Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találtam egy crit 10es bowot, de mire összejött rá a pénz eltünt az aki árulta. . .
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
ezt akkor nem írtad volna, meg sztem az egész hsz.-t sem, ha átgondoltad volna😉
back from the past.
=DDDDD
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
back from the past.
1,084,283SP kell 100-ig . Lv30 tól 100ig 0gap el 351,158 SP jön össze.Szóval 733,125 SP-t kell össze farmolnom ami azt jelenti hogy 28napon keresztül minden nap minimum 26,183SP-t kell össze szednem egy lv90 es karival :]. Lehet mégis jobban megéri kifarmolni egy karit mint a 90 es karira farmolni 240k sp-t 2 hónap alatt. Mert ezzel a 90 es karival lazán feltom húzni a kiskarit 64+ ra és onnantól már megy minden magától 😄 . Sõt ha még utána eladom a 90 es karit az is + pénz 😄
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Már amennyiben van elegendõ bizonyítékot hogy a te tulajdonodat értékesíti valaki az engedélyed nélkül. =)
mostanába írogatott rám pár srác h szevasz xy segítsél húzni meg énvok a mercuryról xy, mondom he? mondom biztos neménvok az akit keresel engem békén lehet hagyni, aztán rámír egy srác, aztmondja elméletileg megvette a hexetra nevezetû karaktert xD valami gyerektõl... hátmost omg ez dekész árúlják a karimat srácok, a tudtom nélkül ^^ jaj ja ésha vkinek fentvan msnen >> [email protected] azonosításúú person az dobjon egy privit elbeszélgetnék a sráccal lol
Hero online-t nem ismerem.
de van 😊 az enyém 😄<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
a ksro mindig bejön?
Nincs olyan sok C9 meg DC stb??
ÉS a Hero online jó game? VAn olyan jó mint a sro?
Alig várom a reggel 8-9 órát hogy felnézzek mit írt ezt a raklap fos vagy G+ kinek osztogat virgácsot. ^^
Másik ha meg hazudni akarsz hogy valakit feljelentettél te vagy mások elõbb utána kellene nézni mi kell a feljelentéshez, mert szánalmas vagy kb. xD
Plusz fórumon kint van hogy botcard kiadások csúsznak, nincs meghatározott idõ hogy meddig. Arról nem is beszélve, hogy a BotSmall Hungary nem rendelkezik számlával, szerzõdéssel, cégbírósági bejegyzéssel, ergó ha feljelentést akar tenni valaki mit tudna mondani ? "Hátõõ olvastam az interneten hogy tudok venni valamit pénzért amirõl nem láttam hivatalos papírt, elutaltam nekik a pénzt de õk nem adták még oda azt amit vettem"
Gratz te pokemon ^^
u.i.: Ismerek pár ügyvédet ha gondolod bemutatlak nekik, hogy elmagyarázzák mi kell egy feljelentéshez és mi milyen kategóriába sorolható. Amúgy elmehetsz a Delej utcába, ott van a jogi osztálya a pénzügyõrségnek, tárt karokkal fogadnak téged. 😉
Mellesleg Nomaknak milyen köze van bármihez azon kívül h ott moderátor ? 😮
Látod megint nagy faszkalap voltál, inkább kussoltál volna 😄
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
De mivel nem ítélek elhamarkodottan, ezért várok holnapig, és mivel tudom hogy holnap is csak nemnormális hozzászólásokat fogsz írni, ezért csak holnap mondom ki, hogy seggfej vagy.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Erre en meg azt tudom mondani hogy leszarom magasrol hogy a bizonyos masik forumba mit hogy csinalsz vagyis mit nem csinalsz<#wave>#wave>
A masik meg ne legyel olyan nagyon vagany mert sok embernek tartoztok penzel!<#ejnye1>#ejnye1>Serveren union tarsam mar fel is jelentet titeket a Szigetszentmiklosi rendorkapitanysagon csalas alapos gyanujaval 3 guild tarsaval egyut aki mar 4hete varjak a cucot amit megvettek de mar mindegy ...honlap nevet bankszamlaszamotokat leadtak meg a bizonyitekokat szoval....
Persze nem csak ok lesznek vannak meg szep szamal szerintem akik csatlakoznanak sertetkent a feljelentokhoz<#nyes>#nyes>
Szoval en a helyedbe magamal foglalkoznak inkabb es a lelki ismeretedel ja az neked nincs mert gerinctelen kis tolvaj vagy oh el is felejtetem bocsi<#kocsog>#kocsog><#lama>#lama><#ticking>#ticking>
Másik esetben befektetsz saccperkb ugyanennyit és a végeredmény: 2 high level karakter amibõl az egyik fully farmed...
Rossz voltam matekból, de nekem a 2. tûnik jobb befektetésnek xD
Reggel írta rám, h 1.9Mill, sztem már meglépte a szemétje <#banplz>#banplz>
>:C
back from the past.