82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #72706
    Leginkább semilyet. Legalábbis újakat nem.
  • freeman49
    vki megtudná mondani h 10d-n milyen skilleket kapnak az eus karik? köszi
  • Cat 02 #72704
    Áh, pedig pont most akartam >.<
  • gameplusz
    A hogyan kérjünk "account feltörő programot rossz helyen" című hozzászólás lett törölve.
  • Andr0
    ezaz oaaaaaaan gonosz vaaaaaagy akkó msot kérünt egy print screen-t róla:D
  • ThedarkmanHUN
    Én mindig lekésem az ilyen hsz-eket :'( G+ legközelebb hagyd már meg őket hagy röhögjünk egy jót XDDD
  • gameplusz
    Gratulálok a cím elnyeréséhez!
  • doxadmin
    Egyszerűbb föl hackelni valakit aki összehozta a 90es karit, mint magadnak csinálni egyet. Ennyit erről :)
  • doxadmin
    Bármelyiknél, mivel egy eu-s küldetésről van szó. Tudtommal nem lehet támadni az elfogott mobokat.
  • szeki87
    de meik karakternáél lehet és azokal leht támadni???
  • doxadmin
    próbálkozz tovább, vegyél prémit, keress más játékot.

#72693 eu-s küldetés-nél kell befogni bizonyos mobokat.
  • szeki87
    csá azt hogy lehet hogy befogsz egy álatot(szörnyet) mostanában egyre töbször látok olyan embereket hoyg menek utánukmeg menek a szörnyek de nem maszakal hanem avaládi szörnyek hogy csiinálják és mien karakterek???
  • Morphin
    forralt bort a népnek!!!
  • WuFraZselic
    mázlista, nálam az asszony és a pihenés sosem fért meg egymás mellett :D
    btw pala ugyis itt a hideg, jövőhéten felmelegedhetnénk vmi pesti kocsmába :D már mióta tervezzük... :D
  • Cat 02 #72690
    Próbálkozz tovább, menny friss szerverekre (NEW).
  • ronaimate
    Hello én 10 órakkor ültem le a gép elé és eddig csak beakartam lépni de a szeró mindig full mit tegye?
  • Lord Nomak
    Az asszony enne a háromnak a kombinációja, szóval duplán dolgozom egy héten xD
  • JackyBoy
    ahelyett, hogy faxozol felkereshettél volna akár egy online angol-magyar szótárat, mert valószínűen nem azt írja neked, hogy nem jó a nick név, hanem azt, hogy nem ellenőrizted le, mert regisztrációnál az ID, nick, email címet ellenőrizni kell úgy, hogy rákattintasz a mező mellett lévő gombra (Check ID vagy nick stb...ha jól tudom) <- ha ezt nem csináltad meg nem enged tovább, és igen, valami nickel kapcsolatos szöveget ír ki
  • Ryleh
    hali...mi a faxért nem tudok regelni??...(a nick névvel van baja..a sarokcsiszolo001 töl kezdve a Fejberugom03 ig már mindent beirtam....tam,tam:)
  • Maala
    Jaja, tudom, pihenés, szórakozás, munka... Csak azt nem értem, az asszony hogy fér bele. :D
  • csernok
    Innen valaki játszik a Neptune serveren?
  • dragon11
    Modem, router reset esetén is új ip-d van..
  • Lord Nomak
    Döglődés, cs, asszony, meló.. szokásos tortúra =D
  • Venom
    Nekemis dinamikus szal ezért nemértem csak aza baj hogy 24 óránként kapok újat, és szintén a dinamikus IP miatt nem értem hogy mirejó az ilyesmi :S
    Na mindegy majd megkérek valakit hogy regeljen be nekem.
  • mama 2
    Hát hogy ha csak te használod, akkor nem tudom. Amúgy azért van szerintem ez a max 10 reg, mert ha valakit kibannolnak a játékból(csítelt,botolt, stb.), akkor ne tudjon rengetegszer újra regisztrálni.
    Mondjuk ez a veszély nállam nem áll fent, mert 1: én nem csítelek és botolok, 2: ha kibannolnának és túllépném a maximum 10-es reg határt, az rám nem vonatkozik, mert dinamukus IP-m van, szóval csak újra csatlakozok azt új IP:D.
    Amúgy elértem spárta szerveren a 20-as szintet:D. Mit ajánlotok, legyek tréder?xD
  • Venom
    Hát ezt az IP-t más nemhasznállja rajtam kívül meg én nemis regisztráltam még accountot, szal nem közös hállózat csakén használlom. Meg egyáltalán mirejóeza max 10 reg ugyanarról az IP-ről? :S Szeretem az ilyen idióta megoldásokat....
  • Cat 02 #72678
    Goldbot, koli, közös hálózat szomszédokkal akik úgy tűnik sro addictok :)
  • mama 2
    Az, hogy az az account amit te csinálni akarsz, az már a 11. lenne, holott a te IP címedről már megcsinálták a maximum 10 accountot. Többet nem tudsz csinálni, csak akkor, ha az IP-d más lesz. Viszont ha neked már van 10 felhasználó neved, akkor minek akarsz 11.-et?
  • Venom
    Hali. Próbáltam regisztrálni a silkroad oldalára, megfelelően kitöltök mindent aztán a következő oldalon ezt írja:
    "Already 10 Account joined.
    (Value of IP)"
    Na most ez mia fene akar lenni? :S
  • Maala
    Vááá, ez a self-pwnolás alázott! :D

Grat BB7.
  • Maala
    mizújs Nomak?
  • Cat 02 #72673
    Csak ésszerű :)
  • gameplusz
    © Dobronski: ne kezdjük félmelni, mert kapod a pontokat.
    Must have = szükséges h legyen
  • Hay #72670
    "Light must have mindenképpen ha intesről csámcsogunk. "
    Ebből mit jelent ez: Light must have?????
    Máskor ne verd a melled ha sáros a kezed.
  • BB7
    [...]=b-b-ban?
    De ha talán ezt az 1et elnéznéd! És miszerint tudnál szólni az érdekemben, h. soha többé, h. bannoljanak!
    Jaja tudom hogy megy, és te vágod ? ;)
    leak = ?
  • Cat 02 #72666
    Lol :D
  • BB7
    hehe! Csak vicceltem! Tudod hogy megy ez!