82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #73995 Nem a quest ? -
Rabbit20 #73994 Nemtudjátok milehet az h csomó helyen 85ös wingek jelennek meg? cave-be meg mindenhol ... -
#73993 omg nekem is csomoszor megszakad a net...
tonline vagy e ? -
#73992 Jó, persze, ha nekem is normális netem lenne, nem olyan, amiben mexakad a net 5percenként, akkor biztos nekem sem ilyen gagyik lennének a mutatóim... -
Cat 02 #73991 Zuhaha, 6 órával többet codoztam :P -
#73990 Enyém:P -
#73989 pff...xfiren rohatt késön csatlakoztam...hidd el 6x lenne egykét játéknál az idö... -
Cat 02 #73988 jabocs -
#73987 ti nem is dolgoztok,nagy kamu az egész amit leirtok...kockultok és botoztok éjjel nappal sron 500 karival ! ez az igazság ! :DD -
#73986 Hát aki afkul meg no ts azt érhetik meglepetések 4 hónap után :) -
#73985 Te dolgozol? Miket meg nem tud az embör. :D -
#73984 Hazudsz kutya xD -
#73983 Akkor update: jarl volt benn vele grindelni mikor melóztam, illetve Mihály vesz rá silket ;) -
#73982 Hát én már voltam Shyurival, asszem :P -
#73981 Höhö, mik ki nem derülnek. :D -
#73980 Volt már bent vele Nomak, Avi, Thug, WuFra, meg Jarl is tán, meg én... De a mostani jelszót csak Avi meg én tudjuk, mert más nem kérte...
De anno pl. a bosnyákokkal is használtuk egymás kariját, mégsem volt abból sem gond 1x sem, sőt, a SoSun Blade-jüket is ideadták, hogy húzzuk a karikat.
Meg még voltak/vannak 1 páran. :) G+ is azért teker, hogy 1x beléphessen Shyurival. LOL. :D -
#73979 Jarl, Mihály meg én, ez 3 ember.
No meg a gazdája :D -
Cat 02 #73978 Maala új címét tudod ? :P -
#73977 Mindig vannak kivételek, én accaimat is tudták/tudják páran, de csak akiben tényleg megbízok (magyar, ismerem, tudom hol lakik stb.)
Nyakra főre nem osztogatom. ;) -
Cat 02 #73976 Shyurinak hányan tudják ? :P -
#73975 Egyetértesz? Váltsak jelszót? Vagy váltasz te? :D -
Cat 02 #73974 De most aki megadja egy olyannak akit nem ismer az magára vessen... -
#73973 igen, csak mondjuk egy lv 88as kari kb 200 mill + itemek + ládába ami van igen kecsegtető egy olyannak aki lv 50 és semmit sem költött még a karijára. Na mindegy buktuk (ta), de legalább megtanulta hogy nem bízhat meg mindenkiben. Ám érdekesség hogy a wolfját megtalálták egy stalloló (xzgege vagy milyen nevű) karinál. Ez nem fér amúgy a fejembe hogy se pk, se guild/unio megszüntetve. -
Rabbit20 #73972 hát nemtom nekem tudták páran jelszavam akikben megbízok mégse lettem feltörve, sőt régi klántárs (egy kolumbiai gyerek) botolta is karimat mikor nemvolt netem és azóta se váltottam pw-t csak most h eladtam karit...
klánból nem egy gyereknek veszem én silket... mégse kell egyiknek se félnie h feltöröm -.- -
szeki87 #73971 hello szereztem egy seal of star os lvl 8 as bowot meniér adjam el szerintetek???
kösz hello kellemes ünepeket
-
#73970 még annyi hogy azért gondoljuk hogy ismerős, mert a guild megvan guild ládában megvan minden, és unio is a mienk. És nincs pk sem. csak eltünt a pénz meg itemek -
donatus13 #73969 5 ből 1 reálisabb :) -
#73968 én is tudtam, de személyesen is ismerem, stalloztam neki kab 300-600millt, nem fogom lerámolni. Ám nem mindegyik de 100ból 1 biztos
-
#73967 Egyetértek -
Balázs2 #73966 jelszavát után, ---az mind megérdemli hogy feltörjék--- -
Balázs2 #73965 Összes buzi gyerek aki kiadja buzi barátjnak a buzi jelszavát az mind sro-ba? ne nevetessetek, van 1-2 példa persze, de általába 2-3 hónap múlva az egyik lepakolja a másikat, aztán megy a köpködés egymásra, sorry a nyers modorért, nem tudom mért kell csodálkozni azon hogy valakit feltörnek mikor többen tudják a jelszavát, nem is kell h többen tudják, elég 1 ember is !! -
#73964 Ami késik, nem múlik :P -
Cat 02 #73963 Nálunk is ilyesmi volt, fel lett törve gm, igaz storage kifosztva, volt egy notice h legközelebb jobb jelszód legyen és szvsz. -
#73962 lemaradt. Kari legit volt, se bot, se no dc, se más hülyeség. (lv 88) Csak én hiszem azt, hogy a közeli simerősök voltak, kik tudták a jelszót? O.o -
#73961 Sajnos feltörték guild masterünk, kari kifosztva. DE storange tele, guildból senki nem lette bannolva, unio megvan, mivel 3-4 napja mi hoztuk össze újra. Kicsit fura hogy se pk, és guild /unio is megvan. -
#73960 muammer az pvpzik, arra én is rátámadtam párszor, de harputlu kariját még 1x nem láttam pvp vagy job közben. ( Szedi a 90es chesteket sátánból + a sunokat, minek jobolna? ) -
#73959 Csak ha ingyen van (rengeteg idő/pénz). Csak ugye ha ingyen van akkor valszeg kari csere akkor meg ugye fennáll a scam-alert...
Szerintem jó az a glaiver, bizonyos szituációkban sokkal jobb, mint a rogue. -
w34p0nz #73958 Bocs a duplapostért...
Igen Zeuson ez volt, és ahogy látom ez is van, a kuvaitiak pvpznek, meg a +7-es setes sunos németek, meg még egy-két balf@sz török, akikkel a kuvaitiak b@szakodnak... Ha egyedül kimész pvpzni ritkán látni "normális" arcot... -
w34p0nz #73957 muammer06-tal én pvpztem még anno, jónéhány hónappal ezelőtt... -
donatus13 #73956 Rugo pk2 hack mentes emberek ellen bármilyen szinten kiváló láthatatlanságból dagger prickel nagyon erős crossos meg jó távolról tud támadni és borít is szóval jó .