Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ami lesz event 26.ától az valami csiholjunk egy kis életet ctf eventbe szerû?-.-Tehát megint 2 óránként regelés, megint 2 csapat, megint retkes kupák amik jobb esetbe 10 graint potit adnak, rosszabikba 1-et, de jó lesz -.-

JackyBoy
ilyenkor mindig arra gondolok, hogy jaj de fog hiányozni a sro😊 ... nem is tudom minek költök még rá egyáltalán, már nyugdíjba kellene vonulnom

back from the past.

SRO-ba is lehetne ilyen a + rendszer, sokkal jobb lenne ha változna a wep 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

http://sroforum.ppsdes.com/uj/viewforum.php?f=58

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

JackyBoy
szívesen😊

back from the past.

Hello valaki tudna segiteni hogy hol tudok regisztrálni és hol tom letölteni a ksro-t? elöre is köszönöm a válaszokat.
Ne is hallgass rájuk, õk lámák, zúzzad ahogy tetszik, max csinálsz egy másik karit hamarosan <#vigyor5>

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

JackyBoy
ha egy kicsit számolgatsz akkor rájöhetsz, hogy nem... 90-90-90-30

back from the past.

Lord Nomak
A kérdést kicsit agyonvágtad a válasszal saját magadtól. =D

300 a limit, ennyi, se több se kevesebb. Eléred 90et akkor lesz 3 90es masteryd és egy 30as. Nem igazán vágom mire gondolsz. ^^ Ha kihúzol 4 masteryt 60ig utána vissza kell szedned valamelyiket 30ig, tehát tényleg nem értem a kérdést tényleg.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

segítséget szeretnék kérni, ugyanis elvesztem ebben a 300masteryben😊
most 54-es vagyok, és összefarmoltam annyit ami elég 4mastery 60ig való kihúzásához. Eddig ugye, úgy volt, hogy a 80asoknak 3mastery volt 80on egy pedig 60on, és az pont 300. Viszont nem emeltek mastery limitet vagy mit. De ettõl még kihúzhatom mindegyiket 60ig, anélkül, hogy késõbb visszakéne fejtenem?
foxpal
LOOOL isro-n csak most lesz SUMMER fest. 😄

Lord Nomak
Ott van mindig, hogy mi az elvárás a skilleknél, hogy mûködjön. Akár passzív akár aktív skillrõl van szó.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

doxadmin
2 választásod van:

1, no dc
2, premium bejutás 28napig elsõre + gyorsabb fejlõdés.

A bard passziv skillek mindenkor hatnak , akkor is ha nem arp van a kari kezében, hanem staff?

(gondolom igen, azért passzívak 😊)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

de bazz én 70-es vook és nemakarok újat csinálni de a troy mindig telivan
Gameplusz majd jön a kis porszívójával és beszívja az offot már elõre látom<#szomoru1>

Kösz, ha ez így van, akkor megszokom😄

Infoból úgy tanultuk hogy sokkal kisebb a videokártya terhelése kisebb felbontáson és ez igaz mert amikor kipróbáltam tényleg nem laggolt a 2 kliens....

Olyan sokat számít a felbontás h 1024x768, vagy 800x 600 ez valami brutál nagy és weblapok nem férnek kilógnak a monitorból ezt h lehet bírni, 1024x768 legideálisabb , ez fullosan szar:S

doxadmin
Ha nem szeretsz ölni, akkor ez a játék nem neked való. 40+ után alig alig van küldi, és ott még lassabb a fejlõdés. Keress exp auto shares partit úgy talán gyorsabb.

Nincs fun szeró. Minden szerver egyforma, mármint a fejlõdési gyorsaságot/lassúságot tekintve.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Hányas vagy ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Karzozni😄 a warrior tud életet tölteni meg a cleric...

melyik is az a class ahol van élettöltés és karzozás is?
Hello van valami quest ami szintet ad vagy valami ?mert öli hosszú
doxadmin
Igaz, én is így megyek.

Nem tudom memóriának mennyi köze van hozzá, és 700Mb rammal futatok 1 klienst laptopon. Semmi baj nincs vele, van hogy 3-4 napig rá sem kell néznem, vagyis nem dc-zik, csak ha ip cím csere van. (800*600 low graf minden.)

Sokat írtál nem olvasom végig virtuális memoria az sztem a videokártyához is tartozik vedd le az összes clientet 800*600 ra és low ra a grafot és menni fog

de csak azon a meghajtón állítsad be amin dolgozol!

Szerintem eléri a max korlátot virtulás memóra vagy nem tom és azért vág le 4 clientbõl 1-et, vagy letöröltem az ati legújabb verzióját, mert sûrûn volt h 4 client között lépkedtem vagy 1 dct kapott rámentem dc-re és kékség bejött kiírha ati xy fájlával lehet gond de akkor nem kaptam sûrûn dc-t csak ha sokat mászkáltam a clientek között akkro bejött kékség újra kelett indítai a gépet, most az eredeti ati lemezrõl telepítettem és nincs kék háttérel hibaüzenet,viszont megfigyeltem h azota sok a dc, 1-2 client 4-bõl tehát nem net probléma, szal nem vágom mért van annyira különös dolgok vannak, nem prémiumos vág ki me érdekes eddig hetekig bentvolt 4 client kb. dc nélkül , nem értem 1 géprõl mért kap dct 2 client másik 2 meg mértnem?O.o 1.53-as testosterone van leeht az baj már új kéne?
Sorry az offért de tártalan vok, off topciba nem sûrûn nézik:S ha leírok egy hsz-t utána elküldöm és még eszembejutnak dolgok ,és tudtomal nem tudom ezeket a hsz-eket szerkeszteni legalábbis én nem látom h lehetne.

lapozófájl minimuma a gépedbe lévõ ram mennyiség legyen.

a maximuma a gépedbe lévõ mem dupláját ird.

nekem 2 giga van benne:
minimum: 2046 maximum:4092

Az a vicc 4 client fut, és 4 client fogyaszt össz vissz fél gigát nem többet marad 1,5 giga szabad memorya..deháta Windows még akkor is használja a virtuális memóriát, amikor bõven van RAM. Ez furcsának tûnhet, de a valóságban ez a "feature" a teljesítménynövelést szolgálja. A Windows mindig megpróbál felkészülni arra az eshetõségre, ha a felhasználó megnyit egy nagyon-nagyon memóriaigényes programot, ezért állandóan áthelyez bizonyos információkat a lapozófájlba.

*3 giga

off.
Valaki vágja 3 ram van gépemben, de írja h kevés a virutális memória, ovlastam sose elég, lehene akármenyni ram benne akkoris írná a gép mert elõre felkészül a rendszer ha nagyobb virutális memóriát kell igénybevennie..
Olvastam h virutális memóriát lehet növelni mint ésa maxot, nekem most min 736, max 1538 3 giga rammal valami nem stimmel akkorsem ha tálcán írja, 3 giga ram esetén mennyit adjak meg min, és mennyit maxnak?

Partyarcok, lol 😄

Egyébként vicces h ha valaki úgy játszik a játékkal ahogy meg lett tervezve láma o.O Mellesleg ha van fent jó társaság simán élvezetes, éppúgy mint isro.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

mivan sroval? ugy lagolnak a szerverek mint a szar. és 2 órán belül most volt a második olyan hogy az összes szerverrõl dc-t kapott a fél player. mi a gyík van?

Inkább költöm sörre 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Maala
irigykecc h nincs píz? x)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Morphin
hagyd...felesleges mondani neki, hisz még nem volt kSRO-n.akkor meg hagy mondja a magáét. hallom penonozol^^ hétvégén foglalkozol kicsit velem? 😛PP elkéne már érni a lvl 30at (mondjuk vna guild társ akivel most tudok pt-zni simán)
este meg elvileg moziba megyek szal nem leszek fennt.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Nemm mindenki kapott dc-t csak kb. 700-900am , minden szerverrõl,de én 4 karimmal persze köztük vagyok, mért pont én ne maradnék ki a jó kis dc buliból?<#vigyor>

És a nagyobb igény alatt érted a sok láma törököt, a még több és még lámább kuvaitiakat... 😄

Tod mi?😛PSajnos isrora nagyobb igényt tartanak az emberek, többen játszanak így dc lehetõsége igencsak fentáll, meg lag is a sok kari miatt van leginkább a városba, isro már túlságosan a másikvéglete ksronak..

Bocs ezt nem bírom kihagyni: mi az a lag, meg mi az a dc? 😄

Mindig azthiszem h netem rosz, ránézek rev6-re összes szerver hirtelen zöld, komolyan mi faszt csinálnak 2-3 napja kb nagy lag van 1. tegnap dc-t kapok ránéze szerverek összes 3000/3500, mostanába elég sokat bénáznak vagy nem tom mit csinálnak<#levele>

Ok, akkor szerencsés vagy, de azért ha realistán nézed, a többségnek igencsak költenie kell rá 😊
Nekem meg 2 str stone-ból megvan a havi pet clock...

na fasza, fw vége elött 10másodpercel bugolnak a szerverek :@

botforum.co.cc :p

Mi a nevetséges a példában?
Nem csinál akkor játékélményt? Ember, látszik nem voltál még Roc-on...

Amúgy meg számoljunk: a mi szerverünkön átlag 1500an vannak online. Abból max 200 a goldbot, marad 1300. Annak mondjuk a 60-70%-a 90+.
Nálatok? Van 3k online, abból jósok goldbot, a maradék fele low lvl... Kicsit sarkítás, tudom, de nem hinném hogy annyival nagyobb "tömeg" lenne...

És most tényleg nem kötekedni akarok, szimplán eszmefuttatok, kíváncsi vagyok a reakciókra/válaszokra!

Nekem sem kell pénzt fizetnem azért h beléphessek kb.😊Szerencsére goldé megtudom szerezni a botcardot és silket is, nem költöttem valami sokat rá eddig...

Nem konkrétan Dark-ra írtam, csak eltom képzelni h mik folyhatnak ott mennyit ölhetnek kézzel az emberek érted😊
Dark én meg a srácnak írtam nem neked, elolvastad hsz-t már az 1. gondolatod na most ezt megcáfolom szépen, már hoztad fel a ksro-t, nevetséges példával -.-
Morphin neked meg csak annyit, 1 fecske nem csinál nyarat tehát 50-60 ember ksroba nem csinált ott akora játékélméyt mint isroba, 200-300 ember ha játszik annyi😄 nem tudja bearanyozni ksro-t, nincs maximálisan kihasználva ksro van egy nagy terület játszanak benne 5-en -.-

Morphin
kSRO-ztál már egyáltalán?? Mi az h kihalt, te hülye vagy. tény h nincs annyi goldbot, de az miért baj 😛

más...hunoknál lett volna taxi,csak sajnos a koreai barátaink szeretnek KS-elni a semmiért.hihetetlen azért van pár görény a koreaiak között az már tuti. tegnap állitolag DS-t is ks-elték de õ megölte vhogy. most a 70es wizardnak vhogy esélye nem volt két 90+ossal szemben. csak azt nem vágom hogy ha már odajönnek ks-elni akkor miértnem vesznek be pt-be és ugyanott vannak 😄 csak én fejlõdök is<#violent><#kocsog><#lama>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Zaylka
Ja és NEM NEM árulom a karijaim mielõtt bárki is elkezdi kérdezgetni, bár biztos lesz 1-2 retard aki igy is megkérdezi. 😊

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

D3-ban leszek én is, legkésõbb akkor tuti vége SRO-s idõszakomnak 😊
Vistán megy sro, simán.

Zaylka
Mivan az én sorsomra jutsz? 😊 Gondolom játékban akkor legközelebb akkor találkozunk mikor kiadják a D3-at! ^^

Alex: Picit hiányzik sro, 28adikán lesz vizsgám utána visszanézek annyi idõre, hogy végre megcsináljam azt a nyamvadt videót! ^^ Feltéve ha megy Vistán az Sro, mert XP az nuku az új gépen! 😉

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc