Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

draxler12345
Tudod van olyan lehetõség hogy csak akkor tudjak pw-t váltani hogy elõször jön az e-mail címemre egy verification code stb stb stb.....
Na és ezt az email címet akarom megváltoztatni . Remélem így érthetõ volt...

Atkamon
bejelentkezel silkroadonline.net-en, és Manage Account... ott át tudod írni

draxler12345
Valaki segítsen már please 😄 Eladtam a karimat és az email címemet nem adhatom meg neki mert olyan helyekre vagyok azon beregelve amit nem kellene tudnia ^^

doxadmin
Ezt még régen hallottam, mikor csalogattak lineagere

Amúgy ha engem bannolnának, vagy úgy határoznék hogy sro off, akkor tuti nem mennék át más fizetõs online gamre. Inkább cod 4, vagy hamarosan gta 4+multi-ra ölném a pénzem

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

JackyBoy
közel sem ennek van a legjobb grafikája, még a lineage-nek is jobb

back from the past.

doxadmin
Az hogy free2play az csak reklámszöveg. Ha valaki idejön kipróbálni, úgysem tud máshova menni, mert valljuk be ennek van a legszebb grafikája, meg job és más hasonló rendszere (pvp) Ezek után ha játszani akar akkor úgyis fog fizetni a bejutásért és a fejlõdésért, emellett állatka, majd max szinten alchemy.

Szerintem mindenkinek eljön az a pillanat hogy elég, élvezni akarom a játékot, és nem az életemet elõtte tölteni mire meglesz az ff 90. Ha jó a csapat nem biztos, de ha nincs akkor csak idõ kérdése. És ez után is fog költeni rá, vagy jobb esetben abbhagyja. .

Nálunk is kidobáltak kicsiket, 20 alattiak, akik azt nem tudták hol lehet lovat venni, nem az hogy bot meg no dc. . .

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

JackyBoy
én sem hittem volna el ha nem egy olyan ember mondja nekem akiben teljesen megbízok

back from the past.

Vicces h a fórumon régen már azért meglincselték az embert mert auto-potit mert használni (mikor még nem volt benne), most meg, áh 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Atisz
Uh, hát ez tényleg durva. Bár az a rész hogy "megjelent mellette egy gm" azért elég hihetetlen 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

JackyBoy
vannak mások helyette, most is szedek egyet lefelé, de hát még a sro is szóba jöhet, amíg nem kerül pénzbe, vagy csinálok egy privát szervert😊

back from the past.

kezdj másik gammát, ha jól választassz, akkor pár nap múlva már nem is hiányzik sro, hidd el 😉

Te nem nuker voltál ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

mert joymax egy balfax cég

eccer már megnézem megvannak e még a karijaim...

Off:
"Men and women produce exactly the same hormones, only in different amounts. Men's bodies generate more than twenty times more testosterone than women, an average of seven milligrams per day. Women, via mainly their ovaries and adrenal glands, make a tiny three tenths of one milligram of testosterone per day"
Termelnek õk is, csak nem annyit 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

JackyBoy
akkor mesélek valamit...
haverom botolt, épp 61-es volt, és a yetiknél megjelent mellette egy gm, kapott egy PM-et és épp gépnél volt tehát válaszolt is rá rendesen, de nem volt silkje -> 1 hét múlva bant kapott, ez még elmegy...
utána újratelepítette a gépét, leszedte a sro-t, felrakta, és teljesen tisztán kezdett egy karit, még silket is vett rá, normálisan lépett be, semmi segédprogramot nem használt hozzá, 75 körül kibannolták.. akkor ezt mondd el miért volt plz...

back from the past.

Morphin
kicsinyoff
akarod mondani minden férfi testben nem-e??? 😄 nõknél max tabival lelhetõ fel sztem a C19H28O2...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Atisz
Vki tud vmi pontosabb infót errõl a participation v. competition card-os izérõl, amit a megnyert ctf meccsek után lehet kapni?
Egyébként grat joynax-nek, végre van lezárt spawn-bázis, ahová az ellenfél nem jöhet be campelni. Fura módon egybõl tudom hozni a ~20 kupa/ meccs átlagot 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
"Free2Play4Ever, te még mindig elhiszed ?"

Igen, magamra vettem, mivel egyes szám második személyben tetted fel a kérdést. Helyesen: "Free2Play4Ever, van aki még mindig elhiszi?" És már meg is spóroltál mind2nknek pár mondatot...

Atisz
Háát ha belegondolsz hogy a Wow-hoz is van feltöltõkártya, akkor már nem is annyira. Egyébként isro-hoz is van, egyes DK-ázsiai országokban (sztem korrekt, elvégre akinek nincs ilyen típusú bankkártyája, az minek csináltasson egyet, illetve nem hízlalod a paypal-t sem ugyebár...)

THeArrow
roflmao ne röhögtess már XDD lehet kapni mint egy feltöltõkártyát?... ez kééész xDDD

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Röhögni fogsz ksroba van feltöltõkártya, újságosoknál is lehet kapni ^^

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Nos, errõl beszéltem én is.
Nem használt semmit, ebben biztos vagyok, bár lett volna alkalma rá mellettem.
Silket sem vett soha, általában tradelgetett és bant kapott.
Ha olvasgatod az sro.net fórumot akkor elég sok ilyen beírást találhatsz amúgy, legitet is bannolnak néha, ez ilyen.
No, erre mondtam, hogy free2play4ever, nem a te szádba akartam beleadni, de ha beveszed 😉

THeArrow
oO 100 egységnyi feltöltött silkel 1évig lehet az acc. wow ez teccik ien t-mobile feelinges, kipróbálom már bemek T boltba ' 1000silkes feltöltõkártyát szeretnék ' xD

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Atisz
Az kizárt, tuti használt nodc-t vagy vmi egyéb unoffi kieget/makrót. Semmi 3rd party software és az életben nem kapsz ban-t. Elég régóta játszom sro-t és igen, elég magabiztosan állíthatom hogy ez így van.

Free2Play4Ever? Légyszíves ne adj a számba olyan dolgokat amit soha nem mondtam.

A másik: 100 egységnyi feltöltött silkkel, amíg érvényes (1 év ha jól tudom) szintén nem kapsz ban-t, akármennyi multit + botot használsz (ez is tapasztalat hallottak alapján).

Ezt szakártõként mondod?
Mert nekem volt már ismerõsöm, aki soha semmit nem használt, nem is akart használni "elvbõl".
Elvbõl nem vett silket sem...
Valószínû elvbõl bannolták.
Free2Play4Ever, te még mindig elhiszed ?

Atisz
Post spam ftw, már majdnem elfelejtettem: nem lehet már együtt használni a tekercseket (az F12-õs izét nem próbáltam, engem zavar hogy nem látom a mob hp-ját... uh, lebuktam, hogy nem használok botot 😄)

Atisz
Valószínûleg nem volt elég silk az acc-on. Akkor szoktak kibannolni. Persze ha tényleg nem használsz semmit, akkor 0% az esély a ban-re... :/

Atisz
Dettó Greece és még jópár (elõbb-utóbb mindenhova elér a kezük). De azért lehet õket fingatni job alatt (bár szinte mind tréder). Fortress viszont esélytelen.

Atisz
Csak a mozgást, simán lelõnek alatta.

lolz most hirtelen 88 lettem reggelre o,O

asd

gameplusz
WTS gilde xD

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

http://www.rev6.com/player.asp?id=228482 That's my sh1t xD
Lvl-t néz a rev6.😛
85ös masterym van. azt 89es vagyok(ezt is írja rev6)

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

ezen a rev6-on beírtam a karim nevét a "player" keresõbe , de nem adta ki.
hogy müxik??? plz

AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.

már bocs h 2 hsz-be csak mert már kb. 1 hete 88 vagyok és ma is látott már rev6 és még mindig 87et ír 😛
http://www.rev6.com/player.asp?id=310704

asd

de nem is volt még sose rajtad valami 24es fegyó vagy valami?

asd

gameplusz
Azt biztos nem. Nálam 24-et ír, holott csak 10-es ugye... Szóval tutira lvl-t néz. Csak azt is kell nézni, hogy "last updated"...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

mastery lvl-t néz sztem már... engem most 88 8as gapba még mindig 87-nek ír mert nincs sapim 😛

asd

Zaylka
Jacky, attól még, hogy nincs gameguard furcsán venné ki, hogy belépsz az általuk futtatott szerverre és semmit nem tudnak rólad. Valszeg csak máktalan napot fogtál ki és észrevették miket használsz sro mellett. Részvét, de csak 1 vagy a sok közül akit "legit"ként bannoltak. <#pardon1>

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Oh, csak régen volt olyan h mindnekit 78 asnak látott mert az volt a legnagyobb ruha, aztán újítottak és így lett Maala 80-as pedig õ tényleg 78 volt 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

cat a rev6 midníg mindent lát függetlenül attól h nudista vagy -.-

A rev6 honnan tudja h 36 os vok ha nincs rajtam 36 os ruha, se skill ? 😮

Hogy tetszettek a videók?

+néztem ez egész joo
köcc

máshogy nem tudsz leálni róla csak "beavatkozással"? ez nem beteges? na mind1, vetettem jópár 1000 silket szal ha bannolnának csak nevetnék egy nagyot lol

gameplusz
2 nap múlva plvl indul Athens szerveren. Baráti áron, 30m-ért 1 hónap. lvl 30-tól kb. lvl 76-80-ig. Akit érdekel, keressen meg privátban.

silkroad.extra.hu, itt meg képek és statok (már kb fél éve ^^)

doxadmin
biztos figyelik a no dc -t is. Tõlük a guildból 20asokat meg 10eseket bannoltak, akik azt nem tudták mi az az sp, nem az hogy mi a bot, de használtak no dc-t.

Benne van a pakliban, 50 silk nem a világ vége, fõleg ha hosszú távra tervezted (800k+sp)

Nálam is volt délután a dc hadjárat, beléptem bárhogy 5-10 perc és dc. . . sro újratelepítés megoldotta a problémámat.

azé kössz

MÁS

ha vki még nem látta volna akkor itt van két youtube-s vidi 10 degree-s tárgyakról:
http://www.youtube.com/watch?v=Ux_saUg_3Gw&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=iSB6hIqcuzw

JackyBoy
én elég sokat ismerek ahol nincs semmi a háttérben, te is csak addig mondod itt a baromságaidat, amíg ki nem bannolnak...
és egyeltalán nem rossz érzés...na jó talán egy kicsit, de csak azért mert bánom, hogy sok pénzt dobtam ki erre a játékra...
már mondogatom egy ideje, hogy megváltás lenne ha bannolnának...kár, hogy nem a nagy karimat bannolták...

back from the past.

Még ti mondtátok anno hogyjoymax ok nélkül nem bannol mindíg van valami a háttérbe, most is a testosterone..Nem értem a lázongásod egy nyúlat vehettél volna rá vagy egy sp ticetet pedig tudhattad h nem vagy 100%-os biztonságba... nem számítottál arra 5000 goldminer közül pont a te botot nem látott karidat bannolják,elhiszem h rosz érzés de ez van sajna:S