Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eladó Poseidonon lévõ 46-os warriorom 2.6 milla SP-vel Irányár: 20k Huf MSN : [email protected]
Szólj már be valamit, hogy offtopikolok, plíz.
Úgy hiányzik 😄

De amúgy meg gyertek: tera.variance.hu (térités OFF) 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Én ilyen vagyok 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Bétáig jó volt ;D Remélem ez a Tera/TOR jó lesz

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sorry, az egyetlen MMO amit bepróbálok 2011-ben, az a TERA.
Nincs az az isten, hogy visszatérjek SRO-zni, valami bõdületes gány, még Aion-hoz képest is, pedig az is messze van a jótól.

Csak rámtört a nosztalgia. Látom Avi még mindig mindenkinek beszól 😛

Nem hinném, hogy rsro-ra fog menni, mikor ksron van egy 106-os wizzardja... 😄

kSRO - 장안 szerver - 산타Killer - Lv 101 - Wizard/Bard

gyertek inkább Rsro-zni!

ezek hivatalos orosz szerverek, nem privát szar!

4 szerver van,
lvl 100 a max,
10 D
2x-es dropp rate,
van eu,
rock mountain,
jangan cave,
nincs lag,
sok magyar van,
hétvégén általában dupla exp/sp event van,
item mall-os dolgokat lehet adni venni(avatarruha,exp ticket,szedõpet stb.)
elsõre bejutsz a szerverekre

akit érdekel a hivatalos oldala itt:

Rsro

egy hátránya azért van: lehet angolosítani a játékot de a karakterek neve sajnos akkor se lesz angol:S ugye Ksroban se angol...
Mortinak már úgy sincs szüksége a wizzre 😊
(bocsi a dupla post-ért)

Gyere vissza ksrozni héé!!! 😄 A klán nagyrésze 98+ 😄 Lassacskán kemények leszünk 😄

ugy,hogy lassan bejon a legend 6, max lvl 110, van battle arena
Rám tört a nosztalgia érzése, leírná valaki hogy is áll most a játék? 😊

Sziasztok ! Csinaltam 1 uj oldalt : www.mmoforum.ucoz.com szeretnem ha megneznetek, esetleg irnatok forumba !
nagy1miklos
Sziasztok!

Szeretném ha valaki segíteni, hogyan lehet megcsinálni a "Hoyun's Mistake 4" küldit Samarkandban. Eddig még nem sikerült rájönni mi a megoldás pedig már el is dobtam és újra felvettem hátha csak beragadt valami.
Kezd idegesítõ lenni az a 3 küldi item az inventorimban még ha egybe is tudom pakolni õket.
Elõre is köszönöm ha tud valaki segíteni.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Szaruman
http://www.metin2.hu/
Nem ciki ennek a játéknak a weboldalát teljesen lenyúlni, majd odaírni az aljára, h minden jog fenntartva?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

a magyar privát szerver project az új oldalán elérhetõ.
www.infinite-silkroad.hu
emailban.. nem msn cím!
WTT lv 69 CH glavie full str kari venice serveren,silkes itemekkel,dressekkel.
Cserélem másik karakterre venice szerverre inkább..
érdeklõdni: [email protected]
De én tegezem az Urat... 😊

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Istenem, biztos ami biztos ;D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ismét pár amatõr próbálkozása, legalább helyesírni megtanulhatna...
önõk... istenem...

Logikok
Hát nem tudom de kicsit hiányosnak tûnik az oldal mert regelni nem lehet mert regnél nincs érvényesítõ kép ami elméletileg van de gyakorlatilag nincs meg egy letöltés menü pontot sem találtam hát nem tudom.

Szerintem rá férne még a frissítés!

Ne olvasd el mert nem szabad!

dragon11
Nekem egyik oldal sem jön be..

byzhouse
firefox beépített helyesírás ellenõrzõjét nem ciki használni 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Üdvözöllek az Infinite - Silkroad Szerver én !

Az Infinite - Silkroad büszkén mutatja be önõknek egy teljesen új dimenziójú játékot. A privát szerver a Silkroad Online nevû játéknak ad otthont.
A nyilt béta elkezdödött. A zárt béta véget ért.

Ellentétben a többi magántulajdonban lévõ Silkroad Online változatának az Infinite - Silkroad teljesne más. Az Infinite - Silkroad a játékosoknak egy teljesen új otthont kinál.
Aktiv közöség, aktiv GM-ek. A varázslatos Europai karakterek is elérhetõek.

150 játékos képes egyidõben játszani. Kérlek jelentsd a hibákat amelyket találsz, ezáltal jobbá teszed a szerver.

A Silkroad Online játékban található prémium fizetõ eszkösz neve: Silk. A mi szerverünkön ezt az Infinite pont váltja fel amely ingyen elérhetõ, hetente vagy havonta van töltés, aki viszont többet szeretne annak vásárolnia kell.

Találkozzunk a szervere.

Üdvözlettel, Infinite - Silkroad.

Regisztrációs oldal: http://infinite-silkroad.myip.hu/reg.php

Regisztráció útán, rögtön fel lehet lépni a szervere, a szerver ip-jét a forumban találhatod.

A forum címe: www.codckak.info
És azt lehet h egy 47es és egy 57es 1*-al partyba megy egyik városból másikba?
Meg ha nincs 1* akkor megtámadhatnak, trader ruhába?

Logikok
Hali nem a kötekedés miatt de találtam egy kis egymásba ütközést azt mondod h glavieres karit adsz el erre meg be írod h "build: fire,light,bicheon" ez kicsit egymásba ütközõ vagy elírtad vagy van egy bladeres glavisod😄

WTS lv 69 glavier srv: venice
ttype: male
pet: lv 68 penguin
dress: halloween full male
hat: halloween female-male , cheering hat japan (M)
set: garment wep: glavie
build: fire,light,bicheon.
msn: [email protected]
Minden nap más típusú az aréna. Van, hogy guild-ba kell lenned, és a gm regisztrál. Van olyan hogy job ruhába kell lenni, van olyan h már pt-ba kell lenned és pt master regisztrál. Tehát magad csak akkor tudsz menni ha "random" nap van. Pontosan nem tudom mikor mi van, de ezt npc mindig írja.

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Az engem baszott berakni pedig írta hogy 1percig lehet még menni(és nem ctf-re azt láttam volna)(hotanba próbáltam)
Akkor mire lehetett még 1 percig menni?
Van szint határ arénához?(lvl49 vagyok)

Logikok
lol ott van az event So-Ok os melet (legalábbis samiba)Arena Manager néven

Én amikor kiírta én próbáltam jelentkezni de egyik arena ... nevû npc-nél se tudtam 😮
Hol kell?

Logikok
Szevasztok srácok lehet kicsit hülye lesz a kérdése de hát ezért vagyunk itt. Szóval most kezdtem újra ugyebár a srot és még nem nagyon vágom ezt az arenás cuccot múltkor elmentem megnéztem milyen nyertem 5 érmet vagy mit de az mire jó?Másrészt azt hol tudom beváltani? Vagy érdemes-e beváltani mert láttam stallokba 1.5mill/db és nem is rossz péz ha 5öt eladok várom válaszotokat!

4 darab 66os bot húz reggelig húztak hazajöttem most odamentem hozzájuk most megint húznak 😄
Free taxi power 😄

Nem, baj hagy huyyanak, csak ne legyen sok hogy legyen hely is
Ezek a goldbotok, kezdenek megint visszatérni... régebben rengeteg invitálós volt...
DAcafat
minden városba van aréna npc oda mész hozzá és jelentkezel ha jól tudom minden nap reggel 8 és este 8kor lehet menni.

Nem tudom tapasztalt-e már valaki olyat hogy épp parti nélkül voltam penonoknál (persze szokásos beszedte a pénzt és dc eset...) erre behívott xp shares partiba egy bot vbjshfui.... Mondom ez mi?
Bot húz<#taps><#wow1>
Ilyet se láttam még pedig összesen már silkroadoztam vagy 1-2évet...

Wáó ezt nem tudtam 😮 kösz ezt jó tudni 😛 nem kell külön karit húznom akkor 😊
Ezer kösz

Kb. 2 hete újítottak. Bármilyen szinten lehet tradelni 1*-t. Nem tudnak megtámadni, akár 110-es is vagy. Egyedüli korlát, hogy egy nap max. 8 kört tudsz tenni.

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Én kSROban csináltam anno, de szerintem, ha csak nem 5 csillaggal nyomod, akkor dropokból több összejön.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

THeArrow
van eladó goldom Aege-n, 2b vásárlás felett, +5% ,,,, ingame Hexetra, vagy írsz privit, és msn, telefon megbeszéljük a dolgokat

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

És hogy lehet arénázni mert arra sehogy se jöttem rá?

DAcafat
nyilván kevesebb pénz fog összejönni belöle mint dropokbol vagy elixirböl, amit sokan csinálnak mostanába aréna pontokat árulnak 10 perc alatt pár milla összejöhet.

Konstantinnápoly-Samarkand felhúzom 20ra a wizz-em és kezdem is meglátom mennyi pénz jön belöle körönként...
Azért gondoltam megkérdem nem-e halva született ötlet...
Köszönöm

doxadmin
Meglehet csinálni, de amelyik város között jó a szorzó ott nagyok a mobok. 1*os cuccal kell menni pár 100kört hogy jó pénz legyen belõle... De ha ráérsz és élvezed akkor hajrá.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Tényleg érdekelne az itt jelen lévõ sok-sok éve játszó játékosok ötlete ehhez...Próbálták? Hallottak róla? Tudják hogy hülyeség?

Kösz

byzhouse
40-tõl támadhatnak

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Támadt egy olyan ötletem hogy csinálok egy karaktert(wizz/bard) és felhúzom lvl 20 FF-ig és tradelve pénzt keresek/lassan fejlõdik és ha elérem a határt ahol már támadhatnak akkor dlvl-ezek.
Ez egy nagyon hülye ötlet pénzszerzésre?

Az 1*ost is meglehet X szinttõl ez a szint érdekelne