Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Logikok
Amúgy az nem lv-tõl függ hanem * tól .
Az 1*os tradet nem lehet megtámadni minimum 2* kell h legyen hopgy thif is megtámadhassa

Ne olvasd el mert nem szabad!

Egy hülye kérdés de az istennek se jut eszembe hogy lvl 30tól vagy 40tõl támadhatnak a thiefek traderként?

doxadmin
update

visszakértem a pénzem, mivel azóta sincs silk az item mallban, csak a silk historyban. Erre ez az üzenet jön:

"transaction that was completed at 2010-11-05 20:03 Korean Standard time. 300 Silk is confirmed to been deposited to *****. You have 0 silk remaining which means you have used the silk. This is a false claim and will be reported to Paypal as such."

Visszaírtam hogy legyenek szívesek blokkolni az accot és visszaadni a pénzem. Vagy mást kellett volna írni nekik?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Én csak annyit tennék hozzá az elõttem szólókhoz hogy:
Wow ugye nagyjából arról hogy gyors 70-80(vagy amennyi a max szint) és onnantól kezdõdik az élet: insták,aréna, stb,stb...
Ellenben silkroadban az egész játék lényege nagyjából a PVE, a max szinthez közel 100-110 már a PVP is elérhetõvé válik(meg a capture the flag eventeken)
Érdemes keresni egy aktív klánt és õk segítenek megismerni a játékot de indulókérdésekben itt is tudnak segíteni, pl: hogy szerezz pénzt,farmolás,stb
Wow-hoz képesti "hátrány" talán hogy a silkroad hosszú távra van kitalálva ha esetleg havi premiumot is veszel akkor is 2-3-4 év mire maxos leszel(teszem hozzá alacsony szinten is élvezhetõ a játék)
A küldetések nem valami változatosak, ellenben vannak X óránként megjelenõ Unique szörnyek melyek mint egy boss a szintüknél jóval erõsebbek, és pl abból is sokan sportot ûznek hogy azokat vadásszák...
A job-ot már kifejtették elõttem ami még pozitív és engem a wow-hoz képest még az fogott meg hogy a képességek gyönyörûen néznek ki, legfõképp a kínaiknál látványosak magas szinten.Remélem tudtam segíteni.
Más: Nem tudja valaki mikor jön ki a 3.faj?
És van innen aki Aegén játszik?

Nekem csupán azzal volt problémám, hogy csak ki szerette volna próbálni a játékot. Erre egybõl kapta az oktatást, hogy úgyse megy semmire mert sose lesz 110 FF és nem lesz neki 50b goldja. Nem így kell gondolkodni. Annak idején én se azért álltam neki hogy én legyek a leghatalmasabb. Elõtte nem is játszottam ilyesmi játékkal, azóta se játszom mással. Tény hogy sok idõ kell ehhez a játékhoz meg szerencse. De ha simán kockulni akar haverjával akkor tegye. Nem kell ahhoz pro-nak lenni. Még egyszer mondom, hatalmas játékélményt adott nekem a kezdetekben, most kb ennek 5%-a van meg. Pedig bitang karim van.

Ezért nem is válasz hsz volt, csupán általánosságban írtam én is.

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Mantastic
sziasztok, ezért van vége ennek a fórumnak mert ez már nem silkroad fórum hanem átalakult anti-silkroad fórumnak. tisztelet a kivételeknek

Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric

"hogy csak az vegye magára, akire vonatkozik" 😊Nos ezt hívják mosakodásnak 😊 nem rád gondoltam bla-bla meg akinek nem inge stb.Még 1x ,hogy érthetõ legyen.Én is tudom milyen volt az sro hisz gyakorlatilag indulása óta játszom vele.És játszottam a wow-val is .DE! Nem fikázom a wowot egy wowos topicban mert megadom a tiszteletet azoknak akik szeretik.És mivel silkroad-ozom eleve nem járok wowos oldalakra azt fikázni.Remélem ez eddig ok?Nos ha valaki megkérdi ízlik a szomszéd levese akkor egy értelmes ember nem lefikázza a sárga földig,hanem megjegyzem bár nekem nem jön be a levese de kóstold meg és te döntsd el milyen az íze.Így elég lett volna csak annyit írni,hogy (mousee nézd nekem nem jön be a sílkroad ,de próbáld ki és meglátod).Ha meg ilyen érzést vált ki belõled a sílkroad amit tényleg sajnálok akkor kérlek tedd már meg vagy mondhatnám tisztelj már meg minket avval,hogy privátba írod meg neki.Én is megtisztelem a wow játékosokat,hogy nem fikázom le a játékot egy wowos topicban.Köszönöm vagy inkább köszönjük.
Talán az sro2-ben lehet reménykedni, ha lesz egyáltalán. Egy havidíjas, grindmentes, item mall nélküli játékba, ahol nem pénzért vásárolják a geart, és visszaadja azt a hangulatot, amilyen az 1. évben volt sroval játszani talán visszanéznék 😊 Mert azoknak írom, akik az elején még nem sroztak, és így nem tudhatják, hogy ez a játék akkoriban nem ilyen volt, amikor még hajnalig tartó guildtradek mentek, amikor pl guild szintlépéséhez gyûjtöttük a goldot, igen tradeléssel, egymást érték a tradek, és a csaták. Akkoriban sok magyar játszott még, összetartó csapatok, barátságok születtek. Amikor még élmény volt fellépni a kariddal, tradelés, thiefelés közben haverokkal baromkodni 😊
Az akkori játékosok mára már rég abbahagyták, de tudnának õk is mesélni hosszú történeteket az újaknak, hogy akkoriban milyen volt srozni.
Ezért bánt, hogy tönkretették, és ezért húzom le azt, amit csináltak abból a játékból amit akkoriban szerettem.

Nem értem a problémád. Mousee kifejtette, hogy a pve-t szereti, és az sro pve tartalmáról érdeklõdött, ráadásul utalt rá, hogy õ valami wow szintû pvere számít. Erre közöltük vele, hogy sajnos ilyesmi nincs sroban.
Ha másképp gondolod, akkor mint aktív sro játékos írd le neki részletesen az sro pve tartalmát.

Semmi gond, csak olyanra reagáltál, amit direkt azért írtam általánosságban, hogy csak az vegye magára, akire vonatkozik 😊

Logikok
3 hosszú nap gyümölcse és meg is van az 50K sp.
Na még egy párszor ennyi és elég is lesz😄

Logikok
Szerintem ha valaki elõször sroval kezdi el az mmorpg-k világát akkor a wow nem fog neki annyira tetszeni de ha wow-al kezd el akkor a sro lesz szokatlan embere válogatja . A sro a haladás útjára tért bizonyítja azt elsõre bejutás folyamatos event, ctf stb...
Joymax is rájött hogy nem a botokban van a jövõ hanem a játék élménybe.

Remélem így is marad.

Bizonyára nem 😊És hát valljuk be õszintén írásod elsõ fele is némileg engem is célzott. Vagy nem? Vagy igen ? 😊Egyszerû építõ jellegû kicsit kritikus hangzatú írásom szerintem indulattól mentes. Vagy nem? Akkor ez most hova is talált be ? 😊
Tipikus magyar hozzáállás. Arra vágynak hogy a legnagyobbak legyenek és üssenek szét mindenkit majd arcoskodjanak. Arra nem gondoltatok hogy csupán "játszani" szeretné a játékot? Mint ahogy tettem én is kb 5 éve. Mert bizony k*rvára de élvezetes volt. Ja és nem csak törököknek meg kuvaitiaknak lehet pro gear-je. NEM költöttem sokat silkre. Csupán 1 silver prem amikor lehetetlen volt bejutás. Mégis most full nova setbe és nova staff-fal mászkálok meg elég sok goldom van. Amúgy meg sztem üti WOW-ot.

Bizonyára észrevetted, hogy a 2. felét írtam neked.
De válaszod indulatából arra következtetek, hogy az elsõ rész is betalált 😊

Mert,hogy gondolod törtön 😊 Örülök,hogy ilyen gondolkodó típus vagy.Gondolkodni ráérsz egyéb értelmes dolgokon ,nem pedig azon,hogy játszottam wowon.Tedd meg nekem azt a szívességet,hogy másképpen is gondolod 😊 Ok? Ha mindenkiben ugyanaz a játék váltaná ki az eufórikus állapotot elég gáz lenne.Vagy netán mindenkinek piros suzuki tetszene,ne adj isten a szomszéd felesége.Komoly bajban lennénk .Ezért írtam,hogy majd õk eldöntik miután kipróbálják.Szerintem elég nagyok,hogy eldöntsék.
Kinek a pap..., de úgy nehéz véleményt mondanotok a wowról, ha csak kipróbáltátok, azt is gondolom törtön... Sajnos aki nem látta benne az endgame tartalmat, az nem látott semmit abból a játékból, és maradjon inkább csöndben 😊

Aneko

3 évig sroztam, elejétõl, azóta wowozok már 2.5 éve kb, szóval van 1 kis rálátásom mind2 játékra 😉
SRO az elején nagyon jó volt, ha el nem cseszik, még mindíg azt játszanám, de idõvel úgy leromlott, hogy egy hulladék lett belõle.

byzhouse
ez topik és nem fórum 😊

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Nos ami a wowot illeti háááát nézõpont kérdése.Szerintem a wow egy rakás f..os és ami a wow karik mozgását illeti elég gyenge lábakon áll a silkrodéhoz képest,már-már gyerekesen béna.De szerintem ezen kár vitázni hisz hallottam már elég véleményt mind2 játékról.Ezért sem értem miért kell rögtön fikázni az sro-t.(nem tökéletes az biztos).És nem is értem ha valaki ilyen kritikus a silkroaddal szemben az mit is keres ezen a fórumon?hm?Szóval 1szerübb lett volna csak annyit írni,hogy próbálja ki és majd õ úgyis eldönti,hogy tetszik neki avagy nem.
Én kb feltettem a WOW-ot, játszottam vele 2 percet, és annyi volt. Elõtte 3 évet silkroad-oztam. Meg volt szokva nekem az egész, lehet ezért voltam vele így. Azóta is azzal játszok. De az SRO grafikája nekem sokkal jobban tetszik mint a WOW-é. Menj el jangan külterületére, és nézd meg a naplementét. Gyönyörû... és ez csak egy példa.
Az egész megszokás kérdése.. de a jót hamar megszokja az ember. Én ajánlom nektek a játékot. Lvl 60as szintig kézzel is lehet tolni bõven. Onnan már kell egy kis ideg hozzá 😄 De addigra belerázódtok és majd botoltok 😛

Atisz
Felejtsd el gyorsan, ez a játék nagy visszalépés lenne a WOW után. A WOW grafikában, irányításban és csapatjátékban is erõsebb.
Az egyetlen pozitív rész a tolvaj-rabló-kereskedõ felállás (ugye erre hivatott utalni a játék neve), az egyéb pvp lehetõségek nyögvenyelõsek és áttekinthetetlenek, sokszor irányíthatatlanok.
A pve gyakorlatilag 0, a WOW féle viszonylag ötletes és élvezetes küldetéseket elfelejtheted (talán 1 van, ami túllépi a "kill 1000 xy" szintet).
Az új szervereken kb. 1 évig aktívak a játékosok (értsd: utána már csak néhány magas szintû illetõ marad meg, azok is jórészt azért, mert - érthetõ módon - nem akarják az eddig beleölt pénzt + idõt elveszíteni, ha mégis akkor eladogatják a karaktereket).

Egyszóval kerülendõ (most visszanézve a hsz-t úgy néz ki mintha vmi fizetett WOW fan lennék, pedig nem... 😊)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Olyan értelemben, mint wowban insták és pve tartalom nincs.
A pvp ér valamit ebben a játékban, de ahhoz egyrészt gear kell, amit errefelé leginkább pénzért vesznek, másrészt a kattintgatva mozgás eléggé zavaró wow után, és tönkreteszi az élményt. Szerintem nem érdemes most elkezdened, mert csak idegesítenéd magad vele.

A helyedben nem varnek tul sokat ettol a jatektol, foleg a wow-val osszehasonlitva. Jol nez ki, csilli-villi effektek vannak benne, lehet jobolni (amit en nagyon hianyolok a wowbol) es kb ennyi.

Botolas vagy segitokesz guild (tehat akik elvisznek farmolni) nelkul nem sokra fogsz menni, mert egyszeruen nem talalsz partyt, amivel fajlodhetnel - legalabbis lvl 20-ig en egy darabot sem talaltam. Aztan fel, egy ev aktiv jatek (tehat 24/7 botolas) utan, full farmeden elmehetsz jobolni, vagy pvpzni - ahol szarra vernek a torok es kuvaiti playerek akik megvettek es osszelopkodtak maguknak a sun/sos/nova cuccokat.

Amugy valoban nagy haladas, hogy eltuntek a goldbotok es be lehet lepni, az elmult 4-5(?) evben ilyesmirol csak almodhattak a jatekosok.

Sajnalom, ha valakinek a lelkebe gazoltam, de gondoltam jobb, ha a srac tisztaban van a dolgokkal mielott mondjuk penzt kolt erre a jatekra.

Logikok
Hát nem tudom keress valami elérhetõséget és írj a gmnek valami megoldást csak találtok.

Helló!
Mivel új vagy ezért nyugodtan mondom, hogy item mall-os cuccok nélkül is megleszel. Azok "csak" extrák, tehát gyorsabban fejlõdsz, pet felszedi helyetted cuccot, meg egyéb sebzést / védekezést erõsítõ cuccok. Tehát meg lehet lenni nélkülük is. Az más kérdés hogy magasabb szinten eléggé eldurvul a fejlõdés. Vannak dungeonok, de mivel nem wow-oztam ezért nem tudom mire gondolsz. Maga a játék biztos hogy nagyon élvezetes lesz, csak elõbb nézz körül kari fejlesztés ügyében, mert ha elrontod utána már nehéz kijavítani. Gondolok itt európai / kínai kari illetve pure int pure str stb. Jelen pillanatban minden szerverre könnyen be lehet lépni. Talán legújabb-ra "Maya", itt kell várni 5 percet. Próbálkozzatok sztem Petra szerveren, az is elég új.

doxadmin
Csak 1 kari 1,5mill sp-vel szóval nem szerettem volna blokkoltatni. Úgy hittem, hogy ha megveszem a silket és meglépi a 20at (már nem tudom hanyadszorra) akkor jóváíródik a rá vett silk.

Ha azonnal nem íródott jóvá, akkor kicsi a valószínûsége hogy 1x csak jóváíródik?!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Logikok
Hát szerintem csinálj egy pénz visszakérést ha csak egy kari van rajta ha több akkor azok közül van e 20 szintnél nagyobb ha igen azon vedd meg a silkes cuccot és banba át tudod adni egyik karirol a másikra .

doxadmin
!!Sürgõs pls!!

20 alatti karira veszek paypallel silket, akkor az mikor lesz jóváírva?

Ugye pp-nél van egy olyan hogy min 20nak kell lenni a karinak. A fizetés sikeresen megtörtént, a hiv oldalon meg is jelent a vásárolt silk mennyisége dátummal!

Kérdés, ha a kari lvl 20 lesz akkor íródik jóvá rajta?? Vagy mikor? Igazából már meglépte a 20at és nincs silk. Szóval ezért csodálkozom..

mousee
Üdv, wow világából szabadulni vágyó játékos vagyok, és szeretnék feltenni pár kérdést a játékkal kapcsolatban:

Mivel alapvetõen a PVE-t kedvelem, szeretném megkérdezni, hogy vannak-e itt is dungeonok, endgame insták?

Másik kérdés, hogy melyik szervert javasoljátok? Teljesen mindegy? Haverommal játszanék, mindketten frissen kezdenénk függni a játékon 😊,

Mennyire lehet teljes értékûen játszani az item shop nélkül? Vannak olyan cuccok, amiket csak ott tudok megvenni, vagy a a legtöbb cucc megszerezhetõ másképp is?

A válaszokat elõre is köszönöm.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

kenny00 szia ! gyere persia-ra tudok segíteni !
Sziasztok!
Régebben játszottal a játékkal csak már letöröltem és most újra fel szeretnék nézni silkroadra. Letöltöttem a telepítõt de amikor elindítom kiírja please wait utána vagy 5 perc után hibaüzenet, hogy the client file damaged. Letöltöttem máshonnan is de ugyan az a hiba. Nem tudjátok ez miért van?
Hát jah, egy szerven nyomtuk anno velük. srohungary nak is vége :/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ahogy Aneko, én sem tapasztalom az általad le írt problémákat RYLEH 😊
Laggok vannak NÉHA. Dc napi 2-3 MAX ( 24/7) A bejutás pedig elsõre sikerül. Alexanderen vagyok, tegnap elõtt volt hogy 2 percet várni kellett. Egyik legnépesebb szerver (sajna 😊 )
Többi szeróra meg rev6ot megnézed, és látod hogy félig sincs tele néhány. Legtöbb meg 60-70%on van. Szóval harjá 😊 Ne add fel^^

Sziasztok!
Régen játszottam de meguntam a goldbotok miatt de mos úgy nézem h valami történt ezért kedvet kaptam a játékhoz de az Eldorádón játszottam ahol most még magyart se láttam:S van valami szerver ahol kaphatnék egy kis segítséget?
Logikok
ja

serverek nyitva 😊
felnézhetek mercury-ra én is ?
na server lassan nyit 😊
Logikok
hát a mostani karim 65ös wizard de elõtte volt egy 94es bowos de bannolták szal most újra kezdem 1 év pihi utánn

mercury-n hanyas szintû vagy ?
Colt17
És hanyas vagy?😄 (lvl)

Logikok
még 49 perc omg:@

Colt17
Tigris

Logikok
Mercury és te?