82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Saxo17 #72664 Tegnap 3hónap plvl után (ong farm, + felhúzni kiskarit 64-re) újra Roc Mountain-ba voltam mivel már ott plvl-ezek. Shaitan spawnolt, beléptem pt-ba, szerencsére ebbe a pt-ba volt a wizard aki leölte, éshát kaptam egy 90es male garment chestet, méghozzá javíthatót! 700milla <3 -
#72663 AvataR olvassa SG-t ;)
Köszi infót :P -
random001 #72662 Rendben. És kösz a választ. Mindenki ezt mondta eddig is az ismerősök közül, de biztosra akartam menni :) -
#72661 Force bowernek fire kell, mivel mag deff nulla nélküle kb hiába garmentben rohangálsz. Persze a fire wall, phy attack, fire shield és magát az imbuet akkor még nem is említettem. Annyit meg szerintem 4 hónap alatt mióta nem játszom nem változott ez a szar hogy egy phy deff és egy csak mobozáshoz használható imbuet lecseréljen az ember 4 használható skillre. Meg hát volt force bowerem szal.. igaz csak 69es.
Amúgy force, pacheon és lightning is elgondolkodtató, jobban mint cold. Nekem a bowerem az volt és a futás, teleport, parry na meg imbue is húzva lett eléggé aláztak. PVP-nél fire és light imbuet felváltva használtam, debuffolás után meg teleport és onnan lehetett tolni pacheon skilleket. Egy szónak is száz a vége force bower mellé coldnál minden jobb xD -
#72660 Szerintem nem, forcevel van 12k mp-d van azzal meg nem bírsz egy egy 25-30+%os snow shieldet. 90en meg a jobb karik többsége cold resist, szóval ritkán lehet befagyasztani. Tudtommal a fire imbue erősebb. Kb 2 hét és ff vagyok, akkor meglátom mit is tud ff en. (bow+fire+force)
Mp recovery csak akkor tölt tudtmmal, ha egy helyben áll a kari, mozgás közben nem ér semmit :( -
random001 #72659 Sziasztok.
Szeretnék tanácsot kérni. Nos. A force bowosra mindenki a fire-t ajálja.
De ff90-en amikor a trade, fw, gw, pwp a lényeg nem célravezetőbb lenne a cold? Mindenki azzal érvel hogy full str-s karinak kevés az mp-je a snow shieldhez. De ha az avatar acessoryra felrakom az mp recovery 25% és a force passzívjától is kapok akkor nem hinném, hogy kevés lenne. De ez csak elmélet mert nem próbáltam még ki ugyebár. Jelen állás szerint fire force vagyok, de nem tudom nem-e érdemes lenne átszkilleznem a karim...? -
#72658 igen, énsem hirdettem volna ki ^^ nekemis volt Domokun-om...havertól kaptam, énis ingyen használtam aztán jött a banhammer -
Kryon #72657 az a játék szórakoztat :D -
Cat 02 #72656 Hja, neked már ez a világod :D
BB7, Avi olvassa :P -
#72655 Most miért is? Drew bácsi olvassa SGt? -
#72654 ezt annyira nem hirdettem volna ki a helyedben.. na de mindegy -
#72653 ha már egyszer az egyiket ismered a másikra akkor sem fogod rávenni magad ha piros békák másznak a gatyádban... -
Kryon #72652 nem kötelező srozni, vannak rendes játékok is, jó guildekkel, közösségekkel...
aki pedig még mindíg ezzel az igénytelen xarral szenved, az meg is érdemli :) -
Cat 02 #72651 A 2 kizárja 1mást ? Én kérek elnézést. -
#72650 Hát igen! Manapság nem lehet venni 0x33 accot! Mi haverokkal használjuk minimum 6an! :) Így szinte ingyen van! -
#72649 off
szeretném énis ha Domokun lenne a tálcámon,csak nemnagyon találok eladó Domokun-t -
#72648 Detto! [Csak nekem egy Domokun virít a tálcámon! Aki érti-érti aki nem az majdmegérti]
És én nagyon szeretek uniba beszélgetni és satöbbi! És low levelen szerintem sokkal jobb jobolni! Mert izgi és FUN! De az, hogy 90en +9es SuN weppel végigrohanod a trédet és húdejó! Tevagyakirály! Abba mi a kihívás? De jobbat mondok ugye én most vagyok 77! És tudod milyen jó elkísérni 20ass emberkéket trédelni? Akiknek az első? Közben beszélgetünk..stb... Nekem ez a jó! Kinek mi. -
#72647 én nem vagyok handgrinder, most félreértés ne essék,ugyanúgy virít a tálcán a fehér kéz...de néha hiányzik az h fennt legyen 10-15ember mint régen amikor mindenki low volt...most mivan? jo ha tudok beszélgetni 3-4el átlagban.persze ezen segít egy nagy unió...
és ne aggódj a hétvégi meccs nézés,sörözés sosem marad el -
#72646 nem lenne jobb ha pl hétvégeken, hetente 1x 2x haverokkal elmennél szórakozni? jobban éreznéd magad... -
#72645 Morphin&Cat : én kérek elnézést...
az szép, ha így akarsz jó hangulatot elérni, hogy sro chatben hülyülsz, vagy ilyen színvonalú játékban jobolsz csak fun szinten... -
#72644 ha a játék nemis jobb,de a hangulat mindenképp -
Cat 02 #72643 Hát ha most azt nézed h mi a jobb, guilddel partyzni, hülyülni guild chatben, pvp-lni low lvl-en, vagy keddenként kifizetni botot és berakni ongokhoz/ha már farmolt felhúzni 90-re, 1értelmű mi a jobb xD -
#72642 Amúgy azt ki kérdezte, hogy neked mit jelent a Guild?:) (jólvan bocsi^^)
Amíg joymax-ról és silkroad-ról beszélünk szerintem, ne tegyél bele olyan mondatokat, hogy "ezáltal 100* jobb a játék!", mert a nullát hiába 100*-ozod meg, az még mindig nulla lesz... Mit tudsz csinálni egy olyan klánban, ahol az átlag szint 30? Jobolni, gw-zni nem tudsz...fejlődni meg a többiekkel partiban kézzel? Ahhoz meg külön gratulálok, ha van türelmed a többi botter között grindelni:) -
#72640 Pffj! Attól, hogy min 20as embereket vár attól wasted a Guild? Nekem a Guild nem azt jelenti, h. 50kifarmolt 90es gyakorta megy FWre és húdejó, húde nagyok ők!
nekem a klán azt jelenti, hogy van egy közösség, és azt a közösséget ami valami összekapcsolja! És ezáltal 100* jobb a játék!
Meg is említeném: Guild-embe MAGYAR AKTÍV TAGokat keresek!
[Szerver: Persia Guild: SpongyaBob | Lvl5 99% | 40+tag | legnagyob magyar Uniban!]
Írj itt PM-et vagy a szerveren: xXx_BB7_xXx
-
Cat 02 #72639 Lehet full 90-es a klán, csak lvl 20 jobban hangzik :D -
#72638 Mivan itt gyereknap ?
Lv20 omg egy újabb wasted guild egy wasted embernek. -
silkroadgold #72637 20+-os aktív tagokat keresünk magyar klánunkba Aege szerveren ami LVL2 és 75-80% között van! Jelentkezés a játékban BigFarkinca-nál vagy msn [email protected]! -
WNW #72636 1. Nekem tok mindegy, a nuker mivel tolja, van mindenfele, amugy se vagyok otthon kinaiban...:) Kinai bladerrel 27 lvl-ig jutottam, aztan fullra meguntam...
2. Azt nehez nekik elmagyarazni, hogy ne vegyek fel a kulcsot, mig elnek a dogok.. Meg hogy ne hozzak el a zaszlot az ellenfeltol, mert az ellenfel rouge vagy wizardja akkor viszi el mikor akarja... Szerinted azt kepessek felfogni, hogy egyutt kene mukodni..??????????? Azt mar meg se emlitem, hogy a kinaiak alltalaban azt se fogjak fel, hogyha egy wizard fel tudja rakni a felezot, akkor nagyon gyorsan ol.. Ergo gyorsabban vegzunk a szornyekkel ctf-en, es nem tud lerohanni az ellenfel.. Siman hagyjak, hogy az ember X szornyikevel a nyomaban futkarozzon korbe-korbe, mig fel nem tudja rakni a lathatatlansagot, mig Ok egy ora alatt nagy nehezen leszednek egy dogot 3-an..:)))) -
#72635 Olvastam! Azért írtam, hogy ennyire lucky vagy! [Minden HSZt elolvasok] -
Cat 02 #72634 Hja, főleg h tnap meg egy sos dagger esett :D -
#72633 Igaz-igaz! De akkor is! Ez ritka! De természetesen grat! Nem vagyok féltékeny!
Uhh de örülnék ha most nekem esne egy SoS! -
Cat 02 #72632 Qrva sokra mek vele :D -
#72631 sro is hasonló azért, nekem is írták amikor rugóval játszottam régen, hogy felesleges a stealth mert lát, hát mondom jó nekem mind1, knock down, dagger, felező, és meghalt, mondtam is hogy tegye zsebre a szarját mert ennyit ért. -
#72630 Ohh.. hogy kapnád be a.. bal könyököm! A Lucky mindenedet! -
#72629 B-re reagálva: Sok törökkel hogyan lehet TeamWorkot kialakítani? -
Cat 02 #72628 [URL=http://images.netbag.hu/20081119/20070535284.jpg]no comment #2[/URL] :D -
#72627 huh :P végre megvan a new pc-m =) eddig 6kliens totál full grafon simán megy :D nincs kedvem többel loggolni lol -
Cat 02 #72626 a, nuker nem glaivvel tolja
b, gyér a wizardod ha egyből hal, ctf-en pont a party a lényeg, cleric + warriorral verhetetlennek kéne lennetek. -
WNW #72625 Nos wizardom van.. Megy az ember ctf eventre, vagy hunterkedni, erre jon hulye jozska, azta hiaba vagy lathatatlan, legazol, es meg rohog is... Wizard pvp-ben lathatatlansag nelkul nem sokat er.. Keves hp, a vedelme se valami extra, es vedo spelljei sincsenek gyakorlatilag.. Azzal van kiegyensulyozva, hogy lathatatlan tud lenni... Az invisible hack az olyan, mintha a blader kezebol kivennek a pajzsat, a nuker kezebol a glaviet, es igy tovabb... Persze, sok hulye allandoan nyavajog ctf-en, hogy egy lovesbol olok.. Csak azt mar nem veszi eszre, hogy az esetek tobbsegeben a kov. pillanatban leszed a masik, mert a tamadas miatt leesett a lathatatlansagom.. Raadasul az se semmi, hogyha atmegy a dolog a mi csapatunk reszerol spawnkillbe, en szepen leulok harfaval, es nem harcolok.. Erre jon a sotet barma, ha eppen sikerul tulelnie az elso 10 masodpercet, es leut.. Aztan utanna meg csodalkozik, hogy 5 spawnbol 5x lelovom, de csak Ot, hatha tanul... Rairogatas... En akkor szoktam idegesiteni oket, mikor Ok spawnkillelnek minket, es valahogy sikerul lathatatlanba mennem.. De akkor se irogatok, csak ellopom a zaszlot, es vegig megtartom, az utolso 15 masodpercben meg berakom...:))) -
#72624 Sajnos!
De igazad lehet amit mondasz Nomak. Nemtudom! De engem akkor is idegesít, mikor full invisible-ben rámírogatnak!
Egy zsó mint száz! Akkor van valakinek [legalább link] új PK2höz? Igazából enyhe design és Uniq. szempontból kéne!