82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Saxo17
    http://www.rev6.com/player.asp?id=1362863

Őt is bannolták, de ma "unbannolták" :)
  • Balázs2
    Tényleg sorry, sokat olvastam vissza és még a témával kapcsolatba, nálunk volt egy ongfarmos gyerek, 1,5 mil sp-vel bannolták a haverjait, őt nem 2 hónapig volt az ongoknál, teljesen kivoltak akadva me vettek ticetet és silk is volt rajtuk, intézkedtek és leszedték ma a bant róluk, pedig bann listá n voltak ez nem kamu, állítólag azt írták nekik hogy " elnézték a bannmanós emberek"
  • Balázs2
    bocsi dupla poszért énis felhúzom mind2 kis karim ***al továbbra is, nem remélülök be, azokra lett véve 2 hónap alatt 750-750 silk, csak nem bannolják őket' -.-
  • Balázs2
    Lol, hogy ráparáltak itt páran, biztos bannolni fogják azokat akik má azéért 90-ig legalább 2-3k silket vettek, ugyamár, az olyanoakt bannolják akik "látszatot keltik" egyszer vesznek silket és abban reménykednek h nem bannolják őket, megnézik egyszer vett silket többször nem, bant kap aki kb. rendeszeresenvezsi mondjuk 1-2 havonta akár 100-at is, az már majdnem rendszeres kategóriába sorolható, tuti nem válnak meg tőle mikor bent van millió goldbot:D
  • Balázs2
    Hello!
    Valaki ez legidálisabb moob kiszámolása úgyvan hogy összekell adni party tagok lvl-jét és elkell osztani ahányan vannak nem?
    Pl. most sonaroknál vagyok, 90 egy 45-ös, 49-es, és 3 50-es
    tehát 334:6= 55.6 tehát kb 56-os moob lenne a legideálisabb a pt-nek?
  • WNW
    Boxok... Ma bedobtam 210-220 boxot... Osszesen kb. 1500-1600-nal tartok.. Esett mar minden szar, kiveve noi dress... Az egy se, pedig az keneeeeee......
  • Cat 02 #72286
    Lol el is adod őket ?

off:
    inkám elkerülik a csődöt.
  • WNW
    Te hulye vagy.. Nem ad nekik.. Mogejuk tesznek egy hitelkeretet, ha baj lenne, legyen mihez nyulni.. Mert ugye vilagvalsag van, barmi lehet.. Es ha a bankok elkezdenek osszedolni, akkor a Te penzed is veluk szall.. Mert mibol is lett a vilagvalsag, nehany bank az amcsiknal hitelezett orrba-szajba, aztan tonkrement, es vitte magaval a tobbit....
  • Cat 02 #72283
    Hát debuffokkal nem ütnek bele annyit, de WuFra-nak elvileg force nukerje van :)
  • donatus13
    TEGYÜK FEL tettem 30-40 k a karira prémiumra de már nem és loaderezek botoltam kibannolnak szerinted folytatom ? nem.
  • Rabbit20
    pedig perfect world ilyen ^^ még durvábban mint sro... sokat költesz ütős karid lesz.
  • doxadmin
    Lehet én néztem valamit félre, de több nuker karin észrevettem hogy nincs coldja, helyette a force van kihúzva neki. Most kérdem én, mennyire életképes egy nuker snow shield nélkül??
  • xsurrealx
    van egy sejtésem hogy női :D
  • Atisz #72278
    Figy, én eddig kb. 400 dobozt nyomtam el. 3 male seprű. Kérdés: szerinted milyen nemű a karim? -_-
  • Atisz #72277
    Háát aki eddig több ropit ($-ban) pumpált bele, az nem hiszem hogy feladja ;)

A kuwaiti meg azért nem, mert az meg nem talál még 1 mmorpg-t ahol a "még több pénz = még p0wnzorer kari" effekt ennyire bejönne mint sro-ban...
  • xsurrealx
    130 boxbol 1 női, 2 férfi seprű...
    így nem lesz set
  • Cat 02 #72275
    Most az komolyan nem lehetséges alternatíva h keresnek egy normális mmo-t ? :D
  • Atisz #72274
    Na erről van szó... ha joynax valóban elkezd silk usereket is kitiltani, akkor elég sokan abba fogják hagyni a botolást. A játékot persze nem. Mit fognak tenni? Behozandó a kieső időt, pgtt plus-t vesznek, esetleg jön egy még extrémebb (bár aki a napi 5 órát le tudja nyomni az is qrva extrém :P) tiket és azt fogják használni állandó (!) jelleggel. Így a bot-ból származó (de másoknak is hasznot hozó) jövedelem kiesik, de megnő a silk fogyi.

Bár hozzáteszem, szerintem minden marad a régiben, esetleg tényleg beindul valami, de nagyon-nagyon lassan.
  • Maala
    Ja, ez volt az indok anno. Még goldbotok sem voltak, cap60, max 100m 1 embernél...
    Most meg, amikor mindenki úgyis költ Silkre / mindenki tele van golddal, akinek fontos a játék, miért oldanák fel a blockot...
  • kenny00
    hallotam egy olyat hogy a yoymaszbekeményít xDD
    minden ilegáis pro meg ienek ezt értem:D
    arra lenék kíváncsi hogy van egy olyan progim ami leteszi a srot a tálcára és nem fog csak akor feljöni amirkoe a tálcán rákattolok(szentetek bannolják ezt is?)
    ismeri valaki?:D
  • THeArrow
    ds, ha van msned vagy vmi izé amin tudunk chatelni írj egy privit :) lenne pár kérdésem xD
  • Cat 02 #72270
    Az volt a baj, h vesznek 10$-ért 100 silket amit ingame eladnak 10 millért, amit eladnak 15$-ért, és így 1 végtelen spirálba kerülve a goldeladók meggazdagodnának.
  • Rabbit20
    jah csak most sztem sok botter is elgondolkozik azon h érdemes-e továbbra is silket venni ha ígyis bann jár... szal sztem már most meg fogja érezni JM ha ez így lesz. majd max a 90 ff-ek ha féltik karijukat akk nem botolnak vagy nemtom... de pl én tuti botolok tovább, silket viszont nemhiszem h veszek :D
  • doxadmin
    Meg tudják oldani, mert meg akarják oldani. . . no comment! Amúgy minek oldják meg, jól működik annak ellenére is hogy tele a szerver, veszik a silket mint a cukrot, sőt botolnak is ha van silkük mert, miért ne? Nincs bann. Na mindegy, téma lezárva részemről, jmon nem lehet eligazodni.
  • Atisz #72267
    Az elején pedig ilyen volt amikor bevezették a silket. 2 hónapra rá gondolták, hogy kipróbálják milyen ha nem lehet trédelni (ergó mindenki magának vesz). Az volt az indok, hogy sokan hackeltek maguknak siket, vagy a banki chargeback-es mutyizást nyomták. Persze ezt le lehetett volna korlátozni (ha megérkezik a pénz, akkor jön csak a silk; vagy low lvl karik nem vehetnek egyes dolgokat), de ez kézenfekvőbb megoldásnak tűnt. Érdekes, hogy ksro-ban meg tudják oldani...
  • doxadmin
    Nekem nem az a gondom hogy pénzt kell a játékra költeni. De az hogy engem kibannol mert csak 350 silket veszek és a török idiótát mert vensz 3000 silket nem, az azért nem fair.

Amúgy simán lemondanék a botról, sőt új karit is kezdenék ha nem lenne bot és goldért is lehetne item mallos cuccokat venni! De ilyenről kár álmodozni, sosem lesz.
  • Atisz #72265
    Őőő mármint hogy lehetne ingame vanni silkes cuccokat? Tehát nem akarsz ingyen (de mindenképp olcsóbban) játszni? Csak a magad nevében beszélj légyszíves. Szerintem sokan szívesen lemondanának a botról, ha lehetne venni a silkes dolgokat goldért is...
  • Atisz #72264
    Nyugi, szerintem aki elég sok silket vesz, azt nem fogják. Kb. "arany tojást tojó tyúkot nehezebb találni, mint tűt a szénakazalban" effekt :D

Amúgy lehet hogy buktam 1 sox-t mivel többek szerint, a mostani egyenkénti szerver inspik alatt adják oda a kártyás izén nyerhető cumókat. Nekem persze tele volt az inventory-m, így ugye ha nyersz is, akkor /skip és ugrik a következő jelöltre...
  • doxadmin
    lol. Majd kiderül, remélem nem töri rosszaságon jm a fejét, és akar átállni ksro stílusra. Bár nem is tudom, lehet jobb lenne, de akkor minden bot no, nem az hogy jön egy török multimilliomos ki szarja a pénzt, és fölvásárolja az egész szervert.
  • Maala
    Hmm, lehet kéne 1et már PVPzni...
  • Super Saiyan
    valaki segítene? vagy legalább 1 topic ahol megkérdezhetem
  • Rabbit20
    nekem 6-8 hete megvan goldbot :D mondjuk mostanába inkatív de akkor is él még ^^
  • Morphin
    "goldbot"-ot inditottam ma reggel, direkt a "ban" miatt...kis wizard,termelje csak a goldot szépen.accounton semmi silk nemvolt,aztis most gyártottam, és a b*t sem fehérkéz...szal ha ezt nem bannolják akkor pff. kivi vagyok meddig él a kis Erzsi
  • doxadmin
    Pontosan, én is így látom. Tavaly is volt ilyen mizéria. Azt mi lett belőle? Semmi. Bár ne is legyen eleget költöttem sro ra, ha kibannolják tuti uninstall, még az emlékezetemből is kitörlöm. . .

Nem csodálkoznék ha bannolna pár karit amúgy, múltkor volt olyan hogy legit karikat is bannolt. Ilyen lv 10esekt akik azt nem tudják mi az sp nem az hogy bot meg no dc, stb.

Na mindegy majd kiderül mi lesz.
  • donatus13
    Én kíváncsi vagyok de gyanítom semmi nem lesz a sros fiúkat ismerve ha kiverik a botosokat,sorba azt veszik észre ,hogy a sok pénz forrásuk eltűnik és ennyi nekik... mert szerintem isro ról *5 annyi pénz jön mint a ksro ról meg a többiről együtt szerintem ez amolyan csak ijesztés akart lenni ,hogy lássuk ,hogy azért csinálnak valamit:D
  • ScOpU
    Kb mennyibe kerül egy 600k sp-s üres kari?
    Nekem nincs még és nem is szeretnék venni csak érdeklődök:)
    Előre is kösz!
  • Rabbit20
    hja ma fejeztem be farmot énis kicsivel xD
    innentől leszarom... bannolnak akk bannolnak... de most ezért nem állok le 60on omg...
  • Super Saiyan
    lolol tom mi a baj :D de nem sros, de mivel emiatt nemtok játszani megkérdezem: "Helyi Kapcsolat, nincs, vagy nagyon korlátozott" ezt hogy lehet megoldani?
  • donatus13
    Én örülnék neki ha az összes botost bannolnák bár ilyen úgysem lesz de azért jó lenne mert akkor lenne party lehetne kézzel is fejlődni most party nem nagyon van szóval jó lenne azért csak akkor bannolják mindet ne csak 200 at meg 600 at...
  • Super Saiyan
    lol, nekem miért írja hogy inspi van?