82377
Silkroad Online (iSRO)
-
donatus13 #72131 Ez most egy olyan kérdés hogy tök mind egy mert wizard is nagyon jó pt be és mobolni is meg a 2h is:S -
ceb1t #72130 És lehet pl a seprűbe tenni h hp rec+25% akkor a rec division is 25%-al többet tölt? -
ceb1t #72129 Wizard vagy 2h srwordös kari?grindre party nomeg pvp -
#72128 xsurrealx:
Felesleges beírni naponta 20x, úgyis törlöm. Ez nem chat, ha van valakinek, majd ír. -
xsurrealx #72127 nincs valaki eladó farmolt karija aege-n? -
#72126 Szerintem a force-cold nuker nem valami jó, már az imbue miatt is. (kicsi a magic attack)
És a force-ba berakni egy új imbuét? -hát nem tudom. (pláne Zombie Effect)
Szerintem meghagyják a chinese kariknak a 3 masteryt.
Sőt úgy tudom hogy lvl 100 után lvl 120 lesz egyből és a mastery 360-ra bővítik. -
WNW #72125 Majdnem 800 box, 1 noi sapka, 2 noi sepru, ezek kellenek.. Aztan meg esett ferfibol 1 sapka, 2 sepru, 3 ruha.... Jajx2...:))
-
Rabbit20 #72124 hja asszem nincs skill hanem kezedbeveszed harpot azt csak úgy ad +MP-t... bár nemtom bard mastery nélkül is így van-e. -
Darkspell #72123 Énis erre gondoltam, de nem találtam semmi ilyesmi skillt... -
#72122 lol, az szép lenne -
Balázs2 #72121 Izé, aki használ loader annak 2. próba után nem ad dc-t?Olyan mintha a no dc funkció nem működne benne, 1 próba aztán dcO.o -
Cat 02 #72120 WuFra is back >.< -
xsurrealx #72119 sziasztok. uj vagyok itt, és lenne egy kérdésem; van itt valaki, aki Aege szerveren játszik és farmolna nekem karit eladásra? 6-700k sp-vel gondoltam ÜRES karit természetesen és reális áron! Természetesen scammerek kilőve (már ha vannak itt :)) -
#72118 mert ha alapból megnézed lv1es karinak 200hp meg 300manája van hárfával :) 1.5x mp ha hárfát vexel a kezedbe -
#72117 Passzív skill? -
Darkspell #72116 Jah, hát igen. Sorry :D
Igazából tényleg attól függ mennyire kihalt helyet tudsz találni magadnak. (Na meg hogy milyen karival mész, mert nyúkerral mondjuk sokkal gyorsabb mint bléderrel)
Wufra (tényleg utolsó): nem csak a győzelemért jár pont ;)
Amúgy hogyha hárfát használok, miért van ennyivel több manám? Még 1-2 szint és meglesz az 50k... -
#72115 Akkor inkább reálisan nézve kb 85 ha jó helyen tud ölni :] -
#72114 ksro-ban igen, itt nem.
Nálam prém+ alatt 11 szint jött össze (77-87). Share party, miegymás. Szóval szerintem neccesen 84-85 (gap 0, persze). -
#72113 Köszönöm szépen mindenkinek ^^, igen 0 gap ^^, -
#72112 ez változó. nekem cap emelésnél 81 - 90 meglett 2.5 hét alatt kb. a 86-87et tartom elképzelhetőnek. bár függ szervertől, goldbotoktól, etc -
Rabbit20 #72111 jah és vigig 0 gap gondolom neked is szal sztem is 83-84 reális -
#72110 Ha meg ez igaz akkor igazuk volt a ts en lévőknek ;\ thx -
#72109 Most ez komoly ? 90 ?:) nekem ilyen 83-84 eket mondtak itt ts en. De ez jó hír főleg tőled ^^, thx -
Rabbit20 #72108 nekem 77ről prem+ al napi 16-20 óra bottal megvolt asszem 86 vagy 87... -
#72107 off:
hát erről beszélek, hogy a ferrari hibái nem egyenlőek azzal, hogy megérdemelte a kis agresszív kötsög. akkor érdemelte volna meg ha ő szerzi pl a legtöbb győzelmet (aki assszem pont nem hamilton, hanem Massa...) na off off :D -
Darkspell #72106 simán meglehet a 90.
wufra, off:
és kinek a hibája, hogy leragadt a boxban? az a hatalmas találmány, villogó lámpás pálcika...
és azért valahogy mégis több pontot szerzett massánál valahogy ... :)
mindenesetre örülök, hogy massa ilyen hamar kinőtt sumi árnyékából, remélem jövőre ő nyer. megérdemli. de idén hamilton is megérdemelte. -
#72105 Nem tudja valaki kb ha 72 esen veszek egy Prem+ot és e mellé besegít egy 1 hónapos non stop *** :D Hybrid int Spearesként az 1 hónap non stop ölés alatt hanyas szintű leszek kb ? ^^, Nagyon érdekelne :) -
#72104 OFF
hát nem azért, de kubica powerkedése Vettelel volt nagyobb kib*szás, mivel hamilton elment, és utána kb beállt a német elé... nézd vissza... amugy szerintem az nem megérdemelt, hogy Massának 2x elbaszták a boxban , Mo-on elfüstölt, és patkányka meg épp pontot szerzett ekkor... most is amilyen alibi vezetést produkált... amugy kb ezt is tudja. na mind1... örüljön, nem lesz mindig ilyen szerencsés -
Darkspell #72103 OFF:
Megérdemelte.
1) Miért tudta Vettel megelőzni? Mert Kubica nekiállt powerkedni, mikor totál felesleges és sportszerűtlen volt
2) Volt egy totál ugyanolyan kiszorítós-elfékezős előzés, mint amiért múltkor Hamiltont kapásból megbüntették. Most még csak nem is vizsgálták. Következetes bíráskodás? Lóf@szt!!!!
ON:
Ne reménykedjetek cap emelésben. Hiú ábránd, és felesleges pont erre alapozni.
Valóban lesznek új kövek, de nem fognak max ellenállást adni. Utánanéztem. Ezen kívül azoktól ti még nagyon messze vagytok, és még amikor majd be is jön, akkor is jó ritka lesz. -
Kinek ismerős a betűtípus? <3 -
#72101 OFF:
ugye, bazzeg? mázlista patkány. én készvagyok. vagy 12 szál cigi elment ... most G+al gyászolunk, de azért egy +7 shieldet összehoztam neki :$ na mind1, majd jövőre :P -
#72100 fasza..D -
Cat 02 #72099 És a mag attack növelőt meg elhagyod ?
Ám elvileg majd lesznek új kövek, azok meg védenek az ilyen ellen, szal lehet később forceosok benyalják. -
#72098 sry dupla postért csak msot jutott eszembe a force-ba bizti betesznek majd egy zombie imbue-t akkor milyen lesz az a foce-bower???:D -
#72097 force-cold nuker ^^
DonCol: aranyos...:D -
#72096 Én továbbra is úgy gondolom, hogy lvl 100 felett lesz mastery emelés. Hisz csak gondoljatok bele, a force-t akkor viccnek rakták bele a játékba? -
DonCol #72095 megint bugos volt a CTF, de ilyet még nem láttam. Fele mod pedig nincs is a képen
-
#72094 off:
BUZI HAMILTON :@@@@@@@@@@@@@@@@@@ szegény massa istenem váá 5msen múlt az egész és aza buzi nigger nyert, else hiszem oan idegbe voltam hogy elnyomtam vagy 20globalt közbe tífkedtünk is azt azis idegesített szal most tiszta ideg van :D -
#72093 bowossal semmi, 100ig simán megáll bow+fire+force szerintem. De mikor jön a 100? 1 év? 2 év? addig meg sok minden megtörténhet. . .
#72091 ezt várom én, beleszerettem a d10es bowba -
donatus13 #72092 OFF
F1 kegyetlen voltXD