82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #72091
    Force bower a ütős. 90+ skillek meg tényleg csodaszépek :)
  • Andr0
    szerintem 90-100 között kap olyan skilleket hogy megéri
  • Morphin
    bowossal mivan? megéri még most csinálni?? vagy glavies ami most és később is ütősebb lesz??
  • Cat 02 #72088
    Tuti nem 150 lesz. Mert 50 szintet 2 deegre-vel gázos kitölteni.
  • Andr0
    hát igen 100 után 2 masteryvel azért még egy str-es is haldoklik nemhogy ch nuker itt vmi turpisság van...
  • Cat 02 #72086
    Shield block ennyire rossz magas szinten ? Vagy tök mind1 h van passzív meg akár br20, ellenség wepjén a blue leviszi 10-re ?
  • WNW
    Majdnem 700 box, 1 noi sapka, 1 noi sepru, ezek kellenek.. Aztan meg esett ferfibol 1 sapka, 2 sepru, 2 ruha.... Jaj......
  • THeArrow
    nekem neméppen szar szettem van, de egy +7est glavist alig tok tankolni snow shield nélkül kb pont annyi kéne hogy egy 10%os legyen rajta , és akkor a sun glavisról nemis beszéltünk, SSE, mars, azt pá :S 53%ossal meg sun +8as glaviest úgy betankoltam hogy a hpm ritkán ment 7-8k alá :) kibaxott módon sokat számít, minden esetben, 90es cold = +7es shield..csak nem blokkol \o/ , szal sztem még 100at megjátszom de már ottis érdekes lesz hogy nemleszek ice meg stb immunis mert ugye 30as fire ugrik ^^ lesznek ittmég érdekes dolgok
  • Cat 02 #72083
    Castle Shield vagy mi a fene. Ds is fire nuker volt, mégse halt meg 1könnyen.
  • donatus13
    Talán,csak az a baj hogy snow shield nélkül igen csak 1 csapás...
  • Cat 02 #72081
    Hát, bich+light, de az még messze van :)
  • donatus13
    Azt azért hozzá teszem két kari között ingázok most már mivel csak str os karin gondolkodom blader és a 1h warrior között vagyok de akkor is szeretem ha mindegyik kari jól balanceolt mivel ez a játék a lényege de így a kínai nukerek kiesnek majd pedig szerettem ellenük pvpzni:)
  • madmac
    ksron egyszerűen 10mill=10kk=1000만(aks)
  • donatus13
    Kérdem én, ilyenkor a fejlesztők mi a szart gondolnak ? hogy 100 után csoda történik és a kínai nukerek megmaradnak két kasztal? el nem tudom képzelni , hogy gondolják....
  • Darkspell
    Nem goldbot :)

donatus

Az xp valóban meginog 93-96 között, de az sp nem.
    91es skill 7k sp körül van, a 98as 10k, a 100as már 13k.

Kínainak capemelés 95% hogy nem lesz még 100 felett sem, ezt olyan emberektől hallottam akik 4+ éve játszanak.
  • Balázs2
    matek érettségi 27 pont, ez mindent elárúl:D
  • Cat 02 #72075
    Ám 10kk az 10 mill xP
  • Cat 02 #72074
    Én még nem tartok ott h 100mill értékű dolgokkal üzleteljek xD
  • Balázs2
    engem irritál aki kk-t ír.. zavar h mi a szarért kel 100m helyett pl 10 kk-t írni.. mért egyszerüb kk-val írni, vag ez divat,? sleng? vagy menő? nem értem!!!valami globalba írják, valaki meg azt sem tudja mit jelent, szerintem 3negyed szerver amekkora gyökerek a külföldi népek:D
  • Rabbit20
    kk sztem K szor K ami kiadja a milliót szal nincs vele gond :D énis használom
  • Balázs2
  • gameplusz
    Pure int bicheon-lightning-force <3 Shyuri.
    2 hónap, Athens szerver.
  • gameplusz
    _BR=Brasil
  • horitazi
    Éjjel megyek ki roc mt-be.
    Felső docknál vagyok még karakoram oldalon.
    Erre lejön Isy.
    Na mondom akkor hátraarc,futok spider forest fele,ott repked elöttem full hp-val,tök 1dül.
    Hát neki estem.Hát enyém lett.
    Yarkannal is lehetnék iylen szerencsés már -.-
  • ZoltanZen
    Te jó ég!!!!!
    Melyik szerveren vagy és milyen karival csináltad? (gondolom wizzard)
    Mennyi idő alatt?
    xDDDD

Egyébként gratulálok hozzá!
  • Balázs2
    ja nem, most látom h brazil, akkor csalódtam nagyot..:'( akkor már brazilok kezdik átvenni a török szokásokat, ez világháborúvá fogja kinőni magát
  • Balázs2

Én kérek elnézést mindekitől, de VÁLTOZNAK a törökök már nem free-nek már adnak 10-t kis előrelépés, ez a nem semmi kéremszépen!!!Vagy arra gondolt hogy vegyem pt-be és még adjak neki 10k-t is, áh nem legalább megprobálok pozítivan hozzájuk álni:D
  • donatus13
    Hát nem tudom szükség lesz e valaha 9 m sp re még 150 en se szerintem:D
  • gameplusz
    Eddig a helyi rekordot én tartom olyan 2,3m sp-vel. Maximum sp szerintem 9,99m. De majd lehet egyszer letesztelem.
  • ZoltanZen
    Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne, hogy mennyi a maximális sp a játékban?
    Vagy kinek volt már mondjuk 1 millió felett?

Előre is köszönöm a válaszokat.
    Nem, azért van mert ostobák ;)
  • Cat 02 #72060
    Nem hát, ha csak nem lesz hirtelen új si :) Bár kkW pl elég hülyén nézne ki.

Ám lwl, meg a fura s betű azért van, mert török a windowsuk.
    Nem tudsz mutatni akkor ha jól értelmezem.
    K az SI mértékegység, kiló... ezerszerest jelent, KK... na ilyen nincs, persze nyomathatod még egy picit, de sztem phail ;)
    SRO-hoz annyi köze van, hogy ugye sok török ott használja, de akkor már ha te követed az analógiát ezentúl ugye plys leasz a please-ből és lwl a lvl-ből ugye?
    Hiszen a "nép" alakította ki... pfff
  • Cat 02 #72058
    Hja, csak a nem magyarok nem xP
  • donatus13
    írjál inkább misi t mert akkor ugye a millio = mi = si meg a mértékegység szóval misi a jó megoldás mivel azt mindenki értheti:D
  • Cat 02 #72056
    Mondjuk értem mire akarsz kilyukadni, de sztem kk teljesen korrekt, mindenki érti a nép alakította ki (lol). Bár lehet h a M jobb lenne, elvégre az si >.<
  • Cat 02 #72055
    Sro-hoz miköze van az si-nek ? A k-se si mértékegység mégis van, <3 se hivatalos mégis van.
    Kérlek mutass nekem egy SI mértékegységet ahol van kk.
    Az ugye a Millió már, de nyugodtan javíts ki, lehetséges, hogy én vagyok csak alulképzett.
    (Vagy te forogsz sok török között)
  • ceb1t
    hmm? meddig maradnak meg a lefoglalt cuccok?
  • Cat 02 #72052
    Hát az lol lenne, bár anno ds nézett 95 körül, mikor a köv. szinthez az exp fura volt :D