82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#71478 2nem 2igen, 1ébként mind1ik pvp végén látszik h kihal meg :) csak skubizni kell -
Cat 02 #71477 Végét hagyd rajta, egyébként csak néha néztem, de az ellenek is premesek voltak? -
#71476 Laurent Wolf - No Stress -
Balázs2 #71475 megnézném, retkes kurva youtube bufferel egyfolytába, minde majd suliba ott nem bufferel semmit:D
Nagyon nagy szám megy hátérbe, egyik kedvencem mostanába^^ -
#71474 Hellom leírná vki h kell fegyvert/armort enchantolni? H mi kell hozzá pontosan? elixir, vmi luck potion és még mik? -
#71473 A szám címét megmondanád mester?:)
No stress?
Amúgy van neked kínai karid? Te nem wizard vagy?:P
Am. télleg naon jó, legalábbis nekem bejön főleg ezzel a számmal..:D -
#71472 Nekem bejön:) szép:) -
#71471 hátőő izé :D elkészült az első videóóóm :P
építő kritikát elfogadok, másmiet nem kthxbai :D tom h lehetne jobb, vegassal meg mifene, de muvi mékörhöz se értek annyira nemmég egy oanhoz ^^ naszal itten >
Hexetra - aege pvp -
#71470 "LVL90 FF nuker kari eladó Athenson pm WuFraZselic"
De ha Neked is van írd le írj egy árat és egy elérhetőséget és mondom a gyereknek.:) -
#71469 Ez most nekem szól ?:p Mert ha igen akkor szólhatnál neki ^^, -
#71468 Újra kezdtem Én is, most több kitartással.:)
Amúgy sok sikert a kari eladáshoz. Van egy ismerős aki nukert akar venni, esetleg megkérdezzem ? -
Darkspell #71467 Van spártai. CH wedding is, eu wedding meg az a prémes szutyok nincs. -
Cat 02 #71466 Hát, max CH wedding. ksro-ban pl spártai meg még1 nincs is... -
#71465 én úgy tudom, hogy ksroban nincs annyi avatar, sőt le vannak maradva ebben az ügyben... -
#71464 szerintem kérdezd Cat-et megnézi mi van ksroba most és kész -
Balázs2 #71463 Jaj, dejólenne ha valaki tudná h lesz -e a közel jövőbe avatar, mert ha nem akkor megvenném a eskűvőit, de kb. mindíg csináltak újat, most csodálkozom h spártait nem váltották le.. -
#71462 Sokat unatkozom ^^ -
#71461 Lol :P -
Nekem ilyet dobott a general xD -
Balázs2 #71459 Ez is arról fog szólni kinek van több pénze az lesz a feri a hegyen, ki aleggyökerebb "adakozó" játékos, csoró nem fog költögetni rá, én tuti nem költenék, már az h játszhass asszem 5k huf:D tetszenek sun+9 fegyó árak, valaki nagyon jól jár, de ám még az tetszik h lehet venni prémiumot, de minek, 15 férőhelyes lesz vagy mi?:D vagy arra számítanak h tömegek fognak ecsro-val játszani?Én véleményem inkább marad isron maga hibávail lagjaival stb. mint h játszak ecsr-oval, dög unalom lesz, nem magyaroknak találták ki az árakat szerintem, de hajrá azért!:D -
Balázs2 #71458 Anyám, néztem árlistáét, nem kicsit huzzák le az embereket:D kiaz barom aki ráfog költeni ennyit még drágább mint az isro xD -
inv #71457 ez ecsro vipen van^^ -
Cat 02 #71456 Afk volt ? :D
Mert elkezd lökdösni aztán kapsz 1 strong-ot és see u never :) -
#71455 Az nagyon jól bírta akkor... gondolom pre +-sza volt meg szét volt buffolva. -
Cat 02 #71454 Wizard simán öli +10-15 szinteseket berzben. Akkor van gáz ha 1 lion-tól halsz :D -
#71453 Wizard nagyon kemény lett. Ha megnézed, ugye a mag dmg mindig sokkal nagyon mint a phy. Eu-s kariknál nincs bónusz dmg, ha növeled a mastery-t (mint a kínaiaknál), de a wizardnak és a warlocknak igen. Aztán ott van még a passzív elemi dmg növelés és a hp felező. Ha ezt egy lvl 100-es wiz-nál nézzük akkor +225%dmg, ami gyakorlatilag mindent 1 lövéssé egyszerűsít le. -
#71452 Kezelési ktsg. A paypal egy internetes bank és nem ingyen dolgozik. Ha joynaxnek direkt lehetne utalni, akkor nem lenne felár és még az inspection-öket is el lehetne kerülni. De valamiért még is így csinálják (lehet hogy az egyik dél koreai mufti fia a paypalnál "dolgozik" :D) -
Füge33 #71451 Hali..eladó 51es pure str glavier acc olympus serveren pw váltóval természetesen mert én már másik accon játszom a bladeremmel. 6d garment ruhában, 50es wolffal..akit érdekel dobjon egy emailt [email protected] -
DonCol #71450 A tegnapi inspi után nem jöttek junikok, csak utána kb másfél órával, akkor viszont 1szerre. Máshol is igy volt, vagy csak a pluton? -
DonCol #71449 sokmindentúl függ:
-wizardnak mennyi INT van a cuccaiban
-neked neked mennyi INT (a mag védelem miatt) és STR
Én pl 79-en 76+5 full blue staffal, lájftörnóverrel, és berzivel 11K (!) nyomtam meteorral egy 82 full STR kinai bowos thiefbe. Erre varjál gombot. Pedig van 18k MP-m. Utána a srác még kibírt egy földet és egy 3as jeget, de lángszórót már nem :))) -
at16 #71448 ja de látom. sry:D
de képek télleg nincsenek :) -
at16 #71447 én nemtudom hogy mit látsz, de nálam nincs banner :D:D:D
már vagy 2 hete eltünt, fehérség van nálam.
(Firefox) -
#71446 Hát igy, hogy a bannerről is ez csepeg szerintem nem nagyon szólhatnak meg ezért. :) -
Cat 02 #71445 Jah...
Mekkora lol már h pont dropja van :D -
#71444 béka mind1 copy-paste-refresh-enjoy -
#71443 mostanában sokan szórakoznak a lovas buggal ^^ -
Balázs2 #71442 ha 90en lesz normális karinak méltó +5 full pinpess sett, és magadta teszed 45 seces mag def buffot, akkor nem fogsz behalni a meteortól, viszont szar cuccaid lesznek és nem lesz rajtad 45 seces mag buffod, akkor kampec kb főleg egy normális settes, fegyveres wizard nukolja meteort.. -
at16 #71441 heavybe vok -
Cat 02 #71440 Robe/Light armor ? -
at16 #71439 67es vagyok 1h Warrior (ugye ennek azért nagyobb a mag defenseje is meg minden)
de igy is egy meteortól meghalok. bazz 12-13k-t lő belém Lifecontrollal a kurva wizard.
a 2h-s ba mennyit lőne? . semmi esély. pedig ff vagyok meg 90ig megvan a kellő sp
lvl90en is egy lövés lesz a wizardnak egy warrior?