nehézségek ^^
Egyik sem nehezíti meg különösebben amit írtál, erre reagáltam is. (sziveket pl. ha nagyon nem halad pt-ben gyûjtöm, ki van húzva a bard is)
Természetesen ki fog derülni hamarosan, hogy mennyi gold 104-rõl 103-ra, de nem ugyanannyi végig nyilván, és véges az anyagi lehetõségem.
Mielõtt leírod hogy drága, van pár 100M-m erre a célra, bár inkább hagyjuk, egyre bonyolódik a dolog.
Nem kérdeztem semmit.

nem értettem félre csak te nem írtad le pontosan miröl is van szó.
én csak azt próbáltam felvázolni milyen nehézségek adódhatnak,
de még mindig nem irtad le: mi a második kasztod ,és mennnyi szívet kell gyûjteni?
gyûjts 10 szivet és váltsd be ,akkor meglátod kb.mennyibe kerül 1visszafejlesztés....abból meglehet saccolni mennyi lesz
Nyiss neki topicot...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Valamit félreértettél...
Tájékozódás végett csak a goldra lennék kíváncsi, egyébként:
daggerrõl váltok warriorra, miért lenne felejtõs (full str mind2)
70-es karaktert már toltam vissza, nem volt különösebben nyûgös
600 szívet lehet egyszerre max gyûjteni (30"kés"+300szív)
ruha sem szopacs, mert ugye 2 mastery megy, és csak az egyiket fejlesztem vissza
Ja, és az sp 20%-a veszik el.
Szóval nem vett kari, hanem én csináltam, ezekkel a dolgokkal tisztában vagyok, a kérdésem nem ezekre vonatkozott, azért köszi a válasz... 😉

104-rõl pffff....attól függ milyen kari, de nagyon sok gold és idõ lesz.
ha pl:warlock/bard-ról váltanál wiz/clericre akkor az felejtõs..
esetleg ha kinai pl:bow és mondjuk glaivére de force ág maradna ugyan az.
60 körüli warior/warloc-ot toltam vissza xbow/bardra az került 35millába(ha jól emlékszek) meg nemkevés idõbe...meg ugye eu-snál a masteri szinthez van kötve a ruha hordás ,az is szopacs lehet😛
max 300 szivet lehet gyûjteni 1szerre ,az 30 mastery vagy skill visszafejlesztés (pl 1skill 12 szintü akkor 120 szív kell hozzá hogy teljesen visszatold)
és miközben ha visszatolod a skilleket és mastery-t egyre gyengébb leszel és azokkal a skillekel kell ölni :S (max a szintedtõl -20 szinttel kisebb mob dob szivet)
szóval elég nyûgös dolog nagy szinten...és xp 20% el is veszik,
vagy ha sok pénzed van vehetsz silkért is de az szerintem nagyon sokba kerülne
"de ez akkor is isro topic ......."
isro igen......................
de mivel a többi hivatalos silkroadnak nincs topicja(ha jóltudom) (pl:ksro,csro,tsro,rsro meg kitudja még milyen van😄)ezért írtam ide.
ezek is legális szerók csak nem angolnyelvûek.
esetleg lehetne ezeknek is nyitni egy külön topicot nem?
Sziasztok!
Átképezném magam, gondolom sok pénzbe (gold) kerül. Van fogalma valakinek mégis mennyire számíthatok? nincs valami kalkulátor erre is?
Egyébként 104-rõl nyomnám vissza a mastery-t, meg a skillelet. Nem kis munka lesz.

de ez akkor is isro topic és ha visszatekersz pár oldalt itt szinte minden van csak isro nincs...

Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106

a pontosítás kedvéért :Rsro nem privát szeró!
Astrum Online Entertainment honosította és legálisan üzemelteti.(megvette a jogot)......... tiltott az illegális szoftverek használata (botprogramok)ugyan úgy mint isro-n

...lehetõleg pm-ben mert ugye nem isro téma...
Nem találtad a privát gombot?
Még mindig nem valók a szutykos privát fos priv szerók az iSRO topicba.
Pláne nem az ingyenes botjaik és egyéb faszságok.
Kösz, hogy mész és ezeket a dolgokat NEM itt osztod meg a nagyvilággal.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Hát szerintem rsro ami még normális sro, persze infernal mellett xD am rsro-ba annyival jobb mint isro, hogy kevesebb lagg, elsõre beenged, ingyenes bot.

-1337-

tartom tucsok63 véleményét ha bowost csinálsz akkor cold light és persze pacheon és intes kari, szerintem kicsit hibridbe a tuti, 100-ig 35-40 str-t neki "oszt" hadszóljon... 😄

dragon11
Szia.

Ez valóban nem témába vágó hozzászólás, de Ezt találtam. 1x-es, gondolom eredeti.

Sziasztok!

tudom hogy ez isro topic de azért megkérdezem mit lehet tudni rsro-ról?
pl:privát szeró vagy nem? /hivatalos oldalukat olvastam de nemnagyon tudtam elmenni rajta😛/ regisztráltam ,meg a klienst is letöltöttem de avira vírust jelzett benne:S ...szóval akinek van infója vagy esetleg ott játszik leírhatná a véleményét,tapasztalatát(lehetõleg pm-ben mert ugye nem isro téma)thx.
szerintem az int pach/cold/light a legjobb de nemtudom irjon más is véleményt 😄

dragon11
Miért is? Valami hasonlóság mindenképp van..

Ezt roppant mód benézted =]

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sziasztok.
Nem tudom eldönteni hogy melyik a jobb Bow-os.
A Pacheon/fire/force vagy a Pacheon/fire/Light??
Szerintetek melyik a jobb??
dragon11
Ez össze lett vágva, vagy megint ugyanaz a gyerek csinálja a feszkót..😊

mert régen Counter Srike Sourceba ugyanezt csinálta, darabokra törte a billentyût.

Link a videóhoz..

Igen, írták is , hogy ha fel jegyzik azoknak a nevét akiket ez a kö geci õl meg és ha sokszor meg öli ugyan azt a karit akor bann vagy block am Avi gyere ircreeee😊
Igen, azok.
Goldbotok miatt kerültek bele, az ismert goldbot vonulási helyekre lettek berakva.
Ha megöl, akkor bannolhatnak, szóval nem árt vigyázni és elkerülni ezeket!

Én kb. hétfõ állandóan dc-t kapok 1 perc után (bot sosem volt rajta). Ez mitõl lehet? És be sem halt a 140-esektõl...
Doomista
Ez már nem fail, nem is epic fail, hanem...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nem reklámozni akartam csak felhívni egy-két ember figyelmét h van ilyen is... sry. 😊 Egyébként a 140-es mob botkiller nem? Mármint az oszlopok.

http://www.youtube.com/watch?v=BuhnITjE49s
http://www.youtube.com/watch?v=nO3f2Z8NOJY

-1337-

szerintem hagyjuk azt a témát hogy kinek mien élete van am meg IGAZA van Avatarnak ez iSRO topic am meg nem most kezdõdött már egy ideje elkezdték szétb..szni ezt a topicot az idióták... (kinek nem inge ne vegye magára)

dragon11
Teljesen jogos, de ha valaki 1x csinálja meg VÉLETLENÜL, még nem lesz semmi baja, ezt garantálom!

Sok sikert, remélem nincs túl sok sp-d azon a karin!

"If your character is killed by the Statue of Justice, your account can be blocked for using illegal program."

^^

anti bot mobok de én dlvl hez használom : D

Doomista
Hi!
Mob sztrájk.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hi!
Tudja valaki, mi ez a rengeteg 140-es mob a városok körül???
beszálhatnék én is ?

Van egy pár ember, akiknek nincs életük, és ezt csinálják. Pl. avatar
Van, én.

vmeik szeron van olyan aki magyaroknak farmol sp-t?

dragon11
Tilos durva, vulgáris, obszcén, másokat szidalmazó vagy személyiségi jogait sértõ üzenetet írni!

Doomista
<#alien>

Te kis morcos. Jó szar életed lehet ha ilyen hamar felkapod a vizet. ^^
Ki a faszomat érdekel ?
Ott a kibebaszott fóruma, menjetek oda kérdezgetni meg nyálat verni.

Van már game regisztráció a magyar sro szerverre?
Üdv mindenki!
Ainek van kedve csatlakozzon egy jó közösségbe!
- Karakter eladás, csere, reklámozás, silk, gold.
- Eredeti szerverek.
- Private szerverek.
- Szerver készítés.
- Bot, Hack, PK2, leírások.
- Infernal SRO

SroPrivate - ha szeretnél, nézz körül... 😊

-1337-

van sp farmolo klán irisen ?