82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#81533 Ezt tényleg itt kell nyomatni?
Szánalmas.hu -
KaBuTo666 #81532 FFFUUUU TE ALJAS TE SZEMÉTLÁDA TE GAZEMBEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :D -
#81531 Ezért a szádba köpök este míg alszol :D -
KaBuTo666 #81530 nem hozzád szóltam te netkemény senki :D -
#81529 elfogyott :D mennyé vissza wow-ozni :D -
KaBuTo666 #81528 ncorere kellene meghívó :D -
tucsok63 #81527
nem a legjobb de 80k-t megért :D -
#81526 Azt venni ildomos nem ingyeneseket letöltögetni ;) -
SkyLand #81525 Valaki megmondaná hogy silkroad Multiclientet hol lehet letölteni ami nem virusos.Thx -
random001 #81524 Az ADV elixir 100% siker.
Egy itembe csak egy advancedet tehetsz ezt viszont ne feledd. Két fajta változata van. Az "A" és a "B" tipusú. Az A tipusú +1 a B tipusú +2.
Viszont különbség van a normál item és amiket a SoS, SoM, SuN, SoN-okra lehet felrakni. A különbség szembetűnű hiszen a sox itemekre való ADV ugyanúgy csillog mint az itemet jelző kis ikon.
-
surr3al #81523 Csak azért gondoltam, mert láttam a honlapod, hogy pízért spfarm^^ De köszi azért tényleg :) -
SkyLand #81522 Valaki leirna nekem hogy Advanced elixir végül is mennyivel növeli meg a esélyt + ásnál. -
#81521 Senki nem mondta, hogy költened kell :D
De ahogy érzed ;) -
horitazi #81520 mintha trafic lenne...:D -
SkyLand #81519 Érdeklődnék hogy Héra szerver milyen érdemes ott karit kezdeni? Régen népszerű volt de valamiért sok rosszat hallani mostanság. -
surr3al #81518 Köszi szépen, de nem akarok költeni srora, nem tervezek hosszú távra isroval, csak kiváncsi vagyok mi változott isron 4 év alatt :) -
#81517 Hát én sp farmban tudnék neked segíteni Athenson :) -
kaitkeresek #81516 Én régi servereket ajánlanék neked, gaiát, illetve Persiát -
surr3al #81515 Köszi szépen a válaszokat, végülis akkor melyik szerver(eke)t ajánljátok? -
#81514 Én a Maya-n kezdtem karit, az nem tudom mennyire új vagy régi. Igazából azt sem tudom mik a különbségek a nagyon régi, és az újabb szerók között. Állítólag a régebbieken is kevés ember van. Jó pár évvel ezelőtt az volt a bajom, hogy a régi szervereken iszonyatosan elszálltak az egyszerű cuccok árai is.
Van most 4 event, az sro honlapján meg tudod nézni (+20%exp hétvégén. HAPPY event-gyűjts össze szörnyektől a HAPPY szó betűit, és kapsz érte kis ajándékot, pl scroll. god's blessing-minél több ideig vagy folyamatosan belogolva, annál nagyobb erejű buffot kapsz az eventes csajtól óránként. kattintgatni kell a naptárban naponta, hogy beléptél, és pár naponként kapsz egy ajándékot)
A free silk valami olyasmi, hogy be kell jelentkezned az sro oldalára, és ott valamiféle reklámozó "cégeknek" kell szívességet tenned (???) Igazából nem próbáltam. Aztán kaphatsz érte ingyen silk-et. Gondolom azért nem ész nélkül osztogatják :) -
Saxo17 #81513 Sztem új szervereken olcsóbbak a cuccok, sőt régi szervereken nem is találsz magadnak ruhát csak npc-t. Event: gyűjtsd össze a happy szót és add le so-oknál, szokásos dolgokat ad + devil spirit és új gold dragon flag(int5 str5). -
surr3al #81512 Ja és ezt a free silk cuccot is elmondhatná valaki :P
Bocsi a double post-ért -
surr3al #81511 Hali. Úgy döntöttem így 4 év után, hogy félre teszem isro iránti undoromat, és az utóbbi napok hozzászólásait olvasva, felteszem isrot, és megnézem mik az újítások (ksro párti voltam mindig).
Nos az lenne a kérdésem, hogy melyik szerveren lenne érdemes elkezdeni? Valami régebbi vagy valami újabb? Melyiknek mi az előnye, hátránya?
Másodszor valaki le tudná írni, hogy mi ez a flag-es event?
Harmadszor, tudom, hogy nem szeretitek az ilyesmit, de ha netán valaki tudna segíteni pár szintben, hogy ne lvl 1en kelljen mangyangokat csapkodnom, azt megköszönném, nem akarok farmolni, csak meglesni, hogy milyen lett isro :)
Előre is köszi :) -
anthrox #81510 Hi
most tettem fel win7-t és ha megnyitom srot akk alul a hackshield elkezd tölteni utána kilép felénél és semmit nem hoz meg nem tom megnyitni a srot sehogy:S nem tudjátok mi lehet a gond? -
#81509 Simáért csak magadnak tudsz belőle vásárolni cuccokat (account bound), a prémiumért vásárolt dolgok nem account bound-osak, tehát stallban eladhatod őket. -
anthrox #81508 na leirom magyarul
:D mi a különbség a sima és premium silk között?:D -
#81507 200mill - 1600ft (megbízható oldal) -
#81506 az 100%os haszon -.-^^
am ismerek olyan srácot aki árul goldot de ő is úgy vesz de a különbözetből megél xDD nem mondom meg ki az :P -
Saxo17 #81505 1400Ft 100m és ráadásul 200m-t kell venni 2800Ft-ért apám mekkora lehúzás. Külföldi oldalakról (nem tudom honnan de megbízhatóról) 700Ft/100m. -
#81504 küldeni=küldené xDD ragadós :D -
#81503 XD írni tud de fogalmazni kevébé tud fogalmazni:D xDDD mennyi vicces ember van itt :D legalább át olvasná mielőtt el küldeni :D -
#81502 Tudsz-e írni rendesen írni? :D -
anthrox #81501 hali
Mi a különbség a premium silk és a sima silk között a különbség? -
#81500 am valaki privibe dobhatna egy linket vagy egy ajánlatot karikról :P mercury szerveren lévőkről . 70-80 közöttiekről és ha lehet akkor legyen kínai stb lightning fire bowos köszi előre is :P -
#81499 xDD hát egy igazi kocka ilyenxDD amint kap egy netet meg egy megfelelő gép a játékra már is alig tud beszélni sőt írni is örömébe xDD -
horitazi #81498 uristen = úristen
tesomnak = tesómnak
jácchassak = játszhassak
websiton = most akkor angolul vagy magyangolul?:D website-on vagy weboldalon
asszidtem = azt hittem
jáccani = játszani
2 és fél sorban ennyi hiba az brutális.. jársz te nyelvtan órára ? :D
Amúgy az event még tart. -
asdelado #81497 ááááá király már szedem is uristen de örülök :PPP
csak mert meghalt a gépem és 1 elég komoly laptopja van tesomnak aki megengedte hogy jácchassak rajta és elég szarul esett amikor a websiton olvastam.. aszidtem nem is tudok majd jáccani de akkor fasza :))) tart még a happy event?:P -
Cat 02 #81496 Működik, a hivatalos honlap viszont csak Firefox és IE alól megy. -
asdelado #81495 Sziasztok szeretném megkérdezni isro müködik win7 en? mert az officalwebsite-ra nem enged be.. de a járék sem müködne ha megszerzem?
légyszi 1 üzit dobjatok már rám hogy is van ez. [email protected]
köszönöm szépen kérem aki tudja erre a választ az irjon minnél hamarabb :) -
Cat 02 #81494 Nagyon öreg már az az oldal, szerintem megbízhatóak.