Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xfirés iSROsokat keresek... szerver nem lényeg csak, hogy minnél többen legyünk <#eplus2>#eplus2>
Ha érdekel akkor gyere és csatlakozz:
http://www.xfire.com/communities/silkroad0hungary0isro/
Bocsesz a reklámért <#worship>#worship><#banplz>#banplz>
Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+
www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!
Ne olvasd el mert nem szabad!
Te biztos így tennél ugye?
Na errõl ennyit.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Õszintén örülök, hogy tele van a raktárad :-)
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
2.5-3bill ajanlatok jöttek rá igy hogy mar +5 fullblue fixed stats 😊 goldseller oldalon ugyanennyiert kapsz ennek megfelelö ertekü aranyat. Azért nem adom el goldért mert végeztem a játékkal, unom, és sokat vesztenék ha az aranyat adnám el a végén 😊
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
1. név: Yusuke
Build: Str Archer (Pacheon99FF, Fire99FF,Light80FF,Cold20FF)
Lvl: 100 (99FF)
Ár: 15ezer forint.
Rev6-on megtaláljátok.
PW magyar email szolgáltatóhoz verified, az email cím is jár hozzá persze, valamint a titkos válasz. 😊
2.(2 karakter van az accounton)
I.
Név: MeTaXa
Build: STR Glavie
Lvl: 91 (90FF) (Heuksal, Fire,Cold)
II.
Név: Eclair(EcIair)
Build: Rouge/Bard
Lvl: 76 FF (Rouge/Bard)
Ár: 10e Forint.
Rev6-on megtaláljátok ezeket is.
PW magyar email szolgáltatóhoz verified, az email cím is jár hozzá persze, valamint a titkos válasz. 😊
Érdeklõdni itt PM ben, vagy emailben a következõ email címen: [email protected]
Íme a link: http://www.rev6.com/player/Alexander/Sir_Gatya.html
Fegyvere nincs. A sett rajta van. Megegyezéstõl függ hogy mi van rajta. Fegyvert nem nagyon tudok adni, max veszek alapot. A sett az benne van az árba. De lehet egyezkedni.
Van szedegetõ pet, és volt rá kb 3-400 silk vásárolva.
A többi fontos tudni valót leírtam korábban.
Pw váltó természetesen van hozzá. 😊
Ha érdekel a kari írj egy levelet, és küldök msn címet. Délelõtt, vagy az esti órákban vagyok inkább.
Név: SirGatya
Build: S/S Full Int (Biechon , Light, Cold)
Lvl: 93 FF + 800k SP!
Ár: 28 eFt
Érdeklõdés itt levélben!
Köszi
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Ha már hirdet akkor a hivataloson már xD
Elkopott a kezedti lendületem? ?
Jah mert azt mondják BOT nélkül nem érdemes gamelni meg ilyenek...
Aranyos de ebbõl nem kérek :S
A fegyvere !SOS + 3!, settje +3, stamina 400 stb-stb
a karakter soha nem volt botolva, nem véletlenül ilyen "kicsi"..
3500ftba azonnal vihetõ.. csak a gold ér rajta annyit, nem még a set+weapon(maga 300milla) +az elixirek is benne.
az ára azért annyi, mert magyarokról van szó de elsõsorban azért, mert nagyon sürõgsen kell a pénz.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Küldtem privátot.
Én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban! http://www.xfire.com/profile/ziedelmorton/ GlobalMU/Helheim \"5 login\" : 1 BK LvL350 , 2 DL LvL300+ és 1-1 Vari-Elf-MG mind LvL250+
(Volt egy 73-as karim, egy évig nem néztem rá, és bannolták az accountot...)
www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!
Amit ma megihatsz ne halaszd holnapra
Nézd neg a www.rev6.com oldalt szerintem.
És akkor valamelyik szerón ha segítene nekem valaki akkor azt meg köszönném 😊
Ott találkoztam eddig 2magyarral :S
egyikkel beszéltem az elég nagy noob volt :S
elkezdi felesleges elkezdenem SRO-zni -.-
Mert "csak nagy karik vannak "
Találkoztam raklap kicsivel is... és szerintem õ is kicsin kezdte de mind1...
Ha valaki ezen a szaron van ezen a Venice -on, és hajlandó egy kezdõ játékost felkarolni és segíteni neki, akkor Írjon rám
BlindDel néven szaladgálok most 😊
Valaki mondja meg melyik Szerverre érdemes menni ahol van jó magyar közösség 😊 Lééci
Én ezen az üres szeron vok amelyiken alig vannak 😊
Van valaki ott ??
Delete1 a Nevem KEzdõ vok és kéne segítség 😊
Ki ugy gondolja hogy segítene nekem msn:
[email protected]
Elõre is köszönöm 😊
goldbotok mindig is voltak vannak és lesznek. Legalábbis addig tuti h lesznek amíg a sok játszani nem tudó ember veszi apuci pénzén a több millió goldocskát <#banplz>#banplz>
Ne olvasd el mert nem szabad!