82377
Silkroad Online (iSRO)
    10$ volt még Athenson egy hete kb.
  • Kryon
    nem, potival/buffal ló nélkül
    amúgy igen
  • random001
    Csak úgy eszembe jutott így korán reggel :) Lv100-on is majd a 60-as lóval fogunk rohangálni?
  • Balázs2
    Utánajártam, Athenson 20,5 $ 100 mil no comment, Venicén meg durván 11 $ -.-
  • Balázs2
    *6 $ volt 100 mil
  • Balázs2
    ezt nem értem? 11 tetves dollár 100 mil az 2200 forint, és volt 2000 ft, volt mikor 6 $ volt 1000 mil? emlékszem mikor még simán 35-40$ é ment, azota ez 11 dolár ez lófütyi, probáltam eladni goldot természetesen magyarok körébe, és reménytelen, 1 szem nem kellett:) ha aztmondtam 3,4k huf, azzal jöttek h meg lehet venni 2000 ftért:)
  • Kryon
    ezek szerint nem vagyok tévedhetetlen :D
    de fél év sro mentes élet után ez már nem motivál :)
  • surr3al
    kösz szépen, de az volt az első, hogy ott néztem :) btw megoldottam, úgyhogy tudom folytatni a karim :D:D:D
    Mostanában emelték duplájára goldárakat ^^
  • Kryon
    az árak annyira lementek, hogy csak ezért már nem éri meg fenntartani karaktert,rendes áron gold eladhatatlan, önköltséget sem fedezi
    tendenciára emlékezve nem hinném, hogy sok változás lenne mióta ez engem már nem érint...
  • Atisz #73606
    Gold eladás? Szerintem inkább azt is veszi a legtöbb ember :)

A kari eladás pedig nem jelent folyamatos bevételt (gondolom én - mert ugye akik ezt iparszerűen űzik, azokat nem playereknek hívják)
  • Cat 02 #73605
    Bár itt gold meg kari eladásból el lehet lenni :)
  • Atisz #73604
    Hahaha, bocs... de durva. 7 napig él, még ez a degradált verzió is, a fizetős meg havidíjas, mint a béka...
    Aki ezek után ezt is venni fogja, az már elmondhatja hogy 1 havidíjas játékot nyom 3 árából :D
  • doxadmin
    Aláírásokban látod. Ám zeus szerver, ha jönnél pm-elj itt. Bár még nem upolt a játék, de remélem holnap hajnalban működni fog.

#73597 is-is szintén aláírás

#73599 DS forumán találsz segítséget ksro-hoz, annó én is onnan lestem mit merre hogyan.
  • Blaziuska
    Jaj bocs most látom hogy AvataR üzenetére válaszoltatok xD
    Sry :D
  • Blaziuska
    Nah jólvan, ha nemtudtok normálisan válaszolni akkor inkább nem kérdezek.
  • Cat 02 #73600
    btw 17 majdnem felnőtt :D
  • surr3al
    na még egy kérdés jön; mégpedig nem-e tud valaki megoldást arra, hogy t-online-nal hogy lehet ksrozni? régen ment nekem, nemtom már miért nem megy. modem áramtalanítást én is ismerem, megcsináltam párszor nem megy. 3 órán keresztül csak azt csináltam, és nem müködik. valaki? nemtud senki megoldást? jah és tudom, hogy ez isro forum, csak máshova nem nagyon tudtam beírni :) szal köszi ha válaszoltok
  • THeArrow
    haha fak papi :D
  • Blaziuska
    Meg Európai vagy a Kínai kontinensen játszotok?
  • Blaziuska
    Ott játszanék én is :D
  • Cat 02 #73595
    Mit változtatna azon h mi hol játszunk ?
  • Blaziuska
    Írja már be pls mindenki hogy melyik szerveren játszik, sokat segítene abban hogy hol helyezkedjek el.
    Köszi
  • at16
    PLUTO szerver*
  • at16
    lvl76 55m goldal + 340k sp-vel 2hwarrior+cleric mennyit érhet? kb

mert el szeretném adni és befejezni sro-t.
  • gameplusz
    Rofl.
  • gameplusz
    Egyenlőre sehogy. És sajnos teleportnál és halálnál is elvész.
  • frzoz
    HELLOOOOOOO !

xX_skull_Xx = lvl90 :D:D gzgzgz nekem :D
    nah jo csak annyit akarok megkérdezni hogy ebben az uj ruciban azt hogy lehet megcsinálni hogy max upgardes legyen ????
  • Saxo17
    Úgy hallottam guildba h az a guild (mi) akiké jelenleg a FW, nem tudunk menni Bandit Den Fortress-re mivel a GM nem tud reggelni, viszont a többi guild már tud. Ez most tényleg így lesz? Mert az elég nagy gáz :(
  • donatus13
    Azta mennyi new player van:D
  • Blaziuska
    Helo mindenkinek :D
    Elkezdtem játszani a játékkal (most az athens szerveren vagyok és európában, de ha gondoljátok még áttudok menni máshova) és azt szeretném megkérdezni hogy beléphetek-e a magyar klánba? Mivel csak jobb magyarok közt lennie egy magyarnak :D
    Előre is kösz
  • random001
    Természetesen gondolom ki stallozni sem lehet. :S Igy meg valóban semmi értelme. Talán úgy lenne ha utánna lehetne aktiválni majd. De nyilván azt sem lehet.

Én modjuk a fő karimnak vettem, de gondoltam a többivel neki állok boxot gyűjteni had legyen azoknak is. De így full semmi értelme.
  • donatus13
    Nem de én boxot nem gyűjtöm mert semmi értelmeset nem ad.
  • doxadmin
    én már annak is örülnék ha upolna xD De ha nem nem, max nem veszek silket xD
  • Cat 02 #73578
    És újfajta boxot szedi ? o.O
  • donatus13
    agbot már update után működött simán szóval ezzel nem értek egyet :P
  • Cat 02 #73576
    Nincs agbot meg sm se, szal mint a karikacsapás... 7köznap is megvan ha próbálkozik az ember. Nekem inkább az a baj h a kliens nem indul =\
  • donatus13
    nem mindenkinek megy ám olyan simán a 3-4 client :D
  • Balázs2
    belépni szerintem egyszerű, 3 karival amin nincs prem általába 5-10 perc hétköznap, ha az ember elindít ugye 3-4 clientet, és mindegyiken egy accal probálkozik sec-perc:D