82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#81453 Igen, pontosan ilyen térképeket szedtem össze annó :)
De most már legalább a játékon belül van. Az, hogy a játék honlapjának nyitó oldalán a unique spawn-pontos is ott vannak, csak hab a tortán :) -
#81452 Na ezt a kereskedőházat még megnézem pontosan magamnak...
Cat: hétvégén simán be lehet lépni. Napközben (így estefelé, mikor géphez jutok) néha kijön az autologin, hogy épp tele a szerver, változó hogy fél- vagy 2 perc múlva jutsz-e be. de ha bent vagy, akkor nincs lag.
Más: DW-ben ülök a tér közepén, és azt figyelem, hogy vannak akik azzal szórakoznak, hogy földre dobják az eventes ajándék scrollt, majd hirtelen felkapják. Néha nem sikerül nekik, és a grab-petek gyorsabbak :)
Vazze, az előbb jöttem be fogmosásból, és majdnem tele a mókusom inventory-ja srollokkal, meg potionokkal :) De nem ám néhány darabbal, hanem tízesével, a potionok, meg ötvenesével sorjáznak :DDDDD -
Cat 02 #81451 Mi az, hogy vadászni ? Minden oldal alján ott van (volt) :p
Amúgy tényleg instant be lehet lépni ? Mert akkor lehet fel kéne lépni grindelgetni egy picit :% -
random001 #81450 AZ úgymond kereskedő házzal áthidalták már ezt a problémát is. Valójában tényleg macerás volt stall karaktert több klienssel futtatni, főleg ha valakinek gyengébb gépe volt, esetlegesen egy lassú nettel párosítva. Kis szinten lehet ez csak a fájó probléma, mert azért az all stall 8d-től már bőven tele van jobbnál jobb itemekkel.
Ami még szembetűnőbb változás az az hogy event event után következik, már naptárat is raktak be mint a wow-ban. Egyre felhasználóbb barát lett az egész játék, ami persze ugyanúgy a készítők érdeke is, hiszen ha nem mutatnak valami újat mindig akkor egy idő után unalmassá válik mint bármelyik ilyen játék. -
#81449 Nekem pl az tetszik, hogy a questeket, a quest listában be lehet "pipálni", így a jobb szélre, átlátszó dobozkába kirakja, hogy hol is áll a quest. A másik, hogy ki lehet jeleztetni azokat a mobokat a térképen, amiket éppen írtani kell az adott quest-hez. Három éve ilyen nem volt, emlékszem a netről vadásztam össze képeket, hogy melyik mob merre van :)
A lagmentes játszhatóság szintén nagy pozitívum (ha nem a legnagyobb :) ), illetve, hogy nem tolonganak egymás nyakában az emberek, és lehet nyugodtan grindelni.
Ami viszont hiányzik (és fel sem tűnt, csak kb 20-as szint környékén), hogy nem lehet jó cuccokat kapni stallból. Mert kevés a játékos = kevés a stallozó.
Ugye minden egyes fegyó/pajzs/ruha 9 szintenként kap egy új degree-t. Nade közben 3. és 6. szinten (az alaphoz képest) is van az adott cuccnak egy-egy erősebb fokozata. Most 25-ös a karim, a gúnyájának felét NPC-től vettem... -
KaBuTo666 #81448 -
random001 #81447 Nem tudom ezek a magán jellegű hozzászólások amik alant voltak mire valók? Ki kíváncsi rá, melyikőtök a nagyobb kocka...?
Most nem leszólni akarom a karaktered, de ha már valaki ad ki pénzt karakterre, szerintem nem egy 67-est fog venni. De lehet ez csak számomra egyértelmű. 20M gold meg említésre sem méltó, hiszen csak apró ebben a játékban.
Ano amikor én abbahagytam, egy akkor max szintű karaktert kótyavetyéltem el pár ezer forintért. Most kb ugyan annyiért tudnék venni másikat. Ami miatt nem vettem az, az hogy a nagy kari mellett amit eladtam volt egy 85-ös wizardom ong farmra tartva, egy jó pár 60+-os aranyásóm, és egy kis kari 1.2M spvel. ( tudom ez nem elég végig nem kérek hozzászólást ez ügyben. akkor még 90 volt a max szint ) -
#81446 milyenekvagytok. nemveszekedni :DDDD -
#81445 -
KaBuTo666 #81444 Persze, életnek nevezném hogy a munkahelyen is 24/7-n megy az internetezésed, otthon meg a singleplayerek egy köpetnyi mmo-val :D Ez tényleg élet :D -
#81443 Nem a pénzről van szó, nekem egyszerűen veled ellentétben életem van :P -
KaBuTo666 #81442 Igen, mert nem vettem premiumt. :DDD
De hallom nincs ott pénz aionra meg wowra, így visszakényszerültél a singleplayer játékokhoz. :D -
#81441 Hogy nem sül le a képedről a bőr :D Egy karid volt sro-ban az is elsőként szerepelt a bannoltak listáján botolás miatt :D -
KaBuTo666 #81440 Srozok bot nélkül, te wowkozkageci :D -
#81439 Te mennyél vissza wow-ozni cube uriság :D -
KaBuTo666 #81438 :D Delete :D -
#81437 jók az új dolgok föleg az ajándék devil meg az uj flag 5 int,strel :)
fgw is jó dolog idáig 1 embernél láttam wepet csak sajna nem akarta megmutatni valaki nem tud egyet linkelni ? -
#81436 Esetleg egy 67-es warlock érdekel? :D Van mellette két kínai kari is 30+ mindkettő full sos+som armor, fegyóval, meg úgy 20 mill gold. -
#81435 Egyelőre még nem jutottam el odáig, hogy töltsem a klienst sajnos. Tegnap késő volt már hozzá mikor hazai nethez jutottam, most meg megint mobilról vagyok és nem szeretném kínozni.
Amiket eddig olvastam meg a főoldalon nagyjából láttam hivataloson tetszik a dolog. De főként ez a nem kell várni a legjobb. Egy biztos, hogy nem leszek rest kiadni egy pár ezer ft-ot egy karakterre, merthogy én előröl nem kezdem el az biztos :D főleg, mert csak unaloműzésre kell. -
random001 #81434 Hogy tetszenek az újdonságok? :)
Én is kihagytam másfél évet és egy hónapja kezdtem újra. Amit nagy pozitívumnak tartok az az, hogy be lehet jutni, nem kell stall karakterrel belogolva lenni, goldért szinte minden itemes dolgot meg lehet venni. És persze az adv elixirek. :) -
#81433 Szuper, köszönöm a választ, akkor töltök egy klienst kis unaloműzésnek =) -
horitazi #81432 6 órás inspiből eddig 11 óra lett...na de várjuk ki a végét:D -
random001 #81431 Szia.
Saját tapasztalat, hogy lehet tehát érdemes sro-zni vele. Nekem pannon netem van. Nem mondom, hogy egy világbajnok, de két kliens el megy vele normálisan. A két kliens összesen 2-3 mb-ot eszik csak meg óránként ami számomra is hihetetlen volt. 3 kliens is el megy de akkor már bejátszik egy kis lag.
A botnál nem igazán lehet különbséget tenni ránézésre hogy mobilnet. Viszont ha kézzel játszol,( pvp nél zavaró lehet ) ott egyértelműen látszik az 1 esetenként 2 másodperces késés. -
#81430 Hejho. Az elmúlt 1 oldalt átolvasva jobb a helyzet mint kb 2 éve volt, már csak a kérdés az, mobilnettel érdemes sro-zni ? Mostanában jövős menős vagyok szóval.. -
#81429 srácok 1200 ft ból lehet rohadt könnyen 1-2 hét alatt egy 70 es karit csinálni. 100 mill gold - 600 ft. na most. 0-20 ig ong taxi free utána mész tovább legrosszabb esetben 50 ig felhuzod 100 mill goldból. utána 600 ft megint minusz és megint mész taxiztatni a segged. simán megvan.
én most 86 os vagyok és eddig csak csak csak taxi :D 3000 Ft nál járok . ugy hogy eddig csak goldot rendeltem. -
kaitkeresek #81428 sry offtopiucért de csak ezt az 1-et nézik sokan -
kaitkeresek #81427 szeretném közölni, hogy kész a magyarsilkroad, már csak azé nem indul, mert a főnök megbetegedett :S aki akar : www.xat.com/InfiniteSilkroad, fórum :www.infinite-silkroad.hu/forum a fórum valszeg nektek se fog most bejönni, mert a vetélytársunk, a másik magyarsilkroados letiltatta :S
aki jön, xaton Vencel néven talál meg -
Saxo17 #81426 A wizard 110 a bower 106, de igazából nem dicsekedni akarok, csupán azt próbáltam sugallni, hogy havi 900Ft-ból is meglehet oldani :) -
#81425 Gratulálok. Mindkettő 100fölötti, s a szettük.. áh nova:) -
Saxo17 #81424 Az életben sok olyan dolog van amit egy ideig csinálsz majd megunod. Én pl nem költök cigire meg alkoholra sem (soha). Sokkal több elmehetne arra! És még sokkal károsabb is. Ja és amit költök sro-ra azt magam keresem meg. -
#81423 Van valakinek aktuális leírása/képe, hogy az egyes Trade csillagok mennyit érő cuccot jelentenek?
Nekem valami 4 éves képem van róla, a guglival is hasonlókat találtam, de azok már erőssen idejét múltak. Pl nálam lóval az 1cs Trade ~12k érték körül van lv22 karin, de ma vittem egy ~15k értékű cuccost, és még simán 1cs volt.
(A profittól viszont nem voltam elragadtatva. Ha a a portéka vásárlási értéke mellé felszámolom a 3 ló tekercset, amit előtte vettem, akkor kb 1,5K hasznom volt. Ehhez képest a Trader NPC valami ~200%-os hasznot jelölt az összes Jangani portékára, ha a Bandit Strongoldba viszem)
Ja, még arról is kérnék valami infót, hogy az egyes Trade csillagoknál mennyivel erősebb/több NPC-Thief spawnolódik. -
#81422 nem érted :| sok fizetős mmo-ra gondoltam -
#81421 Hát majd rá jössz... pl majd akkor mikor megunod a játékot és rá jössz arra hogy talán nem kellet volna sok év alatt több 10K HUF ot rá áldozni arra amit más ingyen hasonlóan meg kap max nem olyan csicsás a kari de nah most akkor mivan?
-
#81420 ingyen+mmorpg együtt viccesen hangzik :) -
#81419 De nem igaz h nem unjátok -.-^^ most abba nektek mi a játék h be nyomjátok a gépet fut a maximális 15 sbot client mennek a goldbotok meg egy fő kari amit pénzeltek aztán egyszer csak meg unjátok mikor már nincs hová tovább botolni a karit aztán mindsenki dicsekszik h full nova sett hát el is hiszem annyi botolás után ennek akkor lenne értelme ha kézzel csinálnátok mint pl ksro^^
nah meg az a legnagyobb bajotok h mennyit kell rá áldozni meg milyen szar hát lehet ingyen is játszani mmorpgt
ez csak egy saját vélemény -
Saxo17 #81418 Nem kell ennyire negatívan hozzáállni. Én havi 900Ft-ból kijövök.(fél sbot acc). Amikor még fullon voltak szerverek, tehát 20óra volt belépni, akkor havi +3000Ft. De kb 6 hónapja nem vettem prémit. Szedő állat se szükséges, ott a bot.
Lysithea_
Lysike
nézz rájuk rev6-on. -
miga #81417 Igen, a premium silkes cuccokat lehet árulni (venni) goldért.
Kicsit (na jó, nem kicsit) meguntam a játékot. Ha valakinek lenne egy értelmes ajánlata a karakteremre, megválnék tőle.
Lvl 109 rouge - bard. Rouge-ban xbow és dagger is maxon van, bardból csak tambourok, swin march, noise skillek.
Full nova ruhája van, nova+6 dagger, sima +6 (FB) xbow, ja és persze kb. 5-600M gold, avatar ruci, szedegető pet....
Neptunon. -
kn00bis #81416 Asszem a premium silkért vett cuccokat lehet stallozni de az is lehet bármelyiket nem tudom, de azt viszont szeretném tudni, hogy iBOT-ban hogy a vészkes fenében lehet belőlni, hogy ha visszament a városba és vett potit meg eladott mindent amit kell akkor mennyen ki ölni ne álljon ott egy helyben? Próbáltam már a városos script végébe belemásolni azt a scriptet ami kiviszi mobokhoz de nem megy -
#81415 Én anno vásároltam 300Silket + iSRObotot. Azt hiszem 7ezret kölötttem el rá, s ugyanannyiért adtam el a karim. Vagy 5öt költöttem? JA igen, akkor még nem volt infláció, így +2ezerbe húztam ki az iSROs történetem..:) de közben ellopták a karaktert stb.:D:D
Ha van havonta pénzed havonta : clockra + premire + sBOt -ra akkor hajrá.:) Ez havi 5kból jön ki, asszem 250 a silver premi de már nagyon rég játszottam. Úgy 5ezerből lehet kijössz..
-
Cat 02 #81414 Lehet iSRO_ban goldért venni ???