Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kártyán lehet nyerni állítólag 1 sunt 2 somot 3 sost de ezt 1 nap vagy 3 hét leforgása alatt?!Nem tudom, kapsz uygaúgy 1 ember leöésért valami serleeget vagy nem tom mi az, ha azt beváltod scollokat ad, moving speed meg valami maggyanb lufi meg movia lufi meg ilyesmik..
van beleépítva alapba 10% event
summer szó meg adhat 40% hp mp + 20,15,10,5 % exp sp sroll ami 20 percig tart, meg nekem adott az egyiuk 10 darab vigor potit, de hiv oldalon levan asszem írva pontosan h melyik event mit ad..

De, poti. CTF kártyát elnyomod lehet nyersz sos-t

Sztem az int és str scroll.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

chemotox000000
NAH PÁR KÉRDÉS: EVENTBÖL JÖTTEK MA CUCCOK AMIKROL NEM TOM MI AZ...
1. ien kártya amit azé kaptam mert megnyertük a Ctf-et elnyomtam és vmi ablakot kiirt és semit nem adott..
2. Tepid ice noodless 40%Hp 40% Mp scrol vag yvmi iesmi de poti nemigen lehet mert 1 darabot adott...
3kérdés: Mi a legértékesebb tárgy amit event dobhatmost?

Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )

doxadmin
Spear is szép 😊

attila17: minden szerveren más árak vannak. Nézz körbe, azt tedd ki annyiért amennyiért gondolod. vagy elviszik vagy nem.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

ér 60k-t egy d1 es protektor sos ruha?

S4sa
hát nem is tudom... erre csak ennyit: o.O ... -.-

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

foxpal
Huha szep 2handed sword ^^

frzoz
Sztem fasza ez az uj dress 😊

| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |

Lord Nomak
Nem is láttam már olyat régóta =D

Kaszával nekem is ez a bajom, ha low grafikán vagyok akkor úgy még elmegy. Viszont ha maxon az gázos mert túl szép a kép és nem megy ez az idétlen cseresznye szín hozzá, bár egy kis pk2 edittel mindent meg lehet oldani. ^^

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Mikulás sál se semmi, vagy már javították ? 😄

Nekem akkor nem tetszik mikor a kari fut vele vagy megy, de az arab ékszernél jobban áll szerintem, kasza meg színben nagyon nem megy hozzá, ha fehér lenne tuti vennék 1-et=)

doxadmin
Kár azért hogy ez a szárny nem mozog. Azt hittem olyan lesz mint az angel wings 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Lord Nomak
Így jó meg minden, meg tényleg illik hozzá, de ha már nem is repül legalább mozogna valamilyen természetes módon mikor a kari elindul. Ez a karton lap effekt nem jön be nekem =(

SZal itt van!

ez max leszbi lehet 😛 majd kiskarim viszont melegszik csak töltse le patchet 😄

asd

Akkor most legalább nem lesz olyan meleg 😄

Alapból nem úgy volt h lesz ch és eu-s wedding külön ?

mindegy azért kipróbálom ^^ úgyis lebegõ karim van 😄

asd

Lord Nomak
lolz ^^

Hja, most nekem is arab késem van, csak dress-em nincs, meg az arab kés is csak kölcsönben van xD

Lord Nomak
Szárny az nagyon gáz, olyan mereven áll a hátán mint ha pillanatragasztóval nyomtak volna rá egy 2*1 méteres fehér lapot lol. Ha nem mozog teljesen jól néz ki =D Kasza meg funolsának jó, viccesen néz ki vele, de én meghagytam magamon azért az arab kést, az kicsi meg takarja gdf-et is.

ksro nincs de bunáskenyár van ? Szemetek 😄

1ébként tényleg idegesítõ mivel ide max ds jár aki tudna segíteni, de sztem õ se fog mert így is elég sok idióta van ksro-n aki nem magát égeti hanem a madzsarokat.

Persze már láttam megy egy bigét nem ál olyan rosszúl neki

akkor mostani szárnyakat hozzá tudom rakni mondjuk arab dresshez is?

asd

még jó h nevettem ilyen, a szárnyacska jobban ál a menyaszzonynak, így nagy motbid kaszával akár egy imátkozó sáska nõstény<#nyes>

Lord Nomak
Morcos menyasszony <#vigyor1>

Lol és te leszedsz ilyen török szarokat?
OMG!

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

IfjuSkywalker
mirõl szól a mostani fostaliga event? hivatalos oldalon nem igyekeznek elmagyarázni...Nem voltam már kis ideje online...csak érdekelne,h érdemes-e patchelnem, vagy sem....

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

IfjuSkywalker
a 64+8 sos kardot elcserélte még másnap egy sos+7 spearre (akkor az volt a legdurvább Aegen) Másnap meg felhackelte a spear eredeti tulaja és max murder levellel ajándékozta meg és villódzott DWnél a sos+8 karddal és a sos+7 spearrel...Móci azóta se játszik...érthetõ okokbol

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

chemotox000000
bocsi az dupla posté kicsom pw: srotr.com

chemotox000000
csa all! aki nem akarja kivárni a patchet mint ahogy énse :
http://www.dosya.cc/ManualPatch_158.rar.html

És én meg azt jelentem h visszatértem a sro világába most hogy jön a suli és egybe az unalom is! 😄 de elég csúnya világ vrtmikor megláttam h a Babelen mi a téma -.-

Ha jobban megnézed, akkor õ meg azt védte akinek eredetileg akartam írni, de így 2 legyet 1 csapásra, mellesleg szvsz a hozzászólásból kitûnik, h nem neki szól. Reggel van még ? 😉
Jelentem ong hegyen kurvára droppolnak a betûk, vettem is Shyuri-ra egy nyuszitekit xD

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Mi ez a manual, meg hogy lesz ez a sox dobálás?
Úgy néz ki joymax szarik, hogy itthagyják a játékát? Nálunk nem volt ilyen...

Avi @69832

Ha figyelmesen elolvasod, csak azt írta, hogy nem isro-zik mégis ide jár 😉
Aztán ha figyelmesen elolvasod amit te írtál, akkor rájössz, hogy totál más miatt ugattad le 😉

Maalától akartam kérdezni még valamit, de most az istenért sem jut eszembe... :/

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

okok megvan már köszi
Lord Nomak
Ha valakinek megvan manual az legyen olyan rendes és értelmes, hogy töltse fel valahova és ossza meg másokkal, thx.

doxadmin
kicsomagolod, telepíted, játszol

és ha letöltöttem a silkroad manual letöltöjével akkor mit csináljak?
jah. 4,5k-t 1 szerverrõl kellett volna kidobni, nem az összesrõl... :S

* Approximately 4,500 bots have been banned.

no comment hát komolyan<#confused>

igaz.

megelsem h kiket bannoltak . szoritsatok xD

nekem is ugyan az volt a baja. Próbálgasd és elõbb lefogtölteni ehy updatet és utána lesz jó, aszem.

Hello, valaki tapasztal olyasmit h elindul client ott vagy g start a karinál rámegy a starta eltünik minden és kiírja ??? erorrt? kb lehetetlen belépni 5 karival is minde startaa tálcára dob, ati frissités is megvolt=(

nekem már végre tölti az update-t már 61% 😄

De az kivan írva, hogy "Silkroad Online (iSRO)".
Így ha lehet akkor engedtessék már meg, hogy ne ide böfögje a jóember, hogy ez milyen szar az milyen jó, tessék DS fórumán verni a répát kSRO-ra.
okthxbai.

Lord Nomak
58 perc mire leszedi manuallal a zippet, ismét valami szépet alkotott JM.

doxadmin
egyik gép leszedte azon bennt vagyok, a másik nem. A goldbotok nem szedik föl a betûket, de bárki fölszedheti, hiába névre szóló.

JackyBoy
jah már nekem is manuallal megy, addig elmeek kajálni😊

back from the past.

90% on van a peccs utána ha kész megmondom 😊

Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .

JackyBoy
valaki be tud már lépni kliensel bármelyik szerverre?

back from the past.

Zaylka
Érdekes, én sem vagyok isron 3 hónapja, mégis majdnem mindennap járok ide. Tudod nincs elõirva, hogy csak az irhat ide aki aktivan isrozik...

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc