82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #73995
    Nem a quest ?
  • Rabbit20
    Nemtudjátok milehet az h csomó helyen 85ös wingek jelennek meg? cave-be meg mindenhol ...
  • Doomista
    omg nekem is csomoszor megszakad a net...
    tonline vagy e ?
  • Maala
    Jó, persze, ha nekem is normális netem lenne, nem olyan, amiben mexakad a net 5percenként, akkor biztos nekem sem ilyen gagyik lennének a mutatóim...
  • Cat 02 #73991
    Zuhaha, 6 órával többet codoztam :P
  • frzoz
    Enyém:P
  • Doomista
    pff...xfiren rohatt késön csatlakoztam...hidd el 6x lenne egykét játéknál az idö...
  • Cat 02 #73988
    jabocs
  • Doomista
    ti nem is dolgoztok,nagy kamu az egész amit leirtok...kockultok és botoztok éjjel nappal sron 500 karival ! ez az igazság ! :DD
    Hát aki afkul meg no ts azt érhetik meglepetések 4 hónap után :)
  • Maala
    Te dolgozol? Miket meg nem tud az embör. :D
    Hazudsz kutya xD
    Akkor update: jarl volt benn vele grindelni mikor melóztam, illetve Mihály vesz rá silket ;)
  • gameplusz
    Hát én már voltam Shyurival, asszem :P
  • Maala
    Höhö, mik ki nem derülnek. :D
  • Maala
    Volt már bent vele Nomak, Avi, Thug, WuFra, meg Jarl is tán, meg én... De a mostani jelszót csak Avi meg én tudjuk, mert más nem kérte...

De anno pl. a bosnyákokkal is használtuk egymás kariját, mégsem volt abból sem gond 1x sem, sőt, a SoSun Blade-jüket is ideadták, hogy húzzuk a karikat.

Meg még voltak/vannak 1 páran. :) G+ is azért teker, hogy 1x beléphessen Shyurival. LOL. :D
    Jarl, Mihály meg én, ez 3 ember.
    No meg a gazdája :D
  • Cat 02 #73978
    Maala új címét tudod ? :P
    Mindig vannak kivételek, én accaimat is tudták/tudják páran, de csak akiben tényleg megbízok (magyar, ismerem, tudom hol lakik stb.)
    Nyakra főre nem osztogatom. ;)
  • Cat 02 #73976
    Shyurinak hányan tudják ? :P
  • Maala
    Egyetértesz? Váltsak jelszót? Vagy váltasz te? :D
  • Cat 02 #73974
    De most aki megadja egy olyannak akit nem ismer az magára vessen...
  • doxadmin
    igen, csak mondjuk egy lv 88as kari kb 200 mill + itemek + ládába ami van igen kecsegtető egy olyannak aki lv 50 és semmit sem költött még a karijára. Na mindegy buktuk (ta), de legalább megtanulta hogy nem bízhat meg mindenkiben. Ám érdekesség hogy a wolfját megtalálták egy stalloló (xzgege vagy milyen nevű) karinál. Ez nem fér amúgy a fejembe hogy se pk, se guild/unio megszüntetve.
  • Rabbit20
    hát nemtom nekem tudták páran jelszavam akikben megbízok mégse lettem feltörve, sőt régi klántárs (egy kolumbiai gyerek) botolta is karimat mikor nemvolt netem és azóta se váltottam pw-t csak most h eladtam karit...
    klánból nem egy gyereknek veszem én silket... mégse kell egyiknek se félnie h feltöröm -.-
  • szeki87
    hello szereztem egy seal of star os lvl 8 as bowot meniér adjam el szerintetek???
    kösz hello kellemes ünepeket
  • doxadmin
    még annyi hogy azért gondoljuk hogy ismerős, mert a guild megvan guild ládában megvan minden, és unio is a mienk. És nincs pk sem. csak eltünt a pénz meg itemek
  • donatus13
    5 ből 1 reálisabb :)
  • doxadmin
    én is tudtam, de személyesen is ismerem, stalloztam neki kab 300-600millt, nem fogom lerámolni. Ám nem mindegyik de 100ból 1 biztos
    Egyetértek
  • Balázs2
    jelszavát után, ---az mind megérdemli hogy feltörjék---
  • Balázs2
    Összes buzi gyerek aki kiadja buzi barátjnak a buzi jelszavát az mind sro-ba? ne nevetessetek, van 1-2 példa persze, de általába 2-3 hónap múlva az egyik lepakolja a másikat, aztán megy a köpködés egymásra, sorry a nyers modorért, nem tudom mért kell csodálkozni azon hogy valakit feltörnek mikor többen tudják a jelszavát, nem is kell h többen tudják, elég 1 ember is !!
    Ami késik, nem múlik :P
  • Cat 02 #73963
    Nálunk is ilyesmi volt, fel lett törve gm, igaz storage kifosztva, volt egy notice h legközelebb jobb jelszód legyen és szvsz.
  • doxadmin
    lemaradt. Kari legit volt, se bot, se no dc, se más hülyeség. (lv 88) Csak én hiszem azt, hogy a közeli simerősök voltak, kik tudták a jelszót? O.o
  • doxadmin
    Sajnos feltörték guild masterünk, kari kifosztva. DE storange tele, guildból senki nem lette bannolva, unio megvan, mivel 3-4 napja mi hoztuk össze újra. Kicsit fura hogy se pk, és guild /unio is megvan.
  • doxadmin
    muammer az pvpzik, arra én is rátámadtam párszor, de harputlu kariját még 1x nem láttam pvp vagy job közben. ( Szedi a 90es chesteket sátánból + a sunokat, minek jobolna? )
  • Atisz #73959
    Csak ha ingyen van (rengeteg idő/pénz). Csak ugye ha ingyen van akkor valszeg kari csere akkor meg ugye fennáll a scam-alert...

Szerintem jó az a glaiver, bizonyos szituációkban sokkal jobb, mint a rogue.
  • w34p0nz
    Bocs a duplapostért...
    Igen Zeuson ez volt, és ahogy látom ez is van, a kuvaitiak pvpznek, meg a +7-es setes sunos németek, meg még egy-két balf@sz török, akikkel a kuvaitiak b@szakodnak... Ha egyedül kimész pvpzni ritkán látni "normális" arcot...
  • w34p0nz
    muammer06-tal én pvpztem még anno, jónéhány hónappal ezelőtt...
  • donatus13
    Rugo pk2 hack mentes emberek ellen bármilyen szinten kiváló láthatatlanságból dagger prickel nagyon erős crossos meg jó távolról tud támadni és borít is szóval jó .