82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#81653 durva :D gondoltkodtam rajta hogy veszek egy karit troyon régi szép idők emlkére xD -
#81652 sztem reális a 30k, de olyan magyaroknak, aki magyarországon élnek nem hiszem hogy kellhet. Mármint biztos kellene, de nem hiszem lenne rá kerete..
eBayen próbáld elpasszolni.:) -
Inspired #81651 Melyik szerveren van a karakter? -
VinAdam #81650 Sziasztok! Körülbelül mennyit érhet egy 110FF Bow kari, Nova cuccokkal 3-400 silkel? Ha valaki tud reális árat írjon, esetleg ha érdekel valakit szintén. ( én 30-40 ezerre tippelném, az reális ár egyébként?) -
Inspired #81649 Sziasztok a Silkroad HunSro-ról tudtok egy linket adni ahol letudom tölteni? -
#81648 :) am nem rossz szeró csak kevés a magyar .... -
#81647 True -
#81646 megvették?
hát könnyen lehet, de a legelején annak indult.:S
lehet igazad van. -
#81645 de am én úgy tudom h a rsro az nem privi nekem azt mondták h az oroszok megvették a jogot vagy valami ilyesmi :D -
#81644 és az r privát szeró:D -
#81643 nincs mit. -
Hay #81642 KÖSZÖNÖM -
#81641 igen, monta joci hogy a shield nem lesz ócsó! :D
iSro ->nemzetközi
rSro ->orosz sro ha jól tudom. -
Hay #81640 HI
Kérdeznék egy valamit, ami másnak gondolom evidens, de én nem tudom.
iSRO rSRO
Miben más ez a 2 féle SRO?
i=nemzetközi?
r=?
KÖsz :-D -
#81639 már csak egy fejes hiányzik :) nah meg a shield :) -
#81638 háát igen a régi szép idők!
de lesz ez még jobb is!
röviden ennyi -
#81637 az lol :D jó kis tradek voltak régen :) mikor cafat is meg te is 4-5d be toltátok, nekem meg folyt a nyálam hogy mikor leszek már 35 ös én is :D
élvezhetőbb volt a játék 70 en sztem :)
és persze !éljen a [DA]! :D -
#81636 egyébként igen! én is azt hittem hogy már nincs is senki a troyon amikor visszamentem csodálatosan pozitívan csalódva néztem hogy magyarok tolják de nemcsak tolják még mindíg van és létezik magyar UNIó! hát Lol.
(egyébként tudod sasa: "éljen a [DA]!") -
#81635 azthiszem valahol még megvan a Sasa1 nevű 50 es nukerem :D
régiek közül sokan vannak még a Troy on? :) -
#81634 szijjaaa sasa barátom! igen játszom még , tudomásom szerint 99 es rouge/clericem van de folyamatosan fejlődik :D
kár hogy átmentél másik szerverre :P
a taurin én is nyomtam, mikor bejött a 80 meguntam és 70 warrior orkom van :P -
#81633 az elmult 2,5 évben én is inkább wowoztam/wowozok. tauri szerón :)
Darrek a karim neve ha itt játszotok pm :D -
#81632 csáó tango :) nemsoksemmi. játszol még? -
#81631 szerót váltottam most van egy 101 es wizardom :) Eos on vagyok perpill -
#81630 ííígy van a szilket nem lehet abbahagyni!!! 2006 januárba kezdtem és még úgy tudom most is ott kalamol valahol bent a troyon a karim ... hehe
én is kihagytam egy kis időt amit wowoztam, sőt mostanság bf ezek, maala mit nyom mostanság? elvégezte már pösten a sulit?? -
#81629 hát én is kihagytam 2 évet kb,wowoztam csepet de nem adta azt az érzést mint a szilk :))) -
#81628 Ezer éve nem játszik már, Athenson a régiek közül nem nagyon tudok bárkit is mondani. -
Cat 02 #81627 U mean Maala ?
Amúgy CoD2-t abba hagyta, gondolom SROt is. -
#81626 hehe :)
héé srácok athensen mala még nyomja ? -
#81625 Nekem az Opera is szó nélkül megnyitja -
SkyLand #81624 Jah igen még valamit lehagytam,szóval új Bann rendszer hogy is van mert hivatalos oldalon nem találom pedig egyszer már látam ott valahol.Mert valaki mondta hogy Multi client és Bot-ért elöször 1hét utána 2hét utána jön valami 100év^^ bann.Mondjuk engem föleg a Multi client érdekelne .....Thx -
#81623 cafat a régi játékos :D
sasa mizujs? -
SkyLand #81622 Na szóval valaki megmagyarázhatná hogy ha Pl: dimension Holaba megyek akkot a nagyobb Grade nagyobb esélyel dob talizmánt?
A másik milyen Lehet a full str Clerick, warlock ? -
Hay #81621 Pl. Google chrome sem nyitja meg az oldalt.
Internet Explorer kell. Pl. 8-as. -
horitazi #81620 Eladható..jó pénzeket lehet belőle szakítani. -
#81619 csövi :)
már nem nyomod ? vagy szerót váltottál ?
-
Chaoslord3 #81618 Császtok!
Lenne egy kérdésem, hogy a forgotten world ben ha kigyűjtőd a 8 talismán és megkapod a sun/nova fenyót akkor az eladható/átadható másoknak szal nem account bound-os? Mert a videón úgy láttam h nem az... vki próbálta már? -
Royalkrisz #81617 Üdv mindenkinek.Érdekelne a játk de a honlapon azt vágja az arcomba hogy firefox vagy expoler 4.0 nyissam meg.Na de avval se jön be.Valami ötlet?
Előre is köszönöm a választ. -
#81616 Én tudtam csak meg néztem h ti is tudjátok-e? xDD
Meg nem volt semmi téma hát csináltam :) -
#81615 Ebben a kérdésben az a szép, hogy a honlapon még visszaszámláló is van már :)
Gondolom sűrűn látogatod, legalább ilyenkor ;) -
#81614 max 10p és lesz szeró
*Csáó Cafat. :D Régen láttalak. Sasa vagyok még anno a Troy szeróról.