Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálunk szerencsére fw-en a törököknek kuss a nevük. kb boxzsákok lehet mit ütni h ne unatkozzunk, annyira "szar" a helyzet már hogy a mai fw-re elsem mentem, mert nem jön senki tehát bent lehet üldögéli a várba mert nincs ellenfél=() tök uncsi az egész..

Egy össze tartó 80-85lvl es csapat többet ér mint egy 90 es össze szokatlan csapat... szerintem meg ne mond azt ami nem biztos :) Lehet hogy nem darálnátok õket szarrá ha fütyül egyet és ott a másik union.

Néztem ezt a Projectet és ha én guildom ott lenne ezeket szarrá szedné az tuti, nincs is olyan sok 90-es kb 18-20.

vagyis összefogtak a közös ellenségük ellen kb
és vitték amagukkal még akit csak tudtak, lévén Power azért nem túl népszerû
gondolom ez 2 hét sro mentességem alatt sem változott

EuWarriors van még ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

JackyBoy
2 hét múlva valószínûen a project_d megint új uniban lesz, maguknak akarják a fortresst, ezért hagyták ott a hoe-t is, amúgy nyár van, szerintem ez a természetes, hogy inaktívak vagyunk, figyeld meg szeptembertõl megint a power ownol majd nagyon csúnyán...

back from the past.

Hmm az van nálunk a spartan is és elég erõs klán ha jól tudom full os és ráadásul jó sok a high lvl is:)

meg törökök körkörösen szövetségben vannak egymással, le van minden beszélve elõre
ha veszélyben érzik a gyõzelmüket, uniokon átnyúlva támogatják egymást
Powerre meg különösen haragszanak a törökellenessége miatt, egymás közt meg kedvükre passzolgatják a gyõzelmet, ilyeneket hallottam...

Lord Nomak
Ja és mindentõl függetlenül Harcosok nevet a mai napig visszasírom. =(

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

ksro ügyben ds az illetékes
a többi kérdésre senki sem tudja a választ
de sztem sro addig lesz, mígy joymaxnak megéri

Lord Nomak
Figy, ha egy hely felszabadul azonnal egy másik török guild megy a helyére valamelyiknek tehát nem sok az esély. Meg török szemmel nézve, miért akarná pl Project_D ott hagyni õket ? A legerõsebb unio jelenleg a szerveren. Aztán jön Power. Powerrel sincs gond, de szétesett minden, lásd SW-t, 1 hónapja még fullon volt, mára meg mennyien vannak bent ? 34 ? :\ Örülnék ha helyre állna a rend de amíg egy fortressre képtelenek elmenni az emberek ne is akarjanak csodát látni. Hárommal ez elõttin te is voltál, hányan voltunk ? Harmincan ? :\ HoE hány emberrel védte csak az egyik kaput ? Ötvennel ? Tehát LND uralom alatt sem lesz másként. Meg vegyük Power unio csapatokat, ott mi van ? JR fasza guild, de vannak tizen aktívak kb, SW szintén fasza, de van 5 aktív a másik 5 meg bot, Firm azt sem tudom az mi, dw elött néha látok 1-2 embert azt kész. De reménykedem hogy egyszer helyreáll minden.

Ott van még1 cave, Roc, meg most olyan event van, h dobnak mobok betûket és ki kell rakni h SUMMER, meg a szokásos zászlós cucc.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bodesz
1pár kérdés:

sro meddig lesz?hány legend lesz ez elõre tudható?
ksroban mik az újdonságok mostanában?ott hányas legend van?
lesz sro2 vagy milesz ha nemlesz többlegend? :D

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

ok, rábízom :)
de azért õszintén gondold át, játszanál e még, ha nem kapsz némi segítséget, és nem tart sroban a társaság, vagy rég abbahagytad volna ezt a nagyszerû játékot? :D

gameplusz
Kryon: majd mindenki eldönti maga, hogy mit csinál, fõleg egy kezdõ kedvét ne vedd el. Majd felméri maga a helyzetet, és számára optimálisan dönt.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
1. Igen.
2. De ahogy érzed.
3. Bármelyikre.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Akhi
Sziasztok! par gyors lama kerdes hogy ne unatkozatok :P

1 Cleriket erdemes e huzni?
2 Ha nem akkor mit erdemes?
3 Melyik servere menyen egy kezdo ahol erdemes bele vagni es van sok magyar?

Ha van meg par jo tanacs egy kezdonek akkor szivesen fogadom itt vagy pm be

Web oldalakat olvasstam nemi info van csak minden cikk 2007 szoval friss kene

Valaszokat elore is koszonom!<#wave>

Figy nomak 2 hét még messze van lehet hogy ott is lesz olyan mint HoE ba volt hogy ide oda mennek majd az emberek stb. sztem odalehet verni õket majd kövinél.

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

Lord Nomak
Mutass egy olyan uniot ami jelenleg képes lecsapni Wings uniot.

szóljatok nekik, hogy ha nincs gold akkor nem mentek, lehet kapnátok utána...

elvileg FW limites, vagy már nem?
mert ha igen akkor létszám nem számít annyit, eccerûen csak megváltozott uniok közti erõviszony...
legalábbis erre tippelek

Tök mind1 szerintem h mennyi, nem az a dolog lényege, hanem hogy 1 szem goldot nem látunk belõle... mi ugyanúgy küzdünk mint õ, mért különb mint mi?Akik régebb ótavannak guildbam ár 2-3 éve és ismerik egymást azok között elosztják a többiek levannak szarva..

Értem tehát nem " minõségi" áru hanem sok kicsi gyengusz sokra megy..

gameplusz
Minden csoda 3 napig tart.

Mennyiségi problémák vannak.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Huhhhhhhhha az ciki h törököké a fortessO.Oilyen keménylegények?vagy kissmillióan vannak?

Tisztelet a kivételnek babelrõl 7 etXD

Lord Nomak
700 mil ? Most hogy minden kedden kiraknak minden szerverrõl legalább 1k botot ? Jó az amit írtál a kétszeresének is.

Mi jár 1 gyõzelemért a forteson és a megtartásáért minden 2. héten?OO
Guildfõnönkünk 1 szem zsét nem oszt szét ,van egy olyan érzésem h guildba van egy kis csoport akik nagyon jóba vannak és azok között osztja el a zsét, pl. 1 héten bejön 700 mil minimum, semmi behuzzák a lóvét a gecibe>.>

Lord Nomak
Várható volt hogy HoE repül amilyen az unios felhozatal most náluk, csak ne törökök kezébe került volna fortress mert project_d eddig is nagy arcal rohangált most meg isteneknek képzelik magukat. Power unio meg a nulla szinten van jelenleg.. sehol se vagyunk mára már :\

Grat, látom azért guildalapításnál a fantázia nem tengett túl xD

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Troyon végre miénk lett a Fortress, 5 perccel a vége elõtt :)
XxX guild/Arkenstone union

Lemaradtam lvl 8x (inaktiv) Lem_v2 lvl 90 XxX klán Server:Troy

THeArrow
hááát mi ownoltunk :) iszonyat nagy FW volt massive ölés ×D 71dik percbe megis lett aztán márcsak "védeni kellett" ami hát elég gyengusz volt de maga a feeling ottvolt pár picss
kép1
kép2
kép3
kép4

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Jó, hát lámulat volt nálunk, omg még hammert sem hoznak magukkal ^^
Next time, lényeg, h HoE lepottyant a magasd lóról, most kuss lesz egy ideig legalább.

Lvl 1-es karikat éri meg csak felvenni academy-be.
Lvl 40-en ha rányom a vizsgázás(graduate) gombra akkor az után kapsz csak honor point-ot.
Ha lv30-asokat húzgálsz 40-re azért lósz*rt sem fogsz kapni, nem éri meg.

Lord Nomak
lnd ownolta fortresst athenson gz, ennél jobban már nem is sikerülhetett volna -.-

doxadmin
Jah, lehet csak nem tudok róla <#vigyor>

Amúgy reggel 2.-ra tudtam belépni, mikor beírtam a id+passt egybõl dc-t kaptam. Utána simán beengedett. Ez vol fél 9kor.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"

Rákattint arra h Graduate :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

és az a vizsga mibõl áll?
Csak akkor illetve 40 en le kell vizsgáznia.

hy
vki tudna segíteni? csináltam egy akadémiát és h h kapok honort?
ha lvl30-alatti csávót felhúzok 40-re csak akkor vagy máshogy is lehet
thx cs
30.

Hello
hanyas szintõl érdemes traderkedi egy wariornak janganbol gownhang-na??

Jól van, máskor úgy csinálom, ennyi meg annyi!!!

Lámpa :D

Lord Nomak
Kell hozzá egy paint aminek elvileg lennie kell a gépeden. -.-"
Másra nem igazán van szükséged, kijelölöd a kép lényegét, kivágod, lemented, feltöltöd, linkeled. pwnt.

Nem tudom hogy kell levágdosni, nem csináltam még, ha tudtam volna akkor nem ilyen szarúl tette volna be, és egymás mellé 1 hsz-be>.<

Lord Nomak
Rev6ot néztem én is, sokan bent vannak és sokan be tudnak lépni, de kérdezõsködtem egy kicsit miután már mindenki felébredt a kómából és sok ember nem tud belépni, akár júpíszís a net akár más.

Akkor doxdomain egy hekker :D

Lord Nomak
Nah zsíros, akkor lehet nem én vagyok a lámi, 7 óta próbálok bejutni meg csinálni mindenféle dolgot mert nem megy sem az oldal sem a játék. =D