82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#73248 Mennyi Honor Pontod van? Az számít, nem a levizsgáztatott karik száma.
Ha te lvl 30tól vetted be az ÖSSZES karit és 35 karit vizsgáztattál le, akkor 350 pontodnak kell lennie (bár a vizsgázáskor adott osztályzat is befolyásolja ezt, elvileg), míg ha valaki 20 db karit vizsgáztatott le, de azokat lvl 1esen vette fel, akkor 20x39, azaz 580 pontja van.
(A pont nem feltétlen valós, az egyszerűség kedvéért 1 szint = 1 pont a példában) -
#73247 PWND! -
sanyx85 #73246 Amúgy meg nem arra vagyok kíváncsi hogy mennyi és hányas szintű
embertől mennyi gp-t kapok hanem arra hogy lehet honor buffot
szerezni.
Lv 30tól vettem be a karikat és 35 karit vizsgáztattam le.
20 karit levizsgáztatott ember már benne van a top 50ben de én még nem.
Nekem nem a honor pont kell vagy mi hanem csak a buff.
Azt hogy lehet megszerezni. -
#73245 elég ostobák, a som pedig még alapból is jobb, hát még ha kínai str-es fegyó. -
#73244 Gahaahaha itt oltottak, hogy mit vitázunk, erre elkezdik, muhahaha, majd elolvasom holnap xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
sanyx85 #73243 Légyszíves ezt most magyarul mert nem tudok angolul. -
Mikk0 #73242 www.joymax.com/silkroad
Azon belül Game System/In game Community/Guardian System
Guardian Assistance will receive 10% of guardian's honor points when apprectice graduates.
Ranks will be renewed every day at 00:00 am, server standard time and in case of the same points, rank will be decided by earlier collected points.
If the registration level of the apprentice is above level 31, then the guardian will be receiving no honor points upon the
apprentice's graduation but only count will increase.
Felesleges ezen vitatkozni... -
#73241 ezzel úgy emlékszem pont nem voltam academyben... de részemről már lezártam a témát... -
Rabbit20 #73240 nem junior guardinként maradt vissza az a pár honor pont?.. mert őkis kapnak és gondolom ha utána csinálnak saját academy-t akkor azt visszakapják. -
#73239 sry *bizonyítja* akar lenni az elején...:) -
#73238 ez épp az én igazamat kibonyítja...
a te képeden is látszik, hogy vmi nincs rendben, és miért? ezért:
"If the registration level of the apprentice is above level 31, then the guardian will be receiving no honor points upon the
apprentice's graduation but only count will increase. "
elvileg nem szabadna, hogy 1 HP-d legyen csak, mégis van, tehát, a TE képed is azt mutatja, hogy bugos a játék...
"szted van és képi bizonyítékodis van , de nekemis :d "
Tulajdonképpen én ezt nem értem bocs:), szóval tegyük fel, neked van egy piros tollad, és van róla képed, és te állítod, hogy csak piros toll létezik, de nekem van egy piros és egy kék tollam, és van együtt a kettőről képem is. Elvileg ez ugyanaz, neked van bizonyítékod rá, hogy csak piros van, nekem meg van rá bizonyítékom, hogy van kék is? Attól hogy neked nincs kéked, attól még lehet hogy létezik nem? Gy.k.: KEK TOLL ~ BUG -
#73237 nem a HPra gondoltam, hanem az Lbetűs registrationos izébe a graduate NULLA-ra, de hallod.. hadjuk fölösleges vita szvsz nincs benne bug, szted van és képi bizonyítékodis van , de nekemis :d szal napokig írogathatánk mert mind2en oan tipusu Mberek vunk hogy kitartunk a magunk igaza mellett, na én off ^^ -
#73236 igen nagyon könnyű képet manipulálni, simán megcsinálhattam volna 5000 Hp-t, de ez eredeti képből lett kivágva és nem szerkesztettem, szóval mégiscsak vannak bugok az academyben -
#73235 ien nincsen, mást nemtudok rá mondani, én csak aztmondom amit tapasztalok, de érdekes módon hozzám se +, se - HP nemjött pedigmár igencsak 1éve megvan az academy-m hm, lehet velem direkt baszik ki a JM és nemad +HP-t :( csúnya jm
dsa
igazából két dolog járkál a fejembe, lehet hogy csak tényleg énnem kaptam +HPt ajándékba, vagy vmi kép manipulálás :d, épp most lestem meg paintba mien könnyű 0át rajzolni bele :D amúgymeg mind1, mert kurvára leszarom :) megvannak a buffjaim mert szenvedtem érte(meg a bot) aztán más nemérdekel :d -
#73234 ott a screen, úgy érzem mégsem lesz lezárva a téma:)
csak egyszerűen nyitottam egy academyt.... -
#73233 semmi bug nincs az academy systembe, max annyi hogy nemtették még be a 9d sun fegyókat, de az nembug, de amúgy minden oké, csak némeik lángelme nemtuggya felemészteni, ezt a megdöbbentő dolgot, pedig kurva egyxerű az egész, még jackytől megvárom azta screent aztán részemről bevan zárva ez a téma -
remélem most már elhiszed... -
#73231 jó, akkor most nyomj L betűt matching > registration és ott látod hogy mennyi graduatesed van, azt a screent is linkeld be lécci, mert oan nincs hogy szálnak a honor pontok gradu nélkül -
Rabbit20 #73230 jólvan csak azt írtad ilyet nemláttál még hát mutattam :D -
#73229 alapból én nem állítottam, hogy nem lehet, csak bebiggyesztettem, egy hivatalos szöveget, ha nem így van akkor bug...
amúgy ilyennel nem etetsz meg engem, nem azért van 1 HP-d mert 39-40, hanem az is egy bug...nézd meg ezt:
annyit csináltam csak, hogy nyitottam egy academyt, EGY kari nem fordult meg nálam, mégis van 22 HP-m... ennyit erről és a joymaxról, meg arról, hogy HP alapján rangsorolják a playereket -
#73228 here we go
1etlen graduates lv39en >lv40 = 1honor point -
#73227 #73223 mindenre választ ad, ja és pill linkelek egy képet, hogy lv39en bevettem lifeal egy karit ÉS voálá 1honor point =) -
Cat 02 #73226 Az a vicces h jacky-nek igaza van :D
Ám lehet 40-es és 60-as vizsgázókat másként minősíti. -
#73225 de amúgy ezt foghatnám egy kis bugra is, na mindegy, amúgy közben priviben is jött egy kis info:
"If the registration level of the apprentice is above level 31, then the guardian will be receiving no honor points upon the
apprentice's graduation but only count will increase. "
Cat: miről beszélsz? milyen fél oldalon keresztül? szerinted nem olvastam? elvileg ennek úgy kellene lennie ahogy én leírtam, az, hogy nem így van nem az én hibám...ha meg így kell lennie akkor kur..ra nem logikus, hogy graduatedet mutatja a honor ranking (most jön az, hogy személyiségi jogok?) -
#73224 minek kellett most ezt beillesztened? nem tudtad volna megvárni h alex reagáljon rá?? -
Rabbit20 #73223 Wolfen 59 graduates...
Itt első arany buffos 53al saffira...
-
Cat 02 #73222 Remélem olvastad h fél oldalon át ennek az ellentétét írták... -
#73221 Így még mindig azt állítom, hogy a graduatedek száma határozza meg azt, hogy hol állsz a honor rankingon, és a honor ranking pedig azt, hogy milyen buffokat kaphatsz, honor pontok csak kiegészítők, hogy vehess hülyeségeket (soxok) -
#73220 Végre egy konkrétum... ennek örülök, mert van min vitatkozni, szóval azt állítod, hogy honor pont alapján vannak sorba téve a playerek a Honor ranking-on. Na EZZEL nem értek egyet. Érdekes módon mégis a graduated alapján vannak rangsorolva az emberek, így nem tudom miért beszélsz honor pontról. Ha úgy lenne ahogy te állítod, akkor találnom kellene példát arra, hogy valakinek kevesebb graduated-je van de mégis előrébb van mint az akinek több van.
Szóval tegyük fel nekem van 39 graduatedem, 39 honor pontal, és neked 2 graduated 78 honor pontal, akkor te előrébb szerepelsz a rankingon és neked van több buffod? Mert én ilyet nem láttam még...
Más: azt mondod, hogy jobban értesz hozzá, mert vagy 80-90 karit felvágtál már... ezt nem értem
szóval azért, mert te többször ismételted meg ugyanazt a folyamatot mint pl én már többet tudsz? mert én kb 20-25 karit húztam csak fel, te ezt megcsináltad négyszer, akkor már több tapasztalatod van? -
#73219 jaj istenem xD jacky nebeszélj hülyeséget pls... ezzel totál ki Xelted magad mivel hiába van 100000 graduatesed, de mind lv39esen vetted be nemleszel első mivel az csak 100000 honor pont, és a honor rankon is a honor pont alapján tolja hiába látod csak a graduatest, ACADEMY = HONOR PONT > GRADUATES, vágod 1graduatesért kaphatsz vagy 39 honor pontot vagy 1pontot, vágod miről beszélek már? sztem kurvára nemértesz az academy cucchoz, és azért nekem van benne tapasztalatom mert igencsak 80-90karit felvágtam már lv40re =) szal hogy reális adatokat mondjak, hiába van 39graduatesed, amiket lv39en vettél be mert az 39 HONOR PONT, és ha lv1en veszel be egy karit és lv40en levizsgáztatod, akkor 39 honor pontot kapsz SZÓVAL, ugyanott vagy, csak 1karit csináltál és nem 39et xd kthxbai :) -
#73218 Akkor ajánlom, hogy olvasd el még egyszer figyelmesen a postomat, ne keverd össze a honor pontot a graduated-el...
Honor rankon akkor jutsz előre, ha graduatedből sok van neked, így lesznek honor buffjaid, és ehhez elég az amit te leírtál, hogy 39ről 40re az academybe húzz karikat, honor pontnak ehhez nincs köze szvsz... (és én honor pontokról beszéltem) -
Cat 02 #73217 75 ön jó motiváló erő egy 76-os som :D -
#73216 jah, csak som kutyának se kell, nálunk is megy a biznisz hogy úúú som glavie úúúú som fiszimfaszom.. azt a 85+7es jobban adja neki mint egy szaros som, rádásul kb a dupla ára neki GG stupid turks xd -
Hay #73215 Cső skacok.
Mikortól lehet csak a legend3 plusszal nyomni? -
Cat 02 #73214 Na jah, de ott meg d9-es sox-okat bagoért adják :) (76 os som xbow 150 millért... :D) -
surr3al #73213 be fogják:) ksron már d10 van, és ott van d9 seal of honor -
Rabbit20 #73212 honor buff?..
----------------
Atisz: most nemis mindegy h 50 vagy 51es mob ^^ ishaden van jó safe spot azért ott szoktam :) -
#73211 nemtom hogyvagy vele, de én nagyívből leszarom hogy miért lehet beváltani, nekem azért kell hogy rajtam legyen a 3buff kthxbai. -
#73210 ha van 500,000 honor pontod azzal nem csak a seggedet törlöd ki? dehogynem... mit tudsz csinálni vele? semmit...
veszel 8D honoros sunt? mit érsz el vele, kb a lvl 70 sun tud annyit mint egy 64 som, amit a mobok droppoltak, szart sem ér a honor pont, és arra meg ne számíts, hogy gaymax valaha is be fogja rakni a 9D soxokat, ha igen, akkor sem érsz vele semmit, csak villogni tudsz vele, megéri? -
Cat 02 #73209 Meg kedves törökök rádhúzzák a mobokat és bb...