82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #74268
    De, vegyél prémet :D
  • donatus13
    bot ért elfogadom ha bannolnak valakit de a nodc szerintem annyira nem nagy bűn :D
  • Cat 02 #74266
    A rohadt szemetek h nem fizetnek egy free játékért... ennyire gerinctelen egy népséget...
  • Balázs2
    Ingyenélőket akik 1 forintot nem "hajlandóak" beleáldozni a játékba, csak free botolnak stb. azoknak én is bannolnám mint a pinty !!
    Word
  • surr3al
    azt bannolják, akiből nem tud hasznot húzni gaymax :D
  • donatus13
    Amúgy azt mondták bannolnak a nodc ért(szerintem kamu) de szinte ki se lehet szűrni szerintem csak azokat akik bemennek hotan közepére azt ott irkálja hogy FUCK szerintem csak ezeket tudják elkapni nem? vagy tényleg bannolnak érte?
  • Cat 02 #74261
    Gondolom azért láttál csak azt mert pajzs miatt jól jön az 1h :P De ha debuffol valakit és belelök egy Maddeninget vagy magasabb szinten nem tom mi van, na az haláli ^^
  • donatus13
    hát én eddig warrior warlockba inkább 1 kezest láttam mert inkább annak van szüksége a debuff ra 2 kezes nagyobbat üt így annak nincs úgy rá szüksége szóval inkább 1 kezes szerintem :)
  • Cortez Lovag
    a warrior warlock 1 kezes legyen vagy két kezes?
  • surr3al
    ez nem igaz:) mag attack sorrend (legerősebbtől kezdve): spear, glavie, bow, sword, blade
  • surr3al
    http://www.youtube.com/watch?v=05Iwca7b3Zo
  • Cat 02 #74256
    Hja, csak nukeolni felesleges xp
  • donatus13
    Full int bower xD teljesűl minden :D:D nuker és bower egyben :P
  • Saxo17
    ongokhoz még nyerő a bicheon + light
  • Cat 02 #74253
    Meg medium poti...
  • doxadmin
    de nem kell rev ret scroll, 5-10 perc alatt kint van 70es moboknál, múltkor lemértem ^^ dh ban meg arrow is van^^

Van ksro-s roc hunting videó? Vagy azok nem szoktak ilyneket csinálni?? :)
  • donatus13
    lion shock is gyors:D
  • Cat 02 #74250
    Hm, mi a különbség ? Ha cave-be farmolsz akkor is kell teleportálnod, ha ong oknáél akkor is :D
  • doxadmin
    Ezért nem ongozom én se smk ban, mert ott nincs arrow, rev ret scrollt erre nem pazarlom. Inkább farmolok caveban szép lassacskán, vagy 76+osoknál, hátha kapok valami sun droppot véletlen
  • Cat 02 #74248
    Az lehet, de bower skillek gyorsabbak =]
  • donatus13
    Hát figyelj magas szinten ugye én nuker karit akarok és azért a nuke erősebb mint egy fegyo skill :P mob ellen legalábbis szerintem erősebb.
  • Cat 02 #74246
    Hja, az se mind1 h hol öl :) Ong okra sztem sword jó a petal miatt, de high lvl meg már nem az igazi, mert 1 petallal nem öl meg 1 mobot :s
  • Kryon
    ongozásra bower nyilak miatt nem szerncsés, sűrűn kell bevásárolnia, de mobozásra int bower legjobb, kselhetetlen :)
  • Cat 02 #74244
    Hát mire nuker ellő 1 nukeot, addig bower 2 ütést. Nálunk eddig 2 nuker statolt át bowra... :D
  • donatus13
    powerlvlre szeretném inkább, meg hogy jó legyen ongfarmra is esetleg:) és csak mobolás számít tényleg teljesen lényegtelen a pvp stb csak mobolás és húzás. Láttam már pl full int bowert nukerként biztos attack rating miatt de annak meg nincs akkora mag attackja :)
  • Lord Nomak
    Bower kétesélyes, ha akkor is csak grindre akarod simán lehet pure int bower, az ám a legérdekesebb karakter.
    Láttam én már pure int bowert sátánozni és wizardot hazavágta
    Persze ha használhatót akarnál esetleg utána, és eladhatót akkor pure str.
  • Cat 02 #74241
    Powerlvl vagy sima ?
  • donatus13
    DE gondolom a bowert full str ként gondolod :P meg szeretném ha jól is tudna húzni ebben a wizard tényleg jó, csak az nálam inkább negatívum hogy egy party rámnéz aztán futhatok a pálya túl oldalára.
  • Lord Nomak
    Gyors és erős az wizard lenne, de az haldoklós is (nem tudom neked ez pozitívum vagy negatívum ^^). Csájníz nuker bőven megfelel szerintem, főleg ha 80 felett sikerül +5-7 wepet adnod neki meg maxra pakolt intet cuccokon.
    Én mondjuk bowert ajánlanám, 90en is eléggé szépen halad meg szépen öl, 100on meg csak jobb lesz.
  • donatus13
    Jól olvastad:) abszolút nem számít a pvp csak a mobolás a lényeg arra akarok egy karit ami nagyon gyors és mob ellen nagyon erős is.
  • Lord Nomak
    Akkor már inkább cold, fire, light.. Mindenféle jófajta deffet kapsz meg mana shieldet és nukeolhatsz amennyit akarsz, ofkorsz pvp-re ha nem szerzel be egy sun speart akkor használhatatlan lesz kb de neked nem is ez a lényeg ahogy olvastam. Lehetőleg garm szettben mert akkor még gazdaságos is és a bukott phy deffet amit armor adna pótolhatod cold deffel és időnkénti mana shieldel.
  • Cat 02 #74236
    Lvl 40 en lesz nagyobb.
    Ha megidézed lesz egy új sorod, ott nézelődj. Van auto attack, illetve a kutyának is van attack gombja.
  • Ryleh
    Pet téma....
    Nevelgetek egy wolfot,,,most már 19-es...azt tudom ho nalam magasabb nem lehet a lvl.je.
    Viszont növekedésben,amikor mar nem kisméretü lesz?..mikor?lvl 20?mert lattam közepes,ill kifejlett peldanyokat is.
    Emellett a pet ikonjainak van gyorsgombja?pl az attak?...elvan mellettem,kapja is az xp-t,egyenlöre jo igy,csak érdeklödök.
  • donatus13
    CSak mobolásra akarok egy kínai nukert abba melyik a jó? full int spear
    heaksual/light,fire ?
  • Maala
    Nemgrat! :)
  • DonCol
    A kérdés már tárgytalan, kiderítettem.
  • Cat 02 #74231
    Bless-t nem raktál fel ? xP
  • gameplusz
    Hja, kész voltam, elfelejtettem F2-t nyomni... De meglett :P
  • WuFraZselic
    hátazé' az elite black tigernek van magical attackja...!!!!!