82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Hay #72457
    Olyan van, hogy valakit csak a játékbeli nevének ismeretében fel lehet törni? Mármint azt a karakterét?
  • Maala
    +1
  • Dante91
    Ha egy kínai karit csinálnék vagy full str bladert vagy full int swordost ti mit ajánlanátok inkább pvp re?
  • Rabbit20
    minden mob dobhat sox-ot...
  • sanyx85
    Valaki tud olyan oldalt ahol le van írva hogy sos, som, sun
    itemeket milyen mob dobja?
    Mert tarim basin-nál az virágok dobják a sost ezt tudom de jó lenne
    tudni hogy 1-től 90ig milyen mob dobja ezeket az itemeket.
    Eladó Athén szerveren 72+7 full blue 1h sword és shield.
  • Rabbit20
    Tegnap hülyültünk guildba h majd most kiadják perm++ -t ami már bann ellen is véd :D biztos lenne rá kereslet xD
  • gameplusz
    Pontosan így van. De ez már nem újdonság.
  • Atisz #72450
    Btw állítólag nem ér semmit a sprűn lévű 25% hp recovery, mert az csak az egyhelyben állás alatti hp regen-t növeli :/ (legalábbis ezt mondták a prők..)
  • Zaylka
    Én igazából csak azt nem értem, hogy itt az emberek mikor sirnak a lagg, dc, bot és egyéb dolgok miatt; ingyért mi a halált vártok? Mert, hogy a játék ingyenes, más kérdés, hogy anélkül nem jutsz be játszani, nem fejlődsz etc, DE attól még egy ingyenes játék! Annak idején mikor megjelent a játék, nem kellett igazi pénz a bejutáshoz, ha tekit akartál venni ahhoz se kellett, csak igy viszont a Joymax nem tudta volna magát eltartani, igy vhol érthető, hogy üzletet csináltak belőle. Ennek ellenére, ha nem érdekel a gyors fejlődés és hogy órákig akár be se jutsz, valójában bármiféle anyagi ráforditás nélkül tudna az ember játszani! Úgyhogy semmiféle követelésetek nem lehetne a JM irányába, a sirás meg nem megoldás, közhely már ugye, hogy nem muszáj ezzel játszani, de igaz. Vagy megszokja az ember vagy otthagyja a játékot ennyi. Ez a Silkroad már jobb irányba nem fog változni, csak nagyobb üzlet lesz belőle, mert ennek ellenére a sok láminger fizeti akár a havi 10k-t. :) Meg kell hagyni, pénz szempontjából valami irtózatosan zsir játékot csináltak. :P
  • Atisz #72448
    Dettó, az utolsó nap rájöttem hogy egy bug miatt ha ongokat ölsz és a pt-ban van legalább 1 low lvl, akkor mindenkinek dobja a dobozt...

Főkarimnak régen van már silkes rucija, neki csak 1 seprű kellett, de a kiskarinak jól jött volna 1 szett.
  • Atisz #72447
    A-a. Mivel a kártyát átadta a főkarijának, "nagy" sox-ért indult azzal is :P
  • Cat 02 #72446
    Ha több mint fele hp-ját levitte, akkor igen.
  • DonCol
    Tegnap havert le pk-zta egy török csávó Ivy ölése közben. Ha ott marad és nem teleportál vissza a városba, akkor halva is övé lehetttt volna a kill? Természetesen sokkal nagyobbakat ütött.
  • Cat 02 #72444
    Szemét Joymax adott nekünk lehetőséget h ingyen legyen haló setünk, rakat scrollunk - köztük hp ami szintén silkes -. Szánalmasak. /sarcasm
  • Hay #72443
    Hi!
    Mától végre nincs hellóvín :-) Mikortól lehet vajon belépni?
  • WuFraZselic
    nekem a remek angoltudásuk is tetszik
  • Kyubee
    Ha megmondod h mi kell hozzá én szívesen segítek xD
  • Cat 02 #72440
    Csináljanak maguknak mmo-t...
  • Kyubee
    És ez még csak 1 dolog azért az se rossz h amikor az oldal betölt teljesen behozza a rev logót meg nekem ez a szöveg is tetszik:"The players know how stop the bots
    The players know how want the game
    The players know what need the game
    The players know how fix the bugs
    Joymax know how fix payment problems only
    Players 4 ; Joymax 1"
  • WNW
    Ma 2x DC-ztem.. Este a haverok egymas utan 2x-3x.... Szerintem begozolt a nep az event vegere, es mindenki fent agyalta az ongokat..:))))
  • inv
    Úristen lol
    [URL=http://www.joymax.com/silkroad/silkroad_front.jmx?workURL=http://silkroadcp.joymax.com/sro_board/bhboard/bh_postview.asp?ForumID=2^TopicID=96753]Joymax.com[/URL]
    Kicsit gáz hogy már enyire tele van az eventes topic minden féle hírdetésekkel XD
    btw: még botsmall link is van
  • Arba
    1167 boxból 1 KOSZTÜMÖT SE KAPTAM xDD wtf gaymax xDD
  • at16
    b*ssza meg gaymax.
    ilyenn incs, nem lehet pt zni mert 10mp-enként 5mpes lagg van. menni , mozdulni nem birok lagg lagg hátán, nem töltök semmit se le se fel. jó net szolgáltatóm is minden és erre tesség ; játszhatatlan az egész.

mi történt hogy lagg az egész??
    1-2 hónapja még olyan fasza volt, mi történt?
  • WNW
    En is befejeztem.... Viszont a kovetkezotol majdnem elhanytam magam.. Kikocogok a karakhoz, hatha van valami party.... Ott egy 8-as party, egy crossbowos fickoval, karnevalos cuccban.. Az ott alldogalt kozepen, 7 bot ugyan abbol a klanbol, full Halo cucban meg fel ala rohangalt, es olte a karakat... Mint egy farkashorda, bejott a kara, mind a 7 kari ra, aztan a kovetkezore... Es ezek biztos nem lesznek bannolva..............
  • Maala
    Elő, simán.
  • Maala
    ha semmi halál, akkor nem értem, miért írtad mégis, hogy meghalsz x)
  • THeArrow
    wts gold AEGE szerón, tom hogy nem ien topic blabla Lszarom kell a pénz @pm
  • Balázs2
    hm nekem 2. nap megvolt mind3 kariraxD utána meg npc dobktam őket legalább mkindegyiknek ledobtam 6-7 female ,amel komplet drest, aztán már kb. másfél hete nem is szedem a boxotxD
  • doxadmin
    Random, ennyit erről. Szerencsétlen vagyok ebben, végre vége az eventnek holnap, már nem bírom nézni a dobozokat.
  • JackyBoy
    olvasgatom az offical honlapot... event page:

Thanksgiving day Web Event`s Question~

Post by (Oasis)Forum_Mod on Nov 10, 2008 03:33 pm
    [ Img ]<- Click Here!
    “What is this? And what is it for?”

To users who left best answers as reply will get special prizes.
    (Further announcement about winner and prize will be posted in the notice on Nov. 21st.)

erre a válasz xD :

a piece of shit

Post by (Tibet)aLOWBEE on Nov 10, 2008 04:14 pm
    it's a piece of shit created by gaymax!
  • DonCol
    *kapja meg. sry a (18)-ért :DD
  • DonCol
    A silkes avatar rucikba rakható kék értékek közt van egy olyan, hogy:
    "Ignore monster defence 1% probality" vagy mi. Előfordulhat az, hogy ha ez bejön, akkor vki 470K critet üssön Cerberusra? Mert nyers fordításban annyit tesz, hogy 1% esély van arra, hogy a mob a támadást 0 védelemmel kapja be.
  • WNW
    Haaat a pofatlansagnak nincs hatara..Tegnap mar ki akartam este lepni, erre feljott egy kiskari.. Nyavajgott, hogy meg nem latott boxot, mert a batyja eddig nem engedte gephez..:) Addig nyekergett, mig kivittem kicsit ongozni.. Osszejott neki kb. 40 box.. Ekkor meghalt, mert ugye mindig nem lehet a nyomaba jarni.. Visszament Szamarkandba, es bevaltotta a cuccot.. Kiesett neki egy sepru, meg a ra valo dressssss...... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........................
  • Rabbit20
    hát ha meghalsz eltűnik :D am nemhiszem h letudják verni rólad vagy ilyesmi.
  • Rabbit20
    nekem is meghal hybridem néha yachán, ha betörik minden ruhája :D ott vagyok vagy 2 hónapja az alatt 8% minusz ^^
  • DonCol
    Az előfordulhat, hogy "leverik" rólam a Rec. Div-et? Többször tapasztaltam, hogy hogy felrakom, rámjön 4-5 mob, rec eltűnik és halott vok.
    Pl. Tegnap huztam a guildet a 69-70es moboknál Taklában. 3 pt mob levert. Utána go Nindzsa Sniper-Hunter pt. Hunter giantpt pedig lejött, hátamon még néhány sniperrel (lv81 vok)a AoE skillek miatt. Akkor most hogy is van ez?
  • Balázs2
    nyilvánfelezőt fogok használni.. a recoveryt magára teszi és semmi halál..
  • Maala
    mert ostoba módon felezőt használsz, mit csodálkozol?
  • Balázs2
    Az mi szerintetek 90es ff wizard +5 ful 100% 9d last setbe behala nachaloknak 70 mobnál?:D egész terembe nincs senki power lvl-ezik és az összes lehető nachal rámjön ilyet nem láttam kari egy helybe öl annyi terem ha nincs rajta recovery div simán meghal 6,2 hp-val hiábac sak 100-200 at sebeznek vagy 10-15 üti egyszere O.o
  • Maala
    Igen, az ilyen mentalitás miatt hiszi azt mindenki, hogy a wizard 1v1 PVPben 1 nagy rakás szar. Húzd ki a szinteden az összes skillt maxra, és meg fox lepődni, mennyire jól teljesít a legtöbb build ellen 1v1ben wiz/clericcel, a maradék pedig csak 1xűen nem tudja megölni.