82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Balázs2 #73127 nem, minnél nagyobb farmod, annál több sp-t kapsz, és annál kevesebb exp-t..
vakami ilyesmi de lehet nem jó
0ás farm 100% exp nagyon kevés ső
1-es farm 90% exp 10% sp
2-es farm 80% exp 20% sp
9-esig megy->
9-es farm 10% exp 90% sp
Lehet ezeket "befolyásolni" cifrázni különböző ticetekel, van 60% exp sp ticet, van 100%-os van ami 3 óra van ami 5 óra
ha pl. 100%-os ticeted van és 0-ás farm akkor 200%-os exp-t kapsz, és sp ticet is van, ami csak sp-t dupláz.. -
dregonose #73126 Azt nem értem hogy pl: Minél több az sp-d annál több xp-t kapsz... Vagy lehet fordítva. Meg hogy farmolni muszály meg ilyeneket... -
-
#73124 pontosan melyik részét nem érted? a farmot? -
Cat 02 #73123 Tehát ha valakinek csak xbow van az szar ? =\
Grindre jó, pvp-re is, igaz nincs Prick de túléli az ember. -
#73122 LOL! -
#73121 Nyilván nem, de haladni kell a korral.
"Amikor én kezdtem" mikor kezdted mostanában?
Én már 1 éve ong farmolok és nem fully farmeddel kezdtem...
Mellesleg kötekedésből te is kaphatnál 5öst, de az érveléseid sántítanak picit (kis lag van a gondolataid összeszedése és fórumra vetése között) ezen még csiszolj és lehetsz tiszteletbeli Maala-klub tag. -
donatus13 #73120 Én inkább a kínai kari híve vagyok mert az egyedül is játék képes meg partyban is szebbek a skillek élvezetesebb, meg valahogy jobban tetszenek a ruhák is...bár eus is életképes egyedül de azért sokkal jobban kell figyelni mint egy olyan partyban ahol pap van... emellett a kínai kari sokkal drágább mert vagy 2* annyi potit iszik.szerintem -
#73119 Ha nincs idő rá, minek kezdi el.. Nem a farmolás a lényeg itt, hanem szar karaktert értelmetlen csinálni. Legalábbis kétlem, hogy sun+9 light armor szett + wep nélkül érne valamit egy olyan. -
Cat 02 #73118 Nem mindenkinek van ideje farmolni :)
-
#73117 Ez olyan mint rugónak csak xbow skilleket tolni, hány olyat látni.. Meg addolja hozzá rec divisiont és blesst clericnél lolz. Majd persze beszól, hogy neki elég 90ig 3-400k sp -.-" -
Cat 02 #73116 Skin,screen, jó az :P -
dregonose #73115 Én nem igazán értem ezt az Sp-s Xp-s rendszert. Valaki eltudja magyaráznií? -
#73114 Persze, csak 1h... Végülis a gulyáslevesbe sem kell hús... -
donatus13 #73113 Nekem régen mindig azt mondták kínai sokkal kevesebb sp mint az eus de szerintem ez nem igaz mert pl az eus 1h warrior + cleric csak az a skill ami kell 500 k sp ugyan akkor egy fire blader fullon közel 700 k körül van -
#73112 Azért szerintem nem egészséges egy sun fegyverre apellálni a játékban. D10 bejön mit csinálsz ? Addigra a sun harpod fog érni 300 milt kb, d10 sun harp meg vagy 2 bilt.. Inkább csinálnál egy full str warrior/bardot. Sokkal többet érne. -
sanyx85 #73111 Még nincs de majd lesz poton 1 bln goldért ha a
Warrioromról eladom a sos cucait meg is van a gold
de lehet hogy vennem is kell egy keveset guild fönöktől.
Atisz válaszát még mindíg várom. -
#73110 Intes karinak warrior mastery ? Teljesen profi. Bard támogatásra való, amúgy meg csak futás a hasznos egymagában. Cleric/bard lófaszt nem ér, nekem az volt lvl71ig és megölt egy 60as is kb. Ha nincs sun harpod esélytelen egy jobb karakter ellen a nyerés. -
sanyx85 #73109 Te milyen masteryt huztál a bard mastery mellé?
Én gondolkoztam a cleric masteryben a buff lenne teljesen
és a cleric támadásokat nem is huznám meg light armorban
lenne. Az elág jó védelmet adna a karinak.
Vagy intes karinak jobb a warrior mastery és a heavy armor
ami mégnagyobb védelmet ad igaz buff nélkül.
Légyszi rakj fel a masterydről képeket még is mit huztál,
és mit ajánlasz.
A mi szerverünkön nem nagyon rohangál bard kari
én a fő masterynek azt használnám. -
Balázs2 #73108 egyik guildcimbora a nyáron midníg írta guildba unioba h a cardokat megveszi, meg a stallnetworkot leste elég sűrűn, és lám néztem a ctf győzteseket és ott volt a neve hogy chesticles, de már a pvp-nél feltünt hogy ott van a kezébe a sun 1h, vehette volna is, de aztán kiderült h ő nyerte.. hogyha az ember egy kicsit komolyabban vett volna, nézegeti a stallnetworkot lehetett volna rá esélye, meg hírdeti mondjuk globálba hogy ő vesz cardot lásd chestiles:D végén már ilyen 200k-ba került..
Én azért nem vettem komolyan, mert nem is tudtam hogy az nyer aki a legtöbbet nyomja el, aztmondák hogy rákell nyomni és ha szerencséd van kapod a soxot, lehetetlennek találtam hogy 3000 játékosból pont én fogom kapni, így nem is fogalkoztam vele, de így hogy aki a legtöbbet nyomja el így nagyobb esély lett volna rá, na mind1:D -
#73107 Mit akarsz, a crit % maxon van =D -
Balázs2 #73106 mért lenne bug?Ha bug is lenne sec perc alatt kijavítnák szerintem,( jó itt most fellet hozni h sec perc alatt? hisz már kb 1 hónapja benn van a bowos bug) ez totál hülyeség, énis gondolkodtam rajta korábban h a soxok critje mért ugyanakkora mint a normál fegyóé, rádöbbentem hogyha még az ígyis bazinagy critek mellé a soxok + kapnának az nagyon gyilkos lenne, így nem emelték a critet, ezzel kicsit visszafokozva a már ígyis erős eu-t.Sött, olyan hírek és terjengtek h 9d-be nem is lesz eu sun- azt lám mégis lett,gondolkodtak rajta szerintem hogyan legyen vagy sem, aztán az igen melett döntöttek de kicsit " gyengítettek az eu soxon, hogy a crit nem kapott bonuszt... -
at16 #73105 amugy mi ez a legend 3 plusz?
mindenkinek le kell ezt töltenie? -
at16 #73104 lehet :D
de akkor is faja
%okat meg fel lehet javitani. szal nem rossz azért :D -
#73103 Nálunk 300-400m, egyedül a garment drága. -
#73102 amúgy, ez a staff a régi CTF győzök leadok című eventből van.. +5 minden 0% -
#73101 kusssmá .. rofl -.-" -
#73100 *repair -
#73099 Nálunk már 900 misiért is lehet venni 90-es chest-et :D (igaz, nagyon ritka és elég sűrűn kell nézegetni sn-öt, hogy találj 1-et)
40 misiért meg ott a reapir invalid pvp-re :P -
#73098 Ezt nem értem hogy jön ide.
Arra akartam kilyukadni hogy amikor én elkezdtem még nem volt divat az ong farm és nincs lerakatban 1 misi sp-m. Most arra hajtok hogy meglegyen a lvl 90-es bárd (tambour és dance) ~ kb. 55 k sp.
De nem is értem miért kell ezen meglepődni, hiszen a játékosok kb. 80%-a nem "prefarmed" és a játék közben szerzi a sp-jét (vagy netán a te kínai karidat is 1 milla sp-vel kezdted? O_o) -
#73097 "A fegyverek sebzése nagyobb, a skilleké úgy emléxem nem."
Örülök hogy korrigálsz, látom visszaolvastál, így a magabiztos "eu skillek erősebbek" most már csak "úgy emléxem" lett...
"A kínai karik szólózásra lettek kárhoztatva, miután az Eus karikat egyből a csapatjátékra alaíktották ki. Ezért a pot delay utóbbi esetében, ezzel párhuzamba állítható is a nagyobb sebzés. Na meg ugye ott az 1 cleric, ami még szerinted is minden partyba kell, ez is a potdelay-t semlegesítő dolog."
Aham, tehát elismered végre hogy az eu nem erősebb, hanem ki van balanszolva azáltal hogy a relatíve nagyobb sebzést kompenzálja a gyors pot recharge. Remek, ezt nevezem haladásnak. Azt se felejtsük el, hogy az az 1 cleric a party-ba ami az élettartam megnöveléséról gondoskodik, súlyos dmg kiesés is egyben (most ne számoljuk offeringet) ellentétes pt-ban ott van pl. +1 nuker - megint csak a balance.
"Ráadásul az eus sox fegyvernél fellépő +crit olyan marginális különbséget okozna csak, hogy marhára nem sérülne tőle a balance."
Ezt az állításomat továbbra is fenntartom.
Példa1: sosun glaive max 14 + 6 crit -> ~43%-os többlet
Példa2: sosun dagger max 25 + 6 crit -> ~24%-os többlet
Szerintem ezek alapján az eu-nak is járna a crit többlet, a 43% a 24%-hoz viszonyítva még mindig a kínai jön ki jobban és ez még simán a balance keretein belül maradna.
"1. aranyköpés: Valóban nem tudta, hogy MILYEN lesz az eu (de azt már tudta, hogy lesz eu. Te is tudod most, hogy lesz iszlám, mégse tudod, milyen is lesz). Utólag viszont már nem módosíthatta. Ezért a SoX fegyverek critjét a nemSoXok szintjén hagyta. Még mindig illogikus?"
Hmm, te d8-ról hadováltál először (3. korrekció, de semmi gond). Nem látok bele JM fejébe, de vmi azt súgja hogy amikor még lvl 60 volt a max és nem volt silk (továbbmegyek, kapaszkodj: még "kékezni" sem lehetett a cuccokat), szerintem fogalmuk sem volt arról hogy lesz-e valaha eu meg islam. A sox crit többlet viszont már akkor ott figyelt minden fegyón, attól függetlenül hogy íj, kard, spear kategória.
"De ez az összes általam leírtra igaz. Te kérdeztél, miért lehet ez, én adtam neked egy pár válaszlehetőséget. Sőt, ezek a válaszok beleillenek egy nagyobb képbe, rendszert alkotva. Benne van, mi miért, az aprótól a nagyig. Ki lehet belőle venni egy-egy dolgot, de arra nem fogsz tudni önmagában magyarázatot találni."
Ácsi. Szerintem alapvetően különbséget tehetünk az "adtam egy pár válaszlehetőséget" és a "reflexből kötekedtem" kijelentések között. Már a felületes szemlélődő is eldöntheti melyik-melyik kategória már csak a stílusjegyek alapján is. Nekem egyből a 2. jött le, amit később te meg is erősítettél, ugyanakkor jelezted hogy ezek szerinted a válaszok. Namármost ha feltételezel vmit, azt érdemes semleges, objektív stílusban megtenni, nagyképűségnek, túlzott magabiztosságnak akkor van helye ha vmit nagyon tudsz (jelen esetben pl. egy kreatív manageri/fejlesztői pozíció betöltése JM-nél). Ha nem az utóbbi áll fenn, akkor célszerű a kérdező stílusának átvétele és a hasonló hangnemben való reagálás.
Az egyensúlyi rendszerekről nem hallottam, de hirtelen nem is nagyon vágom hogyan jönne ide (azt leszámítva hogy jól hangzik...). A kérdés az, hogy most balanszban van-e minden és ha igen, ezen mennyit változtatna egy (fentebb már jelzett) a kínaihoz képest arányaiban vett jóval kisebb crit módosítás. Én nem vagyok meggyőzödve arról, hogy így most fennáll a balansz (kínai kap crit bónuszt, eu semmit), sokkal inkább bugnak tűnik (JM ugyebár és korábban is volt már egy ilyen galiba a critekkel).
"Gyakorlatilag viszont megkérdem, min változtatna, ha 25 helyett 30 lenne egy lvl 76 SoSun dagger max critje? Minden 4. helyett minden 3. ütés lenne Crit (már ha a Critet 1 az 1ben %os értéknek vesszük)? Ha a Prick nem crit, az utána következő 5ös kombó egy SoSun Daggerrel így is biztos öl."
No ezzel az állításoddal gyakorlatilag az eddigi vita értelmét alapjában véve lennulláztad. Hiszen ez az: Min változtatna ha 25 helyett 31 lenne a crit? Gyakorlatilag semmin. Megváltoztatná a balance-t? Elhanyagolható mértékben. Hát akkor miért nem lehet megadni?
Kb. ennyi, nincs hozzáfűzni valóm.
Viszont utána megint írkálsz az alapdmg-ről meg a reinforce-ról amit ezen bekezdés után nem tudok hová tenni...
"Növeljük a Crit értékét? De a SoSun a legjobb, és a SoM max critje nagyobb lenne? Közfelháborodás. SoS? Szintén."
Nem értem hogy ha egy sos dagger kap +2 critet, som +4-et, sosun +6-ot, akkor hogy lesz magasabb a sos critje, mint a sosuné (optimális 100%-os esetben)? Ezt miféle logika alapján feltételezted? O_o (lehet hogy vmit félreértettem?) -
Cat 02 #73096 Jó %-okkal :D -
at16 #73095 SUN 76+5 Staff 3200 mag.atk -
inv #73093 ez komoly hogy silkroad féle client downloaderel kell letölteni az új clientet? -
#73092 1-2 hónap plusz grind fully farmedként, a teljesebb játékélményért cserében. :D Plusz gold, item, elixir dropok. És bármikor elmehetsz PvPzni. Az élmény megfizethetetlen, minden másra ott a BotCard. -
#73091 Required SP: 214,660 -
#73090 +1, ettől lesz halandó a karija :D -
#73089 ezt már mondtad, azt kérdezem, ha kihúznád 90re 1h-t vagy axe-t (a nők miatt), mennyit kellene 100ra gyűjtened :D -
#73088 hol van arra idő >< -
Rabbit20 #73087 hmm az elég drága am... mm 90 chest :O nálunk +5 full blue megy 1bill-be... legábbis amiről utoljára hallotam ^^
Vegyél som-ot :D