82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#73208 off
ÁÁÁááÁááÁÁ Hősök mekkora volt isteneeem S03E12 <3333 -
#73207 ujigi-mujigi jobb, mert ott még xp-t is kapnak :P -
Rabbit20 #73206 -.- kabbe :D Nekem max 4 megy el 800*600 ban ^^ de végülis ígyis megvan minden annyira nemkell több, megy a main, 1 taxi, meg 1 stall/academy húzó kari :) -
#73205 oh :) atm 9el vokbent :D a max 12volt 1280*1024be low graffal =P -
Rabbit20 #73204 jah am énis már csak lv1-19 között veszek be embereket... sajna 5 klienst nembírok szal ez marad :D aztán 28tól húzom őket ishade-en 40ig... csak ugye sokszor azvan h meghallják h taxi azt mind elkezd farmolni -.- -
#73203 mivel az academys dologhoz hozzátok szólni ezért leírom amit tudok/tapasztalok
naszal, lv1től bekell léptetni egy karit, majd lv40en graduate, ezért jár a maximum honor pont ami 39, de ha mondjuk lv35ön veszel be egy karit és levizsgáztatod lv40en akkoris lesz egy graduates-ed, DE az 5pont, amivel kitörölheted a seggedet, pl nálunk van csomo oan ember aki lv39en vesz be emberket azt csodálkozik hogy van neki vagy 80 levizsgázott embere és, mellé 80 honor pontja xD ami kb semmit nemér... én általába úgyszoktam hogy 5kliensel belogg, beveszem academybe lv1 > lv33ong lv33 > lv40 dual grinder wizardal penon... és így 5*39 pont , szal ha vki komolyan akarja venni az academys dolgot akkor lv1től kell vele /szop/ni .. mert nem egyxerű a dolog, vannak oan szerok ahol totál bugos az academy rendszer PL uranus.. szal ott belelépsz a honor rankba és 0 embert látsz :) esetleg ha kell vkinek help ezzel kapcs pmet tolhat -
#73202 Torrent is jó lesz ? -
#73201 OMg hol az event stb? nem ma van a legend3 plus? -
Rabbit20 #73200 hát nemhiszem h az úgy jó mert most valaki levizsgáztat 160at lvl1 től, másik meg 10et lvl1 től és akk azonos helyezésük lesz? ^^ -
Rabbit20 #73199 Hát egyik régi klántársamnak 53 végzős van és csak bronz buffos... közbe 50el már arany is meglehetne ^^ mellette listán ilyen 22-30asok vannak. -
#73198 Igen, 35+-ért nem nagyon jár honor pont, gondolom akkor nem számít bele nagyon (egyáltalán?) a top listába. Viszont akkor minek írja ki? Csak a mihez tartás végett?
A srác akit írtam ettől függetlenül rendelkezik 20 db lvl 20 körül belépett végzőssel és ennek ellenére elmarad attól a 10-15-ös vegzőstől, aki már kb. 3 hónapja offline -_- (tehát lehet picit a kronológia is számít :/) -
#73197 Ez logikus is lenne, viszont ha emlékszel azzal kezdtem, hogy az eus sunoknak "nincs értéke" (nálunk pl. egy csomó "nem-török"-nek van eus sunja), mivel ingame goldért is vásárolható (ellentétben a kínai sosunokkal - 1 sosun kardért pl. több ezer $-t is kínálnak). Ennek persze egyik oka a relatíve kevés high lvl eu kari (kereslet-kínálat). A másik lehet hogy kicsit "átverős" feelingje van az "alapcrites" sosun nyílpuskának, tőrnek, 2-h kardnak.
(fenti állítás nem igaz a sosun staff-re természetesen, ami kb. a karddal 1 kategória ár szempontjából) -
Cat 02 #73196 Húzzák kicsiket :P
Ám ha belegondolsz h elosztod az eddig szerzett össz honor pontot a végzősök számával, akkor egy korrekt eredmény jönne ki amit lehet a joymax is használ (így aki 39esek vesz be nem is fog bekerülni a toplistára...)
Ám az sem utolsó h a honor ranglista is keddenként frissül csak... -
#73195 Már alig merem bemondani: de lehet hogy ez is bugos (vagy ha nem hát érdekes).
Természetesen igaz az, hogy minél alacsonyabb szintű karik fejlődnek fel 40-ig az academy-dben annál több honor pontot kapsz és az honor buff eléréséhez is ez a fontos.
Viszont érdekes hogy pár "öreg róka" a régi 15 végzőssel még mindig bronz tulajdonos, de egy újabb akadémiás, 40 db végzőssel még sehol sincs (igaz annak a fele lvl 35+ volt amikor csatlakozott)...
Arra viszont még mindig nem jöttem rá hogy a "segítőknek" mi a célja és funkciója (azon kívül hogy kap 1-2 pontot a végzettek után, nomeg hogy "segítenek", lol). -
Cat 02 #73194 Sztem vizsgázókért illetve honor pontok keverékéért kapsz pontot. -
DonCol #73193 Nem mind1, hogy az a 35 ember hanyas szinten lépett be az Akadémiába. Ha Mindegyiket lv5ön vetted be, akkor 35*35 pont= 1225 pont. Enniyvel már fel kellene kerülnöd. Nekem csak 173 pontom van, mégis a 47dik vok. Viszont ha lv39en veszed be a vizsga előtt, akkor nem kapsz értük lóf..t sem.
-
Cat 02 #73192 Le kell :) -
DonCol #73191 egyébként ez online "frissités" lesz, vagy le lehe majd húzni egyben a 900 megás klienset? -
Cat 02 #73190 Valaki nem tud 1 ftp szálat legend 3+ hoz ? >.< -
Cat 02 #73189 Azért itt skill kell h ne élessz véletlen :D -
DonCol #73188 ...és befigyel a /v parancs :D. btw ql -
#73187 de ez faszság :(( én akarok lennni a noob of the week HE! .. van eladó világítós mű dildo.. xD 2m gold aegen -
#73186 Te nagyon hajtasz a Noob of the Week címre, de az Caté lesz! -
#73185 Na, akkor SP jelenleg. :D
Az ezelőtti uccsó SS 7. hó 31.-én készült :D -
solikka #73184 Van eladó rúnázott rotációs kapám 500g-ért! Aki először jelentkezik azé lehet! -
#73182 nézd meg a storage NPCnél, mennyi pont kell még, hogy felkerülj a top50be. -
sanyx85 #73181 35 embert ha levizsgáztatok akkor miért nem kapok honor buffot.
a karikat mind én csináltam de amikor levizsgáztattam őket
semmit sem kaptam.
valaki el tugya magyarázni nekem hogy szerezhetem meg,
meg hogy mennyi karit kell vizsgáztatni a buffokhoz. -
#73180 speciel a rondora gondoltam. :D -
#73179 Jajj, Cat, ilyen szűklátókörűnek ismertél meg? Fél évvel cap update előtt már ilyenre is gondol az ember. :D
Csak az a baj, asszem Maalina volt az az acc, amin 3 guild volt még a főaccon kívül, az a Guild Storage hiányozni fog. :D -
#73178 ja jólmegy:D főleg a 2 kis goldbot kari a bunwangoknál xD naponta 10k water6 earth6 :D:D / i love my quad core <3 / -
Cat 02 #73177 Arra akartam utalni h van privát is :D
Ám 7-es elementeket gyűjtsétek, 100 as cap-nál sokat ér majd :) -
#73176 'Többek között ezért is valószínűbb, hogy ez a crites dolog 1 bug és nem pedig hogy néhány db eus sosun tulajdonos rovására erősítenék a balance-t...'
Pont a legjobban fizetős emberek óhajait ne elégítené ki a Joymax? omfgrotfl. (=Aki a sosunért dollárezreket ad ki, az valszeg a játékban is megvesz minden bónusz szarságot, így ők a legfőbb vásárlók, az immo, astralról nem is beszélve) -
#73175 Ugye? Én is ezért álltam meg a +6 staffnál, és csináltam egy immosat +7re. volna. :D -
#73174 Azért nem úgy volt ám az... Kard füst +7, pedig immot is vettem rá, az leesett, alig akart visszamenni +5-re... Az eredeti shieldem eltűnt, és aztán egy fehérre sikerült rákényszeríteni a +7-et, prém + segedelmével. -
#73173 török proxyról játszik wufra, nem tudtad? -
#73172 te itt mit karikáztál be? -
#73171 még mindig jól elmegy az earth 6 water 6?
sajnos athensen nálunk 4-5 hétig érte csak meg... -
Balázs2 #73170 ez +7 gyártás irritál hogy hogyan csinálják:@ 7 elixirből +7 et csinálnak egy karinak nem lehet ekkora mákja, pl Wulfra is sorozatba gyártotta a +7-et, game+-nak lazába megkérte és csinált neki, kb. alap neki +7 h csináljon, mégis lucky Wulfra gépébe van ip vagy fasz se tudja mi alapján múlik, de mégis valaki halomra gyártják a +7-et, nekem meg +5 se megy csak kb 50 elixirből más meg 15-ből csinál-.- -
#73169 összene vesszetek az anyagi helyzetemen :D, goldot nemvettem igaz, de az alapot rámhagyták haverok, még cap90elején, azóta meg stallal keresem a kesht :) naggyából meg gold eladásból, igazából tegnap így laza 800m profitot csináltam két itemmel xD a mák hatalma :D abból lett meg a sun talis :) -
#73168 Ajvé.