82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #74108
    Hát nem igazán... jobbra még nem lehet nekik görgetni a skill-fában ha jól tudom.
  • at16
    lvl100 on mindenki a kínai karikkal van elfoglalva.
    eu-s karikkal mivan? ők nem kapnak semmilyen uj skillt? vagy vmit?
  • gameplusz
    Nem arról van szó, hogy gáz, vagy nem, hanem hogy weak, mint a szemét...

Bicheon-light-cold lvl 100-ra a nyerő...
  • Cat 02 #74105
    Majd eldől, de sztem az h csak lősz és semmi mást nem csinálsz eléggé gázos... :D
  • gameplusz
    Igen.
  • surr3al
    ez viszont jogos:D nemtudom, akkor is én szinte csak elementes nukereket látok nagyszinten:)
  • kriszesz
    Sziasztok, fontos kérdésem van: a silkroad full klienset (1_170 verzo) elkezdtem tölteni a hivatalos oldalról nos kérdésem az, hogy ez tartalmazaz a kiegészitőket? legend1-2 valamint az alapjátékot? Köszi a választ.
  • Kryon
    akkor is, ha van :D
    Mekkora felfedezés free bots mens xD
  • JackyBoy
    borzasztó...
  • inv
    A hivatalos oldalon elírták a következő holnapi inspection dátumát egy hónapal
    http://silkroadcp.joymax.com/sro_board/fmboard/fm_board.asp?Num=1863&bID=SB_Inform&sID=1&show_num=1863
  • Cat 02 #74097
    De az is le lett írva h glaives gyenge.... d10-en xP
  • ceb1t
    kezdj egy nukert... sokkal jobb:)
  • doxadmin
    Valakinek ötlete arra, hogy miért fagy ki a bowos karim mikor nyomok egy e-t hogy keressek pt-t, bejön a lista legörgetem fagyás, egymás után 3-4x. Tegnap nuker karival játszottam, ismerősömé, 1x nem csinálta hogy kifagyott, pedig akkor is kerestem pt-t, és erről a gépről játszottam mint most. Hivatalos oldalon lévő drivert valmiért nem engedi feltenni . .-.- Bugos a karim lehet ^^
  • surr3al
    nem feltétlenül:) láttam egyszer egy job pvp-t, egy Full farm 100as full int s/s nuker fire, light cold skillekkel VS. 100as full farm full str glavi, mind a kettőnek +7 wep, és a glavi nem tudta megolni a nukert, a 60%os mana shield miatt :) a glavis 3 halál után feladta
  • donatus13
    A válasz egyszerű pvp ben esélytelen fegyver skillek nélkül:(
  • ceb1t
    Avi miért?
  • surr3al
    én s/s-el vagyok:) d7ig armorba mentem, d7en váltottam protira
    Nem érdemes trinukert csinálnod.
  • ceb1t
    És a trinukernek mi érdemes? s/s vagy spear?
  • Balázs2
    2. olvasásra leesett mit akartál:D
    mivel 3 deegres fegyvered van, így nyilván csak 3 d-és lucky powder tehetsz mellé, ha nagyobbat probálasz nem engedi.Ha 5d-és fegyvered van akkor 5d-és lucky powder veszel, ilyen egyszerű.
    Van mikor lucky powder nélkül sikerül a +olás, +1nél 2nél, de mindenki vesz lucky powder az alap..A 3 degres fegyvernek engedni kell a 3d-és lucky powdert, szerintem nagyobb lucky powdert vettél vagy nem tom.
  • Balázs2
    Random vannak a fegyvereken a lucky stonék, semmiféle rang nincs amiről te beszélsz, ha 3 lucky van rajta akkor 3x lehet nagyobb szerencséd,de minden egyes probánál eltünik 1, 6 a maxium,teljesen random az egész.luckyt egyébként ki lehet "ugrasztani" 9d fegyokból emer vesz 9d weapont rádob ocsó stonét int, durab master, esetleg egy steadyt és elég sok az esélye h luckot dob, pl. én 9d elementet így gyártom magam részére, tegnap egy 80-as bard dobott 2 9d luck stonét csak lestem*-*
    Elég zavaros amit leírtál, szal nem tuti hogy arra válaszoltam amit te gondoltál, csak nem igen tudtad megfogalmazni' -.-
  • Balázs2
    szedd már össze magad, te érthetetlenebbül írsz mint én cbcbdehf
  • Balázs2
    nekem kicsit lagos 2-3 napja a játék, és nemcsak nekem elég sok embernek, dc nem sűrűn van, ám loginnál nekem is 1-szer 2-szer írja a c9-et, szal valami nem stimm tuti.
  • Balázs2
    Ryleh
    ja, sro-t elkezdeni pénz nélkül= időpocsékolás, eljutsz 40-re 1 év alatt megunod, aztán csinálsz új karit, és a végén már lesz 10 40-es karid amit ha összeraksz = 400 lvl csak kár hogy sro-ba az a mondás nem érvényesül hogy sok kicsi sokra megy
  • surr3al
    http://www.youtube.com/watch?v=jTDc2gNwp60

amúgy nem tul könnyen halnak, mert 60%os manashield odatesz:D
  • ThedarkmanHUN
    OFF:
    Valaki aki nagyon okos segitsen má :D
    Töltenék rapidshare-ről vagy data.hu.ról ... de mindegyik azt irja hogy van egy aktív letöltés az ip címemről ... namármost l**aszt se töltök ... nemlehet vhogy ezt megoldani, fix ip cimem van :S
    PLS help me
  • Ryleh
    javitás...tudom,hogy a kö készitése merüöben ms,elementek elözöleges kimentése,majd a tablet mellé raksa,stb..(sorry ha széthuztam a topicot)
  • Ryleh
    ehh....sikerült + olni egy fegyvert...:))
    Viszont a lucky bol 3 rang van,ez minek mértéke?mert én kapásbol a 3 tip,et vettem,de nem engedte..(a 3 ols egy mezei,3 degrees fehér nevü,nyers kard vlt,s csak a weapon elixirt tettem mellé,viszont nem engedte a 3.szintü luckyt....az értem hogy a tul sok upgrade arnyosan veszélyesebb.
    -ms...a kö készitésénél random?vagy nincs véletlen hibaszázalék,ergo nem jön össze?
  • gameplusz
    Indíts el egy böngészőt és tölts be oldalakat mellette, nálam ez még mindíg megoldotta...
  • ceb1t
    és nem nagyon halnak meg?
  • ceb1t
    surreal tudsz készíteni videót vagy képet róluk??(ha nem túl nagy kérés ez...)
  • doxadmin
    net hiba talán, tűzfal pofázik bele a dologba, legalábbis nálam volt 1x ilyen. Bár néha nálam is földobja, de a következő connectnél semmi baja. .
  • Ryleh
    nem botárnkozok,már megszoktam a free fogalom az alapgame,kliens:))))
    msik jtékban pl "port" kellett venni,s szt hasznlva volt global chat:))
  • CybeRick
    Failed to connect to server (c9). Egész nap ezzel dob ki, de méééééééér? Tudja valaki? A DC már megszokott, na de még ez is?
    Még mielőtt megbotránkoznál, jobb ha előre leszögezzük: itt ha nincs pénzed akkor csak szopsz ;)
    Global chatnek hívják, és pénzért lehet venni Item Mallból (F10 ha játékban vagy)
  • surr3al
    ksron szinte csak fire light coldos nukereket lehet látni, legalábbis azon a szerón, ahol mi vagyunk. Őőő 96on kapsz uj meteort, aminek a sebzése 1267~2112 (330%) es nem csak retek jól néz ki, de buzi nagyot sebez :)
  • Ryleh
    köszi:))

Milyen elötaggal kell,lehet beirni a mapcsetbe a vsrlsi,eladási szándékomat?(WTB,WTS,hogy sárgn mindenki olvashassa?
  • doxadmin
    "NEM, NEM TUDJUK, HOL VAN A LEGTÖBB MAGYAR, NEM VEZETÜNK STATISZTIKÁT." ám mindenhol sokan vannak. . .

#74067 mivel a szerver létszám 3500 és föl akarnak jutni 10ezren, vagy a neteddel van valami. Ám premid van akkor is kapsz dc-t.