82377
Silkroad Online (iSRO)
  • doxadmin
    talán minden 90+os ki majd a jg caveben fog fejlődni! Gondolom aki a jg caveben fejlődik, az nem fog visszajárni ht be hogy potit vegyen magának, majd újra jg cave
  • ceb1t
    És bever téged?
  • THeArrow
    hát :) jah :P mellesleg a csávó kb 300m-t költött subs cardokra és aztán beírta hogy hmm cheap sun .. -.- kiakadtam :-/ mellesleg két glavija van már xD hogy fokozzuk az izgalmakat lessétek meg rev6on aztán lehet véleményt lökni, btw glavija füstölt +8 > +9on a kép 2őn azvan
    kép2kép1
  • Cat 02 #72208
    Persze hogy lehet, de ki az a hülye aki ott vesz ?
  • Atisz #72207
    Úgy-úgy többszörösére fog nőni. Akkor már tétje is lesz fortressnek és remélhetőleg többen fognak indulni érte.
  • Atisz #72206
    Hello. This is Silkroad Online.

We are making provision for Winner of Summer Event right now.

Further notice will be posted as soon as all items are provided to winners.

We apologize for the delay in the provision.

Holy cow, akkor mégsem csak törököknek/kuwaitiaknak volt... (persze hiszem ha látom hihi ;))
  • xsurrealx
    igen lehet, sőtt mindenhol (talán cp-ben nem) és a fw bevétele ugyan annyi
  • doxadmin
    Arra lennék kíváncsi, hogyha bejön a 100, és ugye jg cave, akkor jg ben is lehet x-large potit kapni, na szóval 100 bejövetele után mennyi lesz az fw bevétele.
  • THeArrow
    xddd nincs NO CHANCE :D
  • jack0101
    Hogyha egyesével váltogatom a boxokat van esélyarra, hogy adjon dresst??
  • gameplusz
    Ez nem chat, és túl sokat kérdezel. Mindent megtalálsz te is a bannerban lévő linkeken.
  • ceb1t
    Valaki nemtudja megnézni hogyha van 50%os inc a avatarba akkor a rec division 2x annyit tölt?
  • ceb1t
    És nem tudja megmondani valaki hogyha protiba van az ember akkor -10% manafogyasztás és +10% gyorsaság ugye?
  • ceb1t
    Valaki nem tudja?vagy neked nincs avatarod?
  • ceb1t
    ok csk nincs forceom...
  • Cat 02 #72196
    Az ami ilyen kör és nem támadnak benne a mobok, force skill.
  • ceb1t
    Bocs de nemtom mi az a harmony.. elmagyarázod vagy megnézed nekem?
  • Cat 02 #72194
    De nem biztos, nézd meg h harmonyba mi van, mert ez ua.
  • Cat 02 #72193
    2szer olyan gyorsan elvileg.
  • ceb1t
    Bele lehet rakni avatarba h hp recovery +25% ha beleteszek 2 cuccomba az ugy 50% akkor egy poti 2x annyit tölt mint átlagosan???
  • jack0101
    Most csak kipróbáltam :D
  • jack0101
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Glaviés a legerősebb, meg az 1h sword/warlock
  • Cat 02 #72189
    Ha az az ami + dolgokat ad a clericben akkor kell rod.
  • Cat 02 #72188
    Hát azért arra kíváncsi leszek h alul is lehet-e görgetni, mert jó lenne pár új könyv, de rugónak meg 80 on van utolsó új könyve :)
  • ceb1t
    A charity,glory armor,favor armor -hoz kell clericrod vagy elég a light armor?
  • Darkspell
    120ig már az előtt láttuk a skilleket, mielőtt megkaptuk volna quinshit. Az, hogy kiszivárgott egy kép a skillekről, nem valami nagy érv.

De igazad van, senki nem tud semmi biztosat.
  • ceb1t
    Az 1h+cleric NEM sun setbe hogy öl? nagyon lassan vagy kb úgy mint a kétkezes???? lvl 60 körül
  • ZoltanZen
    Na látod pont ezért használtam a ,,szerintem", ; ,,következtetek" szavakat. Mivel még semmi nem biztos. Ezzel az 1000 koreaival nem tudom mit akartál mondani, meg hogy 4 éve játszanak. Attól még ő is a jelenben van. (ha erre gondolsz)

Engem főleg a mastery érdekel. Felőlem updatelhetnek lvlenként is.

Én azért tudtam felhozni érveket az állításom mellett, de még senki nem adott semmi magyarázatot, hogy miért gondolja így. #72134
  • Darkspell
    Bővítés előbb 100ig (d10, quinshi, medu), majd egy köv update Roc. Utána esetleg az arabok/110 (sorrend még nem tisztázott).
    Cap emelés nem hinném, hogy egyből 120ig lenne, mert ahhoz túl sok terület/mob/item kellene egyszerre. JM meg ugye nem az a szorgos-dolgos fajta....

ZoltanZen

Te olvasod a koreai oldalt, én meg 1000 koreaival együtt játszok ;)
    Olyanokkal is, akik több mint 4 éve nyomják. Ettől függetlenül persze lehet, hogy tévedek és neked lesz igazad, én mindössze annyit mondok, hogy ez nem valószínű.
  • kenny00
    semi nem szóltam bocs elnéztem sryyy
  • kenny00
    ne mvették ki az eventet vagy még nics lezárva és utána fogják?:((
  • kenny00
    ohhh:SxDD
    na mind1

még jó h férfi karim van esett 4 férfi sapi 1 seprű 2 női melvéd 3 seprű és 1 sapi....................
    remélem lehtlesz majd árulni
    meg vagyn egy évre elegendő doddingxxD
  • Kyubee
    A boxokat az event végén törlik.
  • kenny00
    én ijenkor csak arra gnodlok h menyiért meg egy ugyan olyan staff?:D
  • kenny00
    miután vége az eventnek utána is belehet váltani a boxokat ugye?
  • Cat 02 #72176
    Nézd meg...
    Én 74 es wizzel, felezővel quest ongot 2 nukeból öltem, de sima sztem ment volna.
  • freeman49
    64es FF wizard +5 fegyóval felezővel meg tud ölni egy skillből egy pt ongot? Lécci válaszoljon vki
  • doxadmin
    Ilyenkor azért szívesen lennék a sun glavis helyébe, na nem verik át és tényleg kifizetik a 900eurót neki.
  • JackyBoy
    KLAIN egy nagyon gazdag török looser, mindig is sunja volt, és haverjainak odaadta a kariját régen is úgy tudom, nem csodálkoznék, ha az egyik poénból csinálta volna, ez meg sem kottyan neki...
  • doxadmin
    Biztos el lehet adni, persze célpont a külföldiek legyenek. Ilyen global üzeneteken kicsit elcsodálkozom:

Másik, sun glaviért ajánlat:

Végére, Klain, tudtommal ff nuker d9 sun spearrel -> hacked + pk. Leszedték róla, 2 napra rá már +9es weappal szaladgált, most ismét sunja van. Most vagy ő pk-zott és azt mondták hogy hackelték, vagy xart rá magasról, vett 1bill goldot és vásárolt magának új szettet.