82377
Silkroad Online (iSRO)
  • ceb1t
    de a wizz hamar hal.. vagy ki tud valami megoldást hogy egy partymobot is betudjon ölni 1maga bless nélkül
  • Atisz #71276
    Csinálj inkább wizardot. Eus karinál nincs hybrid.
  • ceb1t
    Meik a legjobb warlock build?full int vagy a hybrid warlock a jobb és mit huzzak mellé cleric vagy bard??? és ha hybrid mien arányba?
  • JackyBoy
    bukta a uniquet? lol.. azért öli, hogy a rev6 kiírja a nevét? nemes cél...:)
  • THeArrow
    miaz h bukta a unique-ot? xDddd ezen esküszöm fakadtam akkorát lol
  • donatus13
    100 perc alatt a 100% az lenne a legeslegjobbXD
  • Darkspell
    100 perc alatt 32% :)
    Azért annyira nem rossz, igaz? :D
  • Atisz #71270
    Ami elromolhat, az el is romlik. Nem 100%-osak az infók, amik ott szerepelnek.
  • Rabbit20
    cave se rossz :)
  • donatus13
    Én bungikat tom ajánlani ott van sok jó hely és az assault lancerekből is van egy igen jó hely.
  • Cat 02 #71267
    Gondolom rev6osok nem jelentkeztek be egyből -.-'
  • DonCol
    Hogy lehet az, hogy haver leölte Ivy-t inspi után, és a rev6 nem jegyezte? Ezt utólag frissítik, vagy bukta a unique-ot?
  • Atisz #71265
    Nekem is volt ilyen inspection előtt közvetlenül (nemhiába írják ki, hogy "please log off now" ;)).
    Ha nem oldódik meg, akkor írj nekik. Ha válaszoltak/megcsinálták akkor légyszíves írdd le hogy milyen címre írtál, mert nekem általában nincs válasz, vagy visszaküldi :)
  • Atisz #71264
    Wiz/cle 90-re kb. 300 ropi. Persze a rogue egy picit több, de csak azért ugyebár mert crossbow+dagger sok skillt fed le és nem lehet visszaszedni, mint a wiz esetében...
    Előkerültél sunyi sanyi?
    Egy köszi nemkell elég lett volna...
  • Saxo17
    én már "közel" vok a 90 FF -hez :)

http://kepfeltolto.hu/i/?256379&t=img
  • kenny00
    ja és egy kérdés
    a vírus írtó vami trójait érzékelt a sroban az mien vírus mármint nem mijen hanem nektek is van vagy ártalmatlan vagy mi?:D na szal káros?xD
  • kenny00
    ha 90 leszek(kb 2 évxD) ugyan ugy fog kinézni a forestwar mint most a ctf kenny lespawnol iszkiri midenki kennyrexD amugy nem értem. jó az okéhogy végig megyek a szobákon midenkire rakok 2 mérdget(lock vok) de akor is xDDD most 8 as farmomvan és low lvl emxD mégis rám jön mindenkixD
  • Cat 02 #71259
    Csütörtökön kezdődik, 5 mill / guild. Janganban valahol.

Ez meg csak szép :D

• Rabbit20
    csütörtökönként van déltől nem kedden :) nevezési díj 5mill/guild... jelentkezni Jangan Imperial palace
  • seprioth
    Na szoval lenne 3 gyors kérdésem:)

1,Kedden mikor kezdödik a forestwar
    2,Mennyi a nevezési dij
    3,Hol kell jelentkezni

THX
  • Cat 02 #71256
    Én nekem pont jó volt mert nem tudtam 1ből ölni őket, szal szépen magamra tudtam húzni sokat. Bár ksro az mástészta volt :D
    Ismerősen hangzik :D
  • Balázs2
    Mért öljek azt, abból olyan kurva sok van?Ha jó hely tuti ott van valami nagy banda, jó az hely nekem ahol ölök, nyugalmam van nem nagyon jönnek ks-elni nem ölik le kis karijaimat szal..
  • Cat 02 #71253
    Ölj quest ong-okat.
  • Balázs2
    Neked csak annyit, 8d-re sem elég ez majd 3 hét múlva lesz kialakulva:D
  • Balázs2
    Ja, 3 legjobb dombon egésznap harcok vannak, van 2 ember akinek 10-15 nagy karija van, képesek egésznap egymást baztatni, beloginolnak 5 nukerel 2 bard karival 2 wizel 1 dombon kb. 6 kari rohangál esélyem sincs,egymást kis karilyait folyton leölik, egyik éjjel én kis naív egyik legjobb dombra mentem reggel ott volt az összes kis kari halottan -.- én nekem nincs időm egésznap ezekel harcolni, így kevéséb jó hely marad ami kevesebb sp-t jelent 800 k sp kell, 1-90 0ásba 230k, fullos leszek 90-re csak az kell tovább úgy sem játszok,,
    Nektek sem lenne esélytekek, haál komolyan 5-6 nagy karival képesek beloginolni és egy dombon őlni -.-
    Elég kevés lenne egy rugó/clerichez.
  • doxadmin
    nem is sok :D Bár 90es karimnak pont elég lenne ff-re :D és még maradna is valamennyi
  • gameplusz
    Ilyen kevés? :)
  • foxpal
    Úúú...
    Ha az en rogue clericemnek volna ennyi sp-je:D
  • Balázs2

Na itt
  • Balázs2

4 az 1-ben:D isteno karim öl, roflmai karim daslkizel atackolja az ongot, zsalab karim meg éleszti és az ongokat magánál tartja, xenaa karim meg várja a delvl-txD
  • Rabbit20
    nekem is volt mikor valamiért nemtudtam belépni sro-ba meg folyton dc-ztem már rögtön... írtam kb 50 bug reportot... aztán egy hónap után 50 anyázós bug reportot... aztán abbahagytam sro-t :D
    De mire visszatértem fél év után már jó volt xD
    Hááát, várj keddig hátha megjavul, ha mégsem akkor írj egy bugreportot, bár egyesek szerint ezek a mailek egyből mennek a kukába, dehát amíg élünk remélünk ;)
    Esetleg illegális csúnya módszerekkel megpróbálhatod, de az pénzbe kerül. (clientless bottal login és teleport eltolása)
  • JackyBoy
    írj bug reportot...:)
    egyik haveromnak ugyanez volt, beragadt a hegybe, írt 1-2 üzenetet a joymaynak, és másfél év vagy fél év után megcsinálták neki:)
  • at16
    1 emberért biztosan nem fognak tenni semmit se.

silkes return scrollt és próbáld meg azonnal elnyomni amikor beértél. az 1 mp alatt kiránt onnan.

vagy várj keddig. (inspi)
  • d22rpi
    Sziasztok

Egy nagyon fontos kérdésem lenne!!!

A karakterem vhogy beragadt hotan egyik hidja alá amiből ecerűen nem tudok kijönni, és azonnal DC-t kapok, mikor belépek a karimba. nem tudok mozogni sehova, semmit se tudok tenni.
    Ilyenkor mi a tehendő??
    Azt hallotam vhova kell irni egy emailt hog ytegyék arréb a karimat , és ki a bugbol?! meg hogy kell hozzá kordinátais?

Kérnék pontos választ, és hogy potnosan mit kell tennem, kinek kell irni, és mit? (angolul)

NAGYON NAGYON fontos lenne a lv 72es karim van oda :( :(

KÖSZÖNÖM!
  • Cat 02 #71239
    74-es wiz, 57-es wiz, 40-es warrior, most kinek mi a high lvl. De pl 75-ös srácot is banolták, akinek már megvolt 76-os som xbow-ja :)
  • Balázs2
    a Tündér Ilonkát bannolták azt a high lvl wizt?