Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretném megkérdezni hogy:
Cleric, utolsõ sok a blessingek. Az miért van, hogy ha partiban ezekkel buffolok egy másik partitagot, aztán átváltok ölõs fegyverre (hogy én is öljek), erre eltûnnek a blessing buffok. Mit csinálok rosszul?
Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]
"ilyen erõvel kérdezhetted volna azt is mennyi sp kell lvl 104 re ..."
pontosan, erre pedig egy tökéletes válasz lenne az sp calculator linkje.
Miért kellene átöltöznöm robe-ba? Alapból azt hordok. Tehát még egyszer köszönöm, de nem arra válaszoltál ami érdekel.
Ez a dolog részemrõl lezárva, ha nem tudsz érdemben hozzászólni, kérlek ne tedd.
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
ilyen erõvel kérdezhetted volna azt is mennyi sp kell lvl 104 re ...
ami ugye megint attól függ ki milyen karit akar .D
valahogy így kellene kédezni: van egy lvl 104 es ruge/(dagger)bard ff karim és dagger-ágból csinálnák warriort...stb.
meg ugye robe-ba is át kell öltöznöd...
Nehézségek ^^
Egyik sem nehezíti meg különösebben amit írtál, erre reagáltam is. (sziveket pl. ha nagyon nem halad pt-ben gyûjtöm, ki van húzva a bard is)
Természetesen ki fog derülni hamarosan, hogy mennyi gold 104-rõl 103-ra, de nem ugyanannyi végig nyilván, és véges az anyagi lehetõségem.
Mielõtt leírod hogy drága, van pár 100M-m erre a célra, bár inkább hagyjuk, egyre bonyolódik a dolog.
Nem kérdeztem semmit.
én csak azt próbáltam felvázolni milyen nehézségek adódhatnak,
de még mindig nem irtad le: mi a második kasztod ,és mennnyi szívet kell gyûjteni?
gyûjts 10 szivet és váltsd be ,akkor meglátod kb.mennyibe kerül 1visszafejlesztés....abból meglehet saccolni mennyi lesz
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Tájékozódás végett csak a goldra lennék kíváncsi, egyébként:
daggerrõl váltok warriorra, miért lenne felejtõs (full str mind2)
70-es karaktert már toltam vissza, nem volt különösebben nyûgös
600 szívet lehet egyszerre max gyûjteni (30"kés"+300szív)
ruha sem szopacs, mert ugye 2 mastery megy, és csak az egyiket fejlesztem vissza
Ja, és az sp 20%-a veszik el.
Szóval nem vett kari, hanem én csináltam, ezekkel a dolgokkal tisztában vagyok, a kérdésem nem ezekre vonatkozott, azért köszi a válasz... 😉
ha pl:warlock/bard-ról váltanál wiz/clericre akkor az felejtõs..
esetleg ha kinai pl:bow és mondjuk glaivére de force ág maradna ugyan az.
60 körüli warior/warloc-ot toltam vissza xbow/bardra az került 35millába(ha jól emlékszek) meg nemkevés idõbe...meg ugye eu-snál a masteri szinthez van kötve a ruha hordás ,az is szopacs lehet😛
max 300 szivet lehet gyûjteni 1szerre ,az 30 mastery vagy skill visszafejlesztés (pl 1skill 12 szintü akkor 120 szív kell hozzá hogy teljesen visszatold)
és miközben ha visszatolod a skilleket és mastery-t egyre gyengébb leszel és azokkal a skillekel kell ölni :S (max a szintedtõl -20 szinttel kisebb mob dob szivet)
szóval elég nyûgös dolog nagy szinten...és xp 20% el is veszik,
vagy ha sok pénzed van vehetsz silkért is de az szerintem nagyon sokba kerülne
isro igen......................
de mivel a többi hivatalos silkroadnak nincs topicja(ha jóltudom) (pl:ksro,csro,tsro,rsro meg kitudja még milyen van😄)ezért írtam ide.
ezek is legális szerók csak nem angolnyelvûek.
esetleg lehetne ezeknek is nyitni egy külön topicot nem?
Átképezném magam, gondolom sok pénzbe (gold) kerül. Van fogalma valakinek mégis mennyire számíthatok? nincs valami kalkulátor erre is?
Egyébként 104-rõl nyomnám vissza a mastery-t, meg a skillelet. Nem kis munka lesz.
Venus _flashbomb_ spear nuker lv 106
Astrum Online Entertainment honosította és legálisan üzemelteti.(megvette a jogot)......... tiltott az illegális szoftverek használata (botprogramok)ugyan úgy mint isro-n
Nem találtad a privát gombot?
Még mindig nem valók a szutykos privát fos priv szerók az iSRO topicba.
Pláne nem az ingyenes botjaik és egyéb faszságok.
Kösz, hogy mész és ezeket a dolgokat NEM itt osztod meg a nagyvilággal.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
-1337-
tudom hogy ez isro topic de azért megkérdezem mit lehet tudni rsro-ról?
pl:privát szeró vagy nem? /hivatalos oldalukat olvastam de nemnagyon tudtam elmenni rajta😛/ regisztráltam ,meg a klienst is letöltöttem de avira vírust jelzett benne:S ...szóval akinek van infója vagy esetleg ott játszik leírhatná a véleményét,tapasztalatát(lehetõleg pm-ben mert ugye nem isro téma)thx.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem tudom eldönteni hogy melyik a jobb Bow-os.
A Pacheon/fire/force vagy a Pacheon/fire/Light??
Szerintetek melyik a jobb??
mert régen Counter Srike Sourceba ugyanezt csinálta, darabokra törte a billentyût.
Link a videóhoz..
Goldbotok miatt kerültek bele, az ismert goldbot vonulási helyekre lettek berakva.
Ha megöl, akkor bannolhatnak, szóval nem árt vigyázni és elkerülni ezeket!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://www.youtube.com/watch?v=BuhnITjE49s
http://www.youtube.com/watch?v=nO3f2Z8NOJY
-1337-
"If your character is killed by the Statue of Justice, your account can be blocked for using illegal program."
^^
Mob sztrájk.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Tudja valaki, mi ez a rengeteg 140-es mob a városok körül???
Ott a kibebaszott fóruma, menjetek oda kérdezgetni meg nyálat verni.
Ainek van kedve csatlakozzon egy jó közösségbe!
- Karakter eladás, csere, reklámozás, silk, gold.
- Eredeti szerverek.
- Private szerverek.
- Szerver készítés.
- Bot, Hack, PK2, leírások.
- Infernal SRO
SroPrivate - ha szeretnél, nézz körül... 😊
-1337-