Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
| Silkroad | Aege | xX_skull_Xx | Lvl 97 Nuker | Farming... |
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Elég imba kari 😉
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
nemirigykedek de szép az a +9/+9 😛
am a SUN+10 se rossz a xianon 😉
Skull: Mi az, elõtört a jó öreg irigység? 😊 (Most jön majd a védekezés, meg a rizsa, meg blabla szal léci lépjük át.)
Amúgy meg minek +11, igy is ownol a kari! 😛
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
ha ijened lesz Hexetra akkor szolj 😄 addig KUSS ! 😛
Az lenne a nagy kérdésem, hogy a gammában még mindig él-e az a 1accout/3kátya illetve 1kártya/3account silk charge dolog? Régebben még volt ilyen, most viszont nemtom...
Köszke a segítséget elõre is!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
GRAT! AZnyilacska
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Chemo: ezért mondtam én is annak, aki megvette a karimat, hogy ne bannoltassa magát ilyen szarokkal, mint Testo, vagy NO-DC kliens, mert az nem kóser.
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
érdeklõdni : [email protected]
Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Rabbit20: hát ez az, a 2-h warriornak is van földön +50%-ot sebzõ skillje. Amit írtam csak 1 példa volt hogy bemutassam szerintem miért értelmetlen harc közben fegyvert váltogatni 😉
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
asd
Egyébként tuti h hakkerek milliói várják h felold a tûzfalad és a prédájuk legyél =)
Lenne egy olyan problémám,hogy újra felraktam sro-t elakarom indítani kiírja Abnormal status...tudom ,hogy a ZoneAlarm okoza és mindent engedéyleztem ,de továbbra is fennáll a probléma (régen valahogy sikerült megcsinálnom ,de most nem megy) kikapcsolni meg nem akarom már 1-2secre se
Aki tudja amegoldást legyen szíves leírni 😄 (új védelmet meg nem akarok)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
mit szórakozik velem ez ajáték?xD
Ló cÉd(9) bizots ismeritek x)
hibaüzenet-_-' valaki helppppxD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
asd
asd