82377
Silkroad Online (iSRO)
  • gameplusz
    Támadnak az arabok!
  • doxadmin
    éhség, elfogy akkor megdöglik, és támaszthatod föl.
  • Ryleh
    Köszönöm:)))
  • Cat 02 #74185
    Felveszed a trader job-ot, veszel zászlót, vagy eu-ban olyan csomagot, felveszed(csak városban lehet), veszel egy tevét, elmész oda ahol felvetted a job-ot és mellette van valaki akinél tudsz venni ilyen tradelhető cuccokat, azokat bepakolod a tevébe és elmész vele a másik városba. (40 alatt inkább 1 csillagot vigyél)
  • Ryleh
    és még vmi: a petemnl(WOLF) a HGP oan stamina féle ?
  • Ryleh
    ok,értem,de ha magasabb leszek,akkor mi a modja a munkák felvételének,hogy kiktölkell árut felvenni,stb?hogy ne irjam be ujra ezt a kérdést :)))
  • Cat 02 #74182
    Hát lvl 20-ason európában még ne nagyon tradelj, kokoruk kinyírnak ^^
  • Ryleh
    Sziasztok!
    Hogyan tudok munkát vállalni a Tradereknél?Természetesen beléptem a kereskedökhöz,Flag megvéve.
    Akinél beléptem,az a prev job infora:There is not way üzit adja.

thx(EU-Konstantinnapoly)

Mindenkiek Joévet:))
  • Cat 02 #74180
    Ha fentvan light imbue és benyomod fire imbue-t akkor light leesik 1ből ? Mert nuker ugy tolta h fire nuke fire imbueval, light lightal.
  • w34p0nz
    Kezdem a hátrányokkal:
    Ha garmentben vagy, akkor a glaivesek, hybrid int spearesek megvernek pvpben, ugyanis elfogy az mp-d a snow shield miatt, persze ha sun vagy +6, +7 fullos seted van akkor ilyennel nem találkozol... str-es eusoknak meg egy-két crit kell, hogy meghalj, mivel nincs fegyver skilled, clericek ellen nem tudod használni a debuffokat
    Előny:
    Force Cure-rel le lehet szedni pl. a combustiont, amit a wizardok használnak pvpben, könnyebben kitudod nyírni a nukereket... kevesebbet kell farmolni, ha csak a fontosabb skilleket akarod kihúzni, mint pl. ha a tüzet húznád vagy fegyó skilleket...
  • JackyBoy
    én meg most érkeztem :), na BÚÉK még1x :)

Maala&Skull :

na még egy kicsit ki kell józanodnom, azt pakolok és 1 hétig nem láttok, örüljetek:)
  • Balázs2
    BÚÉK
    Srácok a warriornál a dual axéba a Axis Quivernek nincs erősebb változata?:S maxoltam és csak stun 8-ig megy, nem nagyon látok erősebb változatot:S
  • Cat 02 #74176
    Nem inkább, v csak str, vagy csak int, ajánlom a csak str-et, azzal könnyebb kezdőként játszani. Ám attól függ milyen kaszt, de light armor az jó mindig, ha meg wiz v warlock, jó a garment is.
    Odajutás meg teleportálással lehet, annak 5k darabjaa és janganból constába kell asszem 4-5. Majd figyelj arra h ha ott is akarsz maradni, rakd be azt visszatérő pontnak, különben ha meghalsz janganba kerülsz ^^
  • Cat 02 #74175
    Hja, mindig rosszkor jön ki ...
    Ám buék ^.^
  • Zeulogus
    Sziasztok. Pár napja találtam rá a játékra, és van egy pár dolog, amire nem tudtam rájönni, ahhoz kellene egy kis segítség:
    A haverom európaival van, én pedig kínaival, de szeretnénk partizni. Hogy tudok eljutni hozzá, és ez mennyiben fog fájni nekem sacc/kb?
    A másik nagy gondom, hogy euróópainál egyértelmá, hogy miylen ruha jó a megfelelő kasztoknak, de pl egy lightingos kínainak, aki inkább a srt-re gyúr inkább a vékonyabb kis rucit, vagy a heavyt ajánljátok?
    Bocsi hogy így berontottam ide a kérdésáradatommal, de már nem tudok hova fordulni :D
    utólag is BUÉK mindenkinek...
  • sanyx85
    Jót buliztatok srácok gyertek kockuljatok ebben az évben is!!!!
  • woox
    heeeeeppiii nyúúúúúúúúúú jééééééér !!!

• Maala
    mwahahaha pwnd.
  • THeArrow
    buék xD én most érkeztem .. totál józanon :D de 22kor nemlehetett elmondani ezt :D
  • gameplusz
    VV már az árokpartján van, jövőre jön. Én viszont szerencsésen megérkeztem, KO.
  • donatus13
    BÚÉK
  • random001
    Meg én is. BÚÉK!

Hé cat lemaradsz :D
  • frzoz
    buék !
  • Maala
    Én. BÚÉK emberek.
  • Lord Nomak
    Van nekik nagy részben, ezért használnak botot.
  • kastil
    Silkroad Online (iSRO)
    (49890 új üzenet)

get a life
  • donatus13
    BUÉK
  • Rabbit20
    BUÉK mindenkinek :)
  • THeArrow
    na boldog új évet mindenkinek :) meg jó, józanodást holnapra :D buék
  • doxadmin
    Csak idő kérdése, és itt os átveszik az uralmat ^^ B.Ú.É.K =)
  • Rabbit20
    lol xD
  • donatus13
    Most mondták többen ,hogy megint nem lehet regisztrálni a srora XD ez egy akkora idiota bug .
  • Cat 02 #74156
    Én :P
  • JackyBoy
    de biztos lesz, csak akkor már az unokáid fogják kérni a pénzt silkre tőled, és nem te a szüleidtől..:)

OFF: előre is B.Ú.É.K. mindenkinek, holnap visszanézem kíváncsi vagyok, ki lesz az a hatalmas kocka aki pont éjfélkor vagy éjfél körül 1-1 órával írja ezt be
  • Gubberx
    OFF: Anno Knight Onlineoztam pár éve ami elég jó kis game volt akkoriban, aztán egyre több lett a török a végén már csak premmel lehetett bejutni és a legutolsó hírlevél amit kaptam már török nyelven jött :D :D:D

• Cat 02 #74153
    Nem, de ha imbue-t is használ igen.
    Int bower is nagyobbat üt mint str bower :P (max crittel nem)
  • donatus13
    Hmm egy full intes spearosnak az ütései magas szinten mondjuk mobbra nagyobbak mint egy full str osé ?
  • doxadmin
    Biztos, de ez van, ezt kell szeretni. ./ elfogadni/
  • random001
    Force nuker... érdekelne, hogy milyen kari úgy álltalánosságban. Gondolom light cold force s/s és full int? Javits ki ha tévedek, és irj már valamit a kariról, hogy mi az előnye és mondjuk a hátránya.

lv100-ig van még idő úgyérzem egy táposcsirkét csináli és éppen egy nukeren agyalok.

BUÉK! mindenkinek :))))
  • w34p0nz
    Lehet többet törődnének a játékkal, mint a koreaiak..............