Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A noob-ok támogatója az MSX.
NEM, NEM TUDJUK, HOL VAN A LEGTÖBB MAGYAR, NEM VEZETÜNK STATISZTIKÁT
ez van a banner alatt mindegyik kari jó mindegyikre csak tudni kéne velük játszani a kérdés inkább kínai karinál van eus az mindenre jó bármelyik kaszt...
Ám külföldre sajna meg van scam esélye, mo-n meg irl csere simán mehet, az meg tiszta.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
2. én tudtam h mire gondol attól függetlenül hogy elírta, nem értelmetlenkedtem..
isro-n meg 100 %, h lvl 100 ig lesz a bõvítés, ha mákunk van arabokkal, de az kb 1 % 😄
Válassz...
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
asd
mi az a joksi ?😄😄
Itt a másik😛 kelett egy delvl kari, azt mellette ezt is elkezdtem, így midíg tudták egymást delvlezni ^^
1. farmos karim
Továbbá itt vannak a lvl 120-as skillek: SKILLEK
És úgy néz ki nem kap imbuét a force, tehát nem lesz párja a force-nak (tehát értelme sem lesz a skillnek). Ebbõl arra következtetek, hogy lesz mastery emelés.
"Az hogy rögtön lvl 120 lesz szerintem az biztos, a mastery a kérdés."
Ilyenkor olyan fura érzés támad bennem. . .
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Felesleges beírni naponta 20x, úgyis törlöm. Ez nem chat, ha van valakinek, majd ír.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
És a force-ba berakni egy új imbuét? -hát nem tudom. (pláne Zombie Effect)
Szerintem meghagyják a chinese kariknak a 3 masteryt.
Sõt úgy tudom hogy lvl 100 után lvl 120 lesz egybõl és a mastery 360-ra bõvítik.
asd
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com