Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van beleépítva alapba 10% event
summer szó meg adhat 40% hp mp + 20,15,10,5 % exp sp sroll ami 20 percig tart, meg nekem adott az egyiuk 10 darab vigor potit, de hiv oldalon levan asszem írva pontosan h melyik event mit ad..
Sztem az int és str scroll.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
1. ien kártya amit azé kaptam mert megnyertük a Ctf-et elnyomtam és vmi ablakot kiirt és semit nem adott..
2. Tepid ice noodless 40%Hp 40% Mp scrol vag yvmi iesmi de poti nemigen lehet mert 1 darabot adott...
3kérdés: Mi a legértékesebb tárgy amit event dobhatmost?
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
attila17: minden szerveren más árak vannak. Nézz körbe, azt tedd ki annyiért amennyiért gondolod. vagy elviszik vagy nem.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
Kaszával nekem is ez a bajom, ha low grafikán vagyok akkor úgy még elmegy. Viszont ha maxon az gázos mert túl szép a kép és nem megy ez az idétlen cseresznye szín hozzá, bár egy kis pk2 edittel mindent meg lehet oldani. ^^
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
SZal itt van!
asd
asd
1ébként tényleg idegesítõ mivel ide max ds jár aki tudna segíteni, de sztem õ se fog mert így is elég sok idióta van ksro-n aki nem magát égeti hanem a madzsarokat.
asd

OMG!
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
http://www.dosya.cc/ManualPatch_158.rar.html
És én meg azt jelentem h visszatértem a sro világába most hogy jön a suli és egybe az unalom is! 😄 de elég csúnya világ vrtmikor megláttam h a Babelen mi a téma -.-
Jelentem ong hegyen kurvára droppolnak a betûk, vettem is Shyuri-ra egy nyuszitekit xD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Úgy néz ki joymax szarik, hogy itthagyják a játékát? Nálunk nem volt ilyen...
Avi @69832
Ha figyelmesen elolvasod, csak azt írta, hogy nem isro-zik mégis ide jár 😉
Aztán ha figyelmesen elolvasod amit te írtál, akkor rájössz, hogy totál más miatt ugattad le 😉
Maalától akartam kérdezni még valamit, de most az istenért sem jut eszembe... :/
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
no comment hát komolyan<#confused>#confused>
megelsem h kiket bannoltak . szoritsatok xD
Így ha lehet akkor engedtessék már meg, hogy ne ide böfögje a jóember, hogy ez milyen szar az milyen jó, tessék DS fórumán verni a répát kSRO-ra.
okthxbai.
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .