82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#72251 egy nagy faszság, úgyse bannolnak senkit...nekem még nem bannolták egyik acc-omat sem a sok közül, de amint 1et is bannolnak amin fontos dolgaim vannak, sztem UNINSTALL lesz az örökkévalóságig.
reggeli global kb: ,,gaymax dont have balls to ban silk users..." -
#72250 Kép -
#72249 Holnap estére már én is FF vagyok 90 ig Q('-'Q)
-
#72248 háát :) kíváncsi leszek rá.. ha jöv héten kibannolnak nagy neveket akkor eladom a karit... ha nem akkor 2-3hétig lesem a dolgot aztán make a choice -
horitazi #72247 nekem max 1hónap és full farmolt vagyok..de így én is stop...sajnálnám a karit! -
#72246 Jm nem olyan hülye hogy a saját botját kibannolja, az egyik aranytojást tojó tyúkját nem fogja levágni az is biztos. Amellett meg hogy valaki vesz silket és úgy bannolják biztos van valami más is.
Amúgy hányszor beírta már ezt a mondatot: "To Bots : Now, it is time to leave!" azt van képe 100-800 botot kidobni. Csak beszél a semmibe! -
Darkspell #72245 végére kellene egy
"p.s. there is one exception: use our bot, so we can earn more money" -
Rabbit20 #72244 hát sztem jah...
de am úgyse merik kibannolni silk vásárlókat sztem :) max olyan goldbotokat amikre raktak 50 silket
bár én már nemis bánnám sztem ha bannolnának :D -
Cat 02 #72243 Duplakliens is banolandó vajon v csak bot ? >.< -
inv #72242 Alexanderon van aki vett kb 200silket és most ígyis bannolták, ong plevelért -
#72241 nyalják meg erre azt mondom.. pedig még 2hónap botolás kéne de így nemhiszem hogy kockáztatok -
horitazi #72240 Nekem kb annyi jön le,hogy a silk vásárlás sem véd meg attól,ha illegális programot használsz... xD -
#72239 Hát őszintén szólva nem értem mit akarnak ezzel... -
horitazi #72238
In this week, we posted the massive bot punishment list as we promised.
Bot punishment depends on users�� action related to illegal programs.
Purchasing Silk will not prevent user from bot punishment. And nothing can justify illegal programs.
Therefore, we are reminding our users to understand regarding to this bot punishment, and avoid illegal programs.
Ötlet? -
#72237 Full int Sword 90 cold,light,bicheon vagy a kedvencem :p Hybrid int Spear 90 cold,light,heuksal :) -
#72236 Már nem tudom mit csináljak. Szeretnék csinálni egy kínai karit, de nem tudom milyet. Én nekem EZ tetszik legjobban.
De ha lvl 100 után tényleg nem lesz mastery emelés, akkor nagy bajban leszek. A force nem árt ha maxon van. :)
Szóval, mit érdemes most csinálni? (milyen karit?)
Előre is köszi a válaszokat. -
Darkspell #72235 Én 91ről szedtem vissza a bladet és 80ról a coldot.. -
#72234 előre gondolkodik? hát ezaz h senkisem tudja hogy lesz-e emelés avagy sem...
nem chat XD meg mostmár féléjfél
gn8 -
#72233 Azok potyognak boldog-boldogtalan, bár szerintem aki előre gondolkodik, úgyis begyűjt addig kismillió darabot... -
#72232 nem 1-2 darab kell^^ de hát végülis fehér ujjal nemis lehet olyan nehéz végigszenvedni -
#72231 Curst heart-okat gyűjt? -
#72230 én meg arra lennék kíváncsi h egy 100as FF kari, ha nem lesz limit emelés, mi a jó istent csinál,hogy visszahúzza a skilljeit?? (hacsak nem hülye és silkes visszahúzót vesz ezerrel ami nem olcsó,mert nagyon sokat kell visszahúzni) -
#72229 Ez a kép már nagyon régi szerintem, nem is erre gondoltam. De nagy valószínűséggel ezek a skillek lesznek lvl 120-ig (de aztán ki tudja). De tegyük fel ha így marad, és nem lesz a force skillnek imbuéja (#72097 - force-cold nuker ^^), akkor a force-ot nem tudod mivel párosítani. (coldal nem hinném hogy nukézni fognak). Vagy én nem tudom elképzelni, hogy snow shield nélküli nukert gondoltak volna a készítők.
Habár már bármi megeshet. -
WNW #72228 Na mar nem szamolom a boxokat, 4 napja az ongokat utom.. Kozben esett egy kupac sepru, es sapka mindket nembol.. Csak noi dress nem.. Az egyik havernak meg 2 nap alatt kiesett 2 full sett csak ugy..... -
#72227 OFF.: TS szervert honnan lehet venni, bérelni, kunyerálni, stb. Lehetőleg jelszavas kellene olcsón, egyenlőre kb 10 férőhely elég lenne rá, mert nem tudom mennyien jönnénk össze :D ( tudom google a barátom^^) -
#72226 Ezért nem vettem eddig sem. 10k arrowot 1 éjszaka alatt ellövök, sőt többet, mert közben szedem föl a droppolt arrowot is ^^ 20 vagy 40k-s pack lenne, az már talán megérné :D -
#72225 hát ha sokat combozol, még johogy elfogy hamar... -
#72224 azse sokáig húzza max 2-3 körig 10k arrow az kevés 4k-t lövök el 2 óra alatt.. jó mondjuk pt mobs ×Ð -
Balázs2 #72223 *náluk -
Balázs2 #72222 csak cam goldos ép egyiptomi -.- elfajzott a come nálunk most cam -
Cat 02 #72221 Majd vesz szépen silk-es packot -
at16 #72220 ja semmi.
LT -
at16 #72219 6k életed van?
guild társamnak (full int wizz) 11k hp ja van és 25k mp. -
donatus13 #72218 Nekem egyiptomiakkal nincs bajom nálunk rendesek a szerón -
Balázs2 #72217 kiírtam hogy no turks, egypts(nem jöhetnek p-tbe) és van pofája megkérdezni hogy why?? hát kb. ezért -.- -
Balázs2 #72216
Nem adják fel soha!:( -
#72215 mindegy ez még 1 év, vagy 2
Amúgy már épp idelye hogy valami nagy lesz, roc ba alig lehet leölni 1 giantot úgy hogy ne kseljenek be . . -
#72214 Revret ftw, telepakolod magad egy zsák potival (bower hátrányban) és akkor 3-4 scrollból sztem megúszod / nap -
#72213 pedig vissza fogunk járni hotanba bár mondjuk nekem tök mind1 nem kell adót fizetnem jg-be de ígyis úgyis rev ret scroll kurva nagy a jg cave -
Cat 02 #72212 Pedig de. Bár ha bot kifagy teleportnál akkor lehet :D
Ám úgyis rev. ret scrollozni fognak, mivel akkor cave >.<