82377
Silkroad Online (iSRO)
  • gameplusz
    Annyi sose vót :D
  • Cat 02 #71317
    És TR van a nevem végén ... 7 képei között találtam :)
  • Atisz #71316
    Már 64+ vagy isro-n is? O_o
  • Atisz #71315
    Azt kihagytad hogy: "str, int pontok szépen, egyenletesen elosztva" ;)
  • Cat 02 #71314
    Partyban nem, ha vannak rajtad buffok, + eleve jobb esetben a warriorokat ütik a mobok, ha meg egyedül ölsz ritka a pt mob :)
  • Atisz #71313
    Erre való a 8-as pt. 2 bárd, guard, mana tambour + dance of magic, 1 warrior fence-ekkel és 5-6 pt mobot is tudsz kezelni egyszerre...
  • Cat 02 #71312
    Hm, vajon megöltem? :)
  • draxler12345
    Tuti fake
  • ute007
    omg megveszem 100ft-ér:DDDDDDDDD
  • Super Saiyan
    ugye ezt most nem mondtad komolyan?
  • JethroHUN
    Kell valakinek, Lvl 13 Kínai, Íjász karakter? kb 40e arany, + 35 skill pont elösztásra, a 13as szinthez minden megvéve, armor, bow.... jó pár adag nyíl, heal porion... 3. fire és frost támadás és 2. critikus támadás és 3. szintű kettes gyors lövés képességekkel. >Hercules< server. Kezdőknek ideális. PM et nekem
  • JackyBoy
    ha valakit érdekel chinese kari 300k sp-vel az Athens szerveren az dobjon rám egy pm-et, stat és mastery pontok nincsenek elosztva még, és lvl 30as...
    Csináltok ti belőle azt seccperc alatt ;)
  • Rabbit20
    Nekem első kép bejött... jobb klikk/kép megjelenítése azt frissítés
  • Cat 02 #71304
    Nem ksro topik de
    1, sokáig
    2, igen, npc sos fegyót, 42-ig, illetve 60-ig minden 10. szinten exp helpereket
    3, 70
    4, ds wizardja, egyébként ghost
    5, 9d som xbow volt 120-160 mill talán.
  • chemotox000000
    Pár kérdés Ds-hez vagy ksro-sokhoz
    1 Tg Cerbona Ivy Uru Ly meddig szokott élni?
    Isy az hamar meghal ha jégre spawnol a power lvl-ezQk miatt gondolom.
    2 Tényleg minen uj kari kap 6degreeig free sos-t? weapon
    3 hanyas szinttQl lehet bemenni JG cavébe?
    4 Ds után ki a legnagyobb maygar?
    5 olcsók a 6-9degre cuccok? sos som etc...
    Msot telepitettem fel és most estére inditom az updatet holnap haverral megyunk gamelni ha minden jolmegy :D

Jah és a elQzQ két postom rossz mert hibás az imageshack.us szal majd törölje vki köszi!
  • Cat 02 #71302
    Hát, thnx :D

g+, banner tönkrement, ilyenkor látszik h milyen csunya a darabolás :D
  • chemotox000000

Mikor megláttam Catra gondoltam egyböl :d
  • ceb1t
    amugy kenny mi vagy warlock mellet??
  • ceb1t
    Warlock mellé mit érdemes huzni ha full int az ember? én cleric vagy bardra gondoltam, meik?
  • Cat 02 #71297
    Őőő, uniqueokra nem kell várni. Minden nap 3 szor jön medu, ugyanakoor, elő uniqueja is. Kis uniqueok meg változók, de nagyon ritkán öli le bárki is :)
  • JackyBoy
    szóval a 30-40 mill az már csak medut jelenti?
    ha belegondolok...
    szóval elindulok cavebe, beleszámolok fél órát összesen annyi mire be lehet jutni meduhoz nem? akkor közben esetleg várok a unique-okra 1-3 órát, utána még 2 óráig ütöm medut és kapok vmennyi xpt, aztán lépjek ki játékból ebben a nehéz traffic rendszerben és jöjjek be bottal 1 óra próbálkozás után...
    szerintem egyszerűbb lenne ha ez az 5-6 óra helyett kis sem lépnék csak elmennék csocsózni, még talán több xpt meg droppot szednék össze 90en,
    de én kérek elnézést ha vmit rosszul tudok...
  • Cat 02 #71295
    Új cave-ben rengeteg kis unique van, medu előtt is 3-4. Bővebben...
  • JackyBoy
    szóval 200-300 mill xp-t összeszedsz egy unique alatt? úgy hogy nem is egyedül ütöd lvl 90en? de 93on már csak 30-40 mill? hogy is van ez?:)
    nyilván iSROban sokkal többen fogják ütni, még annyi xp-t sem fog adni...
  • doxadmin
    Pt a lényeg, az hogy a pt tagok mit csinálnak nem fontos.
  • Darkspell
    Maala pont azt mondta, hogy senki nem fog menni rá, hanem inkább botol...
    Szerintem ha van esze egy klánnak, összeszed egy-két fasza partyt és megy beoltani medut. 93on gap 0án tekivel az úgy 30-40m xp :)
  • Cat 02 #71291
    Az a gáz h isro-n sokkal többen ütik majd.
  • DonCol
    *bocsi, gender scroll. nem röhög. :)
  • DonCol
    Van Rockban egy olyan küldetés, hogy Sayun's Favor 2. Leírásban az van, hogy xp osztós partyban kell lenni. Ilyen esetben a pt tag(ok)nak a közelben kell lenni, vagy akár stallozhat is, lényeg a pt?
    Meg kellene csinálni, mert jól jönne a degree scroll, és a 10 berzi scroll.
  • Darkspell
    Maala

A korábbi beszélgetésünkre visszautalva:
    Mikor mindenki úgy izzad, hogy minél hamarabb max lvl legyen, szerinted nem fognak járni rocra/medura?
    Ha benyomtam volna a tekiket, tegnap 2,5 óra alatt 110%ot kaptam volna (!!!!!!). LVL 90en! 2,5 óra alatt csontsimán meglett volna egy szint. Azért érzed a különbséget?
  • DonCol
    én pl mikor először megtaláltam uruchit lvl 5x-en, akkor annyira izgultam, hogy elfeletettem feltenni a recovery-t és csak ugy simán life controllal nekimentem. naná hogy levertek. ilyen izgulásra gondoltam. részemről a téma lezárva. rev6 is gay
  • Rabbit20
    mér?.. pl shaitannál énis izgulok mindig :D és csomószor elbaszok mindent ^^ mondjuk ha nemaz van h "bazz megjelen shaitan pont itt vagyok" hanem már előre várjuk akkor nem para :D mert akkor bekészitem vigort átállítom botot stb. de ha hírtelen ötlet akkor sokszor elfelejtem és akkor így jártam. :)
  • Darkspell
    "akkor számítok arra, hogy kapkodni fog, izgul, stb "

hát ez... kész :D

Szét kapkodja majd az agyát, mert most látja először Urut és mert Uru olyan fééélelmetes :D

Áhh.. reggel, ez kurva jól jött. Kösz XDDDD
  • DonCol
    téháiksz
  • Rabbit20
    tabi nincs csak kő... követ úgy tudsz szerezni ha destroy rondózol valamilyen itemet... ha szerencséd van 1 itemből akár 2 kő is jöhet, ha nincs akkor meg lehet h 50 item is kevés h kapj egyet... szal próbálkozni kell.
  • DonCol
    Más.
    I have a stupid question. Létezik olyan hogy "Jade tablet of Lucky" és naon ritka? Vagy honnan az a p...ból szerzik a lucky kavicsot?
  • DonCol
    az is megvolt, de ezzel csak nekünk giuldtagoknak tudja bizonyítani. Viszont a szerveren a hülye törökök "lenoobozzák", mikor megjelenik valamelyik kisebb juniknál, mivel azt hiszik kezdő. Magamból kiindulva: ha megnézek vkit rev6-on, aki pl várja Uruchi-t, és azt látom hogy 1-2 junik-killje van csak, akkor számítok arra, hogy kapkodni fog, izgul, stb stb. na mindegy, csak érdeklődtem, hogy a rev6 ennyire hanyag e.
  • gameplusz
    Szkrínsát fordövin.
  • DonCol
    Szegény srác alig mult még lvl60. Persze hogy szeretné, bizonyítani sikerült neki elkapni a 3. junikját.
  • kenny00
    nekem warlockom vanxDD lvl 33 full int robe
    azén akrim szánalmas szentem pvpben(8as fasrm szal 3dg npc cucok virítnakxD)
    de amugy nekem crelic van mellé huzvan
    én egy hcst az a nagy köszörny biztos ismered xDD an szal abbol egy pt megölök bless spell nélkül
    de a pt champhoz már kel bless spell
    de a pt is csak ugy megy le hogy minden 3.skill max 4. a hp töltő amikor csap és egy részét hozá adja a hphoz na biztos tudod mi az:D
    szentem űber jó kari lesz :D
    berzit szeretem bless spell fel minden mobra egy méreg és rohangálok felalá elemygy a berzi min 3 berzipont xD meg élvezhető kari sok féleképpen lehet vele játszani még 8 as frmban se uncsi(kézzel tolom) xDD
    szal rohat jó kari:)
    bocs a helyesírási hibákért remélem el tudod olvasni:)