82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Rabbit20
    1.161 -> 1.163 jól nyomják :D ma megkapjuk 100cap-ot is? :D
  • THeArrow
    calm down... majd lessz :)
  • Cat 02 #71609
    Hát ez lol, el kell fogadni valamit ahogy olvasom >.<
  • Cat 02 #71608
    Most fosch, reggel még jó volt.
  • Arba
    Csak nekem nem akar updatelni vagy globálisan szarakszik a joy?:)
  • Cat 02 #71606
    Eddig is ment :P
  • Rogerke
    na update ;)
  • Rogerke
    reggel 7:40 kor keltem már akkor is ez volt....
    :D
  • Cat 02 #71603
    Ha meg bugos akkor is lemmennek, szal tök 8 xP
  • THeArrow
    ja, mert felmegy 1-2-3gm kicsit le bétázni 10-15percben az "újjítást" meg esetleg vmi bug, aztán ha lejöttek utánna 10perc azt menni szokott, persze nemminden esetbe
  • Cat 02 #71601
    Check -.-'
  • byzhouse
    update 7sec volt de login már nem ment nem mutatja szerot ^^ ( Xianon 2en o.O)
  • Cat 02 #71599
    Kliens már megy (csak nem updatel), honlap meg nem >.<
  • gameplusz
    Én éjjel-nappal küldöm neki már lassan 1 hónapja, oszt' semmi :) Nincs köze ahhoz, hogy mivel, vagy hogyan játszol, pusztán szerencse. Nyilván több az esély, ha éjjel-nappal tolod, de garancia nincs semmire...
  • Atisz #71597
    Hát pedig nem mindenki botol (nem vagyok türelmetlen ;))
    Valamint a botok közt is meg kell különböztetni a 24/7 meg az alkalmi bottereket. A 24/7 beül wing tribe-ok közé és előbb-utóbb esik a sox. Ennyi.
    Apropó, mikor volt/lesz a subscription card-os event díjátadása?
  • horitazi
    elixiren kivül meg tabin örülök ha hetente van ennyi dropom 90esként 85-87eseknél .
  • Balázs2
    Hello!Mind 3 clientemet kidboja sro-ból,a hivatalos oldal nem jön be, másmilyen oldalt bejön ,rev6 is és szervereken semmi változás ez a müvészet emberek..
  • gameplusz
    Van kb. 100 weapon, ugyanennyi shield, stb... :D
  • JackyBoy
    rossz ránézni erre a sok elixirre, annyi van, hogy már nem győzöm eladogatni őket:)
  • gameplusz
    Jaj ne legyél már lém, az nem mai, a többi igen.
  • Cat 02 #71591
    Más tabit nem is dobott ? o.O Mert az oké h botban be lehet állítani, de petben ? :D
  • draxler12345
    Én kérek elnézést:D
  • gameplusz
    Bárcsak minden nap ilyen lenne...

• Cat 02 #71588
    "Joymax finally fixed the buff exploit as showed here: Honor Buff exploit
    After people started to use an extended version of the buff exploit. Buff exploit enabled people to have an infinite amount of buff. Each time someone in your academy teleported, you gained newer buff. When you have 256+ buff, sro_client.exe crash and everyone around you crash at the same time. Then came the idea to inject packet to make the buff disapear clientsided or to use a clientless which will make the player with 256+ buff to not disconnect. That player can then walk around freely and everyone it crossed got there client to crash.
    Credits goes to *Anon* for this exploit (again).

Please note that the buff exploit has finally been fixed and can't be used anymore. We where hoping for a Fortress war buff exploit and wall exploit to win the Fortress war and then release a videoclip about it, but it was too late -_- "

lol
  • gameplusz
    Csak sxp-t gyűjt már.
  • DonCol
    Hadd kérdezzek vmit. Lv 90-en 99,99%-on kap még a karakter exp-t? Vagy csak az sp gyűlik?
    Ha nem kap, akkor egy 90-es tud húzni 85-87 mobokon? Úgy értem, hogy ha nem kap érte xp-t, akkor a kisseb kari kapja az xp-t?
    (na ezt jól megaszontam)
  • DonCol
    Akkor lehet hogy én régimódú vok, de én kézzel nyomom. Igaz nem is bírom 2-3 óránál tovább :))). Egyébként a Staff nem esett, hanem vettem. plussz nélkül 2 STR-rel, 3 miskáért. gondoltam finomítok rajta, jó lesz majd később.
  • Rabbit20
    hát mivel 80 felett sztem senki nem handgrindel jóhogy botoknak esik ^^
  • Atisz #71583
    Miért, nem az? :P
    Nem gond, ma már mindenki csinálja szinte (én mondjuk nem). Nálunk a legtöbb sosun az emelt drop potló event alatt esett, amikor is a sok botyi lvl 85+-nél kiment wing tribe-okat ölni 24/7. Az ugye már majdnem full d9 mob, potyogtak is a sox fegyók. Most azt látom, hogy majdnem annyi sox fegyó van, mint anno a "takla-bug" után...
  • DonCol
    Botter???? ftw :))))) Ma reggel csináltam. Alapból 22%-os volt, 5 kavicsból jött össze.
  • Atisz #71581
    Grat, a bottereknek mindig nagy mákuk van (bocs ;))
    Asszimimiláció vagy direkt erre hajtottál?

Nálunk is egy az egyik 8 kari tulajdonosnak, powerlvl közben most esett 1 d9 sosun dagger (1. a szerveren, crossbow van már vagy 6-7). Ebbe sajna bele kell nyugodni, sosun-t a kuwaitiak/törökök veszik és a bottereknek esik.
  • Atisz #71580
    Igen ez így van. Nálunk is most játszotta egy az agyát. Pre +, full honor buff, silk absorb és dmg scrollok, full cleric és bárd buff.
    Persze addig nagymenő amíg valaki nem jön hasonló öszeállítású party-val. A legnagyobb gond azzal van hogy a 8-fős pt-ból 4 (a show-off és a 3 buffer) az ő karija volt, míg más normális embernek elég nehéz 2 bárdot találnia pvp-re mókázni. A trade az persze más dolog, oda nem is jár szájhős barátunk ;)
  • Atisz #71579
    Ez durva (mármint a silkes halloween ruha ingyért :))
    Ha valóban nem lehet rá kéket rakni, akkor az a vicces dolog fog fennállni hogy van 2 ugyanolyan nevű cucc, amik eltérő tulajdonsággal rendelkezik. Érdekes lesz.
  • DonCol
    Tényleg béna vok, bocsi a dupla post-ért

• szeki87
    csá
    a stable purification küldit csinálom de nem tom honan szerzhetnék stable filthset lehet azér mer azt mondták a holy water küldi kell hozzá de nem tom hol kell "jelentkezni rá"plz küldjetek linket olyan magyar oldalról amin levanak irva az eus küldik vagy egy képet amin az eus npck vanak köxe csá
  • syLVer30
    kb este 9 körül tradeltünk tegnap, állítólag utána vmikor éjjel ha jól tudom a ti uniótok vagy guildotok ownolta őket.
  • w34p0nz
    Ez mikor történt o.O?
    (Ja amúgy xBiohazardx a karim neve...)
  • doxadmin
    Nincs, és szerintem nem is lesz. Amúgy minek magyar szerver? Pont az a jó hogy lehet ölni a törököket meg a Q8 asokat Igaz valamikor felnyomják az ember agyát. Leöljük a ff 90es sun spearos kariját, fogja és bejön a ff 90es +9es 2h-s karijával és leöl mindenkit miután magára pakolt 800 buffot :D
  • dragon11
    #71566: *kezdek, elírás sry.
    #71567: Nincsen, max olyan server van amin a legtöbb magyar van, az állítólag Venice, de "NEM, NEM TUDJUK, HOL VAN A LEGTÖBB MAGYAR, NEM VEZETÜNK STATISZTIKÁT". a banner alatt le van írva.:)
  • princeofaltari
    Hello!
    Nincsen még magyar szero mi?
    Ha igen akkor szóljatok privátba kösz