Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Mek vissza cs1.6 ozni 😊 ( 1 évet az sro miatt hagytam ki :@ )
THeArrow
még komolyan költeni fogsz rá?😊 amúgy én is ettõl félek, hogy nehogy késõbb megjöjjön a kedvem hozzá újra, és akkor visszajövök: dejó lett volna ha ez idõ alatt azért még gyûjtögettem volna valamit botolás közben😊 (sokszor elõfordult már, hogy abbahagytam és visszajöttem)
back from the past.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
unique nevetséges, fõleg úgy, hogy várni kell rá és úgy is van egy gendalf_31 nevû török keverék kutya aki ellopja minden unique-ot,
másik oldalról meg jw, gw, fw, = pvp , és a pvp is unalmas lehet egy idõ után, nincs semmi új, ugyanazok az arcok, csak annyi különbség, hogy õk azóta már vettem 9000 silket és +8+9es cuccokban vannak, esetleg még marad a fejlõdés, de hát arra ott a bot, akkor mire jó a sro?😊
komolyan gondolkozom azon, hogy még szeptember elõtt letöröljem végleg😊
back from the past.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Láttam olyan screent ahol egy playa 93m (!!!!!) xp-t kapott meduból. Az tudod mennyi? KURVA sok.
Akit ez nem érdekel, az botoljon... meg is érdemli.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Mindenki saját magára támaszkodjon jól jön ám warrior buff is meg clerik str intje, dehát ha másikon nincsen akkor hol a fair play?

back from the past.
GM]Gargamel aka fatass xD wearing 0x33 t-shirt =)

Minden szerveren máshogy vannak a buildek ahogy elnézem meg a pvp is más, de az hogy egy inteshez 3 cleric kell hogy meghaljon durván gáz. ^^
Ezért próbálom meg úgy mond erõltetni hogy job, fw, pvp információkat is mondj vagy kapjanak az emberek ne csak unique vadászat infókat.
Újfent mondom, medu és roc közel sem olyan mint az eddigi junikok. Egyszerûen party nélkül vagy szar partyval esélytelen ölni õket. Ott már nem az lesz, hogy megy egy high és egyedül bedarálja...
Van még egy oka: meghatározott ideje és helye van a spawnnak! Nem kell keresni, nem kell várni rá. És ekkor már igencsak számítani fog, hogy milyen emberkék kerülnek a partyba. És míg FW heti egyszer van, medu napi 4x lesz.
Cat: Igen, mostanában én is azt szoktam, azt várom hátha esik valami 85+os dropp <#eplus2>#eplus2>
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Ja igen 20 ember 1 junikra. Csak az a baj hogy a junik 60as a 20 ember meg mind 90es. Föltolhatnák egy kicsit 60+os junikok hp-ját, hogy ne csak 10percig éljenek, hanem 30-40percik is. Sokkal élvezetesebb lenne várni is meg ölni is 😊 Bár akkor is azok ölnék kik most, de hát ez van.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Tehát ezek a ksro-s infók szépek, jók, hasznosak de build részen nem sokat segítenek senkinek aki isro-zik, fõleg hogy aki isro-ban nem botol az pvp-zik tehát.. Durván másként mennek a dolgok, legalábbis Athenson. Nem tudom a többi szerveren hogy van, de nálunk max 15-20 ember megy 1 uniquera a többiek az idejüket pvp, job, fw részbe ölik bele ha nem éppen a bot pörög.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Amúgy szerintem mindenki arra számít arab karikkal, hogy az eu bejött erõs lett, bejön az arab még erõsebb lesz. Na de majd kiderül.
FW-sek úgy járnak tradelni hogy 4 wizard +1 bowos +1 blader. Még 1x sem buktak tradet (múltkor 5 fw állattal mentek, meg 3 bikával), pedig van pár 100 90es thief a szerveren.
szerintem nem sokan gondolkodnak 100+ban, mert valószínûen nem is lesz, vagy ha igen addigra unokáid lesznek, meg kíváncsi leszek, mikor viszed fel 100+-ra a karidat...
amúgy meg debuffon meg élesztésen kívül nincs semmi jó? már magában a debuff olyan jó, hogy el sem tudod képzelni...
már bocs, hogy ilyen agresszív lettem, de már unom, hogy leszólod a force-t és közben nincs rá okotod...
back from the past.
Viszont ha húzod a wiz ágat, akkor gyakorlatilag csak fontos skilleket kapsz. Sebzés növelés, távolság növelés, manaigény csökkentés, effektek (EUs effektek, ami ellen nem vágom miért nem lehet gyûrûre cuccolni ellenállást - szintén nem tartom fairnek).
Ellenben lightnál pl mi van? 9x-en 10k sp-ért kapsz +1 vagy +2 parryt. Most õszintén, mi a rákot csináljak vele? Töröljem ki a seggem?
Egy 70es bárd már gyorsabban fut mint egy 100as kínai, és még folytathatnám nagyon sokáig.
Erre jön még rá, hogy ha az EUs skillek csak tartják a a mostani erõsséget (márpedig egyre erõsödnek), már akkor elõnyben vannak. A kínai visszafejleszt, az EUs meg erõsödik... 110en már egyszerûen nagyon inbalanced lesz.
Egy adalék: 2 hónapja kínai playert NEM engednek be Roc partyba. Miért? Mert buff nélkül meghal a wiz 1 ütésbõl, a glavis 2 ütésbõl. Viszont buffal mindkettõ túléli. Hol a különbség? Ott, hogy a wiz narancs zerkben 160k-t sebez, a glévis meg 60k-t...
Mert futást megoldom veszek 100%os ptoti, most nem fogok azért lightingot csinálni mert eltelportál 25 métert😄 amelyik kari menkül az gyáva nem is foogk futni utánaxD
Bladerhez meg kínai témához csak annyit, hogy 1. Blader 100 feletti skilljei nagyon szépek, már csak ezért megéri egy bladert kreálni, 2. Próbáltam én már 2 masterys kínaival játszani, vagyis 90es ff glavies fire, light, heuk masteryvel de lightot egyáltalán nem használtam. Vettem futás potit szvsz, erõben és túlélésben gyengülés 0%. Tehát én a kínait nem ásnám el.
EU a legerõsebb az tény, viszont kínai meg az EU bástyája, nálunk is legtöbbször dw elõtt csak azok a 8as partyk aláznak ahol van legalább 2-3 kínai kari. Tehát annyira nem kell lehúzni ez a lényeg. Joymaxnak retardált dolgai vannak az tény, de egyre jobban kezdik összekötni a karaktereket, biztos hogy ha bejön az arab szekció akkor egy arab, kínai, eu pt lesz a legzúzósabb nem egy full eu pt.
Másik meg arab karik szerintem meg majd eus karikat fogják kiütni a ringbõl😊