Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Tegnap szuroproba szerint mashol is,belepes utan szinte 1-2 min es DC.
viszaolvastam a forumban (2009 dec),mivel mar nem emlekeztem a regi karim szerojara.
Melesleg a offic forumon is sokan irtak ezt,permanens DC,stb.
Merkur-on szinten log,dc szinte 2 perc mulva,utana relog,es ment.
A gép ok,netem stabil upc/30MBit.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Az ott egy GM akar lenni, vagy valami event resze, amirol en nem tudok?
3x tortenik meg egymas utan:
megyek ki a varosbol,le pk znak,kb 21k dmg esik ram,rogton a szobor mellett,a kapu bal oldalan.(nyilvan egy taho paraszt,akinek nem sikerult egy transportot leszednie,,,,de,,,ez meg elmenne,viszont a resurrection ablak utan 5 sec,es DC!
ez sima pk,vagy bot nak neznek,vagy egy bazi nagy BUG?
mert igy aztan fi a faxnak van kedve megint varni felorat a relogra....
jart igy vki ?
Egy élmény volt úgy játszani
kb 20 perce nem logol be,,,szoval..maradt a regi lemez...lag 1-3 sec,sima CD .utan meg ujralog....ra varok,de kozben lezuhanyoztam,es semmi😞
vki irta ha van napi par orad SRO-zni,,,,,kiegeszitem,legyen idod meredni arra,hogy be tudj logolni
mint anno:mindenki lihegett,ho mikor jon ki az uj loader...
sux:=(
iranyitas:
adott a click,,,ami ugye eleg gaz😞
marad a klikk,meg a kurzornyilak,de
van e oan opcio amivel a kurzorral fordul is a karakter...pl:futas,jaras kozben?
tehat fixalni,hogy mint a classik tps -ekben,hogy a kari forgasat ,s ne csak a nezopontot valtsam a kurzorokkal?
ty😊
Sok sikert kívánnék, dehát nagyon rossz helyre postoltál.
Értem én, kell a fizetõs user...
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Sziasztok most mindenkire szükségünk van aki szereti a Silkroad Online játékot. Sikeresen megnyitotta kapuit az elsõ magyar privát szerver ! Viszont minden emberre szükségünk van, hogy meg tudjuk mig a jelenlegi hibák és minél elõbb javithatjuk öket.
Nincs más dolgod mint fellépni erre az oldalra és regisztrálni www.codckak.info ott már több információt találsz ezzel kapcsolatban.
gondoltam az usa szero kozelebbi....de lehet a Holdon van😞
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nincs rajta sok gold de set +3 fb
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
kb mennyit kell varni az account miatti mailra??meret ez szopat,de nagyon!
regebben is nagyon LOL volt a reg,,,
gmailos,valos mailcim,es kiirta ho minden ok,,,de azota qssol😞((
Mondjuk fapfap-ra még mindig jó az oldal 😄
Rég jártam már erre viszont most segítséget kérek. Hoyeon's Mistake küldisorhoz. 30 kentaurbõrt összeszedtem, levagdostam a mágusfüleket is kleopátra kapujánál, csináltam belõle kék füvet, kaptam valami itemet a raktárostól azt elvittem a potiárushoz, a potis adott egy parfümös zacskót amit úgy értelmeztem el kell vinni a lovásznak de ott nem tudom leadni a küldit. Vajon mit csinálok rosszul?
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Én is tervezem, hogyha elérem a 110-et ksron (már csak 9 szint), akkor lehet elpasszolom a karit. Szerintem elég jópénzért el lehetne adni, mert ugye full legit kari ^^
kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard
110 capre pedig szerintem 20k alatt költöttem, így ha csak ezt nézem, akkor nagyon jó üzlet volt megválni a nova cuccoktól / goldtól 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
A lényeg, elsõre bejutsz bármikor. Ez így van, huu.. olyan 2 és fél hónapja.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Régen mindig volt valami téma na de most semmi mindenki inaktiv nem lesz ez így jó...
Ne olvasd el mert nem szabad!
Szerver: Greece
lv106 FF Archer (pacheon/fire/cold) nukeokat kivéve MINEN skill.
Nova +7 bow nova +5 garm naci ..
rev6 link: http://www.rev6.com/player/Greece/Vanderbilt.html
Ajánlatokat ide várok:
[email protected]
csere kizárólag lv110 ff karakterre érdekelhet.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD