Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Medunál a legtöbb eddig 6,5k volt, 2 óra alatt. És az még a régi medun volt.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Kveszt ongoknál, metével húztam metét. CSak ketten voltunk partyban, 100%os xp helper, egy napos sp teki, 100%os kveszt scroll és 20%os event sp scroll.
😄

A végére már nem volt 100%os kveszt scroll, szóval olyan 30k körülre jött ki a 3 óra.

THeArrow

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

draxler12345
ezt mégis hogyan? elmondhatnád 😊

Lord Nomak
Fincsi lenne ha ongoknál ezt tolhatnánk ilyen szinten.. 1 hét alatt végeznénk farmal 150ig :\

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Ha folyamatosan spawnol medu 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

JackyBoy
akkor elvileg egy nap alatt 360k sp összejön?

back from the past.

gameplusz
😮

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

48 perc alatt 12k sp jónak számít?

Akkor csak én voltam béna 😄 45 ig mentem szintemen nagyon semmit nem tudtam leölni 2h+cleric igaz buffokkal jól huztam de hiába :S csak annyit értem el ,nem tudott megölni de maddeninget mindent toltam de egyszerûen a glavies azt is kibírta lement a buff végem volt.

Lord Nomak
Nálunk a warriorok amik vannak, akár cleric akár bard másodlagossal robeban vannak, kijönnek +5 vagy +7 1h/2h fegyverrel, bealáznak pár embert aztán leülnek mert unatkoznak. -.-"
Warrior nagy tank, az egyik legnagyobb.. Meg pl érted, felteszi magára buffokat 60 mp-n keresztül alázhat tuti nem hal be, és ha cleric a másodlagos mikor lejártak a warrior deffek, átvált clericre, bless, vissza warriorra.. Amikor meg igazán szar a helyzet beteszi hp növelõt és elsétál kb.

Lord Nomak
Igen csak Athenson van 4-5 guild ami elõszeretettel jön csapatostul dw elé és játsszák a nagymenõt hogy valakit lefektetnek 4v1-ben, ezért is alakult ki talán a 24/7 8as party grinden kívül.

hát nemtom warriornak bejön a crit glaviest is 4-5 ütésböl veri, bladernél mondjuk ott a block... de igazából magas szinten már nagyon sokat számít, h ki milyen set-ben van sztem.

asd

Anno mikor fent voltam sam elõtt egy wiz és egy warrior hajtotta egymást és azt csinálta a warrior hogy a lövéstávján kívül futkosott és wiz csak ment utánna majd meg fordult és betolta sprint assultot és a wizard köpni nyelni nem tudott itt megint az jön képbe hogy ki mennyire tud játszani a karakterével és mennyire ismeri...

Ezt most azért mondtam mert én warriorral voltam 45 ig kézzel játszottam és kicsit uncsi lett hogy 5 percenként rec divet rakosgassak magamra hogy tényleg túl élõ legyek ezt egy kínai karinak nem kell és ez jobban tetszik és hiába mondja mindenki milyen jó a warrior a maga fajtájából gondolok itt kínai glaviesra vagy akár blader re nem sok esélye van, csak a borításokkal ,nagyobb szinten is ahogy láttam a warrior nem bírt el a kínai str osokkal 😞

Hát értem,nem baj legalább lehet meg ismerkedsz jó fej emberekkel 😄 De a túlzott csapat játéknak meg az lesz a hátránya hogyha nem te vagy a jobbakból álló csapatban akkor tök mind 1 mit csinálsz nem nyerhetsz míg, 1 v 1 ben kis taktikai változtatások sokat változtathattak :S Remélem érted mire gondolok😄 bár végül is az olyan party ahol cleric és bard van az elég tartós de én az 1 vs 1 et jobb kedvelem, és erre a kínai karit mind mobok ellen mind ember ellen alkalmasabbnak találom ^^

Lord Nomak
El kell hogy keserítselek, Athenson pl már a kínai karik sincsenek toppon. Ha nem +7 szett van rajta ami fb akkor halott ügy. Igaz így is találkoztam már olyan glaviessel akinek +6 garm set +5 accessory set, +7 glavie aztán prick crt és butterfly elküldte aludni.. Meg ugye amióta van eu pvp, job, fw nem mûködik egy magában, nem láttam olyan partyt régóta ahol nem volt egy cleric aki healel, buffol vagy valami. Egyre jobban kiélezõdik a dolog arra, hogy csapatban játszanak az emberek. Én kb amióta "kölcsön" rugóval játszom naponta 1-2 órát dw elött rá kellett szoknom a csapatjátékra, utáltam mindig is mert nem láttam benne semmit amiért megfogott volna. Viszont rákényszerített a játék, hogy már csak azért is csapatban legyek, másfél év játék után szokatlan de jó is közben.

THeArrow
0

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Hányas gap a legnagyobb, amit egy wiz/bárd még elvisel?

Épp ezért akarok egy bladést forcéval mert tetszik csak venicén annyi bénavan nem tudják használni odajön nem használja skilt hanem csak simán rámkattint imbue és simán vágdos a blédel mellé nem tudja nyomni a skilt..
Gyors blader felüt és végem van, dehát ezek..

Tudom h blader erõs, de akiket látok hiába vannak jó cuccaik, elökköm a lighingal utána egy meteor és összeesnek ugyan így nukere is nukolni akar megszakítod a lightinal és õáff 1 meteor és fekszi kis, bowos meg gyor..

hát sztem már hybridek is kiestek sajna... persze van még aki erõs, de az csak fullos set-e miatt.
Marad kb. blader meg bow sztem kínaiak közül amik még felveszik versenyt eu-val ^^

asd

gameplusz
Blader kifejezetten erõs kari lett, szóval ezt benézted 😉 Hybrid sem túl jó, egy pure int force nuker porba alázza. Szóval ennyit errõl =)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Jaa hát az más <#awink>

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

Nem a kinézet a fontos, hanem a tartalom 😉
Az õszinteségért meg soha nem kell bocsánatot kérni. Sign of weakness 😛 (L.J.Gibbs)

Többi is jólehet, de én amit látok.. pl. bladerek szegények wiz ellen nem tudnak sokat tenni:\ meg glavisok sem, 53% nuker ellen vagy túléli meteort és meghal vagy õ öl meg engem.. csak bowosok idegesitõek meg xbowosok...

Nem tom hol élsz te h a kínai 100-ig a topon marad, na mind1, úgylátszik ti szervereteken úgy van.. ha kínainak nincs sunja halott ügyös kb. de tényleg, max a bowos kemény meg hibryd nukerek, a többi...

Nyilván ez mindenhol máshogy van lehet hogy ahol én játszogattam már ott is minden más lett 😄 mert régebben voltam fönt a spartan mostanába saturnon járkálok de szerintem még van élet a kínai kariba és fõl is fogja venni a versenyt az Eussal de arabokra leszek most kiváncsi 😊

pl Venicén szinte összesnek akinak kínai karija van már eussal mászkál és a kínai háttérbe szórult..

Az ötlet nem az enyém,nekem eddig a legjobban az 5-1 es hibrid int nuker spearos kari tetszik 😊 Bár a full str blader is nagyon jó. Nem tudom én még valahogy mindig nem találtam meg a jövõt az eusokban ,lehet azért mert nálunk a spártán a jobbak kínai kariknál maradtak így nincs annyi profi eus és a kínai kari maradt fõlényben nem nagyon szoktam látni annyi eus job war-t vagy akár eus huntikat elvétve van és elég kevés:S,kivéve daggereseket azokból inkább thiefek vannak és nagyon erõsek ,szerintem pvp ben most közel az egyik legjobb 😊 Prick az valahogy verhetetlen szerintem😄 DE meglátjuk mit hoz a jövõ 100 fölött szerintem 100-ig a kínai kari az toppon marad de utána már ki tudja ha valóban nem emelik a cap ot akkor valószínû hogy a kínai nuker az kiesik a képbõl bár lehet kap erõs nukokat mint a wizard de még akkor sem lesz azon a szinten mint egy wizard :S Bár kitudja ez csak egy magán vélemény😊 Valószínû hogy semmi nem így lesz.

Akkor az ongoknál npc sett npc staff?😄Hogy még véletlenül se történjen baleset:\

Vol példa arra h ugye autobuff ment és cseréli a fegyót, reggel megnéztem és nem volt meg a staffja karimnakXD gondolom pont mikor váltott és staff kerül az ivetoryba megölték a mobok és pont a staffot drpolta ki>.<Szal tanultama z esetbõl, és a botolás igénytelen staffal történik..

Maala
nincs biztonságban.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Srácok a karater kezébõl, iletve amik rajta vannak cuccok, ékszerek semmi nem tud kiesni ha pl. megöl valaki lepkáz, vagy meghalok?AZ ivetoryból kiesik, mert volt rá precedens de remélem h amit a kari visel cuccot a testén az biztonságba vanO.o

Maala
tegnap pl klántaliról esélytelen volt a fellépés. xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

gameplusz
A.P.B.R.T linkjét elküldtem neki, ha meg nem megy, akkor marad a legit világ 😄

Nekem személy szerint nem tetszik, bocsi az õszinteségért.
Nem tudom nálatok is csak dísznek van-e a gameguard, ha igen akkor használhatsz scriptet az enter nyomogatására.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Megújult honlap, lehet csemegézni

G+, csak a Te kedvedért 😊 Mge csinálok majd új galériát is, csak még nemtom mirõl 😊

Csak ebben a modern világban DS kSRO-zik nem iSRO 😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

*másiknál
kb. 27-rõl 17-re letolja 2 óra alatt..

Ebben a korszerû világban már kitalálták az afk delvl-t nehogy már kézzel keljen tolni érted wazze.. tod a bot játékosokra tekintettel vannak nemfogják hagyni h bemocskolják a kezüket😄 ezért van ám afk dlvl, én pl autobuffal csinálom rákattintok a delvlezõs karikra beállítom másoknál h res skilt 3 secenként nyomja el ahogy meghal feléáleszti ezt a virágoknál csináld..

Lord Nomak
82/50% balance alapjáraton ? Hát.. Fõleg 100 felett kíváncsi lennék mit csinálna egy olyan karakter 2 masteryvel.

JackyBoy
nem tudom, hogy juthat ilyen hülyeség az eszedbe...

back from the past.

Nem tudom ki mit gondol róla de szerintem 4-2 es str bower pacheon,cold,force al egész jó 😊

gameplusz
Teki helyett vehetsz annyi pénzért mást is, amivel ugye jobban halad az ember fia. Meg lehet spórolni is... ^^

Jobb ötlet? 😊

De nemmondod h még a delevelt is kézzel tolod ? 😄

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Csak ismételni tudom magam: MIVA?

😄

p.s. de kiba unalmas ez a delvl... és még csak 60k sp 😞

draxler12345
Én kb sosem leszek 90 ,nemhogy full farm :\ fõleg úgy hogy félévente kapok pénzt tekire.

frzoz
Ja,most 80-ason 9-esen farmban 😉 gt+sp ticket és utánna go 90 ^^

| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |