Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gameplusz
Jangan thief agent, vagy mi...

Btw eddig 1000 boxból 4 male set, 1 nõi + 3 broomstick.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Dante91
És oda hogy lehet eljutni mert teleport meg ilyesmit nem igazán találtam

\"Amibõl lekvár fõzhetõ abból pálinka is\"

Van thief town, külön kell oda teleportálni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Dante91
Srácok nekem lehet egy olyan kérdésem hogy amugy a thief jobitemet hol lehet megvenni? mert hunternek is van helye merchantak is de thiefnek nincs.

Az elég jó arány.

En ma ma tulleptem a kb. 200 boxot, eddig egy ruci, es egy sopru esett, mindketto ferfi... Mert ugye noi karim van..:) A dodging, meg a moving scrollokat meg kiszorom az event csaj mellett, vigye aki akarja, a storagem full..:)

doxadmin
1 female sett már megvan a karimon, +1 male sapaka meg 1 seprû. Mindegy sapkára vártam, most jön a kiskarira a szett :)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"

Itt senki sem botol, de ha mégis akkor isro.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Haverral scrollokkal nyomjuk tele a guild storaget:)
Eddig kb 40boxból 2 sapi 1 seprû-_-

lv40 cleric on Neptune(inactive) lv76 glavie on Neptune lv22-27 70:70 bower gap9-_-

doxadmin
Lehet valakinek szórakozást jelent az hogy napi órán kersztül azt olvassa hogy: "The server is full, please try again later!"

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tõlem\"

"Maga a szerepjátáték rendszere is pont elegendõ ahhoz, hogy remekül szórakozzanak azok az MMORPG fanok is, akiknek nincs pénzük a WoW havídíjas õrületére..."

lol :)

Sziasztok van közületek vlaki aki botol mert kéne egy megbizható bot
1 dollár 10 silk :D

Azt tudom hogy nem lehet venni csak felszorzom:)

jack0101
1 silket nem lehet venni, de ha érdekel, 0,1 Dollár 1 silk

Eldorado: 64 Force Glaive ^^

WuFraZselic
hú...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nem tudja valaki egy silk hány dollár keresem az oldalon de nem találom?

Atisz
A parton elindulsz (samarkandi rész) észak felé és ott lesznek. Arany tekercs van a fejük felett.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ennyi :)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Doomista
you are ?

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

=)

Köcce WNW
dragon11
Kösz!:)

Nekünk meg megvédtél, kaput asszem be se törték xD

doxadmin
Én csak trigger + moving speed-et gyûjtõm/használom. A többi megy guild storangebe, azt azt csinálnak vele amit akarnak :)

Na..unionk bevette a várat!yé!yó móka volt xD

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Dante91
Lehet egy olyan kérdésem hogy hungry megalopa t hol találok? quest hez kéne. Ha térképpel linkelné vki megköszönöm.

Nekem 70 bõl esett 4 seprû xD Dodgint meg jó lesz még uniquera meg pt-re.

70 box tegnap, semmi se esett, csak 80 dodging scroll, meg szemet.. A scrollok mentek az npc-nek, mert stallban se kellet senkinek..:)

Klikk ra.. Allitolag sos-sun-som-stb cucokat sorsolnak rajuk.. Bar mar volt egy ilyen event, de a nyeremenyeket senki nem latta...:)

subscription card mire való? Mert visszaolvastam de nem nagyon értettem.....<#wink><#wink><#wink><#wink><#wink><#wink><#wink><#wink>
doxadmin
igeeen, female sett már megvan male karin <#idiota> Pedig csak 1 férfi sapka kellene nekem. . . <#vigyor>

Magas szintû (85+) farkasa van valakinek? mennyit eszik a dög? Az enyém még csak 80as, de kb 2 óra alatt lemegy a HGP fele. A gatyám rámegy az etetésre. Van egyátalán értelme magasabb szinten a wolfnak, vagy amugy általában? Mert ha tudom, akkor inkább eladom. 300K npc-nek :)))

Azért érdekelne mert van egy 38 as nukerem spear al de 33 ig intesvolt átdolgozom hybrid re de van egy 1h/cleric em is és nem tudom meiket éri meg feljebb vinni fõleg pvp és jobolás érdekelne :)

draxler12345
Szerintem az egyik legjobb karakter, vagyis a véleményem szerint :) Én is olyan leszek ;)

Szerintetek egy heaksual/cold/light os hibrid kari mennyire pvp képes?

jack0101
Tisztázzuk, az iSRO bot az a fizetõs, a botsmallos :d

Na azt bannolják, mert szerintem nem, mert úgy tudom, hogy azt támogatja Joymax, de nem tudom, és szerintetek?

JackyBoy
pontosan, vagy csak a törököknek van...:)

back from the past.

Atisz
Ez a subscription card ugyanarra jó mint a múltkor (értsd: elvileg sox-ot lehet vele nyerni, gyakorlatilag asswipe)?

woox
mindegy hogy milyen bot ha nincs silk akkor megy a BANán!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Szerintem te az AGBOT-ra gondolx!És ha az agbot mellé veszel silket nem bannolnak haveromat se bannolják!:)
Isro bot pénzes bot nem?
jack0101
Az iSRO botot bannolják, ha az illetõnek nincs silkje?

Wizard inkább. Xbowosnak nincs terület skillje (csak 1, de az gyengusz).

Valkinek kell 1 jól farmolt 58 wizzard/cleric/bard az Eldorado serveren!
Cserélném bármilyen karira csak a neptune serveren legyen 45+-os karikat!
dragon11
Az Xbowos v. a Wizard kari tud gyorsabban húzni?(powerlevel)

köszi.

Hát, szerverfüggõ, mert új szerón még nincsenek powerlvl karik :(

Andr0
ha itt járunk én szeretnék egy lvl 10 es karit lehetõleg full int és FF pm me with OFFER(ki akar többet lehúzni rólam×Ð)

Armin & Ayu fan

Doomista
nem akarok venni semmilyen kari.de azért köszi :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.