Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Én is angel winget akarok, nekem ez 3. cucc jöttb e legjobban a 3. legelsõ, angel dewil wings helówín-es😄, devil tudtam venni másik 2-rõl lekéstem, és most itt lehetõség, egyik silkes lesz a másik talán eventes és nem lesz átvágás😄
Drax!Annyian sírnak h scammelik õket komolyan nem értem, nem kell venni olyan cuccot ami 1 bil felett van.. akit cserén keresztül vagy stallba vernek át, megis érdemli, ám már taxizásra figyelek, me a sok kis genyóvári átvágna.. már ott az összeg és kilép, arra odafigyelek😄
Nálunk folyton mennek globalok h ez scammer meg, annyira egyértelmû kb. hogy ami 1 bil felett van cucc azzal egy ideig scammerkodni fognak, nem kell meglepõdni rajta..
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
asd
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
bich,light,ice
bich,light,fire és ice 30 ig ice shield miatt ?
Mert ugye fire sokkal erõsebb, csak a védelem gázos. PvP-ben meg úgyis csak döntögetni kell, mobok ellen meg jó az light is.
amugy sztem farmereknek hamar összejön szett
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Dodging Scroll 1, Hit Scroll 1, Moving Speed Scroll 1, Trigger Scroll 1, 500 HP increase Scroll 1, 500 MP increase Scroll 1, HP Recovery Grain (Small), MP Recovery Grain (Small), Vigor Recovery Grain (Small), Mangyang Balloon, Movoi Balloon, Wizard's Hat (M), Witch's Hat (F), Wizard's Costume (M), Witch's Costume (F), Wizard's Broomstick (M), Witch's Broomstick (F)
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
itttt
Nagyon nagy szám megy hátérbe, egyik kedvencem mostanába^^
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
No stress?
Amúgy van neked kínai karid? Te nem wizard vagy?😛
Am. télleg naon jó, legalábbis nekem bejön fõleg ezzel a számmal..😄
építõ kritikát elfogadok, másmiet nem kthxbai 😄 tom h lehetne jobb, vegassal meg mifene, de muvi mékörhöz se értek annyira nemmég egy oanhoz ^^ naszal itten >
Hexetra - aege pvp
De ha Neked is van írd le írj egy árat és egy elérhetõséget és mondom a gyereknek.😊
Amúgy sok sikert a kari eladáshoz. Van egy ismerõs aki nukert akar venni, esetleg megkérdezzem ?
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
back from the past.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn