Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Guild társam wizard/warlock volt, tegnap láttam h rajta van noise és 100% speed, azhittem 1. h warlockot cserélete le barda, erre mit csinált wizardot visszafejelsztette silkesp otival az egészet és bardott fejlesztette ki, tehát most aztmondja warlock / bard karija a legjobb összeállítás, majd pvp-be megnézem vagy joba meddig marad életbe clerik támogatás nélkül -.-
Látszik jm nek jó kis találékonységa van a pénzszerzésre. Betesz egy erõsebb kasztot hogy csináljon mindenki olyat, mert csak azzal lehet megélni. most már biztosra veszem hogy az arabok még erõsebbek lesznek.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ja õ az, de már van más is.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
2. Romania
3. Hungary
4. Turkey
Gyönyörû jellemrajz.
Csóró nyomoroncok vagyunk xD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Az meg hogy kire vonatkozik: nem lehet persze tuláltalánositani, de sokakra...
Ettõl függetlenül mindenkit szeretek<#worship>#worship>
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
Zeus: 74 int S/S cold/light/fire pihenő... 87 pure str Blader bicheon/light/fire
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Kezdik megtanulni ^^
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
ja és: "válaszolnak" de kit vonsz te felelõsségre ezért? név szerint mondd, hogy ki nem válaszolt neked...
back from the past.
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
Avi, uppolni kellene grinder sw-t és akkor lehet annak a storejába pakolászni õket. 😊
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Mi anno úgy csináltuk, hogy ingyentaxi és mindenkivel kikapcsoltattuk a petet. a betûk eladásából befolyt lóvé kb. 6-8x osa volt mint amennyi a taxiból befolyt volna.
Már kunyerálom a kis karikat legyen kinek lepakolni a betûket, több tonna esik valóban.
Elõzõ eventkor is szedtem rakat jewel boxot és a végén már dobtam be npcnek a futás scrollokat stb.
Nem kellett volna mint kiderült, szóval most gyûjtök mint egy hörcsög xD
Jobb ha ilyen baromságokat írsz ide amit mindenki lesz*r?
photoshop és nekem is lesz ennyi, sõt több is 😄
mekkora elõnnyel indulna már ez az ember pvpbe? ez tuti h kamu
Akkor mi a fasznak van ez a kurva fórum ?
Itt bazz csak nagyok írhatnak állati hülyeséget?
Miért nem válaszoltok normálisan egy kérdésre?
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
http://img180.imageshack.us/img180/3460/sro2007011500381999me1.jpg
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
A "kis"kari lassan 2 hete folyamatosan +5-20%sp-n megy, és még mindig van úgy 40-50 db sp teki 😄
Ong farmon, ha egyedül neked van peted, kiba sok összejön. Napi 1k betû lazán. Abból azért már el lehet lenni 😊 És azért a zerk tojás az jól fog jönni ha kell egy unique kill 😊 Vagy FW-n... 😄
Chemo: high moboknál is esik, csak mivel azokból ugyanannyi idõ alatt kevesebbet ölsz, nem olyan sok.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
A tigriseknél nem tudok ölni mert mindet megölik elõlem, iroknekik és visza se irnak szóval tuti bot
A beváltáskor kapott itemek nagy része nálunk SEM TRADELHETÕ, így a zerk egg sem.
Nah, lassan vége a 14 órás inspinek 😊
2. ha high moboknál ölsz 100 h nem fog sok esni
3. ongoknál amikor zoknikat kelett gyüjteni 1-2ora aaltt 6-700 darabot szedtünkösze mert nagyon dobták és azt hittem hogy ezekel is igy lesz! 😄 de holnap beviszem a wzardoamt ésa zzal majd ako szedek pár 100-at
Én nekem kb. 1 órába 2 ha esik, mondjuk nem ongoknál vagyok, de akkoris mennyit vársz 100-at 30 perc alatt?

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Egyik klántársam a bunwangoknál 20-30 perc alatt 50-et összeszedett a goldbotok nem szedik fel😄
HP meg 4-5 millért ment.
szóval érdemes gyûjteni a betûket, de az elején amíg sokat ér addig el kell adni.
Egyszer papoltam és srác adott 10-et, tiszta haszon 😄

Dodging Scroll, Hit Scroll, Moving Speed Scroll, Trigger Scroll, Intelligence Scroll, Strength Scroll, Very Cold Ice Flakes, Cold Ice Flakes, Frozen Ice Flakes, Very iced noodles, Iced noodles, Frozen Noodles, Mangnyang Balloon, Movoi Balloon
Betûkbõl
20% Skill Exp Increase Scroll, Berserker Regeneration Potion, 10 HP Recovery Grain (Small), 15% Skill Exp Increase Scroll, Tepid iced noodles, MP Recovery Grain (Small), 10% Skill Exp Increase Scroll, 5 Special Return Scrolls, Vigor Recovery Grain (Small), 5% Skill Exp Increase Scroll, 20 Return Scrolls
A fagyik hp-t v mana-t adnak, illetve a 40 % os cucc olyan mint a grain.