82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#71563 megint bugos ennyi...este amikor többen vannak akkor próbáld, amúgy a te szinteden még nemsokan járnak ctf-re szal sztem az ott a gond -
#71560 lol, megérdemelték -
#71559 bug...örülj h nem DC-t kaptál OOOMMMFFFGGG -
#71558 nem volt 1 mob sem! -
at16 #71557 szerezd meg a zászlót sztem
megölöd a mobokat, dobnak kulcsot, kinyilik az "ajtó" kiszaladsz felveszed a zászlót és visszatérsz a ti termetekbe ahol öltétek a mobkkat és leteszed a zászlót, aztán bevéded.
ugyan ez a feladat a másik csapatnak is -
#71556 ^^ kapd el a zászlót, nah és azt hogy? mikor csak az a hülyeség van ott amit öltem és lila névvel jöttem ki, mintha valakit megtámadtam volna.. -
at16 #71555 "Capture the Flag"
forditsad le és megtudod hogy mit kell csinálni xD -
#71554 Azért az durva volt, hogy 1 90es bard, 1 90es bower gap 9ben,80as 1 handed warrior, és egy 82es blader gap5 ben sokáig húzta ellenük, vagy 1 órát küzdöttek a cuccért.
A 90es crossbowosuk nélkül res scrollal sztem még tovább tartott volna.
Utánna este nagyot zakóztak a hungaria-tól, sajna abban nem voltam benne. -
#71553 ez a mostani capture the flag event be van ez a flagpole(BLue) hiába öljük 3an semmi baja.. mit kell csinálni ebbe az eventbe? -
#71552 Nem baj, nekem a szárny kell, kis karimnak meg lesz boszi ruci -
Cat 02 #71551 Az event Október 28-tól November 11-ig tart. A szörnyek Jewel Box-ot dobnak, amelyet So-Ok-nál be lehet váltani és ad valamit.
Kapható tárgyak listája:
Dodging Scroll 1, Hit Scroll 1, Moving Speed Scroll 1, Trigger Scroll 1, 500 HP increase Scroll 1, 500 MP increase Scroll 1, HP Recovery Grain (Small), MP Recovery Grain (Small), Vigor Recovery Grain (Small), Mangyang Balloon, Movoi Balloon, Wizard's Hat (M), Witch's Hat (F), Wizard's Costume (M), Witch's Costume (F), Wizard's Broomstick (M), Witch's Broomstick (F)
Igen, Haloween set, amelyet régen Silkért lehetett kapni. Nincs róla info, hogy lehet-e rá kéket rakni, de nagy valószinüséggel nem.
-
#71550 Sziasztok!
Ezen az eventem akkor venni lehetlesz boszorány rucit, vagy kapni? -
Cat 02 #71548 Ilyenkor van az h szerezz te is 1 buffert :P -
#71547 Használja, de a sajátját. Úgy könnyű ölni, hogy van egy külső warri bufferük, és föltol rájájuk mindent, meg resseli őket. Na mindegy, pt ról szól a játék, nem single player. -
Rabbit20 #71544 hát most ha van neki buffja mér ne használná? ^^ ez olyan akkor te ne használj force-ot vagy nemtom :D -
#71543 igen, igen, jobnál előjön a dolog, mikor a gyökér bc sek betámadnak tele wiz meg warri skillekkel, akkor fekszünk így 9es farmon, főleg ha bz scrollal jönnek ellenünk mint ma. Nem baj, dec elejére meglesz a farm ha nem jön közbe semmi, akkor lesz ám nemulass. Addig felpakolom magamra a maradék str-t. -
w34p0nz #71542 ...és akkor jött egy holy spelles kuvaiti... XD
Nekem ennyi a gondom a force-szal... pvpben nagyon zavar, hogy nem tudnak eus buffok nélkül játszani, de az maradjon az én dolgom... ők már csak ilyenek maradnak... -
#71541 Nézd meg a stall networkban (F) az árakat és meg tudod magad is határozni. Szerverenként amúgy is változóak az árak. -
#71540 Tényleg jó a force, a bladereket a legjobb vele ölni!! Még így 9es farmon is -
#71539 nem, de tudtommal, ez a maximum ár, amiért még meg lehet venni -
szeki87 #71538 hahaha de amenyiér még megis veszik??? -
#71537 999,999,999. -
szeki87 #71536 csak mer asaturnon nincs a summer t látam de ezt nem ja és mégegy kérdés:egy shield elixirt menyiér lehet eladni maximum????
-
Cat 02 #71535 "Event - Haloween + Küldetés - 2008. 10. 24.
Az event Október 28-tól November 11-ig tart. A szörnyek Jewel Box-ot dobnak, amelyet So-Ok-nál be lehet váltani és ad valamit. " - silkroad.extra.hu -
szeki87 #71534 hello most olvastam egy oldalon hoyg van halowenti event most de én nem találkoztam vele ajátékban valamit elnéztem vagy én vok hülye kösz a segitséget -
Cat 02 #71533 Hja, biztos, emlékszik a halál ilyen dolgokra :D -
#71532 Jah és ez most durván eltalált, hogy hazugnak neveztél.. biztos, hogy keversz valakivel.:)
Cat-et kérdezd meg, Vele beszéltem legelőször Neki is az igazi életkorom mondtam.. nem szokásom hazudni.=) -
#71531 Te keversz valakivel, életemben nem mondtam azt, hogy 20éves vagyok.=) -
#71530 engem nemérdekel hogy hívnak stb, csak azon fakadtam hogy "13" ez így betette nálam xd mikor régebbi kommentjeidben itt nyomtad hogy 20 éves vagy mondjuk sztem senki nemhitte el , meghogy nincs időd játszani mert mész barátnődhöz meg etc xd szeretem mikor egy ember "leleplezi" a saját hazugságait xD ..... :ASd segítséget meg kérjél attól aki segíteni fog, na hai -
Cat 02 #71529 http://media.proxnet.hu/
meg ékezetet nem kéne belerakni :D -
#71528 dusnám mé nem hozza be képet .. -
#71527 -
Nem is kommeálom ezt xD -
#71525 Most egyébként, miért zavar Titeket a nevem?^^ -
Cat 02 #71524 Ez most nem baszogatásból, de mikor szülinapod lesz csinálsz egy huntomi14-et ? :D Bár sg-s regből is csak 1 van ahogy nézem. Egyébként annyi,de annyi fajta név van. Sorozat,film,anime, mind forrás lehet. Jó tom ,mondom ezt én SoftCoreCat néven ,de akkor si :D -
#71523 HUNTomi-t akartam de már volt^^ Dragon001et meg eladtam, még1 dragon minek..
inkább segíts plz;-) -
Rabbit20 #71522 deköcsög vagy :DDD -
#71521 HUNtomi13 XD :ASD:ASD:ASD -
#71520 Mitől lehet az, hogy a 2gépen húzom magam, tehát 1 gépen 1 kliens és kifagy az Én gépemen (amin pwlvl-ezek) és rendesen írja feladatkezelőbe h nem válaszol?
-
#71519 Csak ha török vagy...