82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#74188 Támadnak az arabok! -
#74187 éhség, elfogy akkor megdöglik, és támaszthatod föl. -
#74186 Köszönöm:))) -
Cat 02 #74185 Felveszed a trader job-ot, veszel zászlót, vagy eu-ban olyan csomagot, felveszed(csak városban lehet), veszel egy tevét, elmész oda ahol felvetted a job-ot és mellette van valaki akinél tudsz venni ilyen tradelhető cuccokat, azokat bepakolod a tevébe és elmész vele a másik városba. (40 alatt inkább 1 csillagot vigyél) -
#74184 és még vmi: a petemnl(WOLF) a HGP oan stamina féle ? -
#74183 ok,értem,de ha magasabb leszek,akkor mi a modja a munkák felvételének,hogy kiktölkell árut felvenni,stb?hogy ne irjam be ujra ezt a kérdést :))) -
Cat 02 #74182 Hát lvl 20-ason európában még ne nagyon tradelj, kokoruk kinyírnak ^^ -
#74181 Sziasztok!
Hogyan tudok munkát vállalni a Tradereknél?Természetesen beléptem a kereskedökhöz,Flag megvéve.
Akinél beléptem,az a prev job infora:There is not way üzit adja.
thx(EU-Konstantinnapoly)
Mindenkiek Joévet:)) -
Cat 02 #74180 Ha fentvan light imbue és benyomod fire imbue-t akkor light leesik 1ből ? Mert nuker ugy tolta h fire nuke fire imbueval, light lightal. -
w34p0nz #74179 Kezdem a hátrányokkal:
Ha garmentben vagy, akkor a glaivesek, hybrid int spearesek megvernek pvpben, ugyanis elfogy az mp-d a snow shield miatt, persze ha sun vagy +6, +7 fullos seted van akkor ilyennel nem találkozol... str-es eusoknak meg egy-két crit kell, hogy meghalj, mivel nincs fegyver skilled, clericek ellen nem tudod használni a debuffokat
Előny:
Force Cure-rel le lehet szedni pl. a combustiont, amit a wizardok használnak pvpben, könnyebben kitudod nyírni a nukereket... kevesebbet kell farmolni, ha csak a fontosabb skilleket akarod kihúzni, mint pl. ha a tüzet húznád vagy fegyó skilleket... -
#74178 én meg most érkeztem :), na BÚÉK még1x :)
Maala&Skull :
na még egy kicsit ki kell józanodnom, azt pakolok és 1 hétig nem láttok, örüljetek:) -
Balázs2 #74177 BÚÉK
Srácok a warriornál a dual axéba a Axis Quivernek nincs erősebb változata?:S maxoltam és csak stun 8-ig megy, nem nagyon látok erősebb változatot:S -
Cat 02 #74176 Nem inkább, v csak str, vagy csak int, ajánlom a csak str-et, azzal könnyebb kezdőként játszani. Ám attól függ milyen kaszt, de light armor az jó mindig, ha meg wiz v warlock, jó a garment is.
Odajutás meg teleportálással lehet, annak 5k darabjaa és janganból constába kell asszem 4-5. Majd figyelj arra h ha ott is akarsz maradni, rakd be azt visszatérő pontnak, különben ha meghalsz janganba kerülsz ^^ -
Cat 02 #74175 Hja, mindig rosszkor jön ki ...
Ám buék ^.^ -
Zeulogus #74174 Sziasztok. Pár napja találtam rá a játékra, és van egy pár dolog, amire nem tudtam rájönni, ahhoz kellene egy kis segítség:
A haverom európaival van, én pedig kínaival, de szeretnénk partizni. Hogy tudok eljutni hozzá, és ez mennyiben fog fájni nekem sacc/kb?
A másik nagy gondom, hogy euróópainál egyértelmá, hogy miylen ruha jó a megfelelő kasztoknak, de pl egy lightingos kínainak, aki inkább a srt-re gyúr inkább a vékonyabb kis rucit, vagy a heavyt ajánljátok?
Bocsi hogy így berontottam ide a kérdésáradatommal, de már nem tudok hova fordulni :D
utólag is BUÉK mindenkinek... -
sanyx85 #74173 Jót buliztatok srácok gyertek kockuljatok ebben az évben is!!!! -
#74172 heeeeeppiii nyúúúúúúúúúú jééééééér !!!
-
#74171 mwahahaha pwnd. -
#74170 buék xD én most érkeztem .. totál józanon :D de 22kor nemlehetett elmondani ezt :D -
#74169 VV már az árokpartján van, jövőre jön. Én viszont szerencsésen megérkeztem, KO. -
donatus13 #74168 BÚÉK -
random001 #74167 Meg én is. BÚÉK!
Hé cat lemaradsz :D -
#74166 buék ! -
#74165 Én. BÚÉK emberek. -
#74164 Van nekik nagy részben, ezért használnak botot. -
#74163 Silkroad Online (iSRO)
(49890 új üzenet)
get a life -
donatus13 #74162 BUÉK -
Rabbit20 #74161 BUÉK mindenkinek :) -
#74160 na boldog új évet mindenkinek :) meg jó, józanodást holnapra :D buék -
#74159 Csak idő kérdése, és itt os átveszik az uralmat ^^ B.Ú.É.K =) -
Rabbit20 #74158 lol xD -
donatus13 #74157 Most mondták többen ,hogy megint nem lehet regisztrálni a srora XD ez egy akkora idiota bug . -
Cat 02 #74156 Én :P -
#74155 de biztos lesz, csak akkor már az unokáid fogják kérni a pénzt silkre tőled, és nem te a szüleidtől..:)
OFF: előre is B.Ú.É.K. mindenkinek, holnap visszanézem kíváncsi vagyok, ki lesz az a hatalmas kocka aki pont éjfélkor vagy éjfél körül 1-1 órával írja ezt be -
#74154 OFF: Anno Knight Onlineoztam pár éve ami elég jó kis game volt akkoriban, aztán egyre több lett a török a végén már csak premmel lehetett bejutni és a legutolsó hírlevél amit kaptam már török nyelven jött :D :D:D
-
Cat 02 #74153 Nem, de ha imbue-t is használ igen.
Int bower is nagyobbat üt mint str bower :P (max crittel nem) -
donatus13 #74152 Hmm egy full intes spearosnak az ütései magas szinten mondjuk mobbra nagyobbak mint egy full str osé ? -
#74151 Biztos, de ez van, ezt kell szeretni. ./ elfogadni/ -
random001 #74150 Force nuker... érdekelne, hogy milyen kari úgy álltalánosságban. Gondolom light cold force s/s és full int? Javits ki ha tévedek, és irj már valamit a kariról, hogy mi az előnye és mondjuk a hátránya.
lv100-ig van még idő úgyérzem egy táposcsirkét csináli és éppen egy nukeren agyalok.
BUÉK! mindenkinek :)))) -
w34p0nz #74149 Lehet többet törődnének a játékkal, mint a koreaiak..............