82377
Silkroad Online (iSRO)
  • JackyBoy

most akkor én is nyerhetek?:)
  • Cat 02 #71517
    Filter/Filter Gallery :P
    Bár lehet nem 1 perc xD
  • Super Saiyan
    hogy?
  • JackyBoy
    de a joymax nem tudja mi az, hogy phs...:)
  • Cat 02 #71514
    Hét Fan Art-ja -.-'

ps-el 1 perc.
  • kenny00
    ne ellopták szarik az én kutyám amit vettem egy töröktöl 700k ért xD kb egy fél évexD
  • doxadmin
    És ez most milyen? Fele - fele

• Andr0

ámen
  • Cat 02 #71510
    Ez nem a Haloween hat textúrája ? :D

Elfogyott a videómemória.
    Jobb vga/kevesebb directx gama segít majd ;)
  • Lord Nomak
    Mint kiderült Liquidet akinek eladtam scammelget vele, szal fail. Ne tessenek foglalkozni a karival ha valakire ráir, lock/cleric lvl81.. na további sikeres kockulást mindenkinek.
  • Lord Nomak
    Itt vagyok mert Des szólt, csak tudnám minek mikor topicot utoljára szeptember első 1-2 napjában látogattam, játékban kb szintén akkor voltam. A másik hogy ha látod nem járok ide miért nem priváttal inditasz, mert ha Des nem szól az életben nem jövök ide. Főleg nem vágom tőlem mit szeretnél mikor sro-t elhagytam már szintén az emlitett dátum óta.
  • Balázs2
    Hát lehet köveket 50 silk/ áron teheted rá xD
    Én is angel winget akarok, nekem ez 3. cucc jöttb e legjobban a 3. legelső, angel dewil wings helówín-es:D, devil tudtam venni másik 2-ről lekéstem, és most itt lehetőség, egyik silkes lesz a másik talán eventes és nem lesz átvágás:D
    Drax!Annyian sírnak h scammelik őket komolyan nem értem, nem kell venni olyan cuccot ami 1 bil felett van.. akit cserén keresztül vagy stallba vernek át, megis érdemli, ám már taxizásra figyelek, me a sok kis genyóvári átvágna.. már ott az összeg és kilép, arra odafigyelek:D
    Nálunk folyton mennek globalok h ez scammer meg, annyira egyértelmű kb. hogy ami 1 bil felett van cucc azzal egy ideig scammerkodni fognak, nem kell meglepődni rajta..
  • draxler12345
    Ennyi rohadt scammer nem lehet az Athenon .....
  • draxler12345
    Nomak ha itt leszel azonnal írjál pm-et , kösz
  • doxadmin
    Jó, kérdés, de biztos lesz benne valami átvágás. Mindegy engem az angel wings jobban érdekel, gondolom a régi áron fogják betozni, bár örülnék neki ha olcsóbb lenne :D
  • Cat 02 #71502
    Hja, lehet, Far Cry 2 ment mellette, csak dc-ztem.
  • Rabbit20
    hja nálam is ez van... de 800*600ba bírja 4et is
  • Balázs2
    Ilyet szokott kírni mikor egy 4. clientet akarok elindítani, vagy nem írja ki, belépek viszont az a 4. client elöbb utobb dc, 3-at bír, 4.ikre nekem is ezt írja, video kártyát kéne cserélni nagyobbra?
  • donatus13
    Nekem már volt amikor tul sok cucc ment egyszerre..
  • Cat 02 #71498
    Na mibe h ilyenetek nem volt még
    Beszórod npcnek 1 goldért
    Mangyang ballooooon ftw xD
  • THeArrow
    bich light ice ofc
  • donatus13
    ice t vidd inkább magasabbra könnyebb a mobozás is vele
  • Cat 02 #71493
    Egy s/s nukernek mi a jobb ?

bich,light,ice
    bich,light,fire és ice 30 ig ice shield miatt ?

Mert ugye fire sokkal erősebb, csak a védelem gázos. PvP-ben meg úgyis csak döntögetni kell, mobok ellen meg jó az light is.
  • Balázs2
    dikk de faszkópék, és akinek 8 sett jön össze az mit csinál,v agy tényleg kuva ritka lesz ha nem lehet átadni, stallozni..
  • byzhouse
    Jewel box is an item cannot be used for trade/exchange/stall between characters and storage.

amugy sztem farmereknek hamar összejön szett
  • Balázs2
    Majd átlehet adni szerintetek ezeket a dresseket?Megcáfolandó, eddig egyik drest sem lehetett, szal nem tom, viszont gondolhatnak arra h valakinek több esik akkor mit csinál vele, na majd meglátjuk..
  • WNW
    Apropo.. A summer eventes sos-sun-som cuccokkal mi van..? Kiosztottak mar oket..? Nem lattad listat kik kaptak....
  • Cat 02 #71488
    Event Gift
    Dodging Scroll 1, Hit Scroll 1, Moving Speed Scroll 1, Trigger Scroll 1, 500 HP increase Scroll 1, 500 MP increase Scroll 1, HP Recovery Grain (Small), MP Recovery Grain (Small), Vigor Recovery Grain (Small), Mangyang Balloon, Movoi Balloon, Wizard's Hat (M), Witch's Hat (F), Wizard's Costume (M), Witch's Costume (F), Wizard's Broomstick (M), Witch's Broomstick (F)
  • Balázs2
    Nem vagyok a saját pénzem ellensége, de ezek eventbe nagyon ritkán fognak jönni szerintem, lehet nem is lesz meg setted belőle annyira ritkán..:S
  • Balázs2
    Nagyon jó, remélem nem event dropoként lehet számítani rá, hanm rendesen silkért lehet megvenni:D
  • Cat 02 #71485
    Akinek silk-e van az angel wing-et fog venni.
  • THeArrow
    ja, éppen ezt beszéltük, hogy sztünk nemlesznek rajta statok :-/ jm mégse oan hülye h ingyé tegyen be egy 200silkes avatart báár.. ^^ kituggya , mindenesetre reménykedem benne h lesznek rajta, btw pítör, chinese wedding dress elbújhat halo suit mellett :D
  • JackyBoy
    és ha jól látom nem is silkbe fog kerülni...
  • Super Saiyan
    gz, sztem kurvajó, főleg ezzel a zenével :D
  • gameplusz
    Hmm... Hát chinese weddinggel mi lesz? :(
  • Cat 02 #71480
    Rem. lesznek rajta statok.
  • THeArrow
    istenem, else hiszem ... EVENT ként visszahozzák a haloween cuccot.. :D:D:D omfg a santás event óta ez a legjobb :D vává, mikor kezdtem hexet akkor vették ki a halo cuccot és nemtudtam rá venni xD i cant belive itt
    itttt