82377
Silkroad Online (iSRO)
-
kenny00 #72011 de engem a hibryd érdekelne xDDD
mert a full int hamar meghal így meguntamxD
ezel meg ölöm a full strtis xD -
#72010 -
#72009 Szerencsétől függ. -
#72008 Mennyi box kell ahoz, hogy esélyem legyen egy boszis mellvédes nadrágos szarra? -
#72007 nah fasza most is leadtam 100 vmennyi boxot hát persze hogy kidobta a full nőit ami nemkell :S -
Cat 02 #72006 http://silkroad-eu.uw.hu/
hát max itt vannak magyarul, de ez még ksro alapján készült ahol azt se tudok mit kell csinálni, sro.mmosite.com on fent van angolul. -
#72005 ohh akkor bele kell húznom :S mert még csak a sapi van meg, eus küldik akkor holvannak fennt magyarul? mert az eusro beszart :S -
Cat 02 #72004 És hol a védelem ? :) -
#72003 Nem lehet...
ez az evenet avatar olyan mint a sima megvehető silkes avatar. ergo nem adhatod át. amit nmemtudsz használni az vagy storage karidra rakod vagy sajnos NPC...nekemis van már csomo felesleges de a dress még nincs meg,többi más igen.szal go bandit party -
Arba #72002 valaki segítsen:
Belépek a játékba, elkezdek ölni és kb 2 perccel a hent megkezdése után kérdőjeles dc tegnap este és ma is. -
#72001 jah meg még 1 valaki tudna adni 1 oldalt ahol fenntvannak az eus questek lehetőleg magyarul? mert az eusro.gportal nemműködik hiába regelek azsejó valami ötlet? -
#72000 hi all lenne 1 kérdésem lehet hogy sokszor elhangzott már: szerintetek event után már lehet akkor a cuccot exchangelni meg kiállni stallba? mert elég szar lenne ha nem lehetne mert nekem is ottvan a női cucc férfi nem esik és akkor mit kezdjek vele? -
#71999 Pure, csak pure ^^
És akkor bicheon-light-force ;) -
kenny00 #71998 szerintetek
2:1 int:stb
mien masteryvel érdems vinni
edig fire lighting cold biechon és szeretnék tovább is kardos lennixD
szóval 90 re meiket érdems felvinni?
remélem nem tul nehéz kérdésxD -
kenny00 #71997 jaj de gonosz-_-'
befizetem a peon taxit 5perc mulva isy a pali lóra pattan, isy egyedül elkezdi ütni kibasz a pt böl 2 percmulva isi meghalt há a taxiztatóm ölte meg-_-' nehogy jól járjak noob turkish-__- -
Balázs2 #71996
Ilyen amikor az ong hegyért folyik a harc szánalmas basszus -.- -
#71995 Miért, Aege-n olyan jó közösség van?:) -
Balázs2 #71994 nekem úgyszintén, de még az isro bot is locédet ír.. -
at16 #71993 nektek megy a loader? mert nekem lócédet ir -
#71992 Nemhogy Aege re jönnél gamelni :p , Még Farmolni is segítenénk -
#71991 Nem hallgatták meg az ügyvédem..:) -
Rabbit20 #71990 na nekem is megvan közbe ^^
3 item jött összesen... mind3 rámvaló :D
-
Destyni #71989 Én nekem ma jött össze végre az egész szett^^ kedden inspi után 60 dobozból kijött a sapka és a seprű és eddig kellett várni amíg megkapom végre a suitot is -.- 700 doboz után végre -
Cat 02 #71988 Nekem 110 jött össze, de még avatar se esett belőle... pedig már csak chest kéne :) -
#71987 ma reggel nálunk ugyanez volt...^^ 3an voltunk "nagyobbak" (50-70lvl) + csináltam egy kiskarit gyorsan.másfél óra alatt 184db összejött...de sajna csak női halo ruha jött ki belőlük, viszont két seprű meg 1 sapit kaptam ami jó rám.még este csinálunk egy ilyen pt-t aztán csak meglesz egy idő után...van még másfél hét az eventből azalatt csak esik 1 male halo szett -
Arba #71986 nem tudom mért kell a pure intest isteníteni. Glavieval vagyok, 10ből 1-2x ha beütnek a szintemen. -
Arba #71985 Én Neptune-os vok:)
Char név:Sojobo, ha akarsz írj rám. -
#71984 Hát igen a pure int a snow shield óta nagyon ütős lett. De hogy az eus gyenge, hmm... hát nem tudom te mit játszol. Épp ez az hogy oda nem kell sox, mert amúgy is iszonyat erős. -
#71983 Elég egyértelmű ha elolvasod a skillek használhatóságát és sebzését. Mondjuk rogue és wiz ellen jó az 1-h. A 2-h mondjuk meg minden ellen :D -
donatus13 #71982 Azt viszont nem teljesen értem miért mondják hogy a kínai kari nem valami jó legalábbis az intesek nálunk még mindig ők uralják a szervert a poti miatt jó erősek és az eus karik labdába se rugnak sosun felszerelés nélkül bár lehet ez csak azért van mert nem jól játszanak a karakterükkel az emberek,de én még mindig úgy vagyok vele kínai kariban maradt erő:) és ütőképes az eus ellen. -
donatus13 #71981 Szerintem várd meg az 1h kari nagyon erős, nálunk a szerón a 2h et a legkönnyebb beverni mert semmi blockja nincs a axe s ugyan ez az 1h viszont nagyon jól bírja a strapát :) -
at16 #71980 bazz átállok 2h -ra :S
1h warriorom van 69es.
nemrég váltottam light armorra vissza kéne állnom heavyra? 1h+cleric.
2hra gondoltam átállok mert ha az ellen és én köztem van vagy 3-4 szint még ugy is gyözhetek.. :S
vagy jó az az egykezes vari? :S csak rohadt kicsit üt. addig a kínai meg feltöltödik :S vagy várjam a 80 as skillt az jobb lesz ? -
Cat 02 #71979 Jewel Collecting at Bandits
-
#71978 ott meg ők -
#71977 ők -
valkoadam #71976 és troy-on?.D -
csernok #71975 Ki jáccik a Neptune serveren? -
Cat 02 #71974 Mindent banolnak, ami külön progi... -
#71973 Még1-szer megkérdem, az iSRO botot, azaz a botsmallosat bannolják ha nincs silkje az illetőnek? -
#71972 hmmmm okok köszi