Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudtok olyat, akinek még van Silkroados oldala és foglalkozik is vele?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

En tegnap egesz delutan jatszottam. Egyszer sem kaptam DCt, es a vicc kedveert (kivancsisagbol) nehanyszor ujra is inditottam, hogy lassam be tudok-e lepni. Gond nelkul ment. Picit felek attol, hogy ez csak egy ideig tart, mint tavaly.

byzhouse
UPC-> lag

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Ryleh
Maya-n tapasztaltam a 20-30 min varakozast,eredmeny:nem tudtam belepni.
Tegnap szuroproba szerint mashol is,belepes utan szinte 1-2 min es DC.
viszaolvastam a forumban (2009 dec),mivel mar nem emlekeztem a regi karim szerojara.
Melesleg a offic forumon is sokan irtak ezt,permanens DC,stb.
Merkur-on szinten log,dc szinte 2 perc mulva,utana relog,es ment.
A gép ok,netem stabil upc/30MBit.

RYLEH!Te hol játszol? Milyen 20 perces loginról beszélsz?Meg még lagol is 😊 Valamit kezdj a gépeddel vagy a net szolgáltatóval.Elõfordul,hogy 3-4 régi szerver délután kicsit telített de gyakorlatilag másodpercek alatt beloginolsz a szerverek 95% -ra. Próbálj fiatalabb szervereken játszani ahol kevesebben vannak.
20 fölött mindenki botol, meg nincs nyafogós dráma 😉

byzhouse
1 lövéssel? õt meg 1ütéssel megölik 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Jah, es Athensen keresek magyar guildet (olyat, ahol az atlageletkor lehetoseg szerint 20 folott van)

Bevettek egy taxi partyba, 76-os wizz a leader, hun archereket oli. Azon gondolkodom, hogy milyen a warlock magasabb szinten, nem lenne jobb egy wizardot kezdeni? Van felezoje, egy lovessel megol mejdnem mindenkit es lathatatlan. Ezzel szemben a lokk nem tudom mire kepes 110 korul.

lvl95/100+ player

Nem szoltam, mar mast is lattam hasonlo sarga nevvel, nem hinnem, hogy GM.

http://i55.tinypic.com/303k0hu.jpg

Az ott egy GM akar lenni, vagy valami event resze, amirol en nem tudok?

Ryleh
most viszont valami elementalis gaz van...eset:

3x tortenik meg egymas utan:
megyek ki a varosbol,le pk znak,kb 21k dmg esik ram,rogton a szobor mellett,a kapu bal oldalan.(nyilvan egy taho paraszt,akinek nem sikerult egy transportot leszednie,,,,de,,,ez meg elmenne,viszont a resurrection ablak utan 5 sec,es DC!

ez sima pk,vagy bot nak neznek,vagy egy bazi nagy BUG?

mert igy aztan fi a faxnak van kedve megint varni felorat a relogra....

jart igy vki ?

Mikor én nyomtam anno, akkor ~15 seces lag volt az átlag ;D
Egy élmény volt úgy játszani

Ryleh
alapjabanveve nem lenne rosz meg mindig a game(egyik legjobb mmo)de maradt ugyanugy a rakas szar hozadek:
kb 20 perce nem logol be,,,szoval..maradt a regi lemez...lag 1-3 sec,sima CD .utan meg ujralog....ra varok,de kozben lezuhanyoztam,es semmi😞

vki irta ha van napi par orad SRO-zni,,,,,kiegeszitem,legyen idod meredni arra,hogy be tudj logolni

mint anno:mindenki lihegett,ho mikor jon ki az uj loader...

sux:=(

Sziasztok, Athensen keresek magyar guildet. Hobby jatekos vagyok, es lehetoseg szerint nem botolnek. Ashmodee neven kezdtem egy warlockot, de ha igeny van ra (azaz ha a partyba az kell farmolashoz, vagy kesobb bossokhoz), akkor szivesen jatszom rugoval vagy 1h warriorral. Elore is kossz.

Ryleh
nagyon lowbee kerdes..mertelfelejtettem mindent😊

iranyitas:
adott a click,,,ami ugye eleg gaz😞
marad a klikk,meg a kurzornyilak,de
van e oan opcio amivel a kurzorral fordul is a karakter...pl:futas,jaras kozben?
tehat fixalni,hogy mint a classik tps -ekben,hogy a kari forgasat ,s ne csak a nezopontot valtsam a kurzorokkal?

ty😊

Látom jó sokat fizetnek a tulajok a fenntartásért, gondolom pár hónap és megy a projekt a süllyesztõbe, ha nem találnak mögé pár milliomost...
Sok sikert kívánnék, dehát nagyon rossz helyre postoltál.
Értem én, kell a fizetõs user...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

SirAlo
Amugy lagolt is nekem a szerver rendesen mikor ma felneztem , vagy lehet csak mar elszoktam az alap sro lagtoL😄 pl. benyomok egy skillt es 1-2 masodperc mulva tolja el csak vagy klikkelek hogy mennyen valahova es nem megy azonnal

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Ryleh
visszavonva...(csak a regi reflex,,,😊)

Doomista
avatar szét fog szedni cafatokra.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sziasztok most mindenkire szükségünk van aki szereti a Silkroad Online játékot. Sikeresen megnyitotta kapuit az elsõ magyar privát szerver ! Viszont minden emberre szükségünk van, hogy meg tudjuk mig a jelenlegi hibák és minél elõbb javithatjuk öket.
Nincs más dolgod mint fellépni erre az oldalra és regisztrálni www.codckak.info ott már több információt találsz ezzel kapcsolatban.
Ryleh
megtalaltam az 1 evvel ezelotti loginomat,be is lepnek,de ugyanaz a szar van mint regen,azaz leshhetem a belepest,mar 10 perce,,,,
gondoltam az usa szero kozelebbi....de lehet a Holdon van😞

SirAlo
Amugy hogyhogy nincs Vsync a jatekba? 200+ fps nem hiszem hogy jot tesz a videokartyanak😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Doomista
az van, hogy elméletileg nincs tele a server, de gyakorlatilag tele van, ezt sikerült tapasztalnod!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

SirAlo
Ma feltelepitem a jatekot, latom uresek a szerverek , be akarok lepni , irja hogy easy a szerver terheltseg es bejon az a varolista hogy tele van a szerver! nektek is igy van ? nem ertem most akkor mi van ?

a nincs sok annyit jelent hogy van rajta kb 30 milla
Elcserélném lvl 72 full int chn swordos karimat egy 70+ karira

Nincs rajta sok gold de set +3 fb
RYLEH, joymax nem küld levelet ezzel kapcsolatban. Reggeltél, már játszhatsz is. Max ha feliratkozol a körlevelülkre, nagy riktán küldenek néhány infot. Különben nem!

nagy1miklos
Köszi a tippet, ezt ismertem és sajnos nincs benne az a rész ami érdekelne, csak a sor eleje.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Ryleh
hali,
kb mennyit kell varni az account miatti mailra??meret ez szopat,de nagyon!

regebben is nagyon LOL volt a reg,,,

gmailos,valos mailcim,es kiirta ho minden ok,,,de azota qssol😞((

Régesrégi quest leírás, nem tudom jó-e neked, de próbát megér.
Mondjuk fapfap-ra még mindig jó az oldal 😄

nagy1miklos
Sziasztok.

Rég jártam már erre viszont most segítséget kérek. Hoyeon's Mistake küldisorhoz. 30 kentaurbõrt összeszedtem, levagdostam a mágusfüleket is kleopátra kapujánál, csináltam belõle kék füvet, kaptam valami itemet a raktárostól azt elvittem a potiárushoz, a potis adott egy parfümös zacskót amit úgy értelmeztem el kell vinni a lovásznak de ott nem tudom leadni a küldit. Vajon mit csinálok rosszul?

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Igen érthetõ.
Én is tervezem, hogyha elérem a 110-et ksron (már csak 9 szint), akkor lehet elpasszolom a karit. Szerintem elég jópénzért el lehetne adni, mert ugye full legit kari ^^

kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

WuFraZselic
szerintem nem jött vissza a teljes pénz, de nagyon jól jött egyben ez az összeg 😊

110 capre pedig szerintem 20k alatt költöttem, így ha csak ezt nézem, akkor nagyon jó üzlet volt megválni a nova cuccoktól / goldtól 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

És mennyi pénzt öltél bele? Mármint úgyértem visszajött legalább csak töredéke azzal, hogy eladtad a cuccokat?

A-a 😊 Bot-killereket raktak ki. Gold botok nincsenek. Illetve alig alig. Amik valószínû fizetnek valamit joymaxnak. Vagy éppen saját maguk üzemeltetik õket.
A lényeg, elsõre bejutsz bármikor. Ez így van, huu.. olyan 2 és fél hónapja.

Már nem kell 2nappal elõbb elkezdeni loginolni?

Azt látom, hogy a joymax azért felérte ésszel, hogy a játékosoknak is kéne kedvezni, és nem csak pénzt pénzt és pénzt bezsebelni. Pozitívum, hogy játszhatóvá tették a játékot. Akinek napi 1 órája van játszani, az is tud Sro-zni, úgy hogy nem kell 3-8 órát várni a login-olásra. Nem prémiumra kell költeni a silket, ha költ valaki, hanem egyéb dologra ami mókás esetenként. A különféle Templomoknál elérhetõ eventek, illetve lehetõségek, hogy fejlesz a cuccaid, az is tök jó dolog. Végre a játékosokért van a játék. Ha még több hasonló elfoglaltság lenne, az igazán javítana a játékon.

WuFraZselic
én is így voltam vele, de most kiszálltam végleg, eladtam a cuccaimat + goldom kb 700$-ért (azért karit megtartottam... 😄, nincs értelme hogy full nova+8/9/10 setben botoljak. 80 cap bejövetele óta egyre rosszabb a játék, most csúcsosodott ez ki teljesen 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Valami újítás kéne bele. Az alapja jó.. csak valami nagy újítás kéne bele, ami feldobja. Én 5 éve játszok vele. Kisebb nagyobb megszakításokkal. Volt mikor 10 hónapig nem játszottam. Most ismét játszok már fél éve. Lehet ezt nevezik függõségnek? 😄

SirAlo
Vagy mar lehet botolni se botolnak :d kihalt ez a jatek pedig regen jo volt:S

Már nem játszik senki, csak botol 😄 Így nincs kérdés, sem téma. Dobj fel valami témát. Mentsd meg a Fórumot! 😄

Logikok
Mi lett evvel a fórummal?
Régen mindig volt valami téma na de most semmi mindenki inaktiv nem lesz ez így jó...

Ne olvasd el mert nem szabad!

Változott kicsit a helyzet, eladó karakter:
Szerver: Greece
lv106 FF Archer (pacheon/fire/cold) nukeokat kivéve MINEN skill.
Nova +7 bow nova +5 garm naci ..
rev6 link: http://www.rev6.com/player/Greece/Vanderbilt.html

Ajánlatokat ide várok:
[email protected]
csere kizárólag lv110 ff karakterre érdekelhet.

Vidd magaddal a spanodat is oda...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

amugy mondtam neki menjen gaia serverre, mint en fogok. ugyhogy bocs az uziert
Jaj most latom mit irt a haverom ! ^^ ezt nem en irtam csak most jottem sulibol es latom megadtam neki ezt a forum accot es o kezdo es mondtam neki ha akarja irja be . egyebkent persia serveren vagyok , aki akar uj karit ott, vagy csak siman farmolni, az johet oda
LOL ezt ugye te sem gondoltad komolyan!?

Sziasztok ! aki segitene nekem farmolni barmelyik serveren, mert uj karit kezdenek, az irjon ram pls ! meg esetleg egy kis goldot is a kezdeshez 😊