Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
megölöd a mobokat, dobnak kulcsot, kinyilik az "ajtó" kiszaladsz felveszed a zászlót és visszatérsz a ti termetekbe ahol öltétek a mobkkat és leteszed a zászlót, aztán bevéded.
ugyan ez a feladat a másik csapatnak is
forditsad le és megtudod hogy mit kell csinálni xD
A 90es crossbowosuk nélkül res scrollal sztem még tovább tartott volna.
Utánna este nagyot zakóztak a hungaria-tól, sajna abban nem voltam benne.
Zeus: 74 int S/S cold/light/fire pihenő... 87 pure str Blader bicheon/light/fire
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Kapható tárgyak listája:
Dodging Scroll 1, Hit Scroll 1, Moving Speed Scroll 1, Trigger Scroll 1, 500 HP increase Scroll 1, 500 MP increase Scroll 1, HP Recovery Grain (Small), MP Recovery Grain (Small), Vigor Recovery Grain (Small), Mangyang Balloon, Movoi Balloon, Wizard's Hat (M), Witch's Hat (F), Wizard's Costume (M), Witch's Costume (F), Wizard's Broomstick (M), Witch's Broomstick (F)
Igen, Haloween set, amelyet régen Silkért lehetett kapni. Nincs róla info, hogy lehet-e rá kéket rakni, de nagy valószinüséggel nem.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ezen az eventem akkor venni lehetlesz boszorány rucit, vagy kapni?
Eldorado: 64 Force Glaive ^^
asd
Nekem ennyi a gondom a force-szal... pvpben nagyon zavar, hogy nem tudnak eus buffok nélkül játszani, de az maradjon az én dolgom... õk már csak ilyenek maradnak...
12sky2 // equinox //d12r1(lvl157) // abbahagyva 9dragons // nirvana // fc5 (lvl113) // shaolin nuker // inaktív sro-r // gobi // lvl120 // force nuker // inaktív
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
<#alien2>#alien2>
Az event Október 28-tól November 11-ig tart. A szörnyek Jewel Box-ot dobnak, amelyet So-Ok-nál be lehet váltani és ad valamit. " - silkroad.extra.hu
Cat-et kérdezd meg, Vele beszéltem legelõször Neki is az igazi életkorom mondtam.. nem szokásom hazudni.=)
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
meg ékezetet nem kéne belerakni 😄
inkább segíts plz;-)
asd
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Bár lehet nem 1 perc xD
ps-el 1 perc.