82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#81413 isro-ban goldért? :O -
ZsiCu #81412 A nova set nekem is meg van már 1 ideje, de csak 5ösre van plusolva... :(
A rev6 még mindig működik, ott meg lehet nézni hova milyen könnyű fellépni.
A premium nem létszükség mostmár( a legtöbb serveren), szedő állat hasznos lehet, hogy legyen goldod...de már azt is lehet venni goldért is( ha nem akarsz silkre költeni) -
Cat 02 #81411 1000es poti pack szerintem felesleges, legalábbis ilyenre költeni.
Petek ugyanazt tudják mind. Bár most jó kérdés, hogy a fizetős erősebb-e, de szerintem nem. -
#81410 Na igen, ez a gondolat már most foglalkoztat, hogy mikor fogom megunni a grindelést :)
Régebben volt egy 38-as karim, de már akkor egy szenvedés volt a szintlépés. Hát még később mi lehet...
(gondolom ezért is alakították át az XP-bart a 0-100%-os kijelzésről, a tizesével történő kijelzésre, hogy nagyobb szinten is lássa a júzer, hogy van hatása annak, ha leöl 13535 mobot :DDD )
Amit jelenleg gondoltam beinvesztálni: medve, mókus +28 naponta az óra. Aztán esetleg 1000-es potion pakk, talánesetleg SP bónuszt adó scroll.
Bájdövéj, a "growth pet"-ek közt van különbség (pl sebzés, gyorsaság), vagy csak úgy kitaláltak néhány figurát, oszt kész? -
#81409 nem szeretnék beleszólni, de ha kíváncsi vagy a véleményemre [ami nem mérvadó természetesen] akkor elmondanám.:)
Sztem csak akkor kezd el ezt a játékot EREDETIN, ha van pénzed rá.[Havi premium + bot]
ha nincs, de mégis szeretnél játszani dobj egy privátot és segítek neked hogy gyere privátra.:) -
Saxo17 #81408 És ez még "csak" a kisebbik karim :)
Amúgy oasis-ra bármikor be lehet lépni elsőre, sztem máshol se lehet rosszabb, talán a legújabb szerveren, bár kétlem -
Cat 02 #81407 Nem volt valami frissítés amiért újra be kellett lőni a botot ? :) -
#81406 Marhajó...
Végre eldöntöm magamban, hogy most olyan állapotban van a játék, hogy érdemes lenne rá költeni. Beregelek PayPal-ra. Lépnék be a játékba: Tele a szerver, majd az AutoLogin valamikor beléptet.
Kíváncsi leszek a következő néhány napra.
De eddig vajon hol volt ez a sok játékos? Két hete még olyan szépen Populated volt az ÖSSZES szerver... egy öröm volt belépni :) -
ZsiCu #81405 Grat a fegyóhoz :) -
#81404 full nova sett kivéve hat xD jó megy -
Saxo17 #81403 http://www.kephost.com/view3.php?filename=8j8po1lp8j1qwzxai4xl.jpg
nyami :) -
zollez #81402 Sziasztok
Isro Szerver: Titan
Eladó Level 70 Xbow/Bard Character, 34k sp, Level 65 Wolf +3 as itemekkel, 4 Silk, Rogue level 70, Bard Level 60,
PW váltó van...!
Ár: Megegyezés szerint, 1-5000 FT között...xD
Érdeklődni: msn:[email protected]
-
#81401 Like :D -
Qbu #81400 Na végre újra elérték hogy szinte minden szerver újra crowded. Komolyan már hiányzott.... -
Cat 02 #81399 Pedig elvileg a %-tól is nő a stat, legalábbis úgy emlékszem. + anno én érzékeltem, hogy többet ütök buffal -
#81398 Helló. Egy kérdésem lenne, ezt régebben sem értettem, mert nem láttam át a működését, és most sem vágom:
A % növekményt adó skillek működnek kínai karakteren? Pl Lightning-ban van a mágikus sebzést növelő skill, Fire között a fizikait, stb...
Szóval ha van egy 22-es szintű pure int karim, sword-del, a karakterlap szerint ~190~220-as sebzéssel, akkor a mágikus támadást növelő skill +5%-ját miért nem érzékelem? Aztán... a hópelyhes event alkalmával adott a csaj egy +20% sebzés növelő scrollt (fizikai, és mágikus is). Ezt magamra varázsoltam, de ennek sem láttam hatását. Pedig ez már tényleg jelentős növekmény egy kb 200-at sebző karin...
Az egyedüli skill, amit látom hogy működik a Grass Walk. -
Hay #81397 Odin - Karthago Klán aktív tagokat keres :-D -
anthrox #81396 Valami guild apollon vagy vki van azon? -
horitazi #81395 90 fölött sincs olyan tömeg mint rég. -
Cat 02 #81394 Jó rég volt már :D
-
#81393 Nini, egy ismerős név :)
Én épp a héten kezdtem újra a játékot. Belépni simán be lehet, minden szerver csak "pouplated". Lag: vannak bizonyos területek, ahol konstans 1 mp a lag, nekem ez még nem zavaró, de vannak helyek, ahol nincs egyáltalán lag. Feltűnően kevesen vannak egyébként is (bár lehet, hogy csak azért mert alacsony szintű vagyok, és a többség a magas szintű helyeken tanyáz). Háborítatlanul lehet a mobokat aprítani, ha valaki van a közeledben, az már feltűnő :) -
#81392 Sziasztok!
Gyors és egyszerű kérdésem:
Még mindig nem lehet belépni a játékba csak tízezredjére, illetve képtelenség játszani az orbitális lagok miatt és kidobál a szerver 20 percenként, vagy ilyen már nincsen?
Hozzáteszem én több, mint 2(talán 3, nem tudom) éve játszottam utoljára, amikor pont ezek miatt hagytam abba. -
#81391 nah ezt is megcsinaltak amikor mar nem jatszok, pedig mennyire jo lett volna az auction haz -
horitazi #81390 Az nincs..consigment system van...nem kell stallozni,csak bedobálod a cuccaid ,adsz nekik árat és azt hiszem 24 óráig benn maradnak a cuccok,ha vki ez idő alatt megveszi akkor jó,ha nem akkor újra regisztrálod és megy minden előlről.
Amúgy janganban a tradeshop környéken van egy npc-je ennek. -
#81389 Helló!
Segítséget szeretnék kérni az SRO regisztrációhoz. Elég furcsán működik ez a dolog :)
A Nick ellenőrzésekor azt írja ki, hogy "érvénytelen nick, vagy már foglalt szó". Akármit írok be (pl keresztnevem, vagy keresztnevem becézve, vagy akármi blabla) ezt dobja ki (mi a francnak kér egyáltalán nick-et?).
Az email ellenőrzésekor meg azt írja ki, hogy "NO!". Nem vagyok teljesen hülye, gondolom valami problémája van a megadott email címmel, de mégis mi??!!!!!! :) -
bulitka #81388 legaláb jó a szeró? -
anthrox #81387 vezérlőpultba nyelvet állíts át a billentyűzet nyelvét de előtte telepíteni kell a nyelvcsomagot
nemtom má régen csináltam -
bulitka #81386 és orosz betüt én hogy csináljak mert nekem simán írja? -
anthrox #81385 mer orosz nevet kell irni orosz értelmes szót orosz betűkkel.
De nem irja senki h mivan a stallnetworkel mer nincs nekem az action menübe -
#81384 annyira szar a billed, hogy ly-t j-nek írja? -
bulitka #81383 de akor te meg tudod nekem mosdani miért nem akar el fogadni semijen neve ?? -
anthrox #81382 Hi
én is rsroztam csak ellett szarva eladó am a 72 wiz clericem ha érdekel irj.
de én inkább azt akarom kédezni h mi van isroba a stallnetworkel mer már rég jáccotam és most visszamek de a stall netw ikon nnincs action menü:S
-
asdelado #81381 Hi all!
befejeztem az RSRO-t és cserélem vagy eladom karaktereimet
49 fullstr warrior/cleric +5sword +3shield előre megvett 52+3sos 2h
49 fullint wizzard/bard +3staff +3harp előre megvett 52+5 staff
Mind 2 nél van farkas. Renátó és Renáta =) Storageban értékes dolgok találhatók, 25-25 mill található a karaktereken, külön accon vannak természetesen.. Cserélem-Eladom(akár sms ben is tudsz fizetni)
érdeklődni: [email protected] <- msn
-
ZsiCu #81380 Zeuson már van "A" weapon is, valahol esetleg még? :) -
bulitka #81379 nem én nem itt akartam meg hanem a karakternek a nevét nem fogadja el vagyis valamit ki ir de nem tudom el olvasni:D -
Cat 02 #81378
amúgy 90 %, hogy van rSRO-s fórum valahol az internet bugyraiban.
jaigne, ha már itt tartunk. Valakinek nem kell Silkroad fórum ? :D mert nekem se időm se energiám nincs vinni, van benne fasza kSRO szekció, csak rosszul lett kimentve és néhány ékezet nincs benne :D -
KaBuTo666 #81377 hiba a mátrixban (akarom mondani önben) -
bulitka #81376 jo van nem tehetek rola ha nem tejesen jo mar a biletyü -
#81375 Kicsit foglalkozz a helyesírással aztán majd jöhet sro is :) -
bulitka #81374 helosztok Rsro-n hogy kel karaktert nicsanlni mert nem tudok neki nevet adni amit el fogagya?