Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 1*os tradet nem lehet megtámadni minimum 2* kell h legyen hopgy thif is megtámadhassa
Ne olvasd el mert nem szabad!
visszakértem a pénzem, mivel azóta sincs silk az item mallban, csak a silk historyban. Erre ez az üzenet jön:
"transaction that was completed at 2010-11-05 20:03 Korean Standard time. 300 Silk is confirmed to been deposited to *****. You have 0 silk remaining which means you have used the silk. This is a false claim and will be reported to Paypal as such."
Visszaírtam hogy legyenek szívesek blokkolni az accot és visszaadni a pénzem. Vagy mást kellett volna írni nekik?
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Wow ugye nagyjából arról hogy gyors 70-80(vagy amennyi a max szint) és onnantól kezdõdik az élet: insták,aréna, stb,stb...
Ellenben silkroadban az egész játék lényege nagyjából a PVE, a max szinthez közel 100-110 már a PVP is elérhetõvé válik(meg a capture the flag eventeken)
Érdemes keresni egy aktív klánt és õk segítenek megismerni a játékot de indulókérdésekben itt is tudnak segíteni, pl: hogy szerezz pénzt,farmolás,stb
Wow-hoz képesti "hátrány" talán hogy a silkroad hosszú távra van kitalálva ha esetleg havi premiumot is veszel akkor is 2-3-4 év mire maxos leszel(teszem hozzá alacsony szinten is élvezhetõ a játék)
A küldetések nem valami változatosak, ellenben vannak X óránként megjelenõ Unique szörnyek melyek mint egy boss a szintüknél jóval erõsebbek, és pl abból is sokan sportot ûznek hogy azokat vadásszák...
A job-ot már kifejtették elõttem ami még pozitív és engem a wow-hoz képest még az fogott meg hogy a képességek gyönyörûen néznek ki, legfõképp a kínaiknál látványosak magas szinten.Remélem tudtam segíteni.
Más: Nem tudja valaki mikor jön ki a 3.faj?
És van innen aki Aegén játszik?
Ezért nem is válasz hsz volt, csupán általánosságban írtam én is.
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Pluto: Lv 120 FF Wizard/Cleric - Smileyz Guild - http://sro-smileyz.extra.hu Pluto: Lv 104 FF Cold/Ligt Nuker Pluto: Lv 112 FF Warrior/Cleric
Az akkori játékosok mára már rég abbahagyták, de tudnának õk is mesélni hosszú történeteket az újaknak, hogy akkoriban milyen volt srozni.
Ezért bánt, hogy tönkretették, és ezért húzom le azt, amit csináltak abból a játékból amit akkoriban szerettem.
Ha másképp gondolod, akkor mint aktív sro játékos írd le neki részletesen az sro pve tartalmát.
Na még egy párszor ennyi és elég is lesz😄
Joymax is rájött hogy nem a botokban van a jövõ hanem a játék élménybe.
Remélem így is marad.
De válaszod indulatából arra következtetek, hogy az elsõ rész is betalált 😊
Aneko
3 évig sroztam, elejétõl, azóta wowozok már 2.5 éve kb, szóval van 1 kis rálátásom mind2 játékra 😉
SRO az elején nagyon jó volt, ha el nem cseszik, még mindíg azt játszanám, de idõvel úgy leromlott, hogy egy hulladék lett belõle.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Az egész megszokás kérdése.. de a jót hamar megszokja az ember. Én ajánlom nektek a játékot. Lvl 60as szintig kézzel is lehet tolni bõven. Onnan már kell egy kis ideg hozzá 😄 De addigra belerázódtok és majd botoltok 😛
Az egyetlen pozitív rész a tolvaj-rabló-kereskedõ felállás (ugye erre hivatott utalni a játék neve), az egyéb pvp lehetõségek nyögvenyelõsek és áttekinthetetlenek, sokszor irányíthatatlanok.
A pve gyakorlatilag 0, a WOW féle viszonylag ötletes és élvezetes küldetéseket elfelejtheted (talán 1 van, ami túllépi a "kill 1000 xy" szintet).
Az új szervereken kb. 1 évig aktívak a játékosok (értsd: utána már csak néhány magas szintû illetõ marad meg, azok is jórészt azért, mert - érthetõ módon - nem akarják az eddig beleölt pénzt + idõt elveszíteni, ha mégis akkor eladogatják a karaktereket).
Egyszóval kerülendõ (most visszanézve a hsz-t úgy néz ki mintha vmi fizetett WOW fan lennék, pedig nem... 😊)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A pvp ér valamit ebben a játékban, de ahhoz egyrészt gear kell, amit errefelé leginkább pénzért vesznek, másrészt a kattintgatva mozgás eléggé zavaró wow után, és tönkreteszi az élményt. Szerintem nem érdemes most elkezdened, mert csak idegesítenéd magad vele.
Botolas vagy segitokesz guild (tehat akik elvisznek farmolni) nelkul nem sokra fogsz menni, mert egyszeruen nem talalsz partyt, amivel fajlodhetnel - legalabbis lvl 20-ig en egy darabot sem talaltam. Aztan fel, egy ev aktiv jatek (tehat 24/7 botolas) utan, full farmeden elmehetsz jobolni, vagy pvpzni - ahol szarra vernek a torok es kuvaiti playerek akik megvettek es osszelopkodtak maguknak a sun/sos/nova cuccokat.
Amugy valoban nagy haladas, hogy eltuntek a goldbotok es be lehet lepni, az elmult 4-5(?) evben ilyesmirol csak almodhattak a jatekosok.
Sajnalom, ha valakinek a lelkebe gazoltam, de gondoltam jobb, ha a srac tisztaban van a dolgokkal mielott mondjuk penzt kolt erre a jatekra.
Mivel új vagy ezért nyugodtan mondom, hogy item mall-os cuccok nélkül is megleszel. Azok "csak" extrák, tehát gyorsabban fejlõdsz, pet felszedi helyetted cuccot, meg egyéb sebzést / védekezést erõsítõ cuccok. Tehát meg lehet lenni nélkülük is. Az más kérdés hogy magasabb szinten eléggé eldurvul a fejlõdés. Vannak dungeonok, de mivel nem wow-oztam ezért nem tudom mire gondolsz. Maga a játék biztos hogy nagyon élvezetes lesz, csak elõbb nézz körül kari fejlesztés ügyében, mert ha elrontod utána már nehéz kijavítani. Gondolok itt európai / kínai kari illetve pure int pure str stb. Jelen pillanatban minden szerverre könnyen be lehet lépni. Talán legújabb-ra "Maya", itt kell várni 5 percet. Próbálkozzatok sztem Petra szerveren, az is elég új.
Ha azonnal nem íródott jóvá, akkor kicsi a valószínûsége hogy 1x csak jóváíródik?!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
20 alatti karira veszek paypallel silket, akkor az mikor lesz jóváírva?
Ugye pp-nél van egy olyan hogy min 20nak kell lenni a karinak. A fizetés sikeresen megtörtént, a hiv oldalon meg is jelent a vásárolt silk mennyisége dátummal!
Kérdés, ha a kari lvl 20 lesz akkor íródik jóvá rajta?? Vagy mikor? Igazából már meglépte a 20at és nincs silk. Szóval ezért csodálkozom..
Mivel alapvetõen a PVE-t kedvelem, szeretném megkérdezni, hogy vannak-e itt is dungeonok, endgame insták?
Másik kérdés, hogy melyik szervert javasoljátok? Teljesen mindegy? Haverommal játszanék, mindketten frissen kezdenénk függni a játékon 😊,
Mennyire lehet teljes értékûen játszani az item shop nélkül? Vannak olyan cuccok, amiket csak ott tudok megvenni, vagy a a legtöbb cucc megszerezhetõ másképp is?
A válaszokat elõre is köszönöm.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Régebben játszottal a játékkal csak már letöröltem és most újra fel szeretnék nézni silkroadra. Letöltöttem a telepítõt de amikor elindítom kiírja please wait utána vagy 5 perc után hibaüzenet, hogy the client file damaged. Letöltöttem máshonnan is de ugyan az a hiba. Nem tudjátok ez miért van?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Laggok vannak NÉHA. Dc napi 2-3 MAX ( 24/7) A bejutás pedig elsõre sikerül. Alexanderen vagyok, tegnap elõtt volt hogy 2 percet várni kellett. Egyik legnépesebb szerver (sajna 😊 )
Többi szeróra meg rev6ot megnézed, és látod hogy félig sincs tele néhány. Legtöbb meg 60-70%on van. Szóval harjá 😊 Ne add fel^^
Régen játszottam de meguntam a goldbotok miatt de mos úgy nézem h valami történt ezért kedvet kaptam a játékhoz de az Eldorádón játszottam ahol most még magyart se láttam:S van valami szerver ahol kaphatnék egy kis segítséget?