82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #72417
    Nem tom mit FF-ezik mindenki, anélkül is lehet élni. Láthatatlanság pl teljesen felesleges pk2 hack miatt, láthatatlanság felfedő is az. Kihúzza wizard meteort + lt-t azt szevasz.
  • Maala
    ja, van full sun felszerelés, szuper technika, csak épp a kari nem full farmed, amúgy minden oké...
  • Cat 02 #72415
  • Maala
    a pure str wizard + rogue vagy warrior kari ellen akarsz vitézkedni?
  • Maala
    ez mekkora butaság
  • Kyubee
    Beállításik, Stting, Game setting és lent van h use window mode
  • Dante91
    Jajj még annyi hogy vhogy nem lehet ablakba játszani a játékot?
  • Dante91
    Nem is azt kérdeztem meik a legerősebb mert minden kari másra jó sztem a wizard leginkább farmolos karakter és többnyire elős amíg hozzá nem érnek de mire lőnék vagy kilő a rogue vagy odaér mellém a two handedes és leveri a vesém, ezért gondoltam a 2 kezesre clericcel mert azt istenítik sokan.
  • Cat 02 #72409
    Pure str wizardal gyere ellenem :D
  • doxadmin
    "NINCS LEGERŐSEBB KARAKTER, FELESLEGES ERRŐL KÉRDEZŐSKÖDNI."

pvp-re kínai kari a jó, ha tankolni akarsz 2h/1h+cleric vagy rouge+cleric, bár wizrdal sincs semmi bajom, pedig sokaktól hallom a szídást, sokszor életet ment ha van 1 a pt ben (eu meg pt re lett kitalálva).
    Nagy igazság.
  • donatus13
    Azaz igazság hogy pure os ba rossz kari nincs csak rossz gazda:D ruha,fegyo,technika ezen múlik minden...
  • Dante91
    Aztmondod? Kinaiak folyton azzal panaszkodnak jajj az eu de beverte az arcom... és én néztem is az eu two handedest ami állítólag nem rosz
  • doxadmin
    Wizard/cleric is jó, múltkor traden blader nem tudta beölni a wizardot( mind 2 ff 90)

Ha pvp-kell akkor inkább kínai kari, szerintem.
  • Dante91
    elfelejtettem irni hogy kül azért thief karakter mert azt a jobot élvezem nagyon és arra kéne vmi karakter.
  • Dante91
    Hááát az a probléma hogy jelenleg van egy wizard cleric karim ami igen béna tekintve hogy 1x kell hozzáérni és kicsit pihen még kissebb karakterektől is pedig támadóskillek teljesen maxolva és full intes.
  • doxadmin
    1, Cleric
    2, Szerintem nem, inkább húzd ki az 1h mellé a 2h-t is!
  • doxadmin
    lol, még ksro-n sincsenek arabok, sőt még azt se tudni oda mikor hozzák be, mit akarsz te itt isron?? Még az is kétséges hogy a 100at mikor kapjuk, nem az hogy arabokat. Szerintem 3 évig ne nagyon számíts rá. Előbb lépd meg a 90et élvezd a karidat, majd ha meguntad jöhet a lv 100 + arabok!

#72391 Mi az hogy thief karakter? Csinálj olyat amilyen tetszik, mindegyik megállja a helyét ha jól van fejlesztve.
  • RupertMacy
    Kérdés(ek): milyen másodkasztot ajánlotok egy warriornak.
    (illetve) érdemes magasabb szinten 2h-ról 1h-ra váltani?
  • ceb1t
    És lehet valamit tudni h mikor teszik be? 1-2 év?
  • Cat 02 #72397
    Baze, még be sincs jelentve...
  • ceb1t
    de semmi konkrétum nincs? mindenki csak tippel? skillekre kiváncsi lennék:)
  • Cat 02 #72395
    Idézni fognak majd tudni, víz-föld-jég-tűz elementál gondolom...

És lesz ilyen Xena-s fegyver :D ennyit lehet.
  • ceb1t
    Lehet tudni valamit az arabokról? képek skilltáblák stb...
  • THeArrow
    1értelműen arab
  • Cat 02 #72392
    Aki mer az nyer. Aki kiskarival indul, kis som-ot kap :)
  • Dante91
    Szerintetek ha igazi pvp s azaz thief karaktert akarok csinálni akkor eu vagy kinai legyen meg hogy azon belül tippek kellenének számomra hogy milyen masteryket vegyk fel.
  • Atisz #72390
    Világos. De ha belegondolsz hogy hány nyomi csinálta azt, hogy multival a kis karijaival benevezett mindig és a végén leadta a főkarijának amivel elnyomta mindet... akkor ennek a somnak is nagyon kell örülni.

(érdekes hogy nálunk a card-vásárlás annyira nem volt divat, még az utolsó napokban is volt 2-300 k-ért egy csomó network-ön)
  • JackyBoy
    írd bele a nevedbe, hogy _TR és tuti lesz egy sunod:)
  • THeArrow
    ja csak tudod ez oan hogy minnél többszor nyomod be annál nagyobb az esély h nem a láma török nevét szedik ki hanem a tiedet nemmind1 hogy 1az1000hez , vagy 600az1000hez
  • Atisz #72387
    Haha, lehet. De ez nem mennyiségre megy, olyan mint a lottó. Ha +megkapod azt az 1-et amiért a sun-t kapod, akkor elég egyszer is játszani ;)
  • gameplusz
    De sok problémád van. Ez legyen a legnagyobb.
  • THeArrow
    gondold el beadsz mondjuk 20-30kártyával többet, aztán nem somot hanem sunt kapsz :)
  • JackyBoy

<3 Avi
    És van hogy a mod még ismerősöknek se... kérdezd meg Jackyt.
  • JackyBoy
    add el...
  • Atisz #72381
    Som dagger. A reinforce-a miatt még mindig megérte váltani. Csak most itt állok zseton nélkül :/
  • Maala
    Nem baj, vannak páran, akik több admint is ismernek, így kiegyenlítik egymást az oddsok. :)
  • Cat 02 #72379
    Hja, csak kevés az embernek a moderátor ismerőse.

Avi ha megszólalsz.. :D
  • horitazi
    vagy meghívatod magad..