Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
hmm, bár lehet felesleges a ptben a +41% mag attack(inteseknek)/ -38%elnyelés (phys, vagy magic)
Zeus: 74 int S/S cold/light/fire pihenő... 87 pure str Blader bicheon/light/fire
Elsõdlegesen bard, a subclass cleric, igaz nem FF, de elég szép támogatást nyújt pt-ben a dance/tambour -al.
még csak 81 vagyok, de a 85-87es mobokból 3-4 pt-s nem gáz ha ott van(blader nem túl komoly settben), és a dance of wizardy +41% az inteseknek igazi aratás.
Tehát nekem nem tûnik rosznak a bard, mind pt-ben, mind egyedül jó buildnak tûnik.
Zeus: 74 int S/S cold/light/fire pihenő... 87 pure str Blader bicheon/light/fire
back from the past.
back from the past.
Amúgy én is force bower vagyok.
Annyi,hogy ha az ember mobot statusol akkor tart több ideig.
Amúgy jah,ugyanannyi.Távolharci power!😄
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
megváltoztatnám a pw ere kéri a kedvenc sport csapatom-_-' hát de nem i azt a kérdést választottam--_-' jaj ilyenkor mit lehet tenni?xD semmit?😞(
back from the past.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Armin & Ayu fan
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Force csak pvp,fw,gw,job.
Moboláshoz nem éri meg,idõbe telik
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-
back from the past.
Kicsit furcsálom hogy hetek óta ugyanazok ölik le az unikokat, néha néha be csúszik 1-1 új név, de a többség ugyanaz.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
"NINCS LEGERÕSEBB KARAKTER, FELESLEGES ERRÕL KÉRDEZÕSKÖDNI."