Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doxadmin
Csak azt tudnám hogy mi lenne veletek ha nem lenne ong farm. Akkor nem lenne 2mill sp 2hónap alatt, szenvedhetnétek ti is, úgy mint mi.

Találtam egy crit 10es bowot, de mire összejött rá a pénz eltünt az aki árulta. . .

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Egyre szórakoztatobb a fórum😄 öröm idejárni, szétoltják egymást az emberek<#vigyor>

Jah... itt üt ki a mélyreható angol tudásom^^ köcce cat

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

Olyan van csak h a ruha "nemét" váltja át.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Na csõ emberek, volna 1 kérdésem , van 1 kveszt amikor kapsz 1 olyan scrollt hogy átalakítja a 8D s cuccot 9D s cuccá, akkor mondjuk ha van 77+4 fb chestem akkor abból 81+4 fb chest lesz vagy csak simán kapok 1 db 81 es chestet az enyém helyett? plz valaki okos mondja el nekem <#nemtudom>

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

JackyBoy
ezen most én sírtam egyet, honnan tudod h én mióta járok ide?😊

back from the past.

jacky, draxler picit több ideje jár ide mint te szerintem... nem kéne ki oktatnod õt mert még emlékszem amikor majdnem sírtam a te HSZeiden...

JackyBoy
"nem tudom ha olvasnád a fórumot akkor nem írnál hülyeséget."
ezt akkor nem írtad volna, meg sztem az egész hsz.-t sem, ha átgondoltad volna😉

back from the past.

draxler12345
Átszoktam gondolni hogy miket írok nem úgy mint mások de tök8

Lord Nomak
"bár lehet addig eladják még vagy 3-4x a karimat"

=DDDDD

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

JackyBoy
na csak, hogy te is megértsd: ha átgondolod ezt a 2 hónap farmot...mit kapsz érte? egy fullyfarmed 90es karit? másik eset? 90es fullyfarmed karit, maradék 500k-1milla spvel, na melyik jobb? ahol semmi maradék nincs, mastery ágat sem tudsz kapálni utána, vagy egy olyan ami esetleg 120ig kivan farmolva és ahogy Nomak is írta, droppok is jobban jönnek, na errõl ennyit, te meg gondolkodj mielõtt ilyeneket irogatsz

back from the past.

draxler12345
Néztem ha ugyanígy kihúzok mindent csak heuksal helyett bicheon ( mondjuk a bicheonnal majdnem mindent kihúztam 😄 ) 600k val több sp-t ír 😄

Nekem 24k sp kell 72 ig 😄

draxler12345
sro.mmosite-on is ugyan ennyit ír 😊
1,084,283SP kell 100-ig . Lv30 tól 100ig 0gap el 351,158 SP jön össze.Szóval 733,125 SP-t kell össze farmolnom ami azt jelenti hogy 28napon keresztül minden nap minimum 26,183SP-t kell össze szednem egy lv90 es karival :]. Lehet mégis jobban megéri kifarmolni egy karit mint a 90 es karira farmolni 240k sp-t 2 hónap alatt. Mert ezzel a 90 es karival lazán feltom húzni a kiskarit 64+ ra és onnantól már megy minden magától 😄 . Sõt ha még utána eladom a 90 es karit az is + pénz 😄

THeArrow
hát nekem near 800k sp kell 90>100 =) ami szvsz 1.5hónap farm 9es gappal mondjuk nemtom h vissza bontok e vagy sem, de lehet azlesz hogy 0gapba kifarmolom mert prem+al 1hónap kb 120k sp ami 0gapba sztem elég jóó, 9esbe visszabontani meg egy rémálom 😊 és még bejön 100 addig van idõ... bár lehet addig eladják még vagy 3-4x a karimat -.-" azt a végén tényleg elegem lesz belõle :S

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Lord Nomak
Kínainak fele annyi sp kell mint EU-snak és mivel EU-s karaktereknek 100ig 2m sp kell, így reális amit ír. De sro.mmosite honlapon kint vannak skillekre lebontva mihez mennyi sp kell, számold ki ott ha kételkedsz benne. Bár én nivlamot használom amióta van és egyszer sem kellett csalódnom benne. =)

doxadmin
Nekem 90re kell 360k sp, és akkor leszek ff. 100ig nem merem kiszámolni<#vigyor>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

draxler12345
Nivlam szerint nekem Lv100-ig Ha a Heuksal Cold Light ot húzom és ezen belül csak ami fontos akkor nekem elvileg Required SP:1,084,283 Ennyi sp kell! Szerintetek tényleg ennyi kell vagy csak a Nivlam ír túl keveset ?

Mindig bejön, csak az egész kr, bármikor banolhatnak, és most megint szervezkedik a sok kancsó.

Lord Nomak
Inkább azt hogy de és amint megvan a név és számlaszám feljelentést tehetsz ellene. 😉
Már amennyiben van elegendõ bizonyítékot hogy a te tulajdonodat értékesíti valaki az engedélyed nélkül. =)

THeArrow
szal akinek aztmondják h szia nemkell egy lv90es kari az aegen Hexetra névvel, az mondja azt hogy nem -.-" köszi de kurva jó h scammelnek a karimmal , meg a nevemmel...

THeArrow
roflmao ez kész
mostanába írogatott rám pár srác h szevasz xy segítsél húzni meg énvok a mercuryról xy, mondom he? mondom biztos neménvok az akit keresel engem békén lehet hagyni, aztán rámír egy srác, aztmondja elméletileg megvette a hexetra nevezetû karaktert xD valami gyerektõl... hátmost omg ez dekész árúlják a karimat srácok, a tudtom nélkül ^^ jaj ja ésha vkinek fentvan msnen >> [email protected] azonosításúú person az dobjon egy privit elbeszélgetnék a sráccal lol

doxadmin
Ksro mindig bejön, amikor én játszottam vele bejött. 1 vagy 2x volt dc-m, de utána egybõl visszaengedett. De DS ezt biztos jobban tudja, meg vannak mások is.

Hero online-t nem ismerem.

datango
"NINCS LEGERÕSEBB KARAKTER, FELESLEGES ERRÕL KÉRDEZÕSKÖDNI."
de van 😊 az enyém 😄<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Csa
a ksro mindig bejön?
Nincs olyan sok C9 meg DC stb??
ÉS a Hero online jó game? VAn olyan jó mint a sro?

draxler12345
Mivel ez Silkroaddal kapcsolatos gondolom leszabad írni : Gondolom innen sokan vettek már goldot. Tudna valaki adni egy olyan linket ahonnan biztosan megbízható és még kb aznap megjön a gold ? mert pl.: thepowerlevel.com ról mostanában vettek haverjaim goldot és egyáltalán nem jött meg, már régóta. Találtam egy másikat Silkroad-gold.com errõl valaki tud valamit hogy megbízható e ? Elõre is köszi a segítséget ^^ még ma kellene segítség mert ma vennék ^^

Lord Nomak
Amúgy jah #69334 résztõl szerintem eddig mindent törölni fog G+, sõt remélem power még kap egy banánt is közösségrombolás címszóval. ^^
Alig várom a reggel 8-9 órát hogy felnézzek mit írt ezt a raklap fos vagy G+ kinek osztogat virgácsot. ^^

Lord Nomak
Nos, mivel úgy is lecsuknak engem i kapsz egy állandósult bant arról a fórumról.
Másik ha meg hazudni akarsz hogy valakit feljelentettél te vagy mások elõbb utána kellene nézni mi kell a feljelentéshez, mert szánalmas vagy kb. xD
Plusz fórumon kint van hogy botcard kiadások csúsznak, nincs meghatározott idõ hogy meddig. Arról nem is beszélve, hogy a BotSmall Hungary nem rendelkezik számlával, szerzõdéssel, cégbírósági bejegyzéssel, ergó ha feljelentést akar tenni valaki mit tudna mondani ? "Hátõõ olvastam az interneten hogy tudok venni valamit pénzért amirõl nem láttam hivatalos papírt, elutaltam nekik a pénzt de õk nem adták még oda azt amit vettem"

Gratz te pokemon ^^

u.i.: Ismerek pár ügyvédet ha gondolod bemutatlak nekik, hogy elmagyarázzák mi kell egy feljelentéshez és mi milyen kategóriába sorolható. Amúgy elmehetsz a Delej utcába, ott van a jogi osztálya a pénzügyõrségnek, tárt karokkal fogadnak téged. 😉

draxler12345
Amúgy még nem tudom hogy lesz elõször úgy is kiélvezem majd a lvl 90 et 😄

draxler12345
Mondjuk az igaz hogy Nomak egy moderátor azon a honlapon amit nem írok le mert kapni fogok 😄 , de neki semmi köze nincs hozzá nem úgy mint a nagyon jó ZOLI nak aki nekem is tartozik b0t al és kb 3 hete semmi válasz nincs senkitõl. g+ sorry az off ér de ezt már lekellet írnom 😊

Igen igen egy ujabb nagy tudasu forumozo buszke vagyok rad fiacskam<#eljen><#falbav>
Na ez ertelmes megfogalmazas volt na nyomás vissza logopédiai osztalyba toki<#wave>
Áh, kész röhej az arc 😄
Mellesleg Nomaknak milyen köze van bármihez azon kívül h ott moderátor ? 😮
Látod megint nagy faszkalap voltál, inkább kussoltál volna 😄

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Így elsõ benyomásra azt mondanám, szimplán seggfej vagy.
De mivel nem ítélek elhamarkodottan, ezért várok holnapig, és mivel tudom hogy holnap is csak nemnormális hozzászólásokat fogsz írni, ezért csak holnap mondom ki, hogy seggfej vagy.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Hmm inkabb Nomak urfinak kell majd dolgozni hogy legyen egy jo ugyvedje hogy nehogy Baracskara keruljon kislanynak<#eplus2>de nem baj majd viszek neki bab levest<#puszis>
Super Saiyan
Vigyázz, mert könnyen kaphatsz még két elakadásjelzõt 😊

>:C

Jujj elég sokba lesz a hamis vád a spanjaidnak, remélem már melóznak 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Kedves Nomak!

Erre en meg azt tudom mondani hogy leszarom magasrol hogy a bizonyos masik forumba mit hogy csinalsz vagyis mit nem csinalsz<#wave>
A masik meg ne legyel olyan nagyon vagany mert sok embernek tartoztok penzel!<#ejnye1>Serveren union tarsam mar fel is jelentet titeket a Szigetszentmiklosi rendorkapitanysagon csalas alapos gyanujaval 3 guild tarsaval egyut aki mar 4hete varjak a cucot amit megvettek de mar mindegy ...honlap nevet bankszamlaszamotokat leadtak meg a bizonyitekokat szoval....
Persze nem csak ok lesznek vannak meg szep szamal szerintem akik csatlakoznanak sertetkent a feljelentokhoz<#nyes>
Szoval en a helyedbe magamal foglalkoznak inkabb es a lelki ismeretedel ja az neked nincs mert gerinctelen kis tolvaj vagy oh el is felejtetem bocsi<#kocsog><#lama><#ticking>
Egyik esetben befektetsz 20-at, végeredmény: 1 high lvl karakter
Másik esetben befektetsz saccperkb ugyanennyit és a végeredmény: 2 high level karakter amibõl az egyik fully farmed...
Rossz voltam matekból, de nekem a 2. tûnik jobb befektetésnek xD

Ari 😄

Lord Nomak
Nem akarok beleszólni de 90en a drop rate kb 1% ahogy Athenson elnéztem, tehát gondolom te sem fogsz nagyon meggazdagodni belõle. Vegyél botot, prémiumot, sp ticketet, goldot, petbe órát esetleg ha már luxusra vágysz és ott tartasz, hogy a 2 hónap 9es gap kb 30 ezerbõl jön ki szerintem. Míg ongoknál 800k sp/hó ticketek nélkül, és nem kell bot sem, csak gold az meg havi 2-3k huf ha kínai grindel nem pedig bard skillek nélkül.

draxler12345
nem tudom ha olvasnád a fórumot akkor nem írnál hülyeséget. A lvl 90 es karimat kifarmolni 90 ig( 81 esen lesznek a masteryk csak a kedvedért nehogy félre értsd) 2 hónap és ez kb nekem 20 ezer forint. Most ha egy low level karit kifarmolok 1 hónap alatt és felhúzom + fejlõdök 90 ig az kb több mint 20 ezer forintba van . Na remélem így megérti mindenki...

Lord Nomak
Erre csak annyit mondanék, hogy te meg azt nem veszed észre itt is és más fórumon is gyökér vagy. kthxbai. Amúgy csak veled, csak most, csak neked az itteni reakciódat beszámítom más fórumra is mostantól. 😉

Annyi kb amit Jacky írt... 2 hónap 😉
Reggel írta rám, h 1.9Mill, sztem már meglépte a szemétje <#banplz>

doxadmin
Szebb mint a bohóc ruha. <#vigyor>

Gondolom ékezet van a felhasználód nevedben.

Super Saiyan
gameplusnak mennyi idõ volt?

Super Saiyan
nekem néha asztal nincs, tehát minden eltûnik az asztalról, és kiír 1 hibaüzenetet... + linkek meg elmentet jelszók is eltûnnek a firefoxomból :|

JackyBoy
hát azt megnézem hol fogsz te összeszedni 2 milla sp-t 9es farmban high lvlen 2 hónap alatt...

back from the past.

Az idõ is pénz... 😉