82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Rabbit20 #72964 evils spirit úgy fog működni h alapból +15% hp és átalakúlva (ez gondolom zerk) +30% hp... ezért írtam így :) -
DonCol #72963 ja, és +30% = 68K
durva -
DonCol #72962 Ezt nem értem. extrémnek maxx annyi köze van a hp-hoz, hogy felezi, de a zerknek semmi. :))) Értem, hogy mire akarsz kilyukadnni, csak sztem rosszul fejezted ki magad.
na akkor: 15k+extrem+zerk=52,5K
ez csak kb érték, mivel az extrem ad egy kevés phy sebzést is.
-
Rabbit20 #72961 heh most gondolkozok ezen a devil's spirit cuccoson... rugónak lesz extrémben ~15k hp, extrém+zerk ~17k hp meg ugye 30% dmg... és akkor ks-elje majd őket meg wizardokat valaki shaitanon -.-"
meg ezekre a "top player"ekre kíváncsi vok azért -
sanyx85 #72960 Nekem meg az lenne a kérdése főleg D.S.-hez meg persze aki tudja hogy
ha én kezdenék egy bard kasztú karit akkor mit húzzak mellé,
mit érdemes a cleriket mivel ha ezt húzom a hp töltésem jobb lesz meg lesznek még buffjaim,
meg light armorban lehetek VAGY, warrior masteryt és akkor heavy armorban lennék nagy védelemmel meg a pajzs sklillel.
Nekem azt mondták hogy wizzard masteryt húzzak de abban nem látom az értelmet
mivel robe-ban lennék és az kis buffjait meg nincsenek amit használni tudnék csak a telepot
így ezt elvetettem nem akarok wizzardot húzni nincs értelme.
A segítséget előre is köszi. -
Rabbit20 #72959 volt sro képregény? :O
j/k :D -
Cat 02 #72958 Nem tom észrevettétek-e, de vége az sro képregénynek :) -
Rabbit20 #72957 hja csak pont magyarokról beszéltek :) -
#72956 csak neked csak most 50k ... :) kajak elkéne gyorsan passzolni :) szal esetleg aki tud vevőt az dobhat pmet vagy vmi -
Cat 02 #72955 Ebay-en meg gázos sztem árulni :) -
#72954 Külföldiek?! Bár azoknak nem ennyi 1 havi fizu. -
Rabbit20 #72953 hát jah.. kifog 1 havi fizut odaadni érte ... ^^ -
#72952 A pénztelenek jobb kifejezés, ha nem untam volna rá erre az igénytelenségre és havi 4-500k nettót keresnék, megvenném gondolkodás nélkül. ^^ -
#72951 egy 55-60ba megelékszem :) sajnos ja magyarok spúrok :D de 1probát megér :) -
#72950 Egy magyarnak pont lesz pénze rá =DD Mármint jó, persze 20k kb amit akarnának adni érte, de nézzük azt hogy reális ár legalább 80k. -
#72949 naszal, eladó
LV90 FF trinuker a readsea-n 90 fire light cold 30heuksal 65K sp left
cursed soul dress, spartan suit, 3prem +, 2SP ticket 6pet óra, sylph, 72RR scroll , global, rengeteg trigger/hp/mp scroll storageba =)
ha érdekel dobsz egy PM-et, ár megeggyezés xerint :) -
random001 #72948 Ha jól emlékszem régen volt olyan hogy elfelejtett jelszó. Ott az email cimet kellett megadni amivel regisztráltad a karit és a titkos kérdésre a választ. Ha nem cseréltek emailt akkor simán le tudod váltani az álltaluk megadott jelenlegi jelszót. De utánna rakd emil küldős váltósra. Mondjuk ha most is azon volt akkor nyilván mindegy már mert az emailen is jelszót váltottak nyilván. De egy próbát megér. -
#72947 Méter? Én még nem mértem... De bugoknak köszönhetően pl. cave-ben 4 szint, a szabad ég alatt meg annyi, amíg még kapsz xp-t... -
Balázs2 #72946 Hi!
Valaki nem tudja mekkora a max méter távolság, ahonnan még érzékelhető az exp, húzás esetén?150 méter? addig buff is megmarad, vagy mennyi? -
#72945 Reflex-zerk befigyel...
Ez a fogyasztói társadalom tesztelése. Előbb-utóbb a tudatos lelép és akkor csak 13 éves kuwaiti gyerekek fogják játszani sro-t (meg a Maunika/Győző-néző ;)) -
#72944 És? Érdeklik a kutyát is azok, kik nem esznek silket?! Nem baj, most legalább még erősebbek lesznek a törzsvásárlóik. -
Cat 02 #72943 Milyen ? Avatar Elixir, 10 silk/db :D
Ám majd eldől xP Lehet csak simán Alchemy Stone-okkal lehet kékezni. -
#72942 és milyen elixir kell hozzá?? o.0 protector? ez amugy már kibaszás az olyanokkal akik nem venszen siket 30%os hp/mp növelés bazz.... semmi esély egy ilyen ruci ellen -
Cat 02 #72941 Az a lol h lehet majd +olni ahogy olvastam :D Remélem betörik xD
Ám ő job rucira gondolt :P -
#72940 jg fw lol, már hirtelen azt hittem lv 100 xD -
#72939 Már megtörtént. Olvasd el a honlapot.
Eventes izé: +5% hp, +5% dmg
Platyizós izé: +25% (!) hp, +30% dmg, +20% speed...
Tényleg érdemes elgondolkozni hogy meddig lehet ezt még csinálni... -
#72938 Szerintem meg ez az új ruha azért van, mert avatar ruciból kevés a pénz. Így meg aki "számít" úgyis megveszi ezt, avatar mellé ofc. -
Cat 02 #72937 Ez jó lesz nekik, bárkinek eshet ilyen fosch :D -
#72936 hát az event kérdésre a válasz emgis van :)) de vmi oylan updateket nyomhatnanak ami alow-okat isérinti :) am sztem elQbb utópp lesz itam mailos job ruhaamivel nagyot szakitanak majd Jm-ék :) -
#72935 Fail? -
#72934 Fail? -
sanyx85 #72933 na történt velem a minap hogy elcseréltem a 67lv ruoge karimat egy 60lv wizzard karira megtörtént minde kód csere de nekem nem volt jó a jelszó változtatókód. Magyarán átvertek ostoba voltam.
A lényeg hogy az
ID: GABOR11
PW: ????
JELSZÓ VÁLTOZTATÓ: LADA
ÉS AZ MSN CÍME AKIVEL CSERÉLTEM:
[email protected]
aki ennyiből fel tugya törni az jól jár velle.
ATHÉN SZERVEREN VAN A KARI VAN NYUSZIJA MEG ÖRDÖG SZÁRNYA. -
Cat 02 #72932 Nem event, olyan mint a Jangan Fortress. -
donatus13 #72931 EZ a bandita fortresses event is csak high lvleknek lesz? -
Cat 02 #72930 Nah, dobtam egy hírt, úgy sacc/kb milyen lesz, silkroad.extra.hu ^^ -
#72929 tiszta lineage2 másolat ez a devil ruha, főleg a keze.... -
Cat 02 #72928 Ez a Devil Spirit silkes lesz mi ? >.< -
#72927 Omg, yeah :o -
#72926 jaaa wtf. jangan fortress war xD bexarok men :D -
#72925 hé srácok go www.silkroadonline.net mi a faxxxx o0