Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Seal of Nova milyen gyakran esik mint a sos vagy ritkában mint som,sun?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A jobb oldali meg összesen mennyi napot pipáltál be, aszerint ad, függetlenül, hogy esetleg 1 nap nem voltál bent.
Ne olvasd el mert nem szabad!
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
D10-es magic stone-ok is vannak. Pff... 😊
De most már legalább a játékon belül van. Az, hogy a játék honlapjának nyitó oldalán a unique spawn-pontos is ott vannak, csak hab a tortán 😊
Cat: hétvégén simán be lehet lépni. Napközben (így estefelé, mikor géphez jutok) néha kijön az autologin, hogy épp tele a szerver, változó hogy fél- vagy 2 perc múlva jutsz-e be. de ha bent vagy, akkor nincs lag.
Más: DW-ben ülök a tér közepén, és azt figyelem, hogy vannak akik azzal szórakoznak, hogy földre dobják az eventes ajándék scrollt, majd hirtelen felkapják. Néha nem sikerül nekik, és a grab-petek gyorsabbak 😊
Vazze, az elõbb jöttem be fogmosásból, és majdnem tele a mókusom inventory-ja srollokkal, meg potionokkal 😊 De nem ám néhány darabbal, hanem tízesével, a potionok, meg ötvenesével sorjáznak 😄DDDD
Amúgy tényleg instant be lehet lépni ? Mert akkor lehet fel kéne lépni grindelgetni egy picit :%
Ami még szembetûnõbb változás az az hogy event event után következik, már naptárat is raktak be mint a wow-ban. Egyre felhasználóbb barát lett az egész játék, ami persze ugyanúgy a készítõk érdeke is, hiszen ha nem mutatnak valami újat mindig akkor egy idõ után unalmassá válik mint bármelyik ilyen játék.
A lagmentes játszhatóság szintén nagy pozitívum (ha nem a legnagyobb 😊 ), illetve, hogy nem tolonganak egymás nyakában az emberek, és lehet nyugodtan grindelni.
Ami viszont hiányzik (és fel sem tûnt, csak kb 20-as szint környékén), hogy nem lehet jó cuccokat kapni stallból. Mert kevés a játékos = kevés a stallozó.
Ugye minden egyes fegyó/pajzs/ruha 9 szintenként kap egy új degree-t. Nade közben 3. és 6. szinten (az alaphoz képest) is van az adott cuccnak egy-egy erõsebb fokozata. Most 25-ös a karim, a gúnyájának felét NPC-tõl vettem...
Most nem leszólni akarom a karaktered, de ha már valaki ad ki pénzt karakterre, szerintem nem egy 67-est fog venni. De lehet ez csak számomra egyértelmû. 20M gold meg említésre sem méltó, hiszen csak apró ebben a játékban.
Ano amikor én abbahagytam, egy akkor max szintû karaktert kótyavetyéltem el pár ezer forintért. Most kb ugyan annyiért tudnék venni másikat. Ami miatt nem vettem az, az hogy a nagy kari mellett amit eladtam volt egy 85-ös wizardom ong farmra tartva, egy jó pár 60+-os aranyásóm, és egy kis kari 1.2M spvel. ( tudom ez nem elég végig nem kérek hozzászólást ez ügyben. akkor még 90 volt a max szint )
De hallom nincs ott pénz aionra meg wowra, így visszakényszerültél a singleplayer játékokhoz. 😄
fgw is jó dolog idáig 1 embernél láttam wepet csak sajna nem akarta megmutatni valaki nem tud egyet linkelni ?
Amiket eddig olvastam meg a fõoldalon nagyjából láttam hivataloson tetszik a dolog. De fõként ez a nem kell várni a legjobb. Egy biztos, hogy nem leszek rest kiadni egy pár ezer ft-ot egy karakterre, merthogy én elõröl nem kezdem el az biztos 😄 fõleg, mert csak unalomûzésre kell.
Én is kihagytam másfél évet és egy hónapja kezdtem újra. Amit nagy pozitívumnak tartok az az, hogy be lehet jutni, nem kell stall karakterrel belogolva lenni, goldért szinte minden itemes dolgot meg lehet venni. És persze az adv elixirek. 😊
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Saját tapasztalat, hogy lehet tehát érdemes sro-zni vele. Nekem pannon netem van. Nem mondom, hogy egy világbajnok, de két kliens el megy vele normálisan. A két kliens összesen 2-3 mb-ot eszik csak meg óránként ami számomra is hihetetlen volt. 3 kliens is el megy de akkor már bejátszik egy kis lag.
A botnál nem igazán lehet különbséget tenni ránézésre hogy mobilnet. Viszont ha kézzel játszol,( pvp nél zavaró lehet ) ott egyértelmûen látszik az 1 esetenként 2 másodperces késés.
én most 86 os vagyok és eddig csak csak csak taxi 😄 3000 Ft nál járok . ugy hogy eddig csak goldot rendeltem.
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
aki jön, xaton Vencel néven talál meg
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100
Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100