Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carmang
Ha villog a receive gomb, akkor kattinthatsz, és megjelenik a cucc az inventorydban.

Sziasztok!

A Seal of Nova milyen gyakran esik mint a sos vagy ritkában mint som,sun?
És ha a receive-re kattintok oda kéne adnia vagy So-Ok ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Carmang
Naponta kell nyomni. A bal oldali oszlopban kapsz annyi naponta valamit, amennyi a cucc mellé van írva, tehát a következõt holnap kapod (3. nap). Ehhez minden nap be kell jelentkezned.
A jobb oldali meg összesen mennyi napot pipáltál be, aszerint ad, függetlenül, hogy esetleg 1 nap nem voltál bent.

Logikok
Srácok csak meg kérdezném mi az a free silk dolog itt sron??

Ne olvasd el mert nem szabad!

Check attendance-t naponta lehet nyomni ? Mert elsõ napos ajándékot most kiváltottam, de 2. nem megy :o

Logikok
Valaki vállana egy cserét és rá fizetnék kb úgy akarnám h van egy 66os wiz FF 70re és be cserélném egy 70-75ös kinai bowosra fire lightning mercuryn 😄 írjon akit érdekel a dolog

Ne olvasd el mert nem szabad!

Lord Nomak
Akkor sem ér meg egy karakter 40 ezret szerintem. Inkább az ember vesz egy 80as karit negyed, vagy fele akkora áron. Én biztos, hogy 15k felett soha az életben nem vennék karaktert. Sajnos ez nem értékálló mivel mindenki tudja jól, hogy miként készül a karakterek 80-90%.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

DAcafat
70-80 meg van gyorsan de 90 felett kb 1 hét 1 szint ez lehet több kevesebb mert ha van jo kis 8as pt-d sok wizardal 😊

DAcafat
régi acc elönye ha nem léptél be vele régóta ajándék 60k sp 😊

Lord Nomak
Amúgy nem tudom kinek mi a véleménye, de neten körbenézve 25-40 ezer ft körüli árak vannak 100 körüli karikra. Na most ez kicsit vicces, fõleg, hogy pár hét alatt egy egész pofás sp farmos, taxiztatós 70 körüli karit lehet csinálni.. gondolom én.

byzhouse
Cat lemaradsz 😄 lvl8 😄DD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Gubberx
Rendben 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Régi accountoknak van valami elõnye ? (tippre 5-6 éves lehet, bár ez túl soknak tûnik 😄). Vagy tök mindegy, új is ugyanannyit tud ?

Lord Nomak
Ha más lehetõségbe és megbízható forrásba nem futok bele tárgyalhatunk jövõhéten valamikor. ^^

Nekem pont volt 60as, de eladtam 😄

Gubberx
Van full int sword shield és full str glavie-s kari is csak sajnos õk még picik 😊 lv32 és 34 ÕK azok egyébként 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Lord Nomak
Ha még nem warlock lenne érdekelne, én még mindig kínai párti vagyok, blader, bower vagy esetleg egy intes swordos kari. 60-70 közöttit már viszem és, ha van érdemleges felszerelése. ^^

11-es is 😉

Carmang
Miközben ezt a kommentet írtam, megtelt a mókus inventory-ja 😊
D10-es magic stone-ok is vannak. Pff... 😊

Carmang
Igen, pontosan ilyen térképeket szedtem össze annó 😊
De most már legalább a játékon belül van. Az, hogy a játék honlapjának nyitó oldalán a unique spawn-pontos is ott vannak, csak hab a tortán 😊

Carmang
Na ezt a kereskedõházat még megnézem pontosan magamnak...

Cat: hétvégén simán be lehet lépni. Napközben (így estefelé, mikor géphez jutok) néha kijön az autologin, hogy épp tele a szerver, változó hogy fél- vagy 2 perc múlva jutsz-e be. de ha bent vagy, akkor nincs lag.

Más: DW-ben ülök a tér közepén, és azt figyelem, hogy vannak akik azzal szórakoznak, hogy földre dobják az eventes ajándék scrollt, majd hirtelen felkapják. Néha nem sikerül nekik, és a grab-petek gyorsabbak 😊
Vazze, az elõbb jöttem be fogmosásból, és majdnem tele a mókusom inventory-ja srollokkal, meg potionokkal 😊 De nem ám néhány darabbal, hanem tízesével, a potionok, meg ötvenesével sorjáznak 😄DDDD

Mi az, hogy vadászni ? Minden oldal alján ott van (volt) :p

Amúgy tényleg instant be lehet lépni ? Mert akkor lehet fel kéne lépni grindelgetni egy picit :%

AZ úgymond kereskedõ házzal áthidalták már ezt a problémát is. Valójában tényleg macerás volt stall karaktert több klienssel futtatni, fõleg ha valakinek gyengébb gépe volt, esetlegesen egy lassú nettel párosítva. Kis szinten lehet ez csak a fájó probléma, mert azért az all stall 8d-tõl már bõven tele van jobbnál jobb itemekkel.

Ami még szembetûnõbb változás az az hogy event event után következik, már naptárat is raktak be mint a wow-ban. Egyre felhasználóbb barát lett az egész játék, ami persze ugyanúgy a készítõk érdeke is, hiszen ha nem mutatnak valami újat mindig akkor egy idõ után unalmassá válik mint bármelyik ilyen játék.

Carmang
Nekem pl az tetszik, hogy a questeket, a quest listában be lehet "pipálni", így a jobb szélre, átlátszó dobozkába kirakja, hogy hol is áll a quest. A másik, hogy ki lehet jeleztetni azokat a mobokat a térképen, amiket éppen írtani kell az adott quest-hez. Három éve ilyen nem volt, emlékszem a netrõl vadásztam össze képeket, hogy melyik mob merre van 😊
A lagmentes játszhatóság szintén nagy pozitívum (ha nem a legnagyobb 😊 ), illetve, hogy nem tolonganak egymás nyakában az emberek, és lehet nyugodtan grindelni.

Ami viszont hiányzik (és fel sem tûnt, csak kb 20-as szint környékén), hogy nem lehet jó cuccokat kapni stallból. Mert kevés a játékos = kevés a stallozó.
Ugye minden egyes fegyó/pajzs/ruha 9 szintenként kap egy új degree-t. Nade közben 3. és 6. szinten (az alaphoz képest) is van az adott cuccnak egy-egy erõsebb fokozata. Most 25-ös a karim, a gúnyájának felét NPC-tõl vettem...

<#taps>
Nem tudom ezek a magán jellegû hozzászólások amik alant voltak mire valók? Ki kíváncsi rá, melyikõtök a nagyobb kocka...?

Most nem leszólni akarom a karaktered, de ha már valaki ad ki pénzt karakterre, szerintem nem egy 67-est fog venni. De lehet ez csak számomra egyértelmû. 20M gold meg említésre sem méltó, hiszen csak apró ebben a játékban.

Ano amikor én abbahagytam, egy akkor max szintû karaktert kótyavetyéltem el pár ezer forintért. Most kb ugyan annyiért tudnék venni másikat. Ami miatt nem vettem az, az hogy a nagy kari mellett amit eladtam volt egy 85-ös wizardom ong farmra tartva, egy jó pár 60+-os aranyásóm, és egy kis kari 1.2M spvel. ( tudom ez nem elég végig nem kérek hozzászólást ez ügyben. akkor még 90 volt a max szint )

ScarY MAN
milyenekvagytok. nemveszekedni 😄DDD <#banplz>

...

Gubberx
<#rinya><#rinya><#rinya><#zavart2>

Persze, életnek nevezném hogy a munkahelyen is 24/7-n megy az internetezésed, otthon meg a singleplayerek egy köpetnyi mmo-val 😄 Ez tényleg élet 😄
Gubberx
Nem a pénzrõl van szó, nekem egyszerûen veled ellentétben életem van 😛

Igen, mert nem vettem premiumt. 😄DD
De hallom nincs ott pénz aionra meg wowra, így visszakényszerültél a singleplayer játékokhoz. 😄
Gubberx
Hogy nem sül le a képedrõl a bõr 😄 Egy karid volt sro-ban az is elsõként szerepelt a bannoltak listáján botolás miatt 😄

Srozok bot nélkül, te wowkozkageci 😄
Gubberx
Te mennyél vissza wow-ozni cube uriság 😄

😄 Delete 😄
DAcafat
jók az új dolgok föleg az ajándék devil meg az uj flag 5 int,strel 😊
fgw is jó dolog idáig 1 embernél láttam wepet csak sajna nem akarta megmutatni valaki nem tud egyet linkelni ?

Gubberx
Esetleg egy 67-es warlock érdekel? 😄 Van mellette két kínai kari is 30+ mindkettõ full sos+som armor, fegyóval, meg úgy 20 mill gold.

Lord Nomak
Egyelõre még nem jutottam el odáig, hogy töltsem a klienst sajnos. Tegnap késõ volt már hozzá mikor hazai nethez jutottam, most meg megint mobilról vagyok és nem szeretném kínozni.
Amiket eddig olvastam meg a fõoldalon nagyjából láttam hivataloson tetszik a dolog. De fõként ez a nem kell várni a legjobb. Egy biztos, hogy nem leszek rest kiadni egy pár ezer ft-ot egy karakterre, merthogy én elõröl nem kezdem el az biztos 😄 fõleg, mert csak unalomûzésre kell.

Hogy tetszenek az újdonságok? 😊

Én is kihagytam másfél évet és egy hónapja kezdtem újra. Amit nagy pozitívumnak tartok az az, hogy be lehet jutni, nem kell stall karakterrel belogolva lenni, goldért szinte minden itemes dolgot meg lehet venni. És persze az adv elixirek. 😊

Lord Nomak
Szuper, köszönöm a választ, akkor töltök egy klienst kis unalomûzésnek =)

6 órás inspibõl eddig 11 óra lett...na de várjuk ki a végét😄

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Szia.

Saját tapasztalat, hogy lehet tehát érdemes sro-zni vele. Nekem pannon netem van. Nem mondom, hogy egy világbajnok, de két kliens el megy vele normálisan. A két kliens összesen 2-3 mb-ot eszik csak meg óránként ami számomra is hihetetlen volt. 3 kliens is el megy de akkor már bejátszik egy kis lag.
A botnál nem igazán lehet különbséget tenni ránézésre hogy mobilnet. Viszont ha kézzel játszol,( pvp nél zavaró lehet ) ott egyértelmûen látszik az 1 esetenként 2 másodperces késés.

Lord Nomak
Hejho. Az elmúlt 1 oldalt átolvasva jobb a helyzet mint kb 2 éve volt, már csak a kérdés az, mobilnettel érdemes sro-zni ? Mostanában jövõs menõs vagyok szóval..

S4sa
srácok 1200 ft ból lehet rohadt könnyen 1-2 hét alatt egy 70 es karit csinálni. 100 mill gold - 600 ft. na most. 0-20 ig ong taxi free utána mész tovább legrosszabb esetben 50 ig felhuzod 100 mill goldból. utána 600 ft megint minusz és megint mész taxiztatni a segged. simán megvan.
én most 86 os vagyok és eddig csak csak csak taxi 😄 3000 Ft nál járok . ugy hogy eddig csak goldot rendeltem.

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

sry offtopiucért de csak ezt az 1-et nézik sokan
szeretném közölni, hogy kész a magyarsilkroad, már csak azé nem indul, mert a fõnök megbetegedett :S aki akar : www.xat.com/InfiniteSilkroad, fórum :www.infinite-silkroad.hu/forum a fórum valszeg nektek se fog most bejönni, mert a vetélytársunk, a másik magyarsilkroados letiltatta :S
aki jön, xaton Vencel néven talál meg
A wizard 110 a bower 106, de igazából nem dicsekedni akarok, csupán azt próbáltam sugallni, hogy havi 900Ft-ból is meglehet oldani 😊

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

dragon11
Gratulálok. Mindkettõ 100fölötti, s a szettük.. áh nova😊

Az életben sok olyan dolog van amit egy ideig csinálsz majd megunod. Én pl nem költök cigire meg alkoholra sem (soha). Sokkal több elmehetne arra! És még sokkal károsabb is. Ja és amit költök sro-ra azt magam keresem meg.

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100