Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még1 kérdés, 8d elementekre mikor lesz szükség, mikor esetleg felvirágzik újra az ára? kb. van 300k 8d element, gondolom kb. csak 11,12 d-nél lesz használható, szal akkor npc mert 3 oldalt foglalnaka storba xD

Le eshet a testedrõl de csak ha te pk zól...

Na, öntsünk tiszta vízet a pohárba, több embert kérdeztem és megoszlanak a válaszok h igen, vagy nem, hogyha én az ongoknál fogok powerlvlkedni és odajön valami síkhülye és lepk-áz és meghalok, akkor a gyönyörû testemrõl leeshet valami ruhanemü, esetleg ékszer,vagy a fegyverem kieshet?Mert hülyeségnek tartanám h engem ölnek le, és a testemrõl leesik a ruha, ha invetorymból esik ki, azt megértem de már azis faszság mert õ ölt le engem nem én õt!Mástészta hogyha valaki pk-ás és abban az esetbe a karin lévõ cuccok kiesnek,de áldozatként?!!!

akkor az teljesen jó wiznek , amúgy is mag alapú mobok , vigyél uni pillt netán ha szórnának zombi státuszt^^

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

Próbálkozz a 100 millel és dobj mellé neki egy ilyet:

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Pt mob nincs, egész emeleten vannak 2-en kb :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Tolhatod nachaloknál is wizardal 73 on bõven jó , betolod a felezõt és területsebzõvel kb 1 lövés 2-3 szörny csak ne legyen sok ptymob <#vigyor>

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

Tolhatod akár a gólemeknél is samarkand jobb felsõ sarka felé találsz olyan helyet ahová mobok nem nagyon mennek.
Anno még nem volt ott sok arc, most nemtom...

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

doxadmin
Nekem powerfarmolásra kellene olyan hely hova beteszem a kiskarit + a mostani bowosomat, és megy míg dc-t nem kap. Smk nem jó mert tele vannak az ong helyek, meg ugye nincs arrow. 1 értelmes nukert nem találni a szerveren ki farmoltatna még fizetnék is érte neki, eddig legalábbis senki.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"

Aham, de ha üres a sniper jobb ott nem ? :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lord Nomak
Cave, snipereknél elõszeretettel powereznek vagy csak simán shareznek.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Hi lenne egy kérdésem.

73 as wizarddal hol éri meg ölni ?
Cave-ben 70esket amibõl sok van ?
Snipereket amikbol szintén sok van, de nagy helyen elterülve
Vagy olyan madarakat Roc Mountainon ?

Illetve life controllal ahogy 1 lövés/mob, vagy life control nélkül, ahogy mehetnek a terület skillek ?

Próbálkozz a hun archereknél meg a 37 es lancereknél legföntebb ugy a golemek tájt attõl kicsivel elõrébb ott van egy fasza hely sok pt mobbal és egész jó spwan.

doxadmin
Ong farmra smk-n kívül nincs valami más powerfarmoló hely dw-ben lévõ ongoknál vagy máshol, más moboknál?? Keresek nukert vagy wizzt, de csak scammereket fogok ki, smk ban meg nincs bow.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"

de én csak egy ruhát akarok amit csak akkor kell cserélnem ha nagyobb szintü letem
kösz a választ vegyesen van 2: 1arányban str int akor garment legyen??
Én váltakozó pvp garment grindre ha str os mob ellen megyek akkor armor... szint és grind kérdése.

doxadmin
omg, csak törökökkel ne kezdjen az ember. Tegnap kitett 85+5ös crit 10es bowot 100millért, ma ugyanazt 150ért árulja, és nem akarja oda adni 100ért. Pedig kell nekem az a bow <#vigyor>

szeki: Ha full str akkor garment ruha.

csá azt szeretnáém megkérdezmni hogy van egy 18 as blades karim 81 a str em azn int em 49 milyen ruha éri megnekem eddig armor volt rajrtam mindenki méáat mond valaki garmentet bvalki aztmondj amardjon ez valki protectort mond akkor most melyiket hordjam???<#circling>
elõre is kösz asegitséget
Super Saiyan
odinon van Hexetra nevû goldbot is :D

>:C

IfjuSkywalker
Uhh basszus, lebuktam:) Alex, gyere kövezz meg!!<#worship>

Félig off, oder was:
Szal ellentétben Alexxal én valóban eladnám az accountom, ha valakit érdekel. Tudom G+, hogy ennek nem itt van a helye, de kb alig van magyar site, ahol meg lehetne hirdetni (Darkspellék becsukták a forumukon azt a tocsikot.)

Lényeg a lényeg:
account külön erre a célra készitett emailel, secret answerrel, bla-bla
2 guild lvl 5-ös, 3 (+1 elixires) kari, avatar ruci, mokus
-lvl 80 hybrid int spear
-lvl 81 warrior-cleric
-lvl 90 ff glaive 250k sp maradékkal felkészülve 100as capra, honor buff és egy +7es 85ös fegyó még mellé.

Akit érdekel az irjon az [email protected] (ez nem MSN), hogy mit tud felajánlani érte (pénz of korsz, esetleg lakás vagy kocsi, melyek nem idõsebbek 5 évnél)

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

doxadmin
Most számolgatom, hogy a wizzardnak kell sp. Lv 90es wizz/cleric 1mill sp bõl majdnem kijön. lv 100ra meg kell neki majdnem 2.2 mill sp.

doxadmin
U gomb, block fül, whisper fül (alapból az van kiválasztva) Block registration gomb, beírod a pontos nevét majd confirm.

Haliho! Ha van vkinek eladó 50-60lvl körüli karija az keressen meg msnen címem: [email protected] thx | bb
Húha, ez már valami. Milyen izgalmas... *bociszemek*
Csak egy kérdésem van már: MI A K*RVA ÉRTELME VAN ENNEK?

hogy Nomakot idézzem: kthxbai.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Atkamon
Sziasztok! Most nemrég kezdtem el játszani a játékkal, és azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e olyat, hogy valakit úgy letiltok, hogy ne tudjon nekem írni? És ha lehet, akkor hogyan? köszi a válaszokat.

Lord Nomak
A felhasználói jogot õ élvezi, ergo bármilyen sérelem éri õt vagy az accountot léphet az ügyben. ;)
És mivel a játékra/accountra elköltött összeg meghaladja a minimális szintet amiért feljelentést tehet így teljesen korrekt a dolog. =)
Az már más tészta, hogy leszarják az ügyet az õrsön =D

Maala
mivel az accoutn a joymax tulajdonát képezi, ezért max leihatja magát? vagy árulhatja õ is a karit. xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Szelekta xD

Ugyanaz, reggel benyomják botot, este delvl :)

Lord Nomak
Zsíros, már csak a kommenteket kellene szelektálni hogy ne rontsák a képet. ^^

gameplusz
Nah a szemét eltakarítva =P

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

hehe

botforum.co.cc :p

Bázzeg qva élet az kellett volna oO

Lord Nomak
54es bower, pach, light, fire és a lvl54 ff mellé még volt neki 160k sp.

:) milyen bowert csináltál ? az is ongos volt nem ? azon mennyi sp volt teee?

Lord Nomak
Eladtam, megvették azt is meg a bowert is.. Beteg emberek vannak a földön =D Megvenni egy karaktert 4 ezerért amit 24/7 ongokon összehoz 1 hét alatt. ^^Én csak jól jártam vele, majd szeptembertõl kb indul egy másik ott, és úgy költhetek a cuccaira hogy nem a saját pénzemhez kell nyúlnom. ^^

jap oké, warid hogy áll?

Lord Nomak
Nagy részét ott item mallos potival csináltam ami 100%-od ad vissza, kb az utolsó 30 szintet és skilleket húztam le questel.

wow^^ ja igen emlékszem a bard visszahúzása miatt is kiesett (?) vmi nem?

Lord Nomak
1.5m körül, plusz sok elvérzése volt így jött egy kis plusz sp is 70-74 között.

90 ig 1.2m ? mennyit farmoltál össze liquiden mert 780k sp van még rajta és 90 en marad még +ba 300k oO

Lord Nomak
Warlocknál és clericnél is intesként minden skill kötelezõ, 90ig kb 1.2m sp kell úgy emlékszem, tehát a 300k sp-d amirõl beszélsz elég úgy 70ig. =)

Na szóval az lenne a kérdésem hogy warlock kasztnál mit tudnak ezzek a skillek:
Phantasma,Advanced Reflect,és a Panic milyen hatást fejt ki?
Szerintetek cleric/warlock párositás jó? Ja igen és csak a lényeges skilleket huzva 300k sp-ból megvan?Azért is kérdezem mert warlocknál nem nagyon tudom melyik a lényeges skill németet tanultam régen szakköziskolába szóval angol tudásom elég alap.
JackyBoy
mondtam én 1 szóval is ezt? MURopi írt be egy ilyen baromságot, épp azt akartam mondani, hogy kit érdekel, hogy ki mikor kezdte a sro-t, vagy mikor regelt sg-re?? ha valaki tegnap kezdte de többet tud mint én akkor lehajtom elõtte a fejem...
hogy jött le neked ilyen azt nem tudom... egy hsz.-odat megcáfoltam, amit szerintem bárki megtehet, és te erre adtál egy olyan választ, ami szerint én hülyeségeket írok, erre mit mondjak? most jössz azzal a dumával, hogy azt hiszem ha régóta ide járok akkor beszólhatok neked? szó sem volt errõl...

back from the past.

Lord Nomak
Akkor maradna a régi változat eu-soknak is. Irány bandit plész és lehet ott farmolni, 3 hónap lenne a 2m nem 2 hónap ennyi.

draxler12345
attól hogy valaki régóta jár az ide az nem azt jelenti hogy neki nem lehet beszólni... mert kb ez jött le az egészbõl hogy miaz hogy beszólok neked jack... Õszintén szólva nagyon nem érdekel ki mióta jár ide nekem ugyan olyan ember.

doxadmin
100 millért volt kitéve, 85+5ös crit10, de a phy att ja: 25%os. szerintem dc-zhetett, még nem jött vissza. Amúgy 150ért ki volt téve azóta egy crit 6os, phy att 90%os bow is, sima fehér. Várok 1-2 napot hátha lesz valami jobb is megfizethetõ áron.

hehe én nem ongfarmolok :D mennyibe került vólna a crt10es? legalább sox?:D