82377
Silkroad Online (iSRO)
-
freeman49 #73955 Tapasztalt rogue-k felé egy kérdés. 90en h boldogulnak a kínai karik ellen pvpben? Érdemes glavieről ----> rogue-ra váltani? -
Cat 02 #73954 Csinált egy bladert, nyárra meg is lesz neki sztem 90-en :) -
Rabbit20 #73953
átalakúltak :D -
surr3al #73952 omg STRykeR-t lerabolták?? vagy hova tuntek a cuccai?:D -
#73951 Nem mintha így lenne. Főleg hogy behozták a devil spiritet. -
Cat 02 #73950 Ilyenek mellet uniquere se van esélyed.,.. -
#73949 van aki megtette. . .(itt) 4 karival van bennt 90es ff nuker=pwlvl egész nap 88asoknál, a fönti csak unik kill, még 1x se láttam job vagy pvp ben, 2 meg sallol 24/7.
Ám csináljak pvp-re karit? Kimegyek dh elé 5 +9es ff rámveti magát, mellé még nukol 2-3 sun spearos, esély a túlélésre = -1. Akkor inkább unik. -
Cat 02 #73948 Ksro-ban az van :) -
#73947 de hallod, most ez komoly hogy unik killre karit csinálni?... -
DonCol #73946 max azért tudhat ks-elni, mert - ahogy én észre vettem - az xbowos gyorsabban használja a skilljeit. ugyértem előbb kilő egy long shot-ot, amivel szintén 1 hit /mob öl, mint a wiz pl a földet. Ja, és a lőtáv is nagyobb neki. -
#73945 Kérdezd Jacky-t, ő így jött anno Athensra. -
#73944 aham, és mellé clecic az ajánlott vagy a bard? -
Cat 02 #73943 Tudtok olyan oldal ahol az egyik szerórol másikra lehet zsét átvinni ?
thepowerlvl.com aszondta nem megy -
Cat 02 #73942 Crt, felező használat, wizardnak általában terület skilljei erősek, xbowosnak meg ugye szinte nincs :) -
#73941 Átlagban a wiznek van a legnagyobb sebzése a játékban ugye? Nos akkor egy mezei 90es xbowos, 85+5ös crit 15ös xbowal, aminek 61%os phy sebzése van hogy tud be ks elni egy 90es, 85+7es 100%os mag os staffal rendelkező wizardot, akin még dmg scroll is van? Vagy a wizard láma, vagy az xbowos tud valmit.
Ám esődleges cél unik kill lene, arra milyen karit érdemes csinálni? Wiz+cleric, vagy rogue+cleric? -
#73939 Biztos sok volt a bejgli karácsonykor és megülte a hasát, ettől generál ilyen fárasztós vicceket. -
Cat 02 #73938 Yep. -
#73937 erdgo ha beteszem a stall network-be,akkor csak addig aktiv az eladási ajánlatom,amig maga a karakterem árul,azaz fizikálisan standol?(mert azt igy megleltem már. -
Cat 02 #73936 Mercur=Mercury ? :P
Ám árulás:
Kiraksz egy stallt (A és ott van), berakod a cuccokat és ha benéznek meg tudják venni, illetve most már van Stall Network azzal lehet keresni, de csak a stallok között, tehát vagy ölsz, fejlődsz, vagy stallozol :)
De elején még egyszerűbb npc-nek beadni. -
#73935 köszi,értem..igen a herbalista 2.szállitási kvesztje félben van...
az árusitásrol kérdeznék:
-aukcios ház van?....mercuron vagyok,mivel ez nem full mindig,de ha keresek valami elado tárgyat,nem frissit a stall network.
-láttam playereket árulni,de gondolom akkor passziv a karakter.ergo:nem common tárgyaimnak árusitására mi a legjobb modszer? -
#73934 Lehet van 1 quested, ami engedi hogy teleportálj! Azt hiszem a Ferry-s questek amikor szállítgatni kell nem engedi a teleportálást! Nyomd ki a küldit, vagy csináld meg és teleportálhatsz! :) -
#73933 "cannot request.......carried out" felirat jelenik meg ha használni akarom a tekercseket,,,,mindegy...egyenlöre nem gáz. -
DonCol #73932 Valami nagy fucking a a JM-szal. Most olvasom a hivatalos oldal forumját. Másoknak is ez a problámája tegnap óta. -
Cat 02 #73931 Bármeddig... csak hát mégiscsak foglalja a helyet az inv-ben...
Return scrollokkal meg nem tom mi a bajod :D Működnek azok rendesen, bár inkább használd el az elején kapottakat. -
#73930 a kezésnél kapott XP,SP tekercseket hanyas szintig lehet használni?...lvl 16-7 en még müködött.ez elévül bizonyos szint után?azaz nem lehet majd használni?
a másik,,,,dropplt visszatérö tekercs elég sok esik,de vmiért nem lehet aktivizálni,,,,ergo semmit sem ér,,,viszont 1200 ért eladhato...ez bug? -
#73929 Hallod, és mielőtt elolvastam volna itt, cod2 war alatt beírta ezt a poént, hogy nevessünk rajta akkor is... angolul. Nem komplett ez a cica. -
DonCol #73928 Csatlakoznék az elöttem szólókhoz, és ezúton szeretnék mindenkinek békés, boldog karácsonyt, és az ideinél sikeresseb új évet kívánni.
Más.
1. kösz a reklámot, ezt bóknak veszem. (#73855)
2. A következő problémával állok szemben. dec 18-ai hozzászólásokban már lehetett olvasni, hogy hatalmas a lag. Engem is utolért. 1szerűen képtelemség bejutni. kidobál C9-cel. Ha mégis sikerül, úgy 8-9 próbálkozás után, akko pedig 10-20 másodpercenként tudok csak mozogni, és ez nem csak hotanban van igy. Nem a vassal van a gond, mert a másikon is ugyan ez a hibajelenség. Többen mondták már a guildben, hogy nagy a lag. Néha-néha előfordult anno, hogy beakadt 3 kliens mellett, de most 1gyel sem tudok bennmaradni, mert 5 perc után DC. Amugy a netemmel nics semmi probléma. Sebességet mértem, letöltések faszányosan mennek. Ötlet? Bocs, ha OFF voltam. -
#73927 de te mé nem alszol ?:D ahelyett hogy itt röhögnél a fail miatt...szégyeld el magad :D -
Rabbit20 #73926 azér ezis kemény h ilyenkor beírunk egyszerre :D -
#73925 DSAS:ASSDA:ASD:SAD
ritka ultramegaatomszuperkirályfail -
Rabbit20 #73924 lol xD -
#73923 Epic fail ? -
solikka #73922 Köszi a tippet így már működik! -
#73921 jajbazmeg -.-" -
inv #73920 Nállunk járt a gm :P
egyszerre 3unqie lejött alexanderon -
#73919 Nem lehet ECSROn vok, itt 70esek skillek, most mire meek a jégesővel? XD
#73916 - Még ha lenne is :D -
#73918 Lion Arch ? eye of the north. -