82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #72706 Leginkább semilyet. Legalábbis újakat nem. -
freeman49 #72705 vki megtudná mondani h 10d-n milyen skilleket kapnak az eus karik? köszi -
Cat 02 #72704 Áh, pedig pont most akartam >.< -
#72703 A hogyan kérjünk "account feltörő programot rossz helyen" című hozzászólás lett törölve. -
#72702 ezaz oaaaaaaan gonosz vaaaaaagy akkó msot kérünt egy print screen-t róla:D -
ThedarkmanHUN #72701 Én mindig lekésem az ilyen hsz-eket :'( G+ legközelebb hagyd már meg őket hagy röhögjünk egy jót XDDD -
#72700 Gratulálok a cím elnyeréséhez! -
#72699 Egyszerűbb föl hackelni valakit aki összehozta a 90es karit, mint magadnak csinálni egyet. Ennyit erről :) -
#72696 Bármelyiknél, mivel egy eu-s küldetésről van szó. Tudtommal nem lehet támadni az elfogott mobokat. -
szeki87 #72695 de meik karakternáél lehet és azokal leht támadni??? -
#72694 próbálkozz tovább, vegyél prémit, keress más játékot.
#72693 eu-s küldetés-nél kell befogni bizonyos mobokat. -
szeki87 #72693 csá azt hogy lehet hogy befogsz egy álatot(szörnyet) mostanában egyre töbször látok olyan embereket hoyg menek utánukmeg menek a szörnyek de nem maszakal hanem avaládi szörnyek hogy csiinálják és mien karakterek???
-
#72692 forralt bort a népnek!!! -
#72691 mázlista, nálam az asszony és a pihenés sosem fért meg egymás mellett :D
btw pala ugyis itt a hideg, jövőhéten felmelegedhetnénk vmi pesti kocsmába :D már mióta tervezzük... :D -
Cat 02 #72690 Próbálkozz tovább, menny friss szerverekre (NEW). -
ronaimate #72689 Hello én 10 órakkor ültem le a gép elé és eddig csak beakartam lépni de a szeró mindig full mit tegye?
-
#72688 Az asszony enne a háromnak a kombinációja, szóval duplán dolgozom egy héten xD -
#72687 ahelyett, hogy faxozol felkereshettél volna akár egy online angol-magyar szótárat, mert valószínűen nem azt írja neked, hogy nem jó a nick név, hanem azt, hogy nem ellenőrizted le, mert regisztrációnál az ID, nick, email címet ellenőrizni kell úgy, hogy rákattintasz a mező mellett lévő gombra (Check ID vagy nick stb...ha jól tudom) <- ha ezt nem csináltad meg nem enged tovább, és igen, valami nickel kapcsolatos szöveget ír ki -
#72686 hali...mi a faxért nem tudok regelni??...(a nick névvel van baja..a sarokcsiszolo001 töl kezdve a Fejberugom03 ig már mindent beirtam....tam,tam:) -
#72685 Jaja, tudom, pihenés, szórakozás, munka... Csak azt nem értem, az asszony hogy fér bele. :D -
csernok #72684 Innen valaki játszik a Neptune serveren? -
#72683 Modem, router reset esetén is új ip-d van.. -
#72682 Döglődés, cs, asszony, meló.. szokásos tortúra =D -
#72681 Nekemis dinamikus szal ezért nemértem csak aza baj hogy 24 óránként kapok újat, és szintén a dinamikus IP miatt nem értem hogy mirejó az ilyesmi :S
Na mindegy majd megkérek valakit hogy regeljen be nekem. -
#72680 Hát hogy ha csak te használod, akkor nem tudom. Amúgy azért van szerintem ez a max 10 reg, mert ha valakit kibannolnak a játékból(csítelt,botolt, stb.), akkor ne tudjon rengetegszer újra regisztrálni.
Mondjuk ez a veszély nállam nem áll fent, mert 1: én nem csítelek és botolok, 2: ha kibannolnának és túllépném a maximum 10-es reg határt, az rám nem vonatkozik, mert dinamukus IP-m van, szóval csak újra csatlakozok azt új IP:D.
Amúgy elértem spárta szerveren a 20-as szintet:D. Mit ajánlotok, legyek tréder?xD -
#72679 Hát ezt az IP-t más nemhasznállja rajtam kívül meg én nemis regisztráltam még accountot, szal nem közös hállózat csakén használlom. Meg egyáltalán mirejóeza max 10 reg ugyanarról az IP-ről? :S Szeretem az ilyen idióta megoldásokat.... -
Cat 02 #72678 Goldbot, koli, közös hálózat szomszédokkal akik úgy tűnik sro addictok :) -
#72677 Az, hogy az az account amit te csinálni akarsz, az már a 11. lenne, holott a te IP címedről már megcsinálták a maximum 10 accountot. Többet nem tudsz csinálni, csak akkor, ha az IP-d más lesz. Viszont ha neked már van 10 felhasználó neved, akkor minek akarsz 11.-et? -
#72676 Hali. Próbáltam regisztrálni a silkroad oldalára, megfelelően kitöltök mindent aztán a következő oldalon ezt írja:
"Already 10 Account joined.
(Value of IP)"
Na most ez mia fene akar lenni? :S -
#72675 Vááá, ez a self-pwnolás alázott! :D
Grat BB7. -
#72674 mizújs Nomak? -
Cat 02 #72673 Csak ésszerű :) -
#72672 © Dobronski: ne kezdjük félmelni, mert kapod a pontokat. -
#72671 Must have = szükséges h legyen -
Hay #72670 "Light must have mindenképpen ha intesről csámcsogunk. "
Ebből mit jelent ez: Light must have????? -
#72669 Máskor ne verd a melled ha sáros a kezed.
-
#72668 [...]=b-b-ban?
De ha talán ezt az 1et elnéznéd! És miszerint tudnál szólni az érdekemben, h. soha többé, h. bannoljanak! -
#72667 Jaja tudom hogy megy, és te vágod ? ;)
leak = ? -
Cat 02 #72666 Lol :D -
#72665 hehe! Csak vicceltem! Tudod hogy megy ez!