Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na és ezt az email címet akarom megváltoztatni . Remélem így érthetõ volt...
Amúgy ha engem bannolnának, vagy úgy határoznék hogy sro off, akkor tuti nem mennék át más fizetõs online gamre. Inkább cod 4, vagy hamarosan gta 4+multi-ra ölném a pénzem
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Szerintem mindenkinek eljön az a pillanat hogy elég, élvezni akarom a játékot, és nem az életemet elõtte tölteni mire meglesz az ff 90. Ha jó a csapat nem biztos, de ha nincs akkor csak idõ kérdése. És ez után is fog költeni rá, vagy jobb esetben abbhagyja. .
Nálunk is kidobáltak kicsiket, 20 alattiak, akik azt nem tudták hol lehet lovat venni, nem az hogy bot meg no dc. . .
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
back from the past.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
back from the past.
eccer már megnézem megvannak e még a karijaim...
"Men and women produce exactly the same hormones, only in different amounts. Men's bodies generate more than twenty times more testosterone than women, an average of seven milligrams per day. Women, via mainly their ovaries and adrenal glands, make a tiny three tenths of one milligram of testosterone per day"
Termelnek õk is, csak nem annyit 😉
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
haverom botolt, épp 61-es volt, és a yetiknél megjelent mellette egy gm, kapott egy PM-et és épp gépnél volt tehát válaszolt is rá rendesen, de nem volt silkje -> 1 hét múlva bant kapott, ez még elmegy...
utána újratelepítette a gépét, leszedte a sro-t, felrakta, és teljesen tisztán kezdett egy karit, még silket is vett rá, normálisan lépett be, semmi segédprogramot nem használt hozzá, 75 körül kibannolták.. akkor ezt mondd el miért volt plz...
back from the past.
akarod mondani minden férfi testben nem-e??? 😄 nõknél max tabival lelhetõ fel sztem a C19H28O2...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Egyébként grat joynax-nek, végre van lezárt spawn-bázis, ahová az ellenfél nem jöhet be campelni. Fura módon egybõl tudom hozni a ~20 kupa/ meccs átlagot 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Igen, magamra vettem, mivel egyes szám második személyben tetted fel a kérdést. Helyesen: "Free2Play4Ever, van aki még mindig elhiszi?" És már meg is spóroltál mind2nknek pár mondatot...
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Nem használt semmit, ebben biztos vagyok, bár lett volna alkalma rá mellettem.
Silket sem vett soha, általában tradelgetett és bant kapott.
Ha olvasgatod az sro.net fórumot akkor elég sok ilyen beírást találhatsz amúgy, legitet is bannolnak néha, ez ilyen.
No, erre mondtam, hogy free2play4ever, nem a te szádba akartam beleadni, de ha beveszed 😉
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Free2Play4Ever? Légyszíves ne adj a számba olyan dolgokat amit soha nem mondtam.
A másik: 100 egységnyi feltöltött silkkel, amíg érvényes (1 év ha jól tudom) szintén nem kapsz ban-t, akármennyi multit + botot használsz (ez is tapasztalat hallottak alapján).
Mert nekem volt már ismerõsöm, aki soha semmit nem használt, nem is akart használni "elvbõl".
Elvbõl nem vett silket sem...
Valószínû elvbõl bannolták.
Free2Play4Ever, te még mindig elhiszed ?
asd
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Lvl-t néz a rev6.😛
85ös masterym van. azt 89es vagyok(ezt is írja rev6)
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
hogy müxik??? plz
AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.
http://www.rev6.com/player.asp?id=310704
asd
asd
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
asd
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
köcc
Benne van a pakliban, 50 silk nem a világ vége, fõleg ha hosszú távra tervezted (800k+sp)
Nálam is volt délután a dc hadjárat, beléptem bárhogy 5-10 perc és dc. . . sro újratelepítés megoldotta a problémámat.
MÁS
ha vki még nem látta volna akkor itt van két youtube-s vidi 10 degree-s tárgyakról:
http://www.youtube.com/watch?v=Ux_saUg_3Gw&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=iSB6hIqcuzw
és egyeltalán nem rossz érzés...na jó talán egy kicsit, de csak azért mert bánom, hogy sok pénzt dobtam ki erre a játékra...
már mondogatom egy ideje, hogy megváltás lenne ha bannolnának...kár, hogy nem a nagy karimat bannolták...
back from the past.