82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#72583 nem olyan sok az a 300k sp de bizti ér egy 5-10k HUF ot talán 300k sp az egy jó wizarddal és gyors delevelel ugy 1.5 hét prémium+ és sp helper nélkül persze -
#72582 ok, ezt kiveséztük. Most jöjjön az ára? 300k sp + üres -
#72581 9es farm a max, ongoknál nem jön több össze -
Cat 02 #72580 Hát hajrá, de attól még nivlamon is csak max 9es gappel lehet számolni :) -
#72579 -.-, de elvileg ong farmnál több jön össze (10es farm). Most hagy ne linkeljem be a powerfarm leírást. -
Cat 02 #72578 Még mindig 9es a max, és nivlam.com. -
#72577 Nekem is lenne pár kérdés a ongfarmolokhoz.
1, 300k sp-s üres kari azt kb mennyiért árulják? $ vagy gold ár érdekelne ( tudom szerverenként változó de kb)
2, hogy egy 19-27es kör alatt 10es masteryvel mennyi sp jön össze? -
#72576 hi all lenne 1 nagy kérésem vki betudna linkelni 1 jó warrior/cleric buildet? mert most kezdtem 1 karit és nemigazán tom minek veszem hasznát (meg azis érdekelne hogy melyik az a skill ami anélkül is gyógyít hogy kijelölném magam) na meg persze a fogalmakkal sem vok tisztában ( aggro taunt dull stb. van olyan oldal ahol ezek levannak írva?) thx előre is -
Cat 02 #72575 Lehet valami rosszul megírva, de gép függő. Új gépen nekem még sose lagolt :) (mmint fps lag) -
#72574 Hát nem :P
Olyan haveroknak is szaggat főleg pvp/unique-nál akiknek erőműve van. Ez kérlek szépen kód. Vehetsz alá jobb vasat akkor is lesznek critical lag-ek... -
#72573 Ilyet is csak az kap aki már legalább egyszer vett nagy tételben goldot :P -
#72572 Egyébként tényleg... már ami a sosunokat illeti. Mert én mondjuk som-ot d5 óta nem láttam... -
#72571 Garmnet és a legjobb az fire,heuksal,light90 , cold30
vagy: fire,heuksal,force90 , light30 -
ronaimate #72570 van 1 kérdésem:a glavive nak melyik ruha kell és mire skillezzek vele? -
#72569 Funolni bőven megteszi, anno láttam egy 58as tradert ilyenben, dw előtt a 65ös nem tudta lecsapni ott szívott vele kb 1-2 percig mire elérte =D -
#72568 hát egy clericcel Warlock vagy barddal sokkal töbebt érne:D -
Balázs2 #72567 sok láma a lighning impact miatt fejleszti csak wizardot többi skillel nem tud kezdeni semmit -.- -
Cat 02 #72566 Legalább lesz lc-vel hp-ja -
#72565 hmmm gyerekek ezt is megértem:
és az a baj hogy a srác komolyan gondolja
mint a mellékelt ábra mutatja. nem hiszem el o.0 -
#72564 Eddig még én is mindent megkaptam, ha nem is azonnal, de másnap igen. Korrektek voltak. -
#72563 Expenditure:816.46$,683.54$ to VIP-D, na most ebből nekem háromszor volt olyan hogy 30 percnél tovább kellett várnom. Lehet azóta változott de én még mindig azt mondom tpl eléggé jól tolja. -
#72562 Kép lemaradt és 3postom! Jézus!
Kép/ Ló BuG -
#72561 Nemtom mennyire hallottatok a ló bugról! NA haverral megcsináltuk! :)
-
#72560 ThePowerlevel-nél ne nagyon vásároljatok 3vásárlásból 1* kaptam meg az árut! Azt is 1óra múlva
Inkább GKPlayer na az megbízható/olcsó -
at16 #72559 nem szaggat hanem lagol....
amd 6000+ 2giga ram meg 8600gt nem elég? és 1 cliens -
Balázs2 #72558 tod mért lagolsz? mert szar géped:D nem bírja srot ezért szaggat mint állat, lag a net lassulástól is lehet, meg gyenge a géped hozzáá, nem tudja a géped a sok buffot feldolgozni meg nagy tömeget ezért szaggat mint a barom, tölthetsz le akármilyen progit nem leszt jobb.. -
inv #72557 thepowerlevel.com-on lehet venni ezeket a fosokat -
inv #72556 olvasd már el mit írtam elötte :D .... jó lenne -
at16 #72555 emlékszem volt vmi progi hogy: ha nagyon szaggat sro meg dc-zik állandóan akkor vmi SroProxyt kell leszedni és azzal jó lesz
azt hol találom?
mert már ujratelepitettem a jűtékot és még mindíg lagg a játék főleg ha partiba vagyok -
ceb1t #72554 Egy full int s/s es nukernek aminek light cold bicheon a mastery-ei annak milyen skilleket érdemes/kell kinyomni a bicheonból????? -
#72553 legyél már magadnál... csak találta a képet vhol a neten... majd biztos neki van ennyi... -
Kyubee #72552 Te mindegyik szerveren játszol? ráadásul ennyi pénzel -
at16 #72551 omg és még több mint 5,5billió arany mellette. no comment -
inv #72550
Ez a kép még tetszetős :D Mars szerver -
inv #72549 alexanderon van 78as sun garm cipő 190$-ért
rome szerveren meg 76os warlock cleric rod 320$
pacificon sun 9d glavie 650$ :D -
Cat 02 #72545 Hja, én is ritkán kapok spamet, meg is lepödök néha :D -
#72544 Nem tudtam, nem kísérem figyelemmel a pénzszórási lehetőségeket a játékban már egy ideje. Ma reggel kaptam ezt a mailt, fura a dolog azért másoltam be :o -
ceb1t #72543 Leírná valaki hogy lehet ablakba tenni az sro-t? -
Cat 02 #72542 Hát wep elixirt eddig is lehetett venni :) -
#72541 "Dear customer
Are you still worrying about wasting a lot of time on buying a large number of Weapon Elixir in game? Are you still in trouble for searching top items in game?
Thepowerlevel is launching items sale service in Silkroad Online from now.Currently we are selling Weapon Elixirs,high level SOS,SOM and SOSUN items on silkroad Online.Welcome to login our site for checking these items.At the meaning time if you need buy or sell any kind of top items please feel free to contact us.We will offer the medium service.
In our stock ,we have Weapon Elixirs on all servers,and top items on server Aege,Babel,Mars,Pacific and Xian.We will update all of the items every day.Hurry to look for the items that you need by clicking link.."
N1..