Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

120ig már kikerültek a skillek konpakura, meg néhány másik helyen is felbukkantak már. ne számíts semmi nagy dobásra. nuke-ok továbbra sem adnak semmi effectet a szokásos freeze/burn/lighton kívül, a fegyver skillek sem kapnak sokkal többet.
az új strong bow jó, de egy skill nem csinál nyarat. 100tól pedig a kínai kari szépen elkezd visszafejleszteni egy masteryt.

Mennyi esélye lesz pl. ha nem tudja felfedni a lvl 10 invisiblet?

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Én azt vettem észre k h nálunk kurvára elszaporodtak a wizardok, most már a régi nagyágyubb akinek kínai karija volt egy wiazrdal mászkál, és kínai karija hátérrbe szórúl, és keményen keresnek sun ligh armort sun staffot=D

Nem tudom nálunk a kuwaity klánosokból a blader meg a glavies thief pusztít mindenkit olyan hogy szar meg egy jó nagy baromság lehet hogy profin játszik vele és ezért darál úgy... hidd el marad erõ még a kínai kariba az hogy most 100 ig leáldozóban van a kínai kari az lehet de ds majd meg tudja lehet a kínai kap olyan skilleket hogy beszarsz és lehet hogy jó balance lesz ha meg nem lesz cap emelés nem lesz annyi próbléma csak kiesik a kínai nuker meg a hibrid cold/light páros talán még élve marad mana shieldel....

Azért túlzásokba ne essünk h kúrva erõs, ez nagyon túlzás😊
szvsz glavis egy nagy kalap kaki nem több, a legszarabb kínai kari...
nálunk szerver 70% átváltott glaviról bowra 90-re..

Ezért indítottam wizardot... Meglesz a 9x mire jön a 110, de inkább legyen egy gyengébb wizem mint egy még gyengébb hybridem. Sajnos a kínai karinak leáldozóban vannak a napjai. Ez már nem kérdés, csak idõ kérdése.

Lord Nomak
Fõleg a hibridekre érvényes ez. Még egy fire/wep masterys pure str elvan valahogy de egy hibridnél neccesebb már az ügy.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

A mastery cap emelésben ne bízz. A legjobban értesült koreai nagyágyúk is azt mondják, 90% hogy nem lesz mastery cap emelés 100+on sem.

Persze õk örülnének a legjobban, ha mégis lenne. Senki nem szeretne új karit kezdeni a 4 éves karija helyett csak mert nem lesz elég masteryja...

Attól függ kínai kari ellen rossz cuccokkal teljesen esélytelen... Akárhányszor nézek pvp glavies alázza simán a legtutibb az az axe warrior elég sûrûn stun ol amit nem sok kari bír...De kínai a poti miatt kúrva erõs...

debuffokat resistelni lehetséges? vagy az mindíg rámragad ha rámnyomják? 100%?

jaés 1hWarrior+clerichez mit szoltok.
mennyire jó az 1h high lvlen?

Úgy értem akkor ha pvpzel nem tudom mennyire lehet észre venni mert én egy feltört 70 es bot karinál próbáltam a forcet és ezt a therapyt és gyakorlatilag állás közbe semmit nem ért. DE ha 100 fölé gondolsz 2 od kasztnak tuti nem vinném....

de az nem csak akkor ha ül?

Lord Nomak
Meg a cure therapy, healing, plusz vegyük még bele a karikákat is amik megtolják a %-ot pár százzal. =D

Én sem pártolom annyira mert a élesztésen kivûl és a debuffokon kivül semmi hasznos nincs a force ban és azt gondolom hogy 100 fölött emelnek capot szerintem mert különben a force át teljes egészében haszontalanná válik😊

Lord Nomak
Attól függ, én nem pártolom a force bladert, inkább lightningot tanácsolnám még mindig mellé. Mivel force erõs egy dolog, meg hasznos egy dolog. Viszont amikor valaki 25 méterre van a bladertõl és a blader 1 sec alatt odateleportol majd felborítja hááát.. utána jön a quad stab. Plusz ha csapatmunkáról van szó a többiek akiknek nincs teleport simán odaérnek mire feláll, és közben én sebeztem is.

doxadmin
inkább x-bow. Igaz ff nuker is erõs, de akkor is eu-ban van a jövõ, míg be nem jönnek az arabok<#vigyor>

#69557: vegyél premit 15$ ~ 2430Ft és 28napig bármikor beléphetsz.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

magyar vagy, vagy valami németvér csörgedezik az eredibe?class?Nem kasztra gondoltál, lehet énsem írtam jól, de a lényeg h clerik az euba, kínaiba force !!

sdfsxdfafdgysd húzzá^^ 😄

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

mi is az a class ami életet tud tölteni?akarok olya is csinálni
szerintem full str wizard/warrior abbanvan a remény, a fény, a tündöklés

szerintetek full int spear karit csináljak vagy full str xbow-osat?
és am nem vettem csináltam de a felét vagy kb olyan 50ig húzott a haverom

JackyBoy
nem törölheti ki a seggét, ugyanis az 1. 2 vital(muscle,spirit) az mindig felrakható, és ez a 2 már jobban megéri mint az, hogy lightingos legyél, szóval inkább force😊

back from the past.

Vetted a karit? mert úgy emlékszem te mondtad 70 es karid van csak azért mert elég érdekes hogy ekkora szinten vagy és belépésrõl nem is tudtál semmit....

ctf-en egy 90-.es bower probált debuffolni, ám holly spelt van rajtam mindíg, és összes buffja resetelt, szal ha emberen holly spell van kb. kitörölheti a seggét a forcés buffokal?:\Manapság már mindenki clerikel megy, csak azért kérdem..

Az lenne jó (nem is tudom lehet hogy játékba láttam?:S) hogyha lenne ilyen lvl lock amit ha lezársz akkor nem fejlõdsz így simán lehetne farmolni😊

Lord Nomak
19-28

Az fasza, akkor egy force balder tervbe van az ongoknál, ám ongoknál tényleg 18-19-rõl 29-ig lehet menni 29-en már majdnem ott van az ong seggébe 4 szint eltérés az nem baj? vagy pl 23-on nem sokkal ad többet mint 29-en?O.o

JackyBoy
te lém, túllépted 2667-el, azt költsd el gyorsan és úgy nyomj egy scrshotot😊

back from the past.

Hol írtam hogy csak 1 van? Azt írtam "aki van"... Tudom hogy poénnak ment, de reggel van 😄
A haladás pedig nem lassabb mint egy wizzel, tekintve hogy csak és kizárólag 8as partyban fejlõdünk... És 2 bléder begyûjt annyi mobot, amennyit 4-5 intes nem bír leverni míg a következõ adag megérkezik...

1db 97 es blader van csak ? nincs is 100 as ? tényleg, és sok blader van arrafelé? iszonyat lassú lehet a haladás..<#bee1>

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

Ráadásul javítható... *sírógörcs*

A kérdést úgy kell feltenni: a 100as blader erõs lesz? A válasz: kurvára. Nem kell hozzá még f/f sem, már anélkül is...
Nálunk aki van 97es bléder, túlél egy wiz lövést (hp felezõ benyomva). Azt hiszem ez mindent elmond...

Zaylka
Ennek is rohadt sok köze volt a fórum témájához... <#nezze>

G+: Ejj hol maradt a fotó a kerek 2 mill sprõl, én csinálnék egy új karit...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Lord Nomak
Hááát figy.. Force ágban a self healing kivételével minden skillre szükség van. Mivel 80%osak a debuffok így nagyon sokat fognak érni, fõleg stun debuff miatt is. Ha egy force blader sikeresen debuffolta az ellenfelét, legalábbis nagy része felment utána elnyomhatja 100as kombót amiben van fear, stun, dull effekt. Ugye ezeket nem kell magyaráznom mit csinálnak.. Tehát jah, force minden skill kell és blader lesz az egyetlen nagy tank kínaiak között.

Lord Nomak
Faszláma. <#zavart2>

gameplusz

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

JackyBoy
és ha még 1 60+ossal is összetalálkoznál😊

back from the past.

áá, nincs értelme kihúzni annyit😊 most 54-en 9es farmmal 30ticket-tel szoktam eventekrõl visszatérni, pvp-ben 60+osokat is beabálom elég szégyen a szerver...és ha még force-ot is kihúznám😊
tiszta privát szeró 😄 sun+10

botforum.co.cc :p

JackyBoy
ha csak 60ig viszed, akkor már húzz ki 5 ágat 60ig...😊

back from the past.

😊 nemtom, úgysem érem el a 90et, szal igazából tényleg mind1😊 kihúzok 4et 60ig, aztán pá😊 force, csak 90en éri meg, vagy egy 60as force bowos is már jó?
Nomak, te értesz nagyon a bladerekhez lvl 100 as blader forcéval nagyon zúzos lesz, illetve minden silkre szüksége lesz a forcéból?

crit mégjobban fokozná az élvezeteket😄

JackyBoy
hát egy ilyen +10-es már alapból akkorát sebez, hogy nincs szüksége critre biztos😊

back from the past.

Ilyen elvetemült állatok nem elég a +9 áhh nem kell +10 nem lehet egy %-a sem szar mind 80 60 istenem az ilyeneket kötélrexD

Lord Nomak
Mi az a crt -.-" Rondora vele azonnal!

Akkor senkinek sem való a játék, csak a botprogramnak xD

Igen, a sárga szöveg Seal of Sun-t jelent :/

fehérkéz felfogja venni a levelet?Vagy újat adnak ki, vagy már benne van alapból az az item O.o

Jam, ez a szar event megmarad, és még lesz mellete másik 2 O_O

Számold ki hány képpont az 1024*768, meg számold ki mennyi a 800*600 😊
Az eltérés majdnem másfélszeres, hát ennyit számít a két felbontás közti különbség 😉

ceb1t

Hogy ezért a kérdésért Avi hogy le fogja kapni a fejed 😄