Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Én arra gondoltam hogy fölhúzom egy 76-80as wizt, addig a bowos ki lesz farmolva, azt ha tudom eladom valamennyi $/huf-ért. A wizel meg pwlvl for $/day ong farm mindig kell, a bejõvõ pénzbõl meg veszek premit/botot. Ha lesz rá kereslet megy, ha nem azt is eladom. (Legalább azt a pénzt szeretném visszakeresni amit eddig belefektettem.)
Jacknek erre a mondtára én is elgondolkodtam :
"és így lassan eljutunk oda, hogy mire is jó a sro? pénzköltésre..."
Felesleges pénz, idõ, és árampazarlás azért hogy legyen egy vagy több ff 90es karim, kinél úgyis lesz erõsebb, mi ellen nem tudok mit tenni.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Szal gondolj bele ha e mellé még pénzért taxiztak volna 24 órába, sztem simán duplája megvan...
asd
Amúgy lehet igazad van és veszi. Ez van, valakinek megér ennyit rákölteni, nekem már az a havi 25$-is sok néha amiben a premi+malac van.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
back from the past.
Ráadásul wizard, mennynibe tart megvennie 1 bil goldot volt egy válság szerûség mikor gold kurva olcsó volt lehet csooman vette 5-10 bilt, nekik nem számít az a pénz lehet épp zsebpénz és arra költötték..
http://silkroadonline.net/sro_board/fmboard/fm_board.asp?Num=1677&bID=SB_Inform&sID=1&show_num=1677
botforum.co.cc :p
"Õrködés közben a bódémban"... ez nagyon tetszett, valami ilyesmire saccoltam amúgy amikor az értelmi képességedrõl regéltem. <#idiota>#idiota>
Látom megtaláltad a megfelelõ munkahelyet te nyomoronc, gondolom 0 inger ér téged egész nap a bódédban (gigalol 😄DD ) és ilyenekkel tengeted szánalmas életed visszalévõ perceit.
Commit suicide... <#eljen>#eljen>
On: Nomak te már megint mákos vagy, szép drop, grat. <#nemtudom>#nemtudom>
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
szóval nem lehetetlen...
back from the past.
segítség kellene, van egy eu quest amiben meg kell ölni a cerberust (vmi boss?) ebben kéne segíteni nekem <#idiota>#idiota>ha vkinek van ideje rám akkor a Saturn szerveren vagyok ugyan ezzel a névvel
thxxx
A szó elszáll, írni meg nem tudok...
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
asd
Nem jellemzõ h ennyire full extrás drop esik h még +4en is van és minden bluja megvan O.o

Minden szerveren más a helyzet, pl nálunk lehet találni jobra való embert, de addig szóba sem állnak az emberrel, míg nem vagy 90 ff, vagy épp nem a guildjukben vagy. Isro tényleg a botolásról szól, ha nem vagy 88+ akkor szinte élvezhetetlen a játék, no job, no unik, no fw, no stb.
Lehet hogy ezt csak én látom így de ez van sajna. Itt is meg lehetne oldani a ksro-s helyzetet, legyen akkor havidíjas (mintha így nem lenne) de akkor ne legyen bot, goldminer meg más hasonló szarságok, és fejlesszék is, ne csak évente 2 ócska event ami potikat vagy mit ad.
De pénz beszél kutya ugat. Vagy megszokja az ember és használja, vagy törli és megy Cod4 ezni vagy 2 hó és GTA 4<#vigyor>#vigyor>
De amúgy csak vegetálok számitógépes játékok terén, mindaddig mig kijön D3, aztán belevetem magam megint! ^^
Ui: Azt a 45-öt is kb 10 perc leforgása alatt lehet bannolni és akkor töltheted a nem létezõ életedet a regisztrációval. Amúgy meg kétlem, hogy már ennyit megcsináltál volna, egyszerûen csak annyira gyerekes vagy, hogy hirtelen nem tudtál mit mondani az "Én apukám akkor is erõsebb" szövegnél! Miután ezt elolvastad illene átgondolni a stilusod nem pedig visszaflamelni, kthxbai! Mindenkitõl bocs az offért de ma olyan oktató hangulatban vagyok! 😊