82377
Silkroad Online (iSRO)
  • THeArrow
    elég gáz int4 meg 41% , helyedbe npc ^_<
  • gameplusz
    Oops...

:P
  • Cat 02 #72746
    http://bobtheveg.dyndns.org/sroprofile/
  • doxadmin
    90es full str es karinak mekkora a phy ballanca ha minden cuccon max str van? 110%+ gondolom
  • Cat 02 #72744
    Na jah, meghívnak 1 italra és olcsóbb lesz sokkal :P
  • Maala
    emiatt asszem, 30ezret kérek csak érte, és nem 50et x)
  • random001
    Na megint én egy bugyuta kérdéssel :)

Tehát van a herkulesen egy ff90-es karim. Nem játszom már vele rég óta, mert átköltöztem másik szerverre. Gondoltam max egyszer eladom addig szabin van. Egy ismerősöm abbahagyta a játékot de most visszaszeretne menni a herkulesre. Cserét ajánlott a Greece-re ugyanúgy ff90-es karit. Amivel ugyanúgy nem fogok játszani tehát alapból mindegy hol van. De ha egyszer mégis el akarom adni akkor árban a két szerver között van különnbség?

• gameplusz
    Vissza mennyé!
  • csernok
    Szeva Sojo én vok az Csoki XD
  • THeArrow
    één akarok lenni a nooobbbb of the weeeek !!
    akit érdekel HEKK PRögram írjon ! minden ami heekkkk xD !!!!! jk
  • Super Saiyan
    Aki most kint van, az Acc hackelő progis hsz-el érdemelte ki. Én láttam. :D
  • Cat 02 #72737
    Passz, ne szólj be g+-nak és kész, nem kerülsz oda... V ne szegd meg a topikszabályzatot...
  • DonCol
    Mi ez az új izé a bannerban: NOOB OF THE WEEK
    Hogyan érdemelhető ki ez a nagybecsű cím?
  • DonCol
    pfff
  • JethroHUN
    Szasztok, megnyílt az új Phoenix szerver 2000 slotos. Az érdekelne hogy vannak-e már rajta magyarok?
    "All DLLs are stamped with your forum name. Do not give your DLL to anyone else, or we will have to remove your subscription."
  • Morphin
    ez te vagy cimra?? ha igen mi a faszért nemtudsz felhívni néha?? (másnak nincs ilyen csirke neve)
  • wolfder
    hali vennék 033as accot akinek van és eladna az irjon nekem levlet mennyibe szeretne ilyesmi persze realis ár legyen. köszi.
  • SchweepeS
    nah el is indultak :D
  • Rabbit20
    változó...
  • SchweepeS
    azt tudom h minden kedden az van de én regen jatszottam sro-t es most a napokban kezdem el ujra a game-t de regen 2 óra alatt megvolt, most akkor ez nyilvan kitolodott több időre :S most akkor az inspiec mennyi időbe szokott telni?
  • WuFraZselic
    kb 3 éve minden kedden inspection van...
  • SchweepeS
    Hy nem tudja valaki mikor indulnak el ujra serverek? reggel 6 óta 1ik sem megy :S
  • at16
    én is 1h+cleric voltam idáig(lvl72)

de elegem lett belőle . most váltottam 2h-ra . valami isten ez :D:D
    sokkal jobb. igaz kevesebb a védelme egy fokkal de sokkal nagyobbat üt.
    és ha bejön a crit akkor vége mindennek :D

1h-t én vissza is fejlesztem, nekem nem kell ...
  • Arba
    Sojobo

nos igen úgy világít a bowja mint a fehérarany:)
  • Rolly
    hi all lenne 1 kérdésem a warival kapcsolatban keztem 1 1hsword cleric karit de átváltottam 2 kezesre mert mindenki azthazsnálja mert télleg erőseb is de pvpken meg videókba látom hogy mind2 őt húzzák énis húzzam mind2t vagy maradjak 1nél?
  • Andr0
    el is hiszem :D 236 omg látom már 90 es felső az esett:D
  • Cat 02 #72719
    Nálunk őőő már bottal öli Shaitant :D
  • Andr0
    85+10 bow az úgy nice meg az a pár sun...^^

csernok: "lv40 cleric on Neptune(inactive)
    lv67 glavie on Neptune(wizard és nuker alázó 1/2 npc szettben)"
    itt az első kérdésedre a válasz
  • csernok
    Arba Te is neptune-on nyomod? Neved?
  • doxadmin
    Unikozás közben csak akkor ér valamit a 8as pt ha tele van? Vagy elég ha csak 3-4 ember van benne?
  • gameplusz
  • Arba
    Sok az ehez: http://www.rev6.com/player.asp?id=391128 hasonló állat neptuneon. Nagyon elszaporodtak...
  • DonCol
    nem megoldható, ugyanis (ha rosszul tudom, ide lőjjetek)csak 48 óra vihető át, tehát kihagyod a hétfőt és keddet, akkor ezt még szerdán lenyomhatod, de ha a szerdát is kihagyod,és csak csütörtökön érsz rá akkor a hétfőt már buktad.
  • fleaa
    Az lenne a kérdésem, hogy a premiumot vagy sima ticketet meddig lehet halogatni? mármint úgy értem, hogyhogy pl kihagysz 1 napot akkor másnap ugye megkapod a 3 órát, és azt szépen lebotolja az ember:)
    Az én esetem olyasmi, hogy eddig nem nagyon volt időm premiumozni, ezért nem is vettem, de most a téliszünet egész hosszú lesz, ezért arra gondoltam, hogy dec elején beújítok egy ticket-tel, elindítom, majd pedig majd karácsonykor elindítom és akkor majd használom 0-24ben.Ez lehetséges lenne?
    és egy kis fun: http://www.youtube.com/watch?v=K9grqb8M-SQ srác felhívja joymaxékat, hogy a goldbotok ks-elik az ő botját xD
  • Kryon
    az akkor is felülmúlhatatlan, mikor haver karijával eccer lebotoltam...
  • Balázs2
    ezek állatok tényleg szó szerint a 0-24, tehát még éjjel is felkelnek h leöljék, nálunk is ez van..
  • DonCol
    ez még semmi. nálunk (pluto) van egy török party, állandóan junikon ülnek. söt, még köcsögök is. a multkor bekéreckedett egyikük a mi pt-nkbe, mert a törököké fullon volt. yarkan bácsi megjött, erre beírja a pt-ablakba, hogy HEREEEE. persze mindenki rohan oda, viszont yarkan sehol. ki lehet találni, hogy akkor melyik pt-á lett az öreg.
  • sanyx85
    http://www.rev6.com/player.asp?id=80597
    Valaki meg tudja magyarázni hogy lehet 1 uniquet ennyiszer megölni mit ez mert én majdnem minden nap ezt a nevet látom. Az nem lehet hogy szerencséje volt és pont mellé dobta mert ennyiszer nem lehet szerencséje, noob török ez is.

Meg még egy kérdés hogy van valami technika a fegyverek, ruhák, ékszerek,
    pluszozására ezalatt azt értem hogy 1 hely vagy valami időpont vagy valami.
  • Andr0
    kinai powaaa főleg a bowos neki szép skillei lesznek^^