82377
Silkroad Online (iSRO)
-
SkyLand #81493 Sziasztok!
Érdekelne hogy goldot meg kis segítő progit vennék a http://silkroadgold.atw.hu/ -ról mert egész jó árak vannak.
Valaki rendelt már tőlük ? Mennyire megbizhatóak? Thx elöre is segitséget. -
SkyLand #81492 Köszi a gyors választ=) -
Saxo17 #81491 Van battle arena, hasonló mint ctf de többféle változata van. Van a 105-ös és 110es zerk küldi ami nem 10perc. Van egy job cave ahol jönnek unique-ok, dobnak coin-t, coinokból lehet egypt set-tet szerezni, szinten nem 10perc, van most forgotten world, itt 8 talizmánt kell összeszedni és kapsz egypt weapon-t, szerveren egyedül nekem van ilyen bowom, ez sem 10perc.
ui.: (ahova azt írtam, hogy nem 10 perc, az eltelhet mondjuk 3hónapig is:P ) -
#81490 lvl 110, spellek kimaxolva,pvp,unique hunt,ctf,legjobb ruhák megszerzése -
SkyLand #81489 Sziasztok!
Most jöttem vissza silkroadozni de ha elérem max 110lvl utána unique szörnyeken kivül mit lehet csinálni? Mert gondolom már nem tradel senki szóval a szakma jobbok felejösek. -
Cat 02 #81488 Ott már minden goldbot alsóhangon sivatagban van ? -
#81487 Hál istennek régi szervereken ilyen jelenség nincs :) -
Cat 02 #81486 Azteca talán, ami új és A betűs :D -
#81485 ez szép :) melyik szerver ?
nálunk hotan stall elött szokot ilyen tömeg lenni. -
#81484 nincsenek is botok
-
Cat 02 #81483 HAPPY adta ;)
Carmang: húzzad, ártani nem árt. Magas szinten azért jó, mert, ha tele vagy resistel, akkor pl be se tudnak fagyasztani, mert instant kiolvadsz. -
#81482 Ilyenekkel is találkoztam tegnap :) Alig tudtam tőlük Demon Horse-oket irtani... Az előbb meg a városban láttam őket, figyeltem ahogy sorjáznak az ékszerész csajhoz, aztán a potionos öreghez, aztán lóháton ki DW déli kapun.
Kérdés még:
A blade első skilljét (ami jól odacsap) mennyire érdemes fejleszteni? Az első könyvet kimaxoltam, de nem vagyok nagyon megelégedve vele, mert túl soká szedi össze magát a kari, hogy folytassa utána a harcot. Ugyanennyi idő alatt beviszek ugyanakkora sebzést kettő normál csapásból is.
A Fire közül a második skillt, ami a pajzsra rak abnormal status elleni védelmet mennyire érdemes fejleszteni? Az utolsó (negyedik) könyv ad valami 78-as védelmet, miközben a lv27 Meek Gunpowderek 74-es Burn-t dobálnak rám (egy medium unipill, oszt csókolom). -
#81481 Cöhh 21 alatti és már van accesory jó megy :D -
Cat 02 #81480 Én eddig ilyennel találkoztam
-
#81479 Hmm.
Valami 3 órás bejelentkezés után kaptam 7%-os buffot. (az előtte levőket elfelejtettem fölvenni :) Ez lejárt, és mikor visszamentem a városba, megint 7%-os buffot adott.
Na majd kifigyelem ezt, hogy megy.
Ghost bugnál elég dúúúrván botoltak a múlthét végén, Mayán. Jól fel lehettek pakolva potionnal, mert folyamatosan ott láttam őket, és ész nélkül sütögették el a skilljeiket. -
#81478 Becsekkolod az attendence-ot. Ha olyan nap van, amikor jár ezért valami, akkor a másik fülön elkezd villogni az ahhoz a naphoz tartozó Receive gomb. Rákattintasz, feljön még egy ablak, amiben benne van a nyereménytárgy. rákattintasz a tárgyra, majd az ablak alján a Receive-re.
Mennie kell...
A bal oldali nyeremények adása megszakad, ha egy napot kihagysz. Asszem. Utána már csak a jobb oldali téma él. -
Saxo17 #81477 1óra online után kapsz 3%-t, 3óra után 5%.. a legjobb az 10%, és sztem napi 1szer ad buffot. Szobrok elég jó húzás volt mert azóta lehet belépni könnyen amióta ott vannak, időnként változtatják a helyüket. -
Cat 02 #81476 Nekem egyáltalán nem ad >.>
Szobrok meg bot védelem. Régen mindig meghaltak tőle, gondolom most már kikerülik őket. -
#81475 Most nekem lennének kérdéseim:
A God's Blessing-ből hogy lehet magasabb fokozatot elérni? Nekem folyamatosan lv1-es buffot ad, pedig már jóideje be vagyok jelentkezve.
A városok előtt a szobrok mire vannak? (azon túl, hogy ki kell kerülnöm őket :) -
#81474 11D-n csak nova van és azért szokot esni embereknek persze nekem idáig 0 db :( -
#81473 Ha villog a receive gomb, akkor kattinthatsz, és megjelenik a cucc az inventorydban. -
SkyLand #81472 Sziasztok!
A Seal of Nova milyen gyakran esik mint a sos vagy ritkában mint som,sun? -
Cat 02 #81471 És ha a receive-re kattintok oda kéne adnia vagy So-Ok ? -
#81470 Naponta kell nyomni. A bal oldali oszlopban kapsz annyi naponta valamit, amennyi a cucc mellé van írva, tehát a következőt holnap kapod (3. nap). Ehhez minden nap be kell jelentkezned.
A jobb oldali meg összesen mennyi napot pipáltál be, aszerint ad, függetlenül, hogy esetleg 1 nap nem voltál bent. -
#81469 Srácok csak meg kérdezném mi az a free silk dolog itt sron?? -
Cat 02 #81468 Check attendance-t naponta lehet nyomni ? Mert első napos ajándékot most kiváltottam, de 2. nem megy :o -
#81467 Valaki vállana egy cserét és rá fizetnék kb úgy akarnám h van egy 66os wiz FF 70re és be cserélném egy 70-75ös kinai bowosra fire lightning mercuryn :D írjon akit érdekel a dolog -
#81466 Akkor sem ér meg egy karakter 40 ezret szerintem. Inkább az ember vesz egy 80as karit negyed, vagy fele akkora áron. Én biztos, hogy 15k felett soha az életben nem vennék karaktert. Sajnos ez nem értékálló mivel mindenki tudja jól, hogy miként készül a karakterek 80-90%. -
#81465 70-80 meg van gyorsan de 90 felett kb 1 hét 1 szint ez lehet több kevesebb mert ha van jo kis 8as pt-d sok wizardal :) -
#81464 régi acc elönye ha nem léptél be vele régóta ajándék 60k sp :) -
#81463 Amúgy nem tudom kinek mi a véleménye, de neten körbenézve 25-40 ezer ft körüli árak vannak 100 körüli karikra. Na most ez kicsit vicces, főleg, hogy pár hét alatt egy egész pofás sp farmos, taxiztatós 70 körüli karit lehet csinálni.. gondolom én. -
#81462 Cat lemaradsz :D lvl8 :DDD -
#81461 Rendben :) -
Cat 02 #81460 Régi accountoknak van valami előnye ? (tippre 5-6 éves lehet, bár ez túl soknak tűnik :D). Vagy tök mindegy, új is ugyanannyit tud ? -
#81459 Ha más lehetőségbe és megbízható forrásba nem futok bele tárgyalhatunk jövőhéten valamikor. ^^ -
Cat 02 #81458 Nekem pont volt 60as, de eladtam :D -
#81457 Van full int sword shield és full str glavie-s kari is csak sajnos ők még picik :) lv32 és 34 ŐK azok egyébként :) -
#81456 Ha még nem warlock lenne érdekelne, én még mindig kínai párti vagyok, blader, bower vagy esetleg egy intes swordos kari. 60-70 közöttit már viszem és, ha van érdemleges felszerelése. ^^ -
kn00bis #81455 11-es is ;) -
#81454 Miközben ezt a kommentet írtam, megtelt a mókus inventory-ja :)
D10-es magic stone-ok is vannak. Pff... :)