82377
Silkroad Online (iSRO)
-
bulitka #81373 helosztok egy kerdesm lene az Rsro-n az eredeti oldalán regeltem de a játékba nem akar be engedeni miért van ez???? -
konfi #81372 mer? haverom csinálta mér -
#81371 felejtsd el -
konfi #81370 Helló azt szeretném megkérdezni hogy Joymax-nak lehet-e olyan levelet írni hogy ellopták a karim és id-t pw váltót tudok emailt váltottak szerintetek kiadják a jelszót? -
#81369 jaja jó reggelt buék :D -
surr3al #81368 BUÉK mindenkinek! -
#81367 Hát azt nem tudom öcsém de te elég nagy gyík vagy h szilveszter estélyén is a silkroad online érdekel xDDD -
Qbu #81366 Na mindegy úgyis kezdeni akarok egy Warlockot az új szerveren. Csak azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek mi legyen a sub class?
Warlock/Cleric az általános, de nekem nagyon tetszik a Bard speedje :) Mi az ami miatt olyan sokan mennek Warlock/Clericcel? -
#81365 :( -
surr3al #81364 hát esetleg írhatsz a gm-nek, bár szerintem leszarják, ha nem vettél 5k silket a karira :/ -
#81363 hát szerintem vehetsz újat :D -
Qbu #81362 Hali!
Valahogy beraktam a petemet (Grey Wolf) a storageba. Csak az a baj hogy valamiért summolva van. Amikor meg ki akarom venni akkor meg azt írja:
"Summon item cannot be stored at storage because pet is summoned."
Meg lehet valahogy ezt oldani vagy vehetek egy újat? -
#81361 Bocs a dupla postért killer privibe adsz msn-t? -
#81360 Az alap olyat nem is hoznék csak van egy pár hawer aki szintúgy van mint én már a privi szeró se jó az isronak sincs nagyon értelme így elmegyünk ksrozni és garantálom h nem noobok :D -
surr3al #81359 Bocsi a dupláért.
Ok csak ne lámákat hozzál. Nem kell ide az isro mentalitás, az egyiptek meg a törökök így is szétbaszták már ksrot is. -
surr3al #81358 De, pont ezért játszik Night régi karijával. -
Cat 02 #81357 Freeze-t nem törölték kssn checknél ? (pont akkor vett SoM 76os wepet :D) -
#81356 Off(de amúgy már alig nézik ezt a fórumot)
Na Mortinra emlékszem még !
Hát figyelj megpróbálok mint elkövetni a cél érdekébe meg egypár isro havert is lehet elhozok azt csak legyen már hangulat meg IDS is megpróbálom rá állítani a dologra mert a mostani silkroadok már csak a botról és a sunokról szól nem a játék öröméről . A regbe segíthetnél mert kssn-t nem tudom honnan tudnék szerezni de a többit privibe na köszi szépen előre is :P
(és bocs akit ez nem érdekel ) -
surr3al #81355 Bocsi mindenkitől, ez most nagyon off lesz:
Nem azért írtam, hogy megsértődj, csak tényt közöltem :)
Hát ha gondolod gyere vissza. Bár nagyon halott már egy ideje. Kb minden régi arc abbahagyta (mete, ghost-ék, fox, IDS, Sogi, madmac, zuse). Night_Mare játszik még, csak már új karija van (98as lock/cleric), Night_Mare karival meg _Freeze_ játszik, nemtom emlékszel-e rá.
Az egyedüli magyar rajtam kívül aki még játszik, az morti (Lord_Mortein), de neki is új karija van (99es blader).
Én meg rohadtul meguntam a wiz-t, egy semmirevaló szar :D Úgyhogy most farmolok 2 kiskarit. A wizt meg elpasszolom.
Na kb ez most a helyzet, de ha feljösz, és rámírsz (산타Killer vagy Liana vagy iRelic), többet is tudok mondani + látni fogod magadtól is, hogy mi a helyzet. Csoki -
#81354 Haver neve Amstrong általában este vagyunk fent olyan 7után,
Én van amikor játszom délután 4től estig! szóval elég aktívak vagyunk :)
Én lvl 15vok ebben a pillanatban, haver meg lvl 13 !! -
#81353 HELLÓ MINDENKINEK !
2KEZDŐ JÁTÉKOS KERES CLAN-T A
Xian SZERVEREN !!!!
Segítőkész, nem botozó Clant keresnénk !!!
a DangerxX néven elértek :) léci minnél hamarább valami invitet ! :$
Előre is ThX -
#81352 Hát elég sok igazságot vettem ki a szavaidból hát most azon nem tudok megsértődni h utált mindenki biztos úgy is volt de azért én foxot bírtam .
Reszkessetek mert gondolkodok a vissza térésen de akkor már nem valami noob karival hanem egy elismert becsületes karival.Ami régen volt az elmúlt mostmár mondom a változás útjára léptem és figyelj nekem nem kell a pénz hidd el nem a goldról szól a játék .És mi ez a nagy abba hagyás mete ghost fox zuse meg vannak még ja és persze nightmare?
Mert én nagyon jól éreztem magam a régi csapatba de lehet h ez csak egy oldalú volt na mind1 ha még ők is aktívak akkor újra kezdem és kijavítom a csorbát! -
surr3al #81351 Szépen sorjában:
SirAlo: lehet, de ksron nincsbot (vagyis van, de csak pár koreai ismeri) szóval azthiszem ksron többet ér egy high kari.
Cat02: úgyértem legit non-koreai kari :)
Apor: hidd el kurva sokat számít itt a hírnév, bár te 60on gondolom nem sokat vettél abból észre. És hogy neked "kevesebb volt a respect"? Hát konkrétan utáltak a koreaiak is meg úgy kb mindenki. Nem véletlenül basztak ki klánból is, stb.
Amúgy én nem emlékszem rá, h adtál volna kölcsön, de ha az hiányzik a boldogságodhoz, gyere fel, odaadom...
Köszöntem -
#81350 jah de asszem kevesebb volt a respect mint másoknak -.-
mikor még kis szaros létemre elkezdtem ksrozni azt folyton ölögettem az uniqvákat az gondolom nem tetszett nekik (azóta felnöttem a silkroad online™-hoz xD)
amúgy Apor volt a kari neve és killer jössz még nekem 3 misivel emlékszem rá kértél egyszer kölcsön még kb 1 éve mikor klánt alapítottál asszem ezt mondtad -
Cat 02 #81349 kSRO-ztál? -
#81348 Jól van hát lehet kibúvót keresni -.-^^ -
Cat 02 #81347 Könnyebben be vesznek partyba, ami azért sokat dob az SP és XP számon is :D -
#81346 De amúgy sokat ér legit kari ha sp vel el van úszva és és a hírnevet is ki lehet dobni az ablakon ha alig sebez-.-^^ -
Cat 02 #81345 kSRO-n szaladgál 100+ nem legit kari ? (goldboton kívül) -
#81344 csak az nem sokmindenkit erdekel hogy hogy jutott el 102ig -
surr3al #81343 Logikok: legit kariról beszélünk, nem mindenhol szaladgál 102es full legit kari :) Mellesleg elég nagy hírneve van a szerón.
Amúgy az árat lejjebb vittem 90$-ra!!! -
#81342 Hátha megveszi vlmi külföldi pénzes.:) -
#81341 Hát egész jó de 110 $(azaz 23.000 HUF) kicsit sokallok főleg h nem max lv és nincs is ki farmolva 3700 sp 102es szinten az elég gyenge. -
surr3al #81340 Hello.
Tudom, isro topic, nem ksro, de azért belinkelem ide ezt:
http://www.elitepvpers.de/forum/silkroad-online-trading/913314-ksro-wts-wtt-lv-102-wizard-bard.html
Eladó a kSRO karim, a fenti linken részletesen elolvashatjátok a részleteket, már akit érdekel. Köszi -
#81339 Most akkor egy tényleges véleményt milyen az új szeró mert ha annyira jó mint mondjátok akkor szerintem kipróbálom amúgy mennyi a hely? És egy átlag bejutási idő? -
#81338 azthittem te intézted :D -
KaBuTo666 #81337 Kit fizettél le? -
Cat 02 #81336 Jó magaviselet ? -
#81335 Na feloldották az accountom 100 éves tiltását :D -
#81334 Nem olyan elcsépelt, mint gondolnád..
Én kipróbáltam, a GMmel beszélgettem órákon keresztül, hogy miként gondolja az egész szerver jövőjét, stb. Nagyon elszánt, beleéli magát és komolyan gondolja.
Szerintem próbáljátok ki, megéri hülyülni.:) a bugokat folyamatosan javítják.