82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Rabbit20
    Teendők ban esetén :D

• Cat 02 #73004
    Bár meg kell hagyni legtöbben csak hébe-hóba járnak a a városba xP
  • THeArrow
    wb =)
  • Rabbit20
    :D sry
    hát tom :) de nem magamra gondoltam ha visszaolvasol végig többesszámba beszéltem ^^ meg nemis azt mondtam h 5 legjobb klánba vagyunk mert az kizárt, csak h rev6 szerint első 5be :)
  • gameplusz
    Edit rulez. A guild másabb dolog, de az is csak hozzávetőleges.
  • gameplusz
    Faszság. Már megint. Szerinted sun settesek meg sun fegyósok előtt vagy?
  • Rabbit20
    ööö hát rev6os lista szerint :D gondolom aktív játékosok száma alapján... szintbe kéne még vagy +20 :D
    de sztem ahhoz képest h magyar guild egészjó ^^
  • Maala
    WoW! So-ok dögösebb, mint valaha!
  • Maala
    Legend 3 Plus!
  • Maala
    Üdv!

Új ház, új net, lehet, hogy újra SRO. :D

Lesz Legend3? Meglesem x)
  • gameplusz
    Mi alapján? Csak mert ilyen konkrét lista nem létezik...
  • Rabbit20
    hehe alap :D
    am növünk-növünk meg páran régiek közül is visszajöttek (vándor is ^^) szal most egészjó :) első 5be vagyunk rev6on :DDD
  • random001
    Hát valamiért gondoltam, hogy erre még beruházol :D Nem is te lennél ha nem :D Na majd estefelé felmászok, csak hogy tudjátok szívni a vérem egy kicsit :DDD
  • Rabbit20
    áh nem... már petet se veszek jóideje :D Havi 6-7 ezret nekem már nemér meg ez a kaki ^^ Azért egy ilyen spiritre beruházok még... muszáj lesz :S
    Am jah gyere felfele... meg am is játszhatnál Mercury-n is néha :D
  • zephyrir
    Az info Konpaku-ról van ill. Union Leader-m koreai spanja GM Darkeden-n aztán említett neki ezt azt. Már csütörtökön bejelentette Unio Chat-n hogy hamarosan megnyitják Bandit Den Fortress-t.

"Sztem azért várd meg hivatalos bejelentést :P "
    Addig amúgy is bajos lenne megvenni, gyanítom akkor lesz "hivatalos" leírás amikor berakják Item Mall-ba.
  • Cat 02 #72989
    Azok ígyis erősek ^^
  • DonCol
    ....és a wizardnak, és a roguenek a critek miatt stb stb. Btw jogos, várjuk meg a hivatalos leírást, mert ami most van, az még nagyon gyenge.
  • Cat 02 #72987
    Sztem azért várd meg hivatalos bejelentést :P
    Ám azért warriornak 10 percig +25 % hp... :D
  • Cat 02 #72986
    Mostmár átment spórolósba :P
  • DonCol
    Ha ez tuti, akkor nekem nem éri meg az a 10 perc. Csábítóak a tulajdonságai, de akkor sem.
  • random001
    Fogadok vettél angel winget is ugye? :D Na felmegyek már valamelyik nap szétnézni a guildba :D Lassan már azt sem tudom kik vannak még. De Te meg Cat az tuti úgy látom :P
  • Rabbit20
    lesz később angel spirit is? :D mer akk megvárom azt ^^
  • Lord Nomak
    Áh, városban nem, piacon se nagyon, VPOP rászállt mindenkire főleg ebben az évben. =D Inkább valahol vidéken, valamelyik rezervátumi városban kell próbálkozni. =D Ott még ajándék táskát is adnak mellé. x)
  • THeArrow
    és mindez honnan?
  • zephyrir
    Néhány info Devil Spirit-ről:
    - 150 Silk lesz az ára.
    - Lehet majd venni követ IM-ból amit ha ráraksz növeli a sebzést Unique Monster-k ellen, az ára 50 silk.
    - A "Devil Spirit Status" 10 percig tart (ez idő alatt nő a sebesség és a sebzés), 30 perces cooldown-ja van.
  • THeArrow
    józsefváros ^^
  • Super Saiyan
    Nem tudod hol lehet venni AK47-et? 1ik videón láttam, hogy 1 csávó 3x ugrott 2x inbue, de nekem nem müxik :(. Help pls
  • THeArrow
    srácok mindenféle HEKK program elado, csakis jópénzért !!!!!! HEKK JUST4NOW !! no scamm no hekk xD :D:DD
  • Cat 02 #72976
    Arra hajt xP
  • JackyBoy
    inkább te csak maradj versenyben a "noob of the week" címért:)
  • THeArrow
    de istenem mien top player a rev6on??? ember.. azt mutatja elsőnek akit éppen legújabban látott városba aza rev6os bot... és úgy frissíti be xxDD srácok én akarok lenni a top1 player rev6on!!! woot
  • gameplusz
    Vesz egy 90-es karit, meg rá pár sunt. Any question?
  • random001
    Furcsa lenne :D Akkor azokat díjaznák akik illegális programmal nyomulnak :D Kézzel nem hiszem hogy valaki bent lenne a top 50-be....
  • WuFraZselic
    "szarok a farmra", nekem egy hasonló osztályú Mercedest adjanak, és elvan intézve
  • THeArrow
    :ASD:ASD XD
  • Arba
    Hmmm a Top Player-ekre utalva vajon azok kapják az S osztályú drest akik a rev6 oldalán szerepelnek a szerverenkénti toplistán?
  • Rabbit20
    hát most énis megnéztem hiv oldalt és ott nincs odaírva... viszont sro.mmosite-on néztem és ott úgy van h transformation módosítja o.o de akk gondolom hiv oldalnak kell hinni :D
  • DonCol
    Így már ok. Munkahelyről irok, és innen nem tudom megnézni a hivatalos oldalt, mert a proxy letiltja. majd otthonról megsasolom, hogy most mi is van.
  • Cat 02 #72966
    Igazából nincs oda írva h csak zerkkel működne. Ám ha még ehhez hozzávesszük a 95-ös zerk potit akkor szép damagek fognak szálldogálni, remélem vesz Stryker is majd :D
  • Rabbit20
    devils* :D