Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
LT
guild társamnak (full int wizz) 11k hp ja van és 25k mp.
Nem adják fel soha!😞
Amúgy már épp idelye hogy valami nagy lesz, roc ba alig lehet leölni 1 giantot úgy hogy ne kseljenek be . .
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Armin & Ayu fan
Ám úgyis rev. ret scrollozni fognak, mivel akkor cave >.<
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
kép2kép1
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
We are making provision for Winner of Summer Event right now.
Further notice will be posted as soon as all items are provided to winners.
We apologize for the delay in the provision.
Holy cow, akkor mégsem csak törököknek/kuwaitiaknak volt... (persze hiszem ha látom hihi 😉)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Eldorado: 64 Force Glaive ^^
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eldorado: 64 Force Glaive ^^
De igazad van, senki nem tud semmi biztosat.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Engem fõleg a mastery érdekel. Felõlem updatelhetnek lvlenként is.
Én azért tudtam felhozni érveket az állításom mellett, de még senki nem adott semmi magyarázatot, hogy miért gondolja így. #72134
A noob-ok támogatója az MSX.
Cap emelés nem hinném, hogy egybõl 120ig lenne, mert ahhoz túl sok terület/mob/item kellene egyszerre. JM meg ugye nem az a szorgos-dolgos fajta....
ZoltanZen
Te olvasod a koreai oldalt, én meg 1000 koreaival együtt játszok 😉
Olyanokkal is, akik több mint 4 éve nyomják. Ettõl függetlenül persze lehet, hogy tévedek és neked lesz igazad, én mindössze annyit mondok, hogy ez nem valószínû.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
na mind1
még jó h férfi karim van esett 4 férfi sapi 1 seprû 2 nõi melvéd 3 seprû és 1 sapi....................
remélem lehtlesz majd árulni
meg vagyn egy évre elegendõ doddingxxD
Pluto/Lv 40+/full int lightning, cold
Én 74 es wizzel, felezõvel quest ongot 2 nukeból öltem, de sima sztem ment volna.
back from the past.
Másik, sun glaviért ajánlat:
Végére, Klain, tudtommal ff nuker d9 sun spearrel -> hacked + pk. Leszedték róla, 2 napra rá már +9es weappal szaladgált, most ismét sunja van. Most vagy õ pk-zott és azt mondták hogy hackelték, vagy xart rá magasról, vett 1bill goldot és vásárolt magának új szettet.