Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Igazából tényleg attól függ mennyire kihalt helyet tudsz találni magadnak. (Na meg hogy milyen karival mész, mert nyúkerral mondjuk sokkal gyorsabb mint bléderrel)
Wufra (tényleg utolsó): nem csak a gyõzelemért jár pont 😉
Amúgy hogyha hárfát használok, miért van ennyivel több manám? Még 1-2 szint és meglesz az 50k...
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Nálam prém+ alatt 11 szint jött össze (77-87). Share party, miegymás. Szóval szerintem neccesen 84-85 (gap 0, persze).
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
asd
asd
hát errõl beszélek, hogy a ferrari hibái nem egyenlõek azzal, hogy megérdemelte a kis agresszív kötsög. akkor érdemelte volna meg ha õ szerzi pl a legtöbb gyõzelmet (aki assszem pont nem hamilton, hanem Massa...) na off off 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
wufra, off:
és kinek a hibája, hogy leragadt a boxban? az a hatalmas találmány, villogó lámpás pálcika...
és azért valahogy mégis több pontot szerzett massánál valahogy ... 😊
mindenesetre örülök, hogy massa ilyen hamar kinõtt sumi árnyékából, remélem jövõre õ nyer. megérdemli. de idén hamilton is megérdemelte.
hát nem azért, de kubica powerkedése Vettelel volt nagyobb kib*szás, mivel hamilton elment, és utána kb beállt a német elé... nézd vissza... amugy szerintem az nem megérdemelt, hogy Massának 2x elbaszták a boxban , Mo-on elfüstölt, és patkányka meg épp pontot szerzett ekkor... most is amilyen alibi vezetést produkált... amugy kb ezt is tudja. na mind1... örüljön, nem lesz mindig ilyen szerencsés
Megérdemelte.
1) Miért tudta Vettel megelõzni? Mert Kubica nekiállt powerkedni, mikor totál felesleges és sportszerûtlen volt
2) Volt egy totál ugyanolyan kiszorítós-elfékezõs elõzés, mint amiért múltkor Hamiltont kapásból megbüntették. Most még csak nem is vizsgálták. Következetes bíráskodás? Lóf@szt!!!!
ON:
Ne reménykedjetek cap emelésben. Hiú ábránd, és felesleges pont erre alapozni.
Valóban lesznek új kövek, de nem fognak max ellenállást adni. Utánanéztem. Ezen kívül azoktól ti még nagyon messze vagytok, és még amikor majd be is jön, akkor is jó ritka lesz.
Kinek ismerõs a betûtípus? <3
ugye, bazzeg? mázlista patkány. én készvagyok. vagy 12 szál cigi elment ... most G+al gyászolunk, de azért egy +7 shieldet összehoztam neki :$ na mind1, majd jövõre 😛
Ám elvileg majd lesznek új kövek, azok meg védenek az ilyen ellen, szal lehet késõbb forceosok benyalják.
Armin & Ayu fan
A noob-ok támogatója az MSX.

BUZI HAMILTON :@@@@@@@@@@@@@@@@@@ szegény massa istenem váá 5msen múlt az egész és aza buzi nigger nyert, else hiszem oan idegbe voltam hogy elnyomtam vagy 20globalt közbe tífkedtünk is azt azis idegesített szal most tiszta ideg van 😄
#72091 ezt várom én, beleszerettem a d10es bowba <#vigyor>#vigyor>
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
F1 kegyetlen voltXD
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Armin & Ayu fan
Just the reggae,ska,dreadlock!
donatus
Az xp valóban meginog 93-96 között, de az sp nem.
91es skill 7k sp körül van, a 98as 10k, a 100as már 13k.
Kínainak capemelés 95% hogy nem lesz még 100 felett sem, ezt olyan emberektõl hallottam akik 4+ éve játszanak.
asd