Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anyám, néztem árlistáét, nem kicsit huzzák le az embereket😄 kiaz barom aki ráfog költeni ennyit még drágább mint az isro xD

ez ecsro vipen van^^

botforum.co.cc :p

Afk volt ? 😄
Mert elkezd lökdösni aztán kapsz 1 strong-ot és see u never 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Atisz
Az nagyon jól bírta akkor... gondolom pre +-sza volt meg szét volt buffolva.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Wizard simán öli +10-15 szinteseket berzben. Akkor van gáz ha 1 lion-tól halsz 😄

Atisz
Wizard nagyon kemény lett. Ha megnézed, ugye a mag dmg mindig sokkal nagyon mint a phy. Eu-s kariknál nincs bónusz dmg, ha növeled a mastery-t (mint a kínaiaknál), de a wizardnak és a warlocknak igen. Aztán ott van még a passzív elemi dmg növelés és a hp felezõ. Ha ezt egy lvl 100-es wiz-nál nézzük akkor +225%dmg, ami gyakorlatilag mindent 1 lövéssé egyszerûsít le.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Kezelési ktsg. A paypal egy internetes bank és nem ingyen dolgozik. Ha joynaxnek direkt lehetne utalni, akkor nem lenne felár és még az inspection-öket is el lehetne kerülni. De valamiért még is így csinálják (lehet hogy az egyik dél koreai mufti fia a paypalnál "dolgozik" 😄)

Hali..eladó 51es pure str glavier acc olympus serveren pw váltóval természetesen mert én már másik accon játszom a bladeremmel. 6d garment ruhában, 50es wolffal..akit érdekel dobjon egy emailt [email protected]
A tegnapi inspi után nem jöttek junikok, csak utána kb másfél órával, akkor viszont 1szerre. Máshol is igy volt, vagy csak a pluton?

sokmindentúl függ:
-wizardnak mennyi INT van a cuccaiban
-neked neked mennyi INT (a mag védelem miatt) és STR

Én pl 79-en 76+5 full blue staffal, lájftörnóverrel, és berzivel 11K (!) nyomtam meteorral egy 82 full STR kinai bowos thiefbe. Erre varjál gombot. Pedig van 18k MP-m. Utána a srác még kibírt egy földet és egy 3as jeget, de lángszórót már nem 😊))

ja de látom. sry😄

de képek télleg nincsenek 😊

én nemtudom hogy mit látsz, de nálam nincs banner 😄😄😄

már vagy 2 hete eltünt, fehérség van nálam.
(Firefox)

Zaylka
Hát igy, hogy a bannerrõl is ez csepeg szerintem nem nagyon szólhatnak meg ezért. 😊

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

Jah...
Mekkora lol már h pont dropja van 😄

Morphin
béka<#vigyor2> mind1 copy-paste-refresh-enjoy

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
mostanában sokan szórakoznak a lovas buggal ^^

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

ha 90en lesz normális karinak méltó +5 full pinpess sett, és magadta teszed 45 seces mag def buffot, akkor nem fogsz behalni a meteortól, viszont szar cuccaid lesznek és nem lesz rajtad 45 seces mag buffod, akkor kampec kb fõleg egy normális settes, fegyveres wizard nukolja meteort..

heavybe vok

Robe/Light armor ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

67es vagyok 1h Warrior (ugye ennek azért nagyobb a mag defenseje is meg minden)
de igy is egy meteortól meghalok. bazz 12-13k-t lõ belém Lifecontrollal a kurva wizard.

a 2h-s ba mennyit lõne? . semmi esély. pedig ff vagyok meg 90ig megvan a kellõ sp

lvl90en is egy lövés lesz a wizardnak egy warrior?

Szted paypal-nak mi haszna lenne ha nem vonna le valamennyi pénzt átutalásnál ?

Az átváltás az az árfolyamok közti különbség miatt van, de azt ne keevrjük ide sztem😛

Az meg nyílvánvaló dolog hogy a Joy lehúzza egy picit az emebreket, mert olyan játékot még se csinálhatnak, ami azért midnen téren szép eredményeket érnének el. Lsd. log in,botok😊

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

Pedig van valamennyi. Plussz átváltás.

kezelési súly(költség??) avyg mi a fax? XDD Ilyenrõl még nem hallottam, ez nem egy bank-_- Bár a joymax is ahsonlóan zsákmányolja ki az emebreket, de ez egy másik, nem ide illõ téma😊

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

amúgy meg 16$ sztem csak 3200 😊 és énse tom miaz a 850 😄

asd

draxler12345
Tudom hogy nem erre való a fórum de fontos eladnom egy karit mert kell a pénz arra hogy kitudjam fizetni az 1 hónapos non stop powersp-t és az utána lévõ power level-t 72 ig.
Szval. Egy röviden egy Neptunon lévõ 1:5 hybrid int spear kariról lenne szó, akit érdekel bõvebb infóér írjon pm-et vagy vegyen fel msnre> [email protected]
Elõnyösebb lenne a pm írás mert ritkán járok msnre.
Elnézést kérek emiatt de ez nekem nagyon fontos :]

doxadmin
ingyenesnek ingyenes. Nem vagy kötelezve arra hogy vegyél valamit. Az már más kérdés hogy úgy osztják a lapokat, hogyha fejlõdni is akarsz venned kellejen valamit.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

JackyBoy
milyen 850 kezelési súly? hol élsz te?

btw súj? :/

back from the past.

JethroHUN
16$ = 3520 Ft, Paypalal +850 kezelési súj és 4 hetente, + ha még akarsz premium cuccokat akkor már 10e ... pénzt nem ér ez a játék, még h ingyenes, jó nagy átverés a készítõk részérõl.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

értem oké köszönöm😊

Én a vízilovakkal vagyok !!!

gameplusz
4 hétre szól, 160 silk=16$, egy nullát leveszel a silkbõl és megkapod dollárban.

Btw R.I.P. Triel_Baenre.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

és ez hogy van 100 silk menyibe kerül KB???
és ha egyszer emgscinálom az akkor örökké fog tatani azon a felhasználón?

Premiummal elsõre beenged. 160 silk körül van az ezüst asszem, de ingame/hiv oldalon lesd meg.

Üdv én csak annyit szeretnék megkérdezni hogy õõõ visszaolvastam a fórumot és ott azt írja valaki hogy Vegyél Prémiumot. Ilyen tényleg létezik és hogy milyen díjba mert a szerverek délután tele vannak és erre kéne valami megoldás.<#zavart2>elöre kössz😄

Andr0
én vmi olyasmit hallottam hogy a nuke a saját fajta imbue-jával erõsebb de ezt foggalmam sincs merre hallottam már

Armin & Ayu fan

hát light nuke erõsebb mint fire nuke... viszont sztem fire imbue erõsebb mint light imbue 😄 de am sztem nuke meg imbue erõssége is random min és max között minden ellövésnél szal néha érdekes a sebzés.

asd

doxadmin
Lol. Kezdj el pwlevelezni, azt egyszer majd kapsz valamit. <#vigyor>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

neptune-on még honor buff sincs szal😊) no comment gaymax...

Az lehetséges h Light nuke, light imbue-val nagyobbat üt mint fire-el ? És fordítva is ? o.O

bazz te vagy beteg vagy, vagy 5 éves.

😄 ilyet

jack0101
? helyett , az elején

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

jack0101
BOCSI ? HOGY ILYET KÉRDEZEK, DE MEGKÉRDEZEM.
MELYIK A LEGJOBB PÉNZGYÛJTÕ KARI?
ÉS A GLAVIÉS JÓ EBBEN A DOLOGBAN?

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

draxler12345
Na végre van esze a freemailnek, megcsinálták hogy tudjak pw-t váltani és így betudok lépni az e-mailemre ^^,

gameplusz
1h verzióval is elég jól lehet haladni...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

doxadmin
Nálunk 25 nél van meg az elsõ buff, kb 40 kell a 2. hoz, 3. 90 fölött van.

Atisz
2-h kard eu (str természetesen). Esetleg wizard, ha fejlõdni is akarsz és nem botolsz.

Atisz
Attól függ mennyi a hardcore megabotter a szerveren 😉
Nálunk 50 is kevés már a bronzhoz, szted?

Atisz
Akkor az /hacked, biztos vmi rossz géprõl megnézted vmikor az emailedet (bár arról fogalmam sincs mire jó egy email címet megszerezni amikor kb. 2 perc a reg)

doxadmin
Jó rev6 ban nem szabad bízni. Több mint 1 hónapja léptem 90et de 87esnek ír, a másik hogy 3-5 hete már hogy eladtam a bowomat, mégia az a wts-es szöveg van bennt. Én csak azért járok oda hogy képben legyek mikor ölték az unikokat, vagy hogy egy adott guildnak kik a tagjai. <#vigyor>

JackyBoy
ez borzasztó.. szerintem jelentsd fel õket...

back from the past.